Måndag

Jag mår bra av att vädret är grått och trist när jag jobbar, det får gärna ösa ner regn som idag. Imorrn börjar busstrejken vilket innebär att jag kommer åka med min pappa in till jobbet, om det inte blir för strulit. För då stannar jag helt enkelt hemma någon dag.Som jag nästan hoppas på, men få se hur länge strejken håller i sig.
Idag åt jag lunch med två av mina bästa, Pernilla och Thess.Självklart åt vi i Kungshallen. Riktigt smarrigt må jag säga.
I helgen blir det paryt då Pernilla går och bli 18 år, så det har jag att längta till.
Efter denna vecka har jag bara 2 veckor kvar med hårt arbete. Jag längtar så grymt mycket efter att få sommar.
 
 


Jag är maklös, jag har ingen energi, jag tror inte längre på hoppet.

Something wrong

  

Jag har fortfarande en klump i magen. Jag biter ihop för att få dagarna att gå.
Jag försöker mer en nångonsin att vara glad och positv. Allt är bra, men endå inte.
Det är något som fattas, men jag vet inte vad.

Det är inte okej

Att ställa klockan på 05.15 och gå upp där efter är inte okej. Jag är trött om dagarna, ganska trött må jag säga. Och därför har det inte blivit någon bra bloggning. Men nu är det bara 21 dagar kvar, sen har jag mitt livs sista sommarlov på riktigt.
Men dom senaste dagarna har jag firat midsommar, jobbat, varit med älskling & kusinerna, shoppat, varit på sommarstället och framför allt tagit det lungt.

 PoK Sara


Tisdag

Jag jobbar, jag är trött, jag är osocial.

Men ett stort grattis till Emelie som blir 18 år idag :)


Studenten



Grattis till studenten !

Igår tog min syster studenen. Det firades med dunder och brak med presenter, alkohol, mat och sång. Vädret ville inte vara med oss, men det hindrade inte oss för att fira på stort. Stort grattis igen!


PoK Sara

För att jag har sommarlov

Ja, nu är det som sakt sommarlov. Hela 10 veckor ledigt från skolan. Så himla skönt.
Men på någe vis så ser jag inte fram i mot dehär sommarlovet så himla mycket, dels för att det är mitt livs sista sommarlov och att det är dåligt väder. Plus att jag verkligen inte orkar festa idag, sen att jag inte har någon lust att göra någoting utan bara ligga i sängen. Jag har inte humöret eller ork för det här. Och andra sidan så om jag blickar framåt så ser jag inte mina 5 veckor som jag ska jobba ut direkt roliga. Antingen kommer det vara 5 veckors sol när jag jobbar, och resten av lovet regn. Eller så kommer hela sommarn vara som den är just idag. Jag får panik.  
Det känns inte som att jag vill bli stor nu, eller jag vill flytta hemifrån och ta körkort, men inte ha mitt sista sommarlov. Konstigt men sant.

Nog om sommarlov så tänkte jag berätta att jag är lite stolt över mig själv idag, jag har nämligen fått VG i Foto B. vilket tydligen var väldigt bra enligt min lärare. Dock tycker jag synd om dom som jag tycker förtjänar åtminstone ett godkänt om inte mer.

Men nu ska jag springa över till Annie och ge dom där en spark i rumpan så dom kommer iväg någon gång så vi kan äta.
 

Förra året skolavslutning.

Onsdag

Dagen började med en tripp till Stockholm med Viktor, jag hade tänkt shoppa. Men det blev inte så mycket av det. Eller jo, jag kom hem med ett par shorts, en lång kofta och en lång skjorta. Men blev besviken över att jag inte kom hem med ett eller flera par skor.
Sen när jag kom hem åt jag och sen åkte jag med till Svanberga där mina småsyskon skulle ha skolavslutning. Kan inte förstår att det är 2 år sen jag stod där och fällde massa tårar och kramade alla som att man aldrig skulle se varandra igen.
Iallafall så drog jag och några till ner till stranden och kollade, men det var ganska dött. Så drog istället in till flygis för att sedan åka hem.
Ps, måste bara säga att jag är grymt stolt över min lillasyster som hade gjort ett bildspel till skolavslutning som handlade om mobbning.


