Sista kvällen



Usch, jag tycker nästan det är lite sorligt. Imorrn åker vi hem. Och på måndag börjar skolan igen. Inget jag längtar efter.
Idag har jag åkt skidor, massor. Vi har ätit mackor i backen med varm chocklad i solen. Eftersom det var sånt fint väder. Vi har även tittat på melodifestivalen och det är ju ett fjasko. Men tycker det var bra att Agnes gick vidare.
Nu ska jag duscha innan jag ska packa ihop det sista.

Fler bilder finns på min bilddagbok.

Knut Berggren <3



Min familj har väldigt roligt åt den här låten, och den sätter sig på hjärnan.. HAHA.

Skidor

Så, nu ska jag ut igen efter lite vila. Nu ska jag åka till liftarna stänger, vilket innebär kl 19.00. Sen ska jag hem och plugga psykologi eftersom jag har ett fittit jävla prov på onsdag. Men jag är glad att det är slut med den skiten snart. Jag lär nog inte plugga utan heja på Morgan i lets dance..
Bilder fårn dagen kommer senareee...

Femte dagen


Bilder får idag:

  
Lite åkning i backen innan det blev en skotertur.














En liten fastkörning.. Mer bilder från dagens skoterur och från gårdagen finns på min bilddagbok. -> yourway




Fjärde och femte dagen

Igår blev det massor av skidåkning. En del i trollskogen där det hände några olyckor. Haha. Alltid ska det hända något.
Det blev även kvällsåkning och även vädret igår var solsken.
Idag har det blivit skidåkning, och vid 2 så ska vi åka snöskoter. Det ska bli riktigt kul. Så nu sitter jag hemma i stugen för att äta lunch. Sen kanske vi går och badar eller åkter skidor igen, eftersom det är kvällsåk ikväll.
Jag hyrde aldrig snowboard idag, det kanske blir imorrn.
Jag somnade iallfall igår med en svullen fot, men den är bättre idag.


Bilder fårn gårdagen och dagen kommer senare...

På återseende...

Tredje dagen



Såhär såg min dag ut. Jag och lillkusin åkte som sjutton idag. Så nu har jag ont i fötterna.
Har även ätit semla idag, eftersom det är fettisdagen, Mums. Farbor Thomas kom idag också, Han var nämligen tvungen att jobba igår och idag innan han kunnde komma upp hit. Så vi mötte honom vid bussen. Innan hade vi lekt i hög snö. och nej, jag hade inga termobyxor på mig. Vilket var lite kallt. Men kul var det.
Imorrn så blir det skidåkning. Kanske att jag hyr snowboard, men får se imorrn..

Nu ska jag se ett pogram av Sally innan jag ska sova.
God natt!


Volvo !

Innan middagen åkte jag, farfar och pappa ner till sälenbyn till apoteket. Inte för att jag kan kalla domdära få husen som ligger där för en by, men men. Sen åkte vi förbi Lindvallen där man fick provköra nya volvobilar. Så det gjorde pappa och jag. Vi körde på en liten sjö och det var hur kul som helst. Sen att det nya systemet på bilen tog över bilkörningen gör så att det är ännu säkrare att köra bil. Alltså är det nästan omöjligt att få slagg och köra i diket (?) Det påstod han som var instruktör iallfall, och det kunnde jag nästan hålla med om efter jag kört.
Det var nästan som att köra gillinge, fast mycket mycket roligare.Det var nästan samma övningar. Jag och pappa ska nog åka tillbaka dit någon dag och provköra en annan volvo eftersom det var så jävla kul !.


Andra dagen

Dagen har bestått av skidåkning. Dagen började med mulet och lite lätt snö, men sen sken det upp och jag tror jag fått lite färg i ansiktet.
Såhära såg dagen ut:

 

 

 

 

 

 

 
 

Madde !


Madde,det kanske inte alltid så kul att vara polis?

Första kvällen

Sådära, nu har jag kollat klart på beck och ska snart sova.
Såhär har min dag sett ut, fler bilder finns på min bdb - yourway.
Bilder på stugan kommer förmodligen imorrn. Vi har nämligen bastu och ska nog basta någon dag i veckan och sen springa ut i snön (?).
Idag när vi åkte så hade en buss fått någe fel, så bussen stod mitt i vägen. Som tur var åkte vi inte i samma riktning men kön bakom bussen var säkert mer en 5 km långt. Stackars dom säger jaga bara.
Imorrn blir det en heldag i backen.
 

