Lördag

Utgången går kändes värdelös. Jag och Camilla satt och gäspa på vägen upp till Mobergs.INTE OKEJ! Tur att vi gick in innan 12, så vi slapp betala för den värdelösa kvällen. Nej, jag kanske inte ska säga att kvällen var värdelös, men ingen av oss var direkt peppade. Så det kändes värdelöst.. Efter 12 åkte Niklas, jag och Camilla och åt. Vi var tydligen väldigt hungriga. Och sen tillbaka till Mobergs.
Vid kvart i 3 tog jag, Viktor och Jocke taxi hem.
Idag ska jag inte gör så mycket. Funderade på om jag skulle ta en sväng förbi stan, men orkar nog inte. Så jag ska nog luncha med syrran och sen kanske kolla in second hand butiken på Görla. Sen åkte jag ut till pappa.
Ikväll är det planerat att vi ska gå ut. Men jag är inte sugen för fem öre. Så får se hur jag gör.

Freeedag

Äntligen fredag. Älskar känslan av fredag vilket innebär helg. Inte för att jag ser skillnad från dom andra dagarna eftersom jag är arbetslös men fredags känslan är lite speciell. Haha.
Har iallafall spenderat dagen med Malin och Helen. Riktigt mysigt fraktist.
Nu ska jag börja fixa mig till kvällen, utgång i stora lass:) Dock blir det bara jag och Camilla som kommer göra norrtälje osäker. Calle har feber, Annso och Hannah ska jobba. Emelie lika så, fast imorrn. Ida kanske kommer och Niklas ska vara nykter. Haha.
Nä, nu får jag skynda mig.
TJAO!

.

Jo , just det,  Min klänning har kommit. Wiwo, ska nog ha den imorrn. Om det blir utgång. Vilket jag hoppas!
Nu ska jag göra nått utav kvällen. Fösöker få tag i Hannah, men hon verkar inte vilja svara....

Dagen före fredag...

Igår slog jag ihjäl lite dötid med Ida. Vi åt mackor och kollade på Johan Glans. Inget slår det. Åkte sedan hem och städade lite och gjorde matt till pappa kom.
Jag åkte sedan ner till bion för att se THIS IS IT med mamma och mina syrror. Helt klart se värd. Men jag hade nog förväntat mig lite mer.
Sen blev det mys framför tv med Ida och Hannah. Alltid lika mysigt.

Idag tog jag en promenad till mormor. Vi fikade och pratade massor kollade gamla kort osv. Riktigt mysigt. 
Sen åkte jag och handla med Viktor. Nu har vi ätit middag. Viktor är hemma ikväll för en gång skull. Eftersom han är mer borta en hemma.  
Men han ska endå inte vara social med mig, så jag undrar vad jag ska hitta på. Känner inte för att sitta hemma.

Dötid....

Sådära, nu har jag tvättat 8 maskiner. Har fortfarande två kvar. Förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt, men kanske inte så konstigt eftersom man bara får tvätta två gånger i månaden.
När jag är klar ska jag gå och handla på Norrköp. Sen måste jag slå ihjäl lite dötid. Men jag vet inte riktigt hur eller med vem.. Någon som har nått förslag?
Ikväll ska jag gå och kolla på THIS IS IT. Och sen kanske Hannah kommer förbi. Ida kan man säkert locka hit med lite popcorn.


Tisdags kväll

Pappa var hemma hos mig när jag kom hem idag. Han hade lagat mat åt mig eftersom jag kom hem så sent. Sen hjälpte han mig att bära ner lite saker i källaren och så. Jag tvingade han att diska, vilket han inte gillade. Men eftersom jag ska tvätta åt han imorrn så var han tvugen (a). Syrran hjälpe mig med lite kläder och att bädda rent i sägen också.
Nu sitter jag och tittar på andra avenyn och snart ska jag ta en dusch och dricka lite tee. Sen blir det sägen.
Imorrn blir det tvättstugan kl 07.00. Jag längtar inte.

Parlamentet



Mohahaha, jag kan inte få nog... av mig själv och mina två andra stjärtar...


God morgon!

Wow, blä för regn.... tur att viktor kan köra mig till bussen. Vägrar ta cykeln... Nä, nu måste jag skynda mig.

Vi gillar Ikea

Var som sagt på Ikea idag med Marika. Jag kom hem med tre kastruller, en stekpanna, nya gardiner till sovrummet (som ser gröna ut istället för ljusblå), ljus, och nya blommor. Och lite annat skit.
Kom hem och fixa lite och nu sitter jag och tittar på en film som Viktor hyrt. Det är första kvällen på länge jag är själv hemma. Innan Viktor kommer hem dvs.
Snart ska jag gå och lägga mig, klockan ringer 05.15 imorrn. God natt!

