.

Nej, usch, fy, blä, hjälp!


Nej, nu Malin, nu måste vi ta oss i kragen. Nu måste vi fixa dehära.
Det kanske inte går att lappa ihop helt, men vi kan vell ge de ett försök.  Nu måste de bli bättring från bådas sidor. Och jag hoppas de går, jag ska kämpa in i de sista.

Jag älskar dig!

image83
                                                     Viktor Tobias Åkerlund
                                                            Jag älskar dig!

Och så är en till storhelg över...

Ja, nu måste de blir skärpning på dehära bloggandet, Skärpning Sara!

I torsdags så åkte Jag, Viktor och Viktors faster Anna till Täby en sväng. Det blev nästan en heldag dära. Anna shoppade på, och Viktor med. Själv införskaffa jag mig bara ett läppglans. Äsch, typ bortskastade pengar.

I Fredags var de midsommarafton villket innebör att det är sommarstället med mssor av lekar och typ 30 pers. Men inte denhära midsommar inte. Jag, Pappa och syster åkte ut och käkade lunch med dom få som hade kommit ut. Det var jätte trevligt även fast de va så få. Snaps visor och god mat, superhärligt. Eftersom våra midsomaraftonar har börjat spåra ur på dom senaste åren, Ingen midsommarstång och inte några lekar. Så tog Tim, Jag och Alexandra saken i egna händer och började fixa en midsommarstång. Pappa Göran och Farfar Hans hjälpte också till.
Sedan lämndade jag och min syster alla där för att sedan åka in mot staden igen, vi hämtade även upp Emma  på vägen hem. Sedan åkte vi ut till Estuna för att lämmna mig hos F.Åkerlund. Och sen åkte dom vidare.
Nu skulle jag faktiskt frira midsommar för andra gången idag. Och midsommarn blev räddad - 5 kamp!
Jag kan inte säga så mycket om va grenarna igentligen handlade om, eftersom de va Pluttisen Amanda som hade annordnat det. Men jag vet iallfall att jag inte vann, men andra sidan inte förlorade heller.
Tiden rann i väng, och det blev god mat och lite luftgevär skutning.
Källen slutade med att se shooter igen. Med en gigantisk gäsp så gick vi och la oss efter det.

[BIlder kommer]

I lördags så vakande vi 'jag' av att lillebror Kim stod och bakna på fönstret och ville komma in. Drog täcker om mig och gick upp och låste upp. Somande sedan om....
Sen gick vi upp, efter mycket om och men. Vi åt lunch, och sedan for vi in till norrtälje för att älskling skulle gymma. Själv satt jag där och fottade honom. Eftersom de bara var han, jag och två till där. Sendan bar de av till flygis för att köpa lite godis och läsk. Hemma tittade vi på Kopps, och sen beställde vi pizza, kollade på film badade och sov.

I söndags: Åkte vi ut till älskling efter halva dagen hemms hos mig. Vi skule nämligen flyttstäda hans rum. Gud va mycket vi slängde. Och va med grejjer vi hittade. Vi tog de lungt och åt  glass och jordgubbar. Kockan blev genast mycket och jag begav mig hemåt. 

Tisdag - Onsdag - Torsdag

Tisdag: Tro det eller ej, men hela tisdagen jobbade jag. Sjävklart var det med min syster och den berömda 'Maggan'. Som inte änns la mitt namn på minnet mer än 3 minuter. Tv, och barnkanalen gick varm hela dagen när vi satt där och vek kuvär och lite annat. Att klistara 'Husbyggarskolan' på några mappar gick nog fortare än att vika några hundra kuvär på mitten. Eller så drog vi 'Eller så betyder det bara have it your way'. Mohahaha.
Åkte och mötte min far vid Mörby efter jobbet. Och sedan begav vi oss i lite lätt köer till Täby C för att införskaffa en skjorta åt mig.
Jag fick även nattbesök av min käraste pinne.