 

Framme

För några timmar sen, närmare sakt 5 timmar sen så kom jag fram till sälen. Och här är det snö kan jag säga.... riktigt mysigt. Bilresan var seg och hade trångt i bilen. Hur mycket packning som helst hade vi med oss.
Har ätit god mat och spelat spela. Ska snart kolla beck.

Bilder fårn dagen kommer senare förhoppningsvis...

Som jag trodde

Jag har fortfarande inte somnat. Precis som jag trodde. Har packat ner det sista nu och sitter och funderer om jag har glömt någe mer. Förmodligen har jag det. Men sålänge jag har mobilen med mig så är jag nöjd. Haha, sån mobil nörd jag är. 
Tycker också att kvällens melodifestival var ett fjasko, precis som alla andra gånger det har visas. Själv var man med och var nummer 1, som Velvet. Ramlade inte eller slarvade bort texten. Men sen så hade jag inte så snygga kläder på mig heller, det var kanske därför jag inte gick vidare. (Interna skämt eller hur Ida)
Kul iallfall att E.M.D kom vidare, även fast dom hade ett mesigt uppträdande. Sen dendära Molly. Jag tror hon blir nya Sanna Nilsen. Haha.

Ska nog försöka sova nu. Det är inte många timmar kvar innan pappa kommer in och väcker mig.

Sälen nästa

Sådära, nu är näsan allt nerpackat och jag ska snart gå och sova. Tror i och för sig att jag inte kommer kunna sova på dom närmaste timmarna med jag får ge det ett försök. Hittade iallfall mitt underställ som tur var. För jag har verkligen ingen lust att köpa nytt.
Så om några timmar så är jag uppe i sälen och ska tillbringa hela veckan där. Känns lite tråkigt att inte hinna vara med sina kompisar på det sista sportlovet jag har. Men det får tas igen någon annan gång.
Och jag har speciellt dåligt samvete över att jag inte hann träffa Pernilla idag över en fika. Men det får hinnas med när jag är tillbaka igen. Är trots allt bara borta en vecka. Men det känns som mer, och jag har nog packat för två veckor.
Värken i höften har nästan gått över,som tur är.

Idiot, underställ och höftvärk

Nu springer jag runt som en idiot här hemma för jag hittar inte det jag letar efter. Letar efter mitt underställ som jag hade i mitt rum senast igår. Jag börjar fundera på om den har fått enga ben och gått här ifrån. Blir iallfall galen att jag inte hittar.
Jag ska försöka packa färdigt också, åker ju som sakt till Sälen imorrn. Och känner jag mig rätt så kommer jag förmodligen packa med mig förmycket.
Har också fått värk i min höft, vilket jag inte tycker är speciellt kul. För att om det inte går över lär jag inte kunna åka skidor. eller så struntar jag i att jag har ont och får ännu ondare.

Jag väntar också på kusin, för hon kommer nämligen snart...

På återseende...


Bäbis påväg !

 
Igår va jag som sakt på middag hemma hos faster Anna. Och det var också kul att se att dom kommit i ordning i lägenheten. För sist när jag var där så var det bara flyttkartonger. Riktigt mysigt hade det blivit. Så nu längtar jag tills jag får flytta. Längtar ganska mycket kan jag säga .God mat blev det också. Erik hade lyckats med potatisen. Haha.
FIck också veta att dom ska ha barn. Tycker det ska bli himla roligt. Jag tror nämligen Anna och Erik skulle bli superbra föräldrar.
Anna säger: Men Sara,då blir du faster !
- Öh,vah?Det kan jag väl omöjligt bli?
- Nej, kanske moster då?
- Nej, jag blir ingenting,
-Nehe? nått måste du bli?
- Bäbisen blir till mig, viktors kusinbarn bara.
-Jaha, men du kan vara faster endå om du vill.
-Jaha, okej, haha.

Fredag !



Nu har jag farit runt som en duracellkanin sen jag kom hem från skolan. Fick Hannahs överflöd av energi. Var på jc, köpte byxor, till team sportia där jag hämtade skidorna, till preem för att köpa godis, till fru grön och köpa blomma, sen till jc igen för att syrrans byxor skulle sys upp. Sen hämta minstingen, sen hem till småsyrrorna för att köpa kakor och godis, Sen hem igen. Nu är jag strax klar, ska nämligen på middag hos Viktors faster utan Viktor. Haha, men Viktor kommer efter sin träning.