Måndag

Igår blev det lite kalas för min lillasyster som fyller 16 år idag. Tårta, bullar och kakor. Mums. Senare kom Hannah och Ida förbi och vi kollade på parlamentet och spelade poker. Självklart åt vi popcorn.

Idag ska jag åka en sväg till Ikea med Marika. Sen ska jag hem och ta det lungt bara. För imorrn kl 05.15 ringer klockan och jag ska upp och jobba.

Lördag



Igår var jag på en inspelning av Parlamentet med Ida och Madde. Det kan varit det roligaste jag någonsin varit på. Vi fick resarverad platser vilket gjorde så vi satt längst fram. Ännu roligare. Studion var mindre en jag trott, men det är det alltid har Ida och jag lärd oss. Vi har iallfall bestämt oss för att gå nästa gång Johan Glans är med igen.

På bussen träffade vi Annie. Riktigt roligt att se henne. Så vi lurade med henne till kontrast där vi tog en öl. Det blev en tidig kväll för Annie och mig, men dom andra festad nog natten lång.

Nu väntar jag på Viktor, när han kommer hem ska vi åka och kolla på taperer till hallen. Äntligen händer det nått. Så vi ska göra om hallen, sen blir det fix i sovrummet. och senare köket? Jaaa. äntligen.
Ikväll ska jag ut och äta med Viktors familj och sen ska jag vidare till Annas "hejdå party"

2009-10-22

Blää, för all disk som står och väntar på mig i köket. Men det är lika bra at ta tag i det.
Idag har jag jobbat. Ikväll ska jag träffa några vänner. Och ja, vi ska leka vuxenkuriömma. De ni!


.

Jag orkar inte tänka för jag blir bara ledsen. Tårarna kommer när man minst anar det och jag försöker bita ihop, ibland funkar det, ibland inte.  

Kesha - Tik Tok


Söndag

Har vairt hos Anna idag tillsammans med Hannah. Anna har nämligen varit på en bartender utbildning och varit borta för länge känns det som. Och om en vecka åker hon till Norge och är borta på obestämd dit. Känns lite småjobbigt.

Viktor kom hem för ett tag sen. Jag föreslog lite Kärleks Te och mys. Men han ville ha chips och dipp. Dipp och gurka för min del då antar jag.

Imorrn blir det jobb. Peeengar!

Nacka

Sitter hos kusinerna och kollar på Körslaget. Vi har precis ätit äppelkaka med vaniljsås. Smaskens! 

Difficult

Nu har jag gjort något som gör så jävla ont. Jag förstår inte varför det är så fruktansvärt svårt och det kan göra så ont. Det är jobbigare en vad jag trott.
Nu vill jag bara dra täcket över huvudet och vakna upp om några månader då jag ska ha jobb, en vardag, lite rutiner och glömt allt detta. Eller kanske inte glömt, bara ha det i tankarna. Utan att fälla en tår.

Lördag

Idag har jag bara tagit det lungt. Har lagt ut lite saker på tradera.
Har dammsugit och diskat och kollar på lite repriser på tvn. Snart ska jag gör mig i ordning ska åka till mina kusiner i Nacka på middag.

Har klickat hem en klänning också. Lägger upp en bild senare.
Och Ida, det var på så få klick som möjligt. Tävlade mot mig själv flera gånger faktiskt;)



Idol

Strax ska jag gå över till Annso för där håller brudarna till. Vi ska kolla på idol och jag antar att dom ska dricka. Blir nog inte så sent för min del. Men alltid skoj att träffa dom brudarna.


God Morgon


Nu har jag varit uppe i två timmar, kan inte sova. La mig i soffan och insåg att jag har världens obekvämaste soffa. Jag önskar mig en ny.
Jag slutade pressa OC för nån dag sen och nu tänkte jag ge mig på One Tree hill.
Är grymt sugen på pannkakor. Pannkakor med glass, hur gott som helst. Så tror jag ska laga mig det snart.

youtube.com



Dick in a box. Tack för tipser Ida ;)


Mammas Pojkar

Uppsala gick bra. Ida och jag drog ett varv på Ikea och jag fick med mig lite hem. Sen åkte vi till rusta och shoppa loss. Dom har nämligen börjat med Julsaker. Åh, fanns så mycket söta saker. Så där ska jag shoppa när det börjar närma sig jul.

Nu sitter jag och Ida och kollar på Mammas pojkar.


Torsdag

Åker till Uppsala om en timme med Ida. Ikea hägrar men även lite annat. Känns som jag kommer hitta massor av saker idag när jag har bestämt mig att inte köpa så mycket.
"Hej, jag är arbetslös men jag gör inget annat än att shoppar." Jag får inte ihop det i mitt huvud, men tydligen så gör mitt konot det. Vilket jag gillar stakt.

