.Valborg .

Sissta aprill och allt. Hipp hipp hurra för kungen! Dagen är typ fullspäckad. Dom flesta ska dra till Uppsala men jag stannar hemma. Inte för att jag egentligen själv vill, men att det bara blev så. Ska hämta syrran, gå ner på stan, handla mat till kvällen och sen fixa och trixa tills människorna kommer. Hoppas på utgång efter det. Kvällen kommer nog sluta bra trots allt. Imorrn blir det kalas för syrran med hela familjen.

Onsdag

Kl 12 går jag och Emelie på vårat 10-timmarspass. Känns rikgit skoj faktiskt. strax ska jag klä på mig, köpa en kaffe på donken och åka och hämta emelie. Tråkigaste att jag missar andra avenyn ikväll. Får helt enkelt se det när jag kommer hem på datorn. Spännande! Vi hörs ikväll!

Södersvik!

Kanon kan man säga att jobbet gick idag. Så jävla skönt gäng! Ursäkta svordomen. Där kommer jag trivas med stort T. Nu ska jag iväg och fira lillasyster som fyller 14 år. Grattis till henne! Efter det ska jag träffa lite vänner. Ser fram imot ett 10-timmars pass imorrn med Emelie.

Har jobbat mitt sista pass på sushi. Känns väldigt skönt må jag säga! Marholmen kommer jag trivas superbra på. Och i morgon ska jag provjobba på hemtjänsten. Hoppas grymt mycket på det. Engentligen borde jag väl inte hoppas för mycket. Men det känns som att det är min tur nu att få ett riktigt jobb med bra lön (!) Håll tummarna, inte för att jag tror ni behöver !, men önska mig lycka till iallfall!

Sexpartyt vart mer än lyckat! En riktigt kanonkväll även fast utgången inte riktigt var 100%. Gårdagen spenderades med underbara Anna på G. Vi käkade en välbehövlig lunch och tog igen lite förlorad tid. Träffade pappa, han var som vanligt på hans mupphumör så vi muppade oss. Vi åt middag med farmor och farfar. Idag har jag jobbat på marholmen, verkar vara riktigt kul faktiskt. Där kommer jag trivas! Åt middag på ett glas med Viktor. Riktigt god varmrätt och vi ska inte tala om efterätten! Den var gudomlig. Vi såg Wallander - Arvet. Riktigt konstig film, inget jag rekomenderar. Men nu blir det Äntligen midsommar!

Fredag♥

Hockeyn gick ju åt helvete. Känns som att det kommer gå åt helvete också. Men vi ska kämpa! Idag är det full fart hela dagen. Städa plocka, städa här hemma. Helén kommer och hämtar upp mig och vi drar till Täbban för liet shopping. Hem och börja tagga med brudarna för sexparty och utgång! Detta kan bara bli en bra dag!

Skit väder det är idag. Men ska väl försöka göra det bästa utav dagen. Ska storhandla hade jag tänkt. Kylskåpet ät tomt. Ska försöka lura med mig Hannah på det. Är så tråkigt att handla själv. Hon får styra vagnen och jag plockar i den och viktor betalar. Älskart! Hah. Resten av dagen ska jag och hannah spela tvspel. Hela dagen närmare bestämt. Vi ska också äta pommes och bea! Hoppas på fruktsallad med Helén också!

Ska strax sätta mig i bilen för att åka till tandläkaren. Stockholmo, here i come! Efter det så tar jag, mami och mormi en sväng i Täby. Ikväll hade jag tänkt laga middag, typ första gången på 2 veckor. Skärpning nu! Hah! Har det hänt någe roligt på senaste tiden? - NJa, det kan jag inte på stå. Förutom att jag sagt upp mig! No more sushi! Och fått ett jobb.

.

Ibland blir jag bara så arg. Förbannat jävla arg. Usch,fy blä på dig och ditt jävla sätt att leva.

Det var det absolut värsta som kunde hända er. Jag ägnar en tanke åt er, och för lilltjejen som är i himlen nu. Så fruktansvärt. Har ont inom mig. Nu måste ni vara starka och ta hand om varandra. All styra & kärlek till er.