Fotoredovisningen idag var ganska mycket spåår. Haha, porriga bilder, en bortagen blindtarm och Emelie är tydligen lik Liza Marklund. Haha
Fick också reda på att jag inte behövde lämna in rapporten idag. Skit också tänkte jag som satt uppe föör länge inatt och var duktig och skrev. Men då får jag lovet på mig att finslipa lite på det.
Imorrn kommer iallfall kusin hit och vi ska börja packa inför resan på söndag. Läängtar !

Äntligen !

Nu är jag färdig med min rapport. 7 sidor blev det (med lite mellanrum). Men jag är faktiskt riktigt nöjd.

Här kommer några bilder på Denise:





Torsdag

Skoldagen gick riktigt fort, två lektioner. Sen gick jag ner på stan mot kettis där jag skulle skriva ut mina bilder. Och det gick väl sådära. Formatet vi skulle skriva ut dom  i var 18x24 men dom kunnde inte skriva ut det så på en av bilderna har dom kapat en hand. Sådära lagom roligt.
Gick surt till team sportia där jag mötte upp pappa och Malin. Men köpte iallfall skidor där, en liten sen julklapp kan man säga (?). Sen vidare till intersport där jag köpte stavar och mjukisbyxor. Så nu är jag nöjd och redo för en vecka i fjällen. Iallfall nästan tycker pappa, för han vill att jag ska ha hjälm. Men jag tycker jag får vattenskalle i en hjälm. Men får se hur det blir med den saken, hjälm är ju igentligen bra.
Nu har jag precis ätit och ska skriva klart dendära jävla rapporten. Den ska vara klar imorrn som sagt...


Onsdag

Idag har det varit en kort skoldag. Ingen psykologi, sköönt.
Så åkte hem och packade och sen kom Malin och Emms vid 4 och då bar det av mot arlanda. Usch, det var jobbigt att säga hej då. Inte för att jag fällde någon tår, som tur va. Men fick en klump magen.
Men det gick bra och hon sa att hon kanske, kankse kommer hem till min student. Sen åkte jag hem och somnade jag i bilen. Åkte iallfall hem till pappa senare och sen så har jag suttit och skrivit min rapport sen dess. Är inte klar men nu ska jag sova.

London

Imorrn ska jag och min syrra lämna Emma på arlanda för hon ska åka till London som au pair. Borta drrygt 6 månader. För min del så känns det jobbigt. För jag kommer förmodligen stå där på arlanda imorrn med tårar i ögonen. För på 6 månader kommer hon aldrig vara hemma hos oss längre, som hon alltid är. Hon kommer inte heller kunna snora på mina kuddar eller kolla på oth tillsammans och inte minst spela spel tillsammans. Det finns hundratals skäl till att du ska stanna hemma. Men endå vill du åka. Förstår dig att du vill ut i världen och känna på hur det är. Och hälsa på dina släktingar. Syrran kommer iallfall och hälsar på dig i början av april . Jag önskar nästan att jag också kan åka med.
Jag önskar lite att familjen du kommer till är "cp" som vi uttrycker det. För då kommer du komma hem till min student och då blir jag glad.
Men du har givit mig en idé om att jag också ska åker till london som au pair, eftersom jag har släkt där. Kanske det blir så till hösten. Men det återstår och se....

.

Sitter och skriver den dära jävla rapporten. Går inge vidare bra utan göra bara massa annat. Ska iallfall ta en paus nu och titta på andra avenyn.
 


.

I´m living in nightmare, wake me up now please.
I´t hurts .


.

Ibland undrar man varför människan inte kan vara ärlig. Att det ska vara så såvårt att hålla sig till sanningen.
Jag är trött på bortförklaringar. Det är det värsta jag vet.
På någe sätt går det inte framåt, men endå inte bakåt. Jag vet att jag snart kommer komma till en situation där jag kommer att behöva välja. Oberoende av hjärtat känner.