Onsdag: Begav mig ner på stan med min mor och lillasyster. Shoppade lite, och sedan åt vi på donken. Sov, och sen åkte jag med pinnen hem.
Vi såg en film jag inte kommer på namnet på , men Apan i filmen körde cross. Vi glode en till film under kvällen som hette Shooter. Verkligen en film att rekomendera att se. Bästa filmen på länge. Mark Wahlberg som spelar huvudpersonen i filmen är verkligen otroligt snygg. Ni måste bara se den!


image81



Torsdag: Viktor och jag begav oss med hans faster Anna till Täby C. Det blev en lång och rolig dag där. Shoppade ingeting.'jag sparar pengaran istället'.  Väl hemma tog jag och vilade upp mig och sendan åkte jag och syrran i henns nya bil. Har i stort sätt fixat och trixat hela dagen. Och imorrn är det midsommar. Förväntingarna är inte höga.


Fredag - Måndag

Nu har jag inte upptaterat mig på länge, så jag tänkte försöka sammanfatta lite.

Fredag: Åkte med älskling hem för att kolla på familjen Åkerlunds nya familjemedlem, Vid namn Molle. Så himla söt när den kom, liggande i sin korg. Hela familjen var helt uppspelta och även jag in för den nya medlemen.
Det är förstås en hundvalp jag pratar om.
Sedan bar de in till Norrtälje för att äta middag hos mig, och sen gå ner till parken för att lyssna på Shotgun Crackers och massa andra band. Efter ett tag tröttnade vi och gick hem och hämtade bilen för att åka upp till donken för att äta lite mat. Sedan bar de iväg hemåt till älskling.



Lördag: Steg upp ur sängen med konfirmation i sikte i Boo kyrka. Väl där träffade man släckt och vänner. En timme och en kvart satt vi i kyrkan och lyssnade på "Gud förlåter dina synder" "Det är en milstolpe i livet" osv osv.
Festen efter blev hemma hos farmor och farfar. Mycket mat och skojj. Hela dagen gick och när klockan började närma sig kvällen åkte vi hemmåt. Stack hem och bytte kläder för att sedan åka till Bingen. Kvällen blev lång och var hemma hos älskling vid halv 3.

   
                          
   

Söndag: Vakande upp, duscha, och sen gick vi till familjen Åkerlunds nya hus för att äta någting. Käkade, busade med hunden och kollade på film.
Åkte senare på kvällen hem för att packa och sedan sätta sig i bilen för att kolla på systers nya bil och sedan bär de av till stockholm för att övernatta hos farmor och farfar.

Måndag: Vakande upp utav att en ivrig granne plingade på dörren. Vid tiotiden åkte vi för att förberda Åsas 60-årsfest. Efter några ärenden så var vi framme och vi började fixa med maten. Vid halv 3 började alla gästerna komma. Det blev full rulle och man fick inte en lung stund. Dagen blev lång, och det var mat och god dricka och bra gemenskap som gjorde dagen/kvällen så lyckad.
Nu är de bara bums i säng för att imorrn ska jag upp tidigt och jobba.

Nu är de över...

Nu vännen har du gått ut grundskolan!
Congratulations !
image65

My life suck without you

Både du och jag vet. Bara för att vi skriver att vi saknar varandra. Betyder inte att de kommer att ändras.Bloggen gör det inte åt oss. Vem ska ta första steget?. Jag har missat förmycket i ditt liv känns det som. Och de kommer nog kännas som att man börjar om på noll igen.Men det får då ta den tid de tar. Men tiden går vännen, och jag vill vara delaktig i ditt liv. Tro mig! Vi har missat för mycket redan. Jag vill ha en sommar med dig!. En vecka sen lite drygt pratade vi med varandra första gången på väldigt länge. Det var bra dom få sekunderna. Men sen va de som vanligt igen.
Kan vi inte ta tag i dehära tillsammans? En sommar till är vell inte fy skamm?


My life suck without you!

Söndag

Vakande upp hos Pinnen imorse. Kollade nästan på oc hela dagen och tog de lungt.
Helgen har varit lung, sköönt. Har inte direkt ansträngt mig mycket. Veckan därimot blir de full fart.

Imorrn: Till tandläkaren på Ismansinstiutet kl 10.00 och 10.30. Och sen bär de av till täby med mor.
Tisdag: Kurs på körskolan 16.00.
Onsdag: Jobba, eventuellt.
Torsdag: Skolavslutning eller fira farfars fördelsedag.
Fredag: Shotgun crackers i parken.
Lördag: Kusins konfermation, Fest hos bingen?
Söndag: Slappa!