Nästan alla i klass 9a, Vissa tider saknar jag det.

Matt Pokora

Hans tatueringar, grymt snygga.
 
 

Tisdag

Igår var det exakt en vecka kvar tills jag börjar jobba, i hela fem veckor. Pendla, till Stockholm fram och tillbaka varje dag.
Idag tog jag en ledig dag, Jag orkade verkligen inte gå till skolan, städa och sen gå och kolla på lommarännet i de här vädret.
Idag har jag även städat rummet, kollat 4 avsnitt av OTH.
Viktor kommer förmodligen snart och ikväll kanske han får mig att kolla på fotboll, Sverige-Grekland.

PoK Sara

Torsdag - Söndag

I Torsdags så var jag hos och resten av klassen hos våran lärare Thomas i Edsbro. Det blev grillning, kubbsplande, boule, mys och efterätt. Vid 23 tiden kom våran abonnerade buss och vi åkte mot Norrtälje. Och några tjejer hade efterfest på Annies balkong.

     
  



I Fredags så begav jag mig till svanberga för att sola och bada med Thess, Helen, Bolle och Fredrik. Och ja, tro det eller ej men jag badade faktiskt. Året första dopp. Sen kom Malin och vi grillade hos Thess och hade mys. Sedan drog vi ner till stranden för att ha lite mys och sepela beach volleyboll och bada med Pernilla, Robert, Malin, Patrik, Kusinen och Johanna.
Igår så gick jag ner på stan med Malin, det var grymt mycket folk och fulla knuttar. Malin och jag gick hem till Kusinen där även Patrik va. Vi käkade pizza innan jag åkte hem för att möta upp Thess. Strax därefter kom Pernilla, Helen, Tim och Emelie. Vissa av oss tog en drink innan vi gick ner till Mickans 18-års party. Vi åt, drack och hade trevligt. Sedan drog vi till parken är det var nästan dött. Men vi slog oss ner där och hade det trevligt. Sen drog vi oss hemåt och somnade direkt.
Idag så vaknade jag bakis, slog på OTH som måste vara den bästa medicinen för bakfylla. Snart ska jag iallfall upp till Donken för lite fyllekäk och förhoppningsvis kommer Viktor hit ikväll.


PoK Sara

Skit dag !

Dagen började med en försovning, kvart över 8 vakande jag och kvart i 9 var jag i skolan efter att cyklat i racerfart på min lilla cykelrutan. 
Sen var det fotoprov , sista provet innan sommarlovet, skönt !. Kan inte påstå att det gick bra. Sen körde jag en lektion på körskolan som gick helt åt helvetet. Sämsta körlektionen hittills. Jag var så okonsentrerad.
Nu ska jag försöka hinna sova lite innan jag ska göra mig i ordning till ''klassfesten'' ikväll. Hoppas bara på att det kommer bli skojj !

En ny favorit


Victoria Secret

Nu har jag kollat runt på många olika sidor efter en bikini, men jag kan inte släppa dom jag såg hos Victoria Secret.
Jag har sån fruktansvärt bikiniångest, och jag måste ha någon i sommar plus att jag inte vill ha någon enkel från H&M som alla har. Så jag funderar på att köpa mig en dryrare som kanske inte så många har.
Har fastnat för dom här, Vilken tycker ni ?

    
    

Sol

Har precis kommit hem från skolan och nu ska jag lägga mig på balkongen och sola innan jag ska ner på stan och möta, Thess, Pernilla och kanske Mickis.

Skulle mer en gärna ta sommarlov redan nu, men en uppgift är kvar och ett prov. Så ska försöka ta tagi det nu så det är avklarat.

PoK Sara

RSS 2.0