Måndag

Idag har jag & Malin fotat till vårat projektarbete. Och jag tror det gick bra. Eller jag hopaps det, för orkar inte mer strul med bilder. Men det såg bra ut i kameran så jag hoppas det funkar.
Sen så har vi fortfarande inte kommit igång med våran studentfest. Vilket jag är lite orolig över. För att våra lärare ´har sakt hela tiden "ta det lungt, ni kommer få tid för det" eftersom vi har ett ämne i skolan då vi just kan planera tex fester.
Men helt plötsligt kommer dom idag och säger att vi inte får någe mer lektionstid till det. Utan vi får ta det på våran fritid. Om vi hade vetat det så hade vi bokat våran lokal för länge sen. Lärarna påstår dock att vi fått den informationen om att vi ska sköta studenskivan på våran fritid. Och det är nästan pinsamt att lärarna inte kan förstå att dom gjort fel. För ingen av alla treor, drygt 43 elever har inte hört nått om det. Och alla 43 elever kan inte ha fel.

Har iallafall varit ute och ätit med mammi idag. Var på Antep, börjar nog bli ett stammisställe det där. Åt iallfall kebab. Riktigt gott.
Nu sitter jag och ska skria en rapport på 5 sidor. Önska mig lycka till!

.

Jag visste precis vad jag skulle göra om något sånt här skulle hända. Jag visste precis vad jag skulle säga.Jag visste precis hur jag skulle reagera och bete mig efter det.
Helt plötsligt händer det. Just precis det där, som man visste precis vad man skulle göra. Men precis då, är man som bortblåst. Ingenting är viktigt och man blir bara svagare och svagare för varje andetag. Man vet inte vart man ska ta vägen och man vill aldrig mer vakna upp.

Jag antar att jag inte kommer gå ut som en vinnare efter det här. Snarare som en förlorare.

Söndag

Igår trodde jag iallafall att det skulle bli lite mys framför en film efter meldodifestivalen. Inte för att fira alla hjärtans dag utan mer för att det var länge sen. Men inte då, kvällen slutade med att jag satt i soffan med en dator i knät och Virrepinnen lika så, fast han låg i sängen. Och där satt vi och sa endas, Aaa, nää, mjo. Öh,vad sa du? osv. Riktigt romatiskt faktiskt.
Idag vaknade jag upp sent och segt. Förstår inte varför söndagar ska vara så sega. Tog det iallfall lungt innan jag åkte och solade. Hem igen för att städa upp i rummet. Sen bestämde jag, Linda, Malin och Viktor att vi skulle gå och se den nya Wallanderfilmen på bio. Och den var faktiskt riktigt bra. Ser fram emot dom kommande filmerna.
Nu har jag läst ett kapitel i psykologin och skrivit frågor på det. Känner mig riktigt duktig. Kanske ska börja skriva på rapporten till mitt och malins projektarbete. Får se om jag orkar.

Senare ska jag iallfall lägga upp mer saker på tradera. Hänga tvätt och dricka te. Sen försöka lägga mig och sova inför morgondagens skola. Ska nämligen fota imorrn till Malins och mitt projektarbete.

Köpte iallfall ny foundation idag också.Köper igentligen allt mitt smink från make up store. Men idag fick det bli max faxtor, många har sakt att den är bra och den kostar också halva priset jämfört med foundation från make up store.
Hittade även 9 stycken gamla foundation flaskor idag, och endå är inte det alla som jag sparat. Kanske dags att slänga?.

 


Bio




Nu ska jag klä på mig för att bege mig mot bion. Ska nämligen se den nya Wallanderfilmen.

13 år & pappa



Hur i helvete kan man bli pappa när man bara är 13 år?. Är men ens könsmogen för det?
& mamman bara 15 år. Jag säger bara, stackars barn. Jag antar att dom inte ens är mogna för att skaffa barn.  Sånt här kan göra mig förbannad. Dom kan lika bra ha varit syskon..

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1466354/nybliven-pappa-och-bara-13-ar


Alla hjärtans dag ?

Idag har jag varit på middag på mitt sommarställe. Riktigt trevligt och god mat. Åkte sedan in till norrtälje igen för att handla lite gott, vilket resulterade i ingeting, eftersom jag inte var sugen på nått. Nyttigt antar jag.
Nu har jag kollat på melodifestivalen och det tycker jag var ett fjasko, tråkigt men sant. Men jag tycker rätt låt gick vidare iallfall. Inte Måns utan  H.E.A.Ts. Trots att den ena killens "paket" syndes väldigt väl. Haha.
Nu kollar jag iallfall på Wallander, men zappar mellan 3an där det är the perfect man och 4an där det är Bruce den allsmäktige. Kan inte välja vad jag vill se.

Och åter nej, jag och virrepinnen firar inte alla hjärtans dag.