Wow, jag ska hämta min nya hårfö som jag beställt idag. Äntligen en riktigt hårförn.

Göra om!

  


Nu är jag klar med tvätten. Håller på att städa som en tok. Jag fattar inte varför jag sparar så mycket skit. Jag har redan rensat allt som jag packar upp nu,  en gång. Eftersom jag flyttat (det är ju i och för sig över 3 månader sen men endå). Men det är mycket skit kvar fortfarande.

Sen vill jag göra om. Byta ut möbler, färger, gardiner, ja allt! Vill känna den dära mysiga känslan. För just nu hittar jag inte den någon stans. Sovrummet är jag inte alls nöjd med, och vi ska inte prata om köket. Förskräckligt ! 
När jag får ett jobb så ska jag börja göra om. För min pojkvän vill inte lägg pengar på inredning. Suck.

   


Uppe med tuppen

Har varit uppe i snart två timmar nu. Har nämligen tvättstugan och set är ganska mycket tvätt. Men snart ska jag sätta fart. Ska rensa massa lådor här hemma, slänga lite skit, fixa och dona. Ni vet sånt dära som man aldrig orkar ta tag i ? Som är såå tråkigt att hålla på med.

Känner jag mig själv så vet jag att jag kommer fastna framför tv:n eller datorn efter ett tag. Men jag måste få ordning om jag nu ska kunna åka till Ikea imorrn och shoppa lite.


Tisdag

Nu har pappa precis åkt. Han har varit här och målat min dörr och satt upp en fönsterbräda. Underbart.
Var en sväng till täby md Ida och Madde idag och det var riktigt roligt. Köpte ett par jeans,nagerlack och lite underkläder. Ångrar att jag inte köpte ett par skor, men jag får chansen att köpa dom på torsdag i sånt fall. Åker nämligen till Ikea då. Lägger upp bilder på Jeansen sen.

Kvällen ska spenderas i soffan. Varje kväll har jag varit någon stans eller någon har vairt här.Men ikväll tänker jag bara ta det lungt, ta en dusch, måla naglarna och sen kollar på Andra avenyn.

Det är väl ingen som missat att det snöat ute idag?

Shopping

Igår var det en tråkig dag. Städade här hemma och hann nästan med allt. Förtom badrummet. Men ska ta det senare idag. Åkte iallfall ut till pappa och åt middag. Och där ute hade det snöat. Helt sjukt.

Snart ska jag rulla iväg till täby med Ida och Madde. Lite shopping sådära skadar ju aldrig. Har kollat mitt konto och det ser ljust ut för shopping. Vilket jag gillar!

Den kommande veckan

Min garderob går inte att öppna. Helt jälva sjukt. Igår kväll gick det skit bra. Sen i morse går den inte att öppna.Det är nämligen skjutdörrar så nått måste ha hänt. Jobbigast är att jag inte kommer in och får tag i några nya kläder. Men får helt enkelt använda mina "student 2009"- mjukisbyxor idag. Eller jag kanske ska säga ikväll?

Nog med det, måste sysselsätta mig nått i veckan eftersom jag är "mellan två jobb" vilket innebär att jag ska åka till täby för att shoppa lite nån dag, åka till Ikea nån dag och sen ska jag storstäda här hemma någon dag.
Tänkte bjuda över pappa på middag också. (inte för att vara trevlig utan för att han ska måla våran sovrummsdörr och några lister)
Ska även ta bort byrån jag har i sovrummet och byta byrån jag har i hallen till en mindre. Sen ska jag byta gardiner i sovrummet.


.

Igår var jag som sagt på körslaget. Riktigt skoj att se alla uppträda och så, men dessa "reklam pauser" var ganska tråkiga. Så det förstörde lite.
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Legat i sängen och kollat på OC.

Senare kommer Hannah och vi ska mysa framför tvn. Senare i natt ska vi iväg och hämta Annso och hennes pojkvän på Arlanda.

& sen undrar jag det här med söndagar. Varför är dom alltid så tråkiga?

Löördag

Igår var det fredag och jag mötte upp Emelie och Hannah på stan för att ta en fika. Mycket trevligt. Sen gick jag och Hannah en sväng på stan. Åkte sedan hem till Mickan en stund innan vi mötte upp tess. Vi satt oss vid vattnet och snackade lite skit.

Vid 5 tiden åkte jag ut till Viktors familj och åt en riktigt god middag. Kollade på idol och åt godis.

Idag har jag några ärenden att göra innan jag ska möte upp Ida och hennes Mamma för att åka och kolla på Körslaget.