Nu har min mage börjat spöka igen. Mer än vanligt alltså. Har inte sovit så bra inatt med tanke på att jag har haft ont. Men ska ta en magtablett strax som kommer göra underverk. Ska fixa lite här hemma innan jag ska agera taxi åt min svåger. Efter det ska jag ner på stan och fika med Mormor & systeryster. Ikväll blir det grillning med massa härliga människor! Löööv!

Jag tog steget och sökte. Men nu blir det ingen utbildning.Inte för att jag inte kom in, utan för att yrkeshögskolemyndigheten inte ville fortsätta med utbildningen. Helt plötslig känns det som man är tillbaka på på ruta ett. Jag tänker inte plugga för pluggadets skull utan för att bli något. Gud straffar somliga direkt (?) Det är nog inte meningen att jag ska börja plugga. Men vi får se vart framtiden har att erbjuda. Men denna gång tänker jag inte ge upp! Haha.

Helgen har varit bästa på länge. Fredags var det utgång med många nya ansikten. Vi intog mobergs tillsammans med 140 andra. Hah! I Lödagas blev det barnkalas, tårta, paket och massa härliga personer. Det blev en del soffhäng efter det med Helén och Hannah. Innan jag och Helén drog till Johanna och blev spöade i tv-spel. Sen vidare till Pernilla och Christian. Pernilla och jag drack tre små apor. Godast vita vinter jag druckit. Igår blev det några timmars jobb innan jag och Viktor drog till täby för lite shoppning. Köpte 4 par linnen, och jeans shorts, lööv! Sen blev det soffhäng med tv-spel och film med Hannah. Helen kom förbi en sväng också! Nu ska jag väg på jobb, sen direkt efter det iväg till nästa. TJO!

.


Jag har bestämt mig. Jag ska börja plugga. Nu har jag kämpat mig igenom ett år. Ja, det är helt sjukt att det snart gått ett helt år sen studenten. Jag har sagt till mig att ett sabbasår är okej. Jag visste inte då, att det bara skulle ta ett år innan jag skulle bestämma mig att börja igen, trodde själv att jag behövde 2-3 år. Men nu känner jag mig redo för att sätta mig vid skolbänken igen och utbilda mig. Jag vill bli något, jag vill lyckas. Så se på fan, i höst kommer Sara Karlsson sitta vid skolbänken igen. Hon som hatar skolan. Men nu är frågan, vart någonstans? Stockholm lockar...

Idag har jag haft en bra dag. Har varit med underbara vänner. Vi har fotat. Druckit latte från donken. Kollar på bilder och ätit kakor. Ätit middag hos pappa. Fägat håret med mamma. Morgondagen blir bra känner jag. Kommer spenderas med underbara människor + utgång. Ni kan nog själva räkna ut hur jag kommer må på lördaaaaaag ;)

Är nog på fötterna igen. Även fast det inte är stabilt. Vi får se med tiden hur det blir. Allt kan inte lösa sig direkt. Ibland måste man ge det lite tid. Men jag jobbar på det.

Jag vet varken ut eller in. Om detta är rätt eller fel. När det väl kom till kritan så bangade jag ur. Jag är egentligen en feg männiiska. Otroligt feg. Men när man egentligen inte tror på något, så blir det lättare att banga ur. För man vet inte vad man vill. Man är rädd för det kommande livet, för det är helt nytt, iallfall för vissa. Det är det som är skrämmande. Inget kan göra det värre än vad det har varit.

When you try your best but you don't succeed, When you get what you want but not what you need. When you feel so tired but you can't sleep. Stuck in reverse, And the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace, When you love someone but it goes to waste, Could it be worse? Lights will guide you home, And ignite your bones, And I will try to fix you. And high up above or down below, When you're too in love to let it go, But if you never try you'll never know, Just what you're worth. Lights will guide you home, And ignite your bones, And I will try to fix you. Tears stream down your face, When you lose something you cannot replace, Tears stream down your face!

Torsdag

Det blev ingen skidåkning idag. Det har regnat hela dagen, fram tills nyss då det övergick till snö/hagel. Men kl 16 ska vi iväg och bowla. Och sen ska vi äta någon grillbuffé på värdshuset kl 18. Smaskens! Bilder kommer senare i kväll!

RSS 2.0