Tisdag

Nu sitter jag här och ska vassa till mitt CV lite. Tycker det är skit svårt att skriva bra saker om sig själv hela tiden.Känns som att det kan bli lite överdrivet ibland. 

Om ett tag så ska jag gå över till pappa och ska städa. På eftermiddagen så kanske jag åker med pappa till Ikea. men det lutar nog inte åt det hållet.  Sen ikväll ska jag hämta upp syrran för vi ska ut till pappa och äta middag.

Idol

Calle gick vidare.  Wii, jag är så glad.

Nu har Hannah och Ida åkt hem och jag ska gå och lägga mig. Är skit trött.

Sometimes You Can't Make It On Your Own.

Nu ska jag ner till banken. Sen vidare till skoman och byta skorna. Sen hem till pappa och städa och sen hoppas jag på att Ida kan färga håret på mig.
Ska städa här hemma också. Ser för jävligt ut.
Senare kanske Hannah kommer och kollar på idol med mig.

Helgen

I fredags var det fest som gällde. Och jag antar att jag gick in för det ganska hårt. Ska aldrig mer supa på tom mage, iallfall inte dricka sprit. Var alltså hemma ganska tidigt.
I lördags var jag skit pigg, åkte ut till landet där min stora familj var. Vi gick i skogen och kollade efter svamp. Sen körde vi Adams Mini motor. Vid 5 tiden mötte jag upp Ida. Vi tog bussen till Stockholm och mötte upp Madde. Vi åkte till Mariataroget och käkade middag där. Sen bar det av till Rival där vi skulle se en Förhandsvisning av föreställningen Kvarteret Skatan - i nöd och lust.
Skit bra måste jag säga. Absolut värd att gå och se.  Sa till Ida och Madde att dom kanske inte skulle lägga av något asgarv vid fel tillfälle. Men den som sa det han var det, eller hur man ska säga. Jag har nog aldrig skrattat så mycket så att tårarna rann. Åh, jag älskar Johan Glans!
Idag har jag städat hemma hos Viktor & mig. Har försökt fått lite ordning men jag har inte kommit så långt. Sen gick jag hem till pappa och hjälpte han att börja flyttstäda lägenheten.  Åkte hem till mamma och åt och nu sitter jag har och tittat på Parlamentet.
Jo, jag har också köpt ett par stövlar idag. Men dom måste nog byta storlek imorrn.

Freedag

Idag har jag jobbat med Mamma. Vi har vairt och städat hos en kvinna i edsbro. 5 timmar tog det och jag är helt slut. Hon har en stor hund och från och med nu hatar jag hundhår.  Men när man tänker på lönen så var det värt det.

Nu ska jag äta och fixa mig inför kvällens party.

Godnatt

Eftermiddagen blev inte alla som planerad. Vilket var ganska skönt. Åt en dunder middag och sen har jag kollar på Idol och fastna lite lätt framför datorn.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OC innan jag går och lägger mig. Imorrn blir det jobb .

Torsdag

Sitter hos Hannah nu. Vi har varit och fotat lite och sen var vi en sväng på stan. Och nu har vi precis ätit lite mat från donken. Lite onyttiga sådära. Sen ska jag följa med pappa på tatueraren för han ska göra en ny och jag kanske ska beställa tid för att fylla i min som jag har på foten. AJ, vill inte uppleva den smärtan igen men antar att det bara är bita ihop för att få det snyggt. Kanske ska jag boka tid för dom andra tatueringarna jag vill göra?
Sen hem till pappa för att äta middag och sova där en sista gång innan vi flyttar ut. Så nu har jag flyttat hemifrån på riktigt kan man säga.

Idol

Nu har jag vairt hos Hannah, där träffade jag även Emelie, Camilla och Jonte. Satt där ett tag innan jag träffade syrran och pappa för att kolla på en lägenhet.
Sen åkte jag hem till pappa och hämta lite grejjer. Lämnade en lampa till Malin och Pernilla och sen gick jag hem till Viktor.

Nu sitter jag här och väntar på Hannah och Annso. Vi ska nämligen titta på Idol.


.

Skulle ha träffat Malin idag men hon jobbar tydligen. Tråkigt för jag saknar henne. Men jobb är alltid jobb och det får faktiskt komma före ibland.
Jag har iallfall hunnit kolla massa OC avsnitt. Och så har jag hämtat lite grejer hemma hos pappa. Börjar se riktigt tomt nu. Inte mycket kvar.

Senare ska jag gå en promenad till Sushin där hannah jobbar.


God Morgon!

Jag förstår inte. Jag kan verkligen inte sova. Har reda varit vaken en halvtimme. Men kan verkligen inte somna om.
Fördriver tiden i soffan framför tvn. Och hoppas på att jag kan somna om. Om inte så ska jag ha OC maration. Och sen ska jag ut och gå.