Rimbobimbo

Har varit en sväng till Rimbo. Tess, Helen, Johanna, Pernilla och jag har myst med Malin. Vi har kollat på Mammas pojkar. Enligt mig ett stört program, men ganska roligt att titta på.
Men nu är jag iallfall hemma och sitter och tittar på bilderna från när jag och Viktor var i Grekland. Usch, va jag längtar tillbaka!

Torsdag

Vilken natt, hade mardröm efter mardröm. Inte alls kul. Jag sov dåligt också eftersom jag hade ont i magen.
Vaknade i morse och hade ont i nacken. Självklart har jag legat konstigt med huvudet. Perfekt, huvudvärk!
Jag har verkligen inte orkat gjort ett skit sen dess. Funderar på ta en lång dusch och raka benen, göra hårinpackning för att sedan måla naglarna.
Sen är det bara att sätta igång med städning. Disken är överfull och jag måste gå och köpa diskmedel eftersom det är slut. Orkar inte visa mig ute bland folk idag.
Detta var min favorit låt när jag gick i 7-8:an kanske (?). Kan bara inte låta bli att falla tillbaka till den och fortfarande tycka den är bra.  (a)

WoW



Kan detta vara sant?


Marknadsafton

Idag är det exakt ett år sen jag tog körkort. Tycker det gått grymt fort.
Men snart ska jag iväg med Marika och träffa Malin. Vi ska äta lunch och gå en sväng på marknaden. Hannah skulle göra oss sällskap senare också.

Senare ska hannah och jag gör det vi är bäst på. Mysa framför tv med popcorn.

Extreme Home Makeover?



Varför gråter jag alltid när jag tittar på extreme home makeover?
Jag vet att jag inte är ensam om att gråta till detta program, men varför? det är så sorligt fast så fantastikt att dom kan få hjälp.
Blää, nu får jag skärpa mig.

.



Jag saknar dig grymt mycket just nu.


.

Jag förstår inte hur detta kunnde bli så jobbigt.


.

Jag tror jag har valt fel.
Nu har jag bara panikångest och ont i magen.

King of pop

Mamma har precis beställt biljetter till Michael Jacksson´s THIS IS IT. Verkligen inget jag ville missa. Ska bli riktigit skoj. Har många favorit låtar. Svårt att välja.

Nä, nu måste jag sätta igång med tvätten...

Löördag

Dagen började verkligen inte bra. Men jag hoppas det blir bättre. Nu ska jag stryka lite och dammsuga. Väntar nämligen på Viktor, han är ute och fiskar. Sen vet jag inte hur kvällen ser ut.


Jag trodde aldrig att du skulle tvivla på mig så här grymt mycket.
Jag är besviken.

.

Nu har jag ett stort beslut att fatta. tankarna går fram och tillbaka hela tiden. För- och nackdelar. Fan va svårt det är......

Parlamentet

  
Sådära, nu har jag fixat biljetter till Parlamentet. Så den 23 Oktober så ska jag, Ida och Madde kolla på Johan glans en gång till.


Butler?

Nu ska jag ta en pause i tvättadet och be ge mig ner på stan för att möta upp Tess. Sen är det bara hem och forstätta tvätta och städa.

Blää, jag ska skaffa mig en butler som göra allt det åt mig..



Och såhära ska han se ut....


Freedaag

Nu har jag varit vaken en timme. Har varit nere i tvättstugan och tvättat och nu sitter jag och kollar på tv.
Gårdagen var riktigt skoj, först en sväng till tandläkaren sen vidare in till drottninggatan, där det blev lite shopping.
Sen drog vi (Syrran, Anna och Rebecca) till Vällingby där vi skulle på en VIP kväll i butiken Topshop. Kan inte påstår att det var så mycket VIP. Men 20% i hela butiken. Köpte iallfall två par örhängen och lite underkläder. Hittade inte något direkt, var inte min typ av butik.

Snart måste jag gå och handla för sköljmedlet är slut. TYPISKT.

Ikväll kanske jag och Viktor ska åka iväg och kolla på en..... 

Torsdag

Igår var jag och städade. Sen gick jag hem och sökte några jobb, och sen vidare till Willys och Jysk med Mickan. Väldigt länge sen vi träffades så vi hade mycket att prata om.
Sen åkte jag hem och diska och så kom Hannah. Vi drack te och mös framför tvn. Men när det var idoldags så åkte popcorna fram. Vi kollade också på Oskyldig dömd då vi fick slå tvn på ljudlös när det blev läskigt. Jag brukar aldrig vara sån som blir rädd av pogram/film men tydligen denna kväll.
Sen kollar vi på fråga olle moahaha, ingen komentar där asså.

Idag ska jag göra det sista hemma hos pappa och sen ska jag vidare till tadläkaren. Efter det åker jag till vällingby med Anna, Rebecca och Syrran.

RSS 2.0