Fredag

Gårdagen blev riktigt trevlig. Middag på Antep med 8 tjejer. Sen lite krök hemma hos Malins underbara mamma och sen vidare till mooobergs. Allt var toppen till en början tills vissa tyckte det börja vara tråkigt. Vilket jag inte tycker man slänger ur sig när man firar någons fördelsedag. Och speciellt inte när man är med sina kompisar.
För det blir vad man gör det till.
Men jag hade iallfall en underbar kväll och det hoppas jag fördelsedagsbarnet Malin också hade.


 
 

Fler bilder kommer...

Otursdag?

Första lektionen idag skulle vi bestämma vart vi skulle ha våran studenskiva. Men vi var 15 stycken där så vi vågade inte ta saker i egna händer. Men förslagen ser ljusa ut och jag tycker iallfall götakällare, men det är min åsikt. Temat tycker jag inte alls om och det är jag inte ensam om.
Plåtningen med Denise gick skit, eller det är iallfall vad jag tror. Hade drygt en timme på mig att plåta, vilket är lite lite tid. Men jag hoppas dom bilderna duger. Även fast jag fick fota svartvitt. Vilket jag belv skitirriterad över eftersom hela min ljusättning gick i rött och det skulle inte synnas i en svartvittrulle. SKIT. Men jag skyller det hela på Roine.
Alla hjärtans dag imorrn också, överskattat skit. Så Madde och jag har kommit överens om att ta bort den dagen från almanackan. Jag tror iallfall att resten av världen lär anpassa sig och har översende över att vi tar bort den så att den inte finns mer.

Kom hem från skolan för ett tag sen, tänkte vila lite nu och så, innan jag ska göra mig i ordning inför kvällen.


Fredag den 13 redan idag...

Så, nu har jag lyckats slå sönder min spegel... 7 års olycka.. Kul, det är ju inte för en imorrn det är Freadg den 13:e..
Så typsikt mig.

Friluftsdag

Idag var det frilufsdag. Men självklart försöker man smita undan sånna dagar. Så jag mötte iallfall upp Hannah och Madde för lunch men även Lisa kom med. Vi käka lunch på pizzeria esplanaden, och kebaben där var ritkigt god. Sen vandrade vi vidare till kärleksudden, eller snarare åkte. Men vi var tvunga att ha bildbevis till våra lärare för att kunna bevisa att vi gjort våran egna aktivitet alltså en promenad. haha, så vi åkte runt i bilen och tog kort på några olika ställen, Bl a Hannah i rondellen. Jag tror hon skulle passa bra som rondelhund :)
Sen så åkte vi till skolan där vi tog det lung ett tag, träffa Calle bl a.
Sen häma jag syrran och åkte hem. Sen har jag pluggat och nu är jag äntligen klar med två svenska uppgifter bland annat Agust fucking jävla Strindberg. Så himla skönt att det är avklarat.
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum innan jag ska ta ett bad med ansiktsmask och hårinpackning.

Bilder fårn dagen kan ni se på Madde´s blogg.
Imorrn blir det skola, fotografering för min del med denise och sen på kvällen blir det utgång. Lääängtar.




Torsdag

Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning för att möta upp Hannah och Madde. Imorse blev jag väckt av ett samtal från calleman, han ville tydligen inte ha  yoga i kvisthamrabacken, utan han ville åka bräda. Haha, stackars han. Jag erbjöd iallfall att han skulle få äta lunch med oss idag, effersom han inte gjort det typ på hela veckan. Fy skäms!.
Har också en otrolig värk i höften. Funderar på att gå till läkaren snart, för smärtan är verkligen inte kul. Och andra sidan går jag som jag skulle ha skiti på mig. Pinsamt men sant.
Men jag är rädd att läkaren kommer säga att jag ska opereras, vilket jag absolut inte vill. Då har jag nog hellre ont (?).


.

Det är just i sånna här tillfällen jag önskar att det vore annorlunda...

Hockeykväll

Så, nu är jag hemma igen efter en tripp till Väsby för lite hockey. 2 perioder var mållösa, men spännande. 3 perioden var grymt spännande och Väsbys motståndare, Arboga lyckades få 2 trumål. Skit samma tycker jag, eftersom Viktor blev matchens lirare och fick blommor. Som jag kommer att få när han kommer :). 

Imorrn ska jag luncha med Madde och Hannah. Hannah som för övrigt fick godkänt på engelskaprovet, grattis gumman! Kännde på mig att du skulle klara det där ;)...