Innan Idol

-Sara, är du sugen på chokladbollar?
-Vah?, krambollar?
- Haha, nä choklaaaadbolllar
-Jaha, jo det är jag väl.
- Då springer jag upp och gör det.
Perfekt till Idol! MUMS

Tisdag

Sitter hos Hannah nu och hon försöker hjälpa mig med min dator, med lite program osv. Känns lite som att vi är nybörjare fast endå inte. Men har Stoffe som en hjälpande hand när vi inte förstår. Haha.

Senare kanske jag drar till Helen för lite innerbandy i deras lada. Men det beror lite på hur lång tid detta kommer att ta...

Måndag

Idag åkte jag och Ida in till Stockholm för att fixa fribiljetter till Kvarteret Skatans förhandsvisning som som ska ha på lördag. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Vi käkade på kungshallen och sen mötte vi upp Denise. 
Jag och Denise lyckades shoppa lite medans Ida inte hittade någonting. 
Sen fick jag min födelsedagspresent också... 


.

Nu drar jag till Stockholm med Ida. Hörs senare.

My Saturday












Mötte upp pappa och Martin på sjön innan vi åkte tillbaka till bryggan. Ska ta upp båten imorrn och jag längtar redan tills nästa sommar!


Lööördag

Igår var jag med Hannah. Vi käkade donken mat och bara va. Alltid lika skönt. Sen cyklade jag hem, och gjorde mig i ordning för en familjemiddag hos familjen Åkerlund.

Vaknade upp för tidigt i morse igen. Förstår verkligen inte.
Men nu har jag latat mig för länge. Så ska dammsuga, diska och vattna lite blommor innan jag ska åka ut till pappa på landet. Jag hoppas vi ska ta en sväng med båten.


Freedaag

Igår kväll åkte jag & Viktor till fasterAnna, Erik och lilla mattias för att kolla på hockey. älskar deras lägenhet för det är så fruktansvärt mysig.

Nu har jag redan varit uppe i 2 timmar. Kan verkligen inte sova. Har gått upp runt 7 varje dag denna vecka. Förstår inte.

Ska göra mig i ordning snart, ska till arbetsförmedligen kl 11, ska fixa till mitt CV. Sen är det bara ut och söka jobb.




Åh, ge mig!


Torsdag

Igår var jag som sagt på Ikea. Köpte inte det jag skulle ha för jag är lite osäker. Men kom hem med massa annat. Senare på kvällen körde jag, pappa och Malin massa kartonger till pappas garage. Senare åkte jag hem och började städa, Ida kom förbi och vi gick till Konsum. Jag vet att det inte Konsum utan Coop nära. Men vi envisas om att det fortfarande heter Konsum.

Handlade lite gott till kvällen eftersom Viktor och jag firade 5 år tillsammans. Men det blev inte så mycket av med det. Jag fastna framför tvn och Viktor framför datorn.  Romantiskt på hög nivå.  Haha, i närmare eftertanke så tror jag inte vi har firat någon av åren tidigare. OKej, kanske 1 årsdagen. Men jag tror därimot att viktor hade hockey den dagen så vi firade inte ens på samma dag. Om det nu är något att fira?

Idag har jag bara tagit det lungt och tänker fortsätta hela dagen så. Måste i och för sig hem till pappa och packa ner mitt rum.


onsdag

Usch, dagarna går så fort.

I lördags så var jag i Stokcholm och skulle kolla på Cats, på Cirkus. Paniken spred sig när vi inte fick åka in på djurgården när vi hade 30 minuter på oss. Vi körde då på en väg, som vi inte fick. Sen blev det panik vid parkeringen. Usch, aldrig mer ta bilen in på en lördag.
Åkte hem till födelsedagsMeve där vi spela "jag har aldrig" och sanning och konsekvens. mycket trevligt.
Söndagen träffade jag Anna. Vi käkade lunchs på G tillsammans med Emelie och Hannah. Mycket trevligt det också.

I måndags och igår så jobbade jag. Sen igår träffade jag Ida en sväng innan jag åkte till Willys och handla.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen och sen vidare till Uppsala för en sväng på Ikea tillsammans med Mamma och syrran.

Lördag

Snart ska jag åka iväg till Stockholm för att gå på Musikalen Cats på Cirkus tillsammans med syrran och kusin. Senare ska jag till födelsedagsMerve.

Igår tog jag en tripp till rimbo för att fira Malin. En mycket trevlig kväll. Måste göras om.

Ses....

Freeedaaag



Igår träffade jag Hannah efter jag varit hos arbetsförmedligen. Vi åkte hem till viktor och mig för jag skulle fixa tvätten och sen åkte jag för att slänga lite soppor med pappa och hannah för att leta almanacka. Stackars tjej, hon var i 5 butiker och ingen hade. Hon kom iallfall och gjorde mig sällskap efter det. Vi kolla tv, fixa tvätt och snacka om allt.
Senare gick jag hem till papap och sov. Och nu ska jag snart gå hem till viktor igen. Dagen är ganska oplanerad.

