<3

Jag kan inte hantera mina tankar längre, knappt hur jag ska agera längre. Jag slutas aldrig förvånas. Jag befinner mig på Gotland och kommer tillbaka när jag är på fötter igen. Vi hörs! Ta hand om er!

Denna vecka..

Tänkte att lägga upp lite bilder från veckan som gått. Men det gick självklart inte. Men detta har jag gjort; Hängt i parken, haft "möhippa" för Emelie, fiskat, träffat vänner, sätt sex and the city, Varit ute hos pappa, kollat på bröllopet med Farmor, jobbat, firat Emelies 20-årsdag, hängt några timmar på Akuten med sysster och NÄSTAN blivit frisk! I dag har jag jobbat, träffat Camilla och Hannah, vi har bokat hotell. För vi ska åka till kolmården. Hah! Imorgon blir det jobb och förhoppningsvis minigolf efter det :)

Tröttis!

Har precis tagit kuckelimuckmedicin, med morfin så jag hoppas på att få sova i natt. Har en grym huvudvärk också. Mindre kul. Är ledig i morgon också så jag kan piggna på mig riktigt ordentligt. Trots att jag tror detta kommer ta tid, iallafall den här jävla hostan. Godnatt!

Måndag

Har inte kunnat sovit så mycket i natt. Hostan tar kol på mig. Men jag ska försöka åka och handla lite mat, om jag orkar. Igår var det bara två veckor kvar tills jag åker till Gotland. Ska bli så jävla mysigt. Hoppas vädret blir bra. Och att min hostan har försvunnit. Känns inte som den kommer att försvinna på ett tag.

Söndag

Jag är helt slut. orkar knappt göra någonting alls. Hatar att vara sjuk. Ska lägga mig nu och sova. Hoppas på att jag är bättre i morgon. Förmodligen inte, men jag får hoppas. Bläääääää!

Blääää!

Fy fan för att vara sjuk. Har orkat planterat blommor idag med kusin, orka inte så mycket mer än det. Nu är vi hos Martin och Peter och käkar ost och kex. Men jag ligger mest i soffan. Inte kul med huvudvärk. Bläää, tycker faktiskt synd om mig själv. Då är det illa!

Sjuk

I morse åkte jag och jobbade, 7.30-12.30 underbart pass må jag säga. Men mindre bra mår jag. Säger hej och välkommen till en förkylning med feber. Alltid lika kul. Ska kura ner mig i sägen hos pappa och kolla på film med kusin. Imorgon ska vi fira farfar, hoppas på att må bättre imorgon:)

°'°

Glada dagar!

°'°Underbara Fredag°'°

Veckorna går så fort, måndag, tisdag jobb. Sen var det skolavslutning på Svanberga, vi drog dit och kom på att det är 4 år sen jag gick ut där ifrån. Det känns verkligen inte så. Man kände sig som "hemma" igen på nått konstigt vis. Man förstod inte att det gått 4 år, 1460 dagar. Hekt sjukt. Onsdags vad det jobb och så firade vi Mickan på hennes 20-årsdag. Igår var det ett besökt i Stockholm hos tandläkaren, sen var jag på Jessicas student. Blev alldeles tårögd. Åkte till Bromma och mötte upp pappa och sen vidare till Barkaby för lite shopping på Ikea. Kom hem med en blomma, en vas och lampor. Idag har jag varit och kollat på alla härliga studenter i det härliga vädret. Åh, jag vill igen, igen, igen! Nu sitter jag hos Hannah, hon ska iväg på Fekke och jag ska vidare på mitt egna lilla äventyr. Imorgon blir det jobb, 7.30-12.30. Yey, vi hörs!

Mobilbloggar

Sitter på sjukhuset nu. Alltid lika kul! Igår var det jobb halva dagen innan jag träffa Tess och Viktor.Vi käkade skitgod glass! Årets första kulglass faktiskt :) Vi kolla på snygga hojar. Sen åkte jag till Stockholm med pappsen och firade kusin! Träffade också på massa härliga brudar när jag kom hem. Nu ska jag och Viktor iväg till lohärad och kolla på rally. Jobb mellan 17-22 ikväll.

Fredag

Uppe med tuppen även fast jag är ledig. Jag har hunnit med att följa med viktor till sjukhuset. Hatar sjukhus! Och nu ska jag fixa mig och skynda mig ner på stan innan vi drar till Uppsala för Kims student. Hungrig är jag också, kykskåpet är nästan tomt så får nog ta något på vägen!. Tjing!

Studenten

Idag har jag andas in studentluft. Det var så mäktigt att se alla studenter. Norrtäljes student kan slägga sig i väggen.. Det här var mäktigt. Jag var avundsjuk som bara den! Ville bara smita på ett studentflak och uppleva allt igen. Men istället gick syster,jag och kusin till Nackaforum och shoppade. Och jag införskaffade mig en Iphone. En vit. Jag är lycklig! Nu ska jag sova, för imorgon bär det av tidigt sjukhuset och sen vidare till Uppsala. Btw, jag har förmodligen fått borrelia. Det är jag mindre lycklig över.

Det blir lixom baksalg.

Idag har det varit en tröttisdag. Sov skit dåligt i natt och vaknade upp med en svag känning av nackspärr. Efter jobbet åkte jag till den lilla staden med lillasyster. Jag köpte presenter till Kim,(viktors bror) som tar studenten på fredag. Imorgon ska jag som sagt åka till Stockholm vid 10-tiden för att se min "kusin" tar studenten. Systeryster och jag ska försöka ta en sväng i Sickla innan. Nu är jag ännu mer trött, varit uppe i varv flera dagar nu och sovit dåligt. Så nu blir det Entoutage och sova!

Tisdag

Jag känner mig äcklig. Gårdagens smink som är översminkat tills dagens trevligheter. Kurs på förmiddagen, (precis som igår,fast heldag) och jobb mellan 14-22. Jag ska förmodligen börja på en ny diet och börja ta tag i min kropp. Jag ska även åka till Ikea & Mio och shoppa slut på min lön, eller nästan iallafall. Imorgon står det jobb schemat. Och sen stan med lillasyster. På torsdag åker jag till stockholm på studentfirande och på fredag är det ännu en student som ska firas, fast då i uppsala. Min sambos tillstånd har inte förändras alls. Han kommer förmodligen ha soffläge i 4 veckor till, tråkigt nog. Hade hoppats på en sista minuten med honom. Men glömm och dröm Sara. Ja,det är precis det jag ska göra nu, drömma mig bort. Gog natt !

RSS 2.0