Onsdag

Jag och Madde överlevde redovisningen, som tur är. Förvrigt så hade vi den roligaste psykologilektionen på länge, spårade lite när göran skulle leka psykolog där på slutet. Inte så konstigt kanske eftersom han är utbilda psykolog, men roligt vad det.
Jag har kommit lite längre på pernillas blogg idag också, så nu går det framåt. Ni några olika förslag på header i förra inlägget. Om någon är intresserad så säg till så kanske jag kan fixa en åt dig med .
Beställde skor i måndags också, och dom kom idag. Är så himla nöjd faktiskt, dom är ursnygga.
För övrigt så ska jag åka och kolla på hockeymatch idag med Thomas och Niklas i Väsby. Imorrn är det någon slags frilufsdag, men vet inte om jag ska vara "sjuk" och plugga eller om jag ska hitta på nått med några andra i klassen. Vi får se helt enkelt.

Men nu är det brådis.. på återssende..



Såhär ser skorna ut, och dom är snyggare på fötterna än på bild.


Header

Pernilla, nu får du säga vad du tycker ! 
(och detta är bara snabba skisser. inget är noggrant gjort. )

.

Nu ska jag iallfall kolla på andra avenyn och sen öva inför redovisningen imorrn. Önska mig lycka till!


!

Jag har tappat bort mitt usbminne. PANIK
Jag måste sluta med att tappa bort och glömma saker !

Jag vill ha !






Tradera <3

Gud va jag älskar tradera. Man kan verkligen göra fynd. Men nu har jag tagit saken i egna händer och ska börja sälja lite kläder. Allt som jag inte andvänder ska bort. Så hoppas jag att jag kommer tjäna en slant också. Eller jag är nästan helt säker på att jag kommer göra det. Dom är ju som galna på den dära sidan.

Var iallfall hos tandläkaren idag, och jag behöver inte säga mer en att dom har någe fel i huvudet ! MIn pappa åkte med för att jag skulle slippa åka bussen hem sen. Och helt plöstligt så är mina två tandläkare jättesnälla och trevliga. Så fort en föräldrer är med så blir dom trevliga. Sjukt irriterade. Sen fick jag reda på att jag lär ha min tadställning i MINST 3 år till. Jipppi, skit kul.

Köpte iallfall domhära maskerna till mitt och Malins projektarbete
Och sen så shoppade jag lite till mig själv också,även fast mitt konto inte tillåter det. Men jag tänker ljust eftersom lönen kommer på fredag.

 

God natt!

Som jag trodde så är jag inte ett tugg trött. Även fast jag borde gå och lägga mig. Men får helt enkelt skylla mig själv när jag sov till 3. Skrev klart psykologarbetet iallfal, och nu har jag övat inför redovisningen imorrn. Lär gå skit, men det struntar jag i.
Imorrn ska jag till tandläkaren också, jag hoppas att Ida blir frisk och följer med mig, för det är så tråkigt att åka själv. Sen ska jag köpa masker till projektarbetet också. Så ska väl hinna förbi buttricks imorrn också. Trodde jag skulle kunna shoppa något imorrn när jag endå har vägarna förbi storstan, men mitt konto ville inte hålla med riktigit. Men som tur är får jag lön på fredag.
Mitt kort sluta fungera igår också, så jag vek det på mitten så det gick av. Så jag måste förbi banken imorrn också och fixa ett nytt och ta ut pengar. Jag tror det är fjärde kortet på ett halvår eller nått sånt. Bra grejjer.

För övrigt så har jag varit sugen på en sån här hela dagen


God natt!

Söndag

Så nu har jag vaknat upp. kanske lite sent på en södang kanske. Jag lär inte kunna somna ikväll.
Gårdagen var riktigt bra, singstar och melodifestivalen och mycket annat. Riktigt trevligt att träffa alla ingen. Kom hem igen vid halv 1, och därefter fick jag agera taxi till kl halv 3. Många vändor blev det.
Men som tur var fick Calleman och Daniel göra mig sällskap mellan varven.
Efter några svängar till Statiol åkte jag hem och sov. Och har inte kommit upp för en nu.
Ska skriva klart psykologin nu hade jag tänkt, och det hoppas jag du också tänkter på Madde ;)

På återsende..

