Hot, hot, hot.

Igår var det en kort dag i skolan, sen  gick  jag, Emelie och camilla ner till parken och la oss. - Helt sjukt hot.
Läsk och godis passade också prefekt i de härliga vädret :) Det var massa härliga människor där nere, Men det var en helt knäpp kille som började massera Camillas fot. - Han var lite äcklig.
Och jag hoppas verkligen Emelie kan hålla sina nyinköpta vita jeans rena åtminstone 2 minuter.
Pizza blev det till middag, sen vart det tårta och bullar. Eftersom lillasyster fyllde 11 år.  Gott, gott.  Senare på kvällen så åkte jag till min man.
Vi laddade ner time out, och hade en helmysig kväll tillsammans.


                                                                                                                                      


Panik .

Nu blev den nästan planerade valborg, inte alls planderad och rolig. Splittrad blev den mer.
Jag har iallfall en lösning, att inte dricka och vara hemma med min man och mysa med honom. Men det är ändå valborg och man vill vara med sina kvinnor. Men jag få vell ta det som de kommer. Blir nog bäst så.



Old times.

  Miss you !

Ett tidsfördriv.

Självklart skulle man försova sig. Klockan ringde i en timme, men jag stängde av den.
A, iallfall upp, stressa. Röra till rummet ännu mera. Sen iväg till skolan. Trist att gå i dimma eller vad de nu va förnågot.
När man väl kommer till skolan så hade man tråklektion. Calle och jag hade ioförig en rittävling. Och jag va den stolta vinnaren.  weei :)
After school så hade jag och ganz bestämt att vi skulle gå ner på stan. Även Hannah åkte med på ett bananskal.
Väl nere vid banken tog jag ut pengar och såg snabbt att farmor hade satt in en rejäl slant. Tack farmor!
Sendan belv de några inköp på H&M. Härligt.
Väl på väg hem så ringe min underbaraste och jag gick och mötte honom. Han fick en puss och sen va jag tvungen att be ge mig till willys för att köpa läsk. Väl där hittade jag Mor och syrran. Det blev lite shopping och se hem på sturt för att greys anatomy skulle ses.

Och nu har jag pluggat sen dess. väntar bara på att älsklingen ska komma. Men måste förmodligen möta honom.

Måste fixa lite innan han kommer. full rulle, :)



Han är mitt tidsfördriv <3


Härligt,

Inatt så sov jag hos älsklingen. Jag bara älskar vakna upp brevid honom. Jag startade iallfall dagen med två program av prison break. - Helt klart spännande.
Jag fick tillslut liv i min älskade sängkamrat och sedan tog jag en kall dusch. Satte på mig lite myskläder och kröp ner i sängen igen. Och kollade utterligare på ett av snitt. Kunnde inte hålla mig.  -Michael Scofield här helt klart hetast. efter mycker om och men, så pallade vi oss upp och fixade till lite i hans rum. Käkade upp all godis som blev kvar från gårdagen och sedan gick vi upp för att äta frukost, men det blev snarare lunch.
Vi slängde i oss lite mat och sedan gick vi ner till hans rum igen. Och vi hade självklart i sängen igen. Både han och jag var extremt sega.
Sedan fick Älskling för sig att han skulle ut och springa, idrottare som han är. Och snart kommer han ha vitgörna tröjor, Heja Bajen!
Men idag fick han inte med mig ut. istället låg jag kvar i sängen och laddde hem senaste fårga olle pogramet. Inte så intressant eftersom caroline von ugglas var med i pogramet.
När älskling kom tillbaka så studerade vi havsutd.se . Där han själv är med i. Visst, en kul grej.
Sedan körde vi ett körskolepogram. Det var riktigt kul faktiskt. BOOOM.
Vi vilade ett tag till, tills det blev middag. - Utsökt.
Efter middagen stog självklart OC högt på listan vad som skulle ses . Efter ett mindre bra pogram så slog vi på en film - Guess who.
Men gensast så ringde en mindre trevlig fader och så blev man hämtad.
Slängde mig in i duschen så fort jag kom hem och sedan kollade jag på bil med syrran. Tack för att du är som du är systeryster!
Men nu lääängtar jag efter sängen. Tackochej!
 

 


Du är grym

image3
Du är blande de bästa jag vet. Jag tycker så otroligt mycket om dej. Du&jag.
Du
måste förstå att du är bättre än bäst för mig. Du är min man .

Jag älskar dig!


^^,


Ta mig tillbaka. Jag vill slippa allt trubbel här hemma.

enheltuppochnervänddag. -telefonsamtal till godo.

Ja, först vaknar man på helt fel sida, de känndes som att jag inte vakna alls.  Men sen skola, två helt okej timmar. Fast nationella gick vell sådära.
Sen hem lite snabbt för att lämmna en bok, och sen kasta sig ner på stan för att träffa några gammla kvinnor. Det var trevligt, jag har saknat vissa stunder med dom.
Sen blev det lite nya grejer till sommargarderoben . Härligt :)
När man var påväg till bussen fick man helt otroliga fina anklagelser, som en "viss" person hade missupfattat. Jäävla idiot. Tänker du med kuken eller? . - Ja, helt klart.
Väl hemma så får man ett telefonsamtal där de visar sig att de inte alls va som dom hade trot. Och som jag hade sakt så va det inte sant heller. Att du inte kunnde lyssnat på mig . Så hade du inte behöft göra mig ledsen. Ibalnd tänker du inte överhuvetaget. Lika din far.
Middagen blev inte heller så värst rolig, usch nej, inge god alls. Då hade det nästan varit godare med pölsa. Och det är inte alls gott.
Runt 7 frågar mina underbara kvinnor Madde, och Hannah om jag vill hitta på någe skojj med dom. Men icke då, jag hade lovat pappa att hjälpa han. Men som tur är det att vi ska fira valborg tillsammans, då blir det fest :) jag längtar redan :)
Sen bar det iväg, hjälpa pappa, sen åka till sommarstället i björknäs för att ta en ficka med Farmor, farfar och Björn. Det ver riktigt trevligt.
Efter mycker om och men så fick jag pappa där ifrån och då va klockan halv 10. Nästa stopp var då coop forum, vi skulle då storhandla lite på en fredakväll. Gud nej, jag orkade igentligen inte. men bättre det än att sitta kvar i bilen och jaa, inte vet jag.
Precis när man kliver ut ur bilen hemma, så ringer han. Ja, jag vet inte änns vad jag ska svara när han berättar vad han och hans polare gör. - Patetiskt.
Att ni/du/han tog friheten. aja, ni killar tänker juh inte direkt.
Väl innne blir man fastklistrad vid dator, men duschen lockar ganska bra.

RSS 2.0