Grattis



Grattis på födelsedagen vännen !


.

Igår kom några donnor hem till mig som betyder väldigt mycket. Sånna personer man känner sig avslappnade med och sånna man känner trygghet med. Vi käkade ost&kex, kräftor och lite annat gott. Var iallfall en hel lyckad kväll och jag bara längtar tills vi ska göra om det.

Don't mind if you treat me bad again, I don't care anymore
Life's too short to make trouble out of small things.


Torsdag


Sov på soffan inatt av olika anledningar. Och det var nästan skönare en den hårda sängen jag har. Har iallfall varit på arbetsförmedligen på någon slags informationsmöte. Ska dit 13.40 igen för att få en handledare och prata igenom lite saker.
Eftermiddagen/kvällen ska spenderas i tvättstugan.

 


Tisdag

Nu har jag städat hela lägenheten. Ska bara dammsuga sen är allt klart. Är så jävla less på att städa, diska och plocka hela tiden. Men andra sidan har jag mig själv att skylla eftersom jag lägger ifrån mig saker eller låter disken ligga efter maten för jag tänker 'jag tar det där sen' och så kommer det alltid något mellan.

Nu är jag dööhunrig. Är sugen på pannkakor men har ingen mjölk, så det kan lika bra bli blodpudding eller pasta. Usch, vad dålig fantasi jag har.

Kväll ska jag gå på hockey tillsammans med Ida.

.

Idag har jag hållt på att rensa massa gamla kort hos pappa. Vi har haft allt löst i en kartong och nu äntligen tog jag och syrran tag i det. Så systeryster köpta album och så började vi. Tog drygt 5 timmar och då hann vi bara igenom 3 år.
Syrran tyckte hon såg söt ut på alla kort hon var med på medans jag såg mest konstigt på alla bilder. Alltid var det någon konsig min eller liknande. Men det roligaste var nog att se alla kläder som mamma och pappa hade haft på sig. Haha, dom såg inte riktigt kloka ut men antar att det var supertrendig då.

Träffade Hannah på kvällen. Vi käkade middag på Arenan. Och sen åkte vi hem till henne och bara låg i sängen och snackade. Tror vi båda behövde det faktiskt. Fler sånna kvällar <3

Nu ska jag lägga mig i sängen för jag har huvudvärk. Imorrn måste jag skriva ett CV.

Måndag

Idag ska jag försöka fixa mitt CV. Annars så ska jag fixa lite här hemma hos pappa. Ligger i soffan för tillfället och har inte alls lust att gå upp. Men syrran vill att jag ska vara "färdig" när hon kommer tillbaka, vilket innebär att jag ska vara klar om 10 minuter.
Önska mig lycka till.

Bästa stället. Smögen. 2004

 

 

 


.

Söndag igen. Viktor åkte för ett tag sen så nu är jag själv hemma. Skönt, men endå lite småtråkigt. Måste illafall städa, och dammsuga. Varför är alltid söndagar så fruktansvärt tråkiga? Inget bra på tv, nästan alltid tråkigt väder och så kommer dessa 'söndagsmåsten'. blää, detta kommer bli en lång och tråkig dag...

Shakira, She Wolf


Ska snart ner på stan för att träffa Madde. Sen ska jag möta upp hannah för att kolla efter present till Malin. För det är nämligen hennes födelsedag idag. Grattis gumman!


.


Nu har vi kollat film. Och nu ska vi laga mat. Potatisgratäng, fläskfilé och beeaaaaa. Mums.
Ikväll kommer några donnor hem till mig vilket jag ser fram emot:)


Hem, ljuva hem.

Är hemma hos pappa nu. Har ätit sjukt god middag, allt som jag inte lagar är gott tycker jag. Inget slår pappas kyckling. Så nu ligger jag i min säng och det känns så sjukt stört bra. Har verkligen saknat den, saknat mitt rum. Det är inte så att jag inte trivs i viktors lägenhet. Men det är alltid skönt att komma "hem". Och andra sidan är den sägen jag har köpt där hemma inge skön alls.

Nu, film!

090902

Åkte en tripp till täby idag med syrran. Stannade bara 2,5 timme och jag kom hem med EN tröja. Inte likt mig. Sen har jag legat i soffan och kollat på film och sovit en stund. Nu ska jag snart äta. Kvällen är oplanerad.

.

Nu är jag bara besviken.


Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket alls. känner att jag börjar bli sjuk, inte okej.  
Viktors familj kom och fikade vid fyra tiden. Fick ett jättefint halsband i födelsedagspresent.
Nu har jag lagat mat och snart ska jag träffa Ida.

Om jag känner mig piggare imorrn ska jag åka till Täby för att göra av med lite pengar.

RSS 2.0