Lördag


Idag har jag letat jeans på jc, eftersom jag har presentkort där. Men självklart, kärsen som jag är hittar jag inga. Ful tvätt, ful rumpa i dom, inte rätt längd eller storlek osv. Jag är strot behov av jeans just nu. Eller av kläder överhuvudtaget. Ska försöka flirta med min pappa.
Var iallfall på brothers and sisters och kollade rean, jag hittade inget men Viktor gjorde klipp, byxa och skjorta för 270 kr.Sen åkte vi hem till han för att städa och fixa lite i hans hus innan jag åkte hem igen. Somnade i soffan ett tag och nu har jag precis ätit rådjursmiddag. Vet inte riktigt vad jag ska säga om smaken, men det smaka ungefär som allt annat kött.
Nu ska jag göra i ordning mig för snart kommer Thess och hämtar mig. Ska nämligen på 19-års fest.

På återseende...


Fredag

I morse snodde jag och Annie bilen igen. Åh, hej va det gick. Kom till skolan där 18 stycken av 43 elever var, vi treor är så seriösa på våra resurstimmar. Sen fixade jag arbetsschemat för hollywoodfesten.  Eller fixade, jag försökte lappa ihop allas viljor och matchning av bussar osv. Jag belv nästan galen på skiten eftersom det tog mig nästan 3 timmar att fixa. Jag ber om ursäkt för dom som fick bra tider först och sen blev tvungna att byta. Gjorde verkligen inte listan persolig, hoppas ni har överseende.
Och jag har aldrig sett så stort efterfrångan av biljetter, haha, Helt sjukt. Antar att man längtar efter såna här fester när man är under 18. Jag ska iallfall inte på hollywoodfesten men jag hoppas den blir lyckad. Eller jag är nästan säker på att den blir det.
Åkte iallfall ner på stan med Therese och handla present till Johanna. Och jag hoppas hon blir nöjd.
Kvällen är oklar men jag hoppas på någe bra. Har lite lätt huvudvärk och jag hoppas det släpper snart.


Bio





Var på bio med Viktor, Emma, Niklas, Malin och Pappa idag. Vi såg allt flyter. Haha, riktigt rolig film det där. Så typiskt min humor.
Nu ska jag försöka sova och smala nya krafter för morgondagens skola.

Torsdag

Imorse snodde jag och Annie en bil för att komma till skolan. Vi hade Karisn lektion där vi inte gjorde ett skit. Lunch på donken tillsammans med Annie och Hannah eftersom skolans mat alltid smakar skit. Där kom även Madde och gjorde oss sällskap. Tillbaka till skolan för att ha en svenska lektion på danska/norska. Haha, så fult språk det är igentligen.
Projektarbet gick bra, och vi är påväg framåt. Sen tog Annie och jag den stula bilen hem igen och vi hade våra studentmössor på oss. Nu är det fasiken inte långt kvar till studenten! jag läängtar så!
Ikväll ska jag på bio, allt flyter, jag hoppas den är bra.

.


Sweet dreams !

Jag förstår inte varför jag inte kan lära mig att inte sova efter jag kommit hem från skolan. Det resultetar i att jag inte kan sova sen när man ska sova. Som nu, Sara, soov, soov.


Kvällsöppet med Ekdal

  ->  


Fastana framfört tvn, kvällsöppet med ekdal där dom disskuterar hur fråglarna plockas levande.  Djurplågeri i hög grad enligt mig. Så nu har jag lite ångest över att jag ligger och myser i min säng tillsammans med mina duntäcken och dunkuddar. Om fåglarna behandlas så som dom nu gör klarar jag mig utan de. Men jag har nog mer ångest över min jacka. Läste att det behövs 75 plockade fåglar för att fylla en sån. Och om dom plockas sådära är det fan inte okej. Då kan jag bara tänka mig hur många fåglar det behövs till ett duntäcke. Dock vet jag inte om det är sant att men behöver så många. Och jag hoppas nästan att det heller inte är det. Jag litar inte på allt tidingarna skriver.
USA har fängelsestraff om man vanfårdar sina djur. jag hoppas lilla sverige kan köra på samma sak. Lär nog aldrig hända, men jag hoppas.
Där i mot tycker jag nog att barnarbete är värre en det här. Tyvärr.

Onsdag

Idag har jag blaa blaa blaa. Jag kan verkligen inte hitta nått roligare att skriva om.. Men andra sidan är det alltid nått knäpp som händer mig varje dag. Förutom den tråkiga skolan..
Men jag får väl fortsätta mina inlägg med början "Idag har jag"

Jo, idag har jag varit i skolan, sjuk har jag varit och ont i halsen. Förstår inte hur jag orkar. Ville bara ligga kvar i sängen i morse. Men inte då, jag gick upp och pallade mig till skolan.
Första lektioen planerade vi Hollywood festen, och jag förstår inte varför man ska bli så osams hela tiden.
Pengar hit och dit, varför det, kan vi inte göra så, osv. Inte lätt när alla 43 elever har sin egen vilja. Men vi får se hur det slutar. Biljetterna såldes iallfall på rekordtid. 
Sen började mulitimedan och jag började på Pernillas blogg.  Jag tror fantiskt den kommer bli riktigt läcker. Och sen så vet jag att min ser ut som skit fortfarande, men den är också på g. Ni får ha överseende.
Sen hade vi psykolog med Göran, eller vi kanske kan kalla honom pungen. Men iallfall, åkte hem sen och somnade en stund. Inte bra, eftersom jag inte är ett dugg trött nu.
Nu ska jag packa upp min väska som jag inte hunnit gjort sen i måndags. Eller snarast inte orkat. Sen ska jag slå på en film och försöka somna till den.

Imorrn måste jag till skolan, oavsett hur sjuk jag en är, har projektarbete och måste verkligen ta all tid i världen till de. Sen på kvällen ska jag gå på bio.

På återseende...


Madelene Johansson



Vilken kvinna säger jag bara!

Tisdag

I morse var foto C kursen nere på konsthallen och kollade på nån utställning. Kommer inte ihåg vad fotografen heter, så typiskt mig. Det var faktiskt ganska roligt, i skillnad från skolans tråkiga lektioner.
Efter det åkte jag, Hannah, Emelie och Camilla och åt. och sen åkte jag hem och la mig i soffan och somnade. Och jag vaknade för 40 minuter sen kanske. Så jag lär inte kunna sova ikväll. Lyckat Sara!
Vill inte bli sjuk, jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Inte nu.
Men nu ska jag antingen lägga mig i soffan igen och slänga bort hela kvällen eller så ska jag försöka får Madde att vi ska skriva klart vårat pyskologiarbete :)


Måndag

Idag var det en vanlig skoldag, lika trist som vanligt alltså. Stack från en lektion idag för att pierca mig, i navlen för andra gången. Och fy fan va ont det gjorde när det kom till bosket. Men det är lätt värt smärtan. Fick till och med Hannah att pierca sig, även fast hon såg skräckslagen ut. Men jag är så stolt över henne ;)
Men nu har jag fått ont i halsen, och det känns som att jag har feber. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Så ska försöka slänga i mig några apelsiner.

Tack&hej..

<3

  
  
   
   

"jag skäms över dig"

Sådära, nu har jag pluggat klart för kvällen(?). En psykolog uppgift är klar och jag har börjat på Bellman. Och ja, jag vet att du skäms över mig ida, och att jag är sådära 8 månader sen med den du behöver inte påminna mig. Föresten ska du vara snäll mot dig eftersom jag åkte med dig till konsum. (Och vi vet att det inte heter komsum längre utan coop nära, men vi envisas om att det ska hete så eftersom vi är så gammalmodiga.)
Men det känns som att jag är en bit påväg nu, vill ha bort saker från den dära "att göra listan". Måste göra klart psykologin denhär veckan eller hur Madde?, en plåtning med denise måste jag hinna göra,måste göra klart religonsprovet, . Sen ska jag gå och simma en dag och sen gå ut och gå 2 dagar denna vecka. Denna lista kan göras lång, men nu tänker jag inte ligga på latsidan längre. "att göra listan" ska bort, snarast! och några kilon ska också bort.

Och idag är det bara 3 veckor kvar tills det är sportlov vilket innebär att jag åker till sälen, hela veckan. Längtar så himla mycket.

Release Me



Idag har jag varit på badhuset och simmat med mina syskon. Det var faktiskt jobbigare en vad jag trodde att simma. Men bra träning. Sen passade jag på att sola också.
Jag har lite värk kvar i höften, tror det belv bättre efter jag simmat faktiskt, så kanske jag ska fortsätta göra det. Så kanske jag slipper all värk. Igår var det iallfall Red Party och det var väl helt okej. Trots att min mage alltid ska förstöra. Så idag har jag halsbränna.
Men nu ska jag försöka plugga .

jag åkterkommer.

RSS 2.0