Daniel Kvarfordh och jag har kommit fram till många saker denhära kvällen , 

- Att vi ska leva på mor och farföräldrar för att överleva sommaren.
- Att jag ska sprya ner hans garage och hus så han får ett sommarjobb att måla om det.
- Att han ska fiska, och jag ska fotta honom och sen sälja bilderna och fisken dyrt.
- Att han har en Bond 007 telefon, och att jag ska tydligen köpa en ny åt honom.
- Att jag ska gifta mig rik, alltså att jag ska vänta tills min man hamnar i NHL.
- Och att jag har en sjudundrande snäll farfar.

Tjarå!


 


Dagen efter...

Fredag, vakande av klockan som jag hade ställt på halv nio. För att pinnen skulle upp och åka iväg på studentfest. Men själv låg jag kvar och myste ett tag till. Jag älskar att sova!.
Jag följde med min far ut till vårat sommarställe för att hälsa på kusin, farmor, farfar och björn. Fikade och sen bar de ut mot nån slags brygghandel. Köpte flytblock till bryggan.
Senare vid sjön så lurade jag i min kusin för att bada. Satt själv på bryggan och badade fötterna - Badkurka
Hjälpte pappa och farfar med båten,och sen var det raka vägen upp igen för att äta mat.
Kvällen slutade med att jag först åkte och träffa jessica, och hennes kattungar. Och sedan bär de av för att leta efter en studentfest i kvisthammra.Drog ganska snabbt där ifrån för att klockan var mycket och att pinnen skulle hämta mig.
Kvällen slutade alltså med ett pogram av OC, tillsammans med Pinnen.

 
Kusin vitamin

Skolavslutning

Underbart, nu är skolan slut, slut, SLUT!. Eller ja, till den 22 aug iallfall. Så jävla skönt att ha sommarlov. 
Avslutade sista dagen i skolan med fika med klassen. Sedan blev det lite sång i aulan. Sen var skolan sluuut!. 
På eftermiddagen så träffade jag mina kvinnor i klassen, närmare bestämt Madde, Hannah, Ganz, Emelie, Annie och Camilla. Vi var och käkade och sedan drog vi ner med dricka och filtar till parken.- Mys!  
Vi tillbringde hela eftermiddagen och kvällen där. Det var sjukt mycket folk, och det fanns gott om härliga konstaplar. Träffade så härligt mycket trevliga människor.
När kvällen började ta slut så började jag, syrran och pinnen gå hemåt. Men fick syn på Dennis och Hannah som gav oss en gratis taxiresa hem . -Sköönt!

Sommnade ganska skönt sen !



  

 

Grattis Sverige!

Det kan vell inte finnas någon som inte vet att det är sveriges nationaldag idag.
Vilket innebär att man ska fira, fira, fira. Vilket jag inte har gjort, och kommer nog aldrig att göra.
Låg istället hela dagen på stranden. Jävligt nice . Badade inte, vilket jag tyckte va alldeles för kallt.- Badkruka
Trots allt den långa dagen har de inte hänt någe speciellt, förutom att jag har kommit på att min telefon är ovanligt tyst. Jag hör nästan aldrig någe plingelign från den längre.
Försökte få tag i min vän jessica in på dom senare timmarna, men de visade sig att hennes telefon ligger på botten någon stans i sjön. -Villken klant!

Imorrn är de sista dagen i skolan, sjudundrade sköönt de ska blir! Sommarlov!

Dagens roligaste: Mammas tråkiga skämt

Dagens jobbigaste: Cykla

Dagens tråkigaste: Inte få träffa älskling

Dagens räddning: Mammas pengar

Dagens humör: Lagom!
Dagens vill ha: Pentax K100


Inte tycka om, ogillar, HATAR

Ja, fråga inte. DU vet!


Fotboll, gymnastikuppvinsing, 40-fest.

Det belv fredag och äntligen helg, sista helgen innan sommarlovet. Så jävla skönt!.
Va iallfall och fikade med min älskling Therese!. Så skönt att träffa dig igen, så skönt att höra allt som har hänt på sista tiden. Åkte iallfall ut till älskling, och sen bär de av ut till Lohärad för vi skulle kolla på fotboll med hans familj.
Lördagen började stressat, syrran ringde och sa att jag skulle bli hämtad om en kvart när jag precis hade kommit hur duschen. Men de gick de med. 
Då bar de av till Täby för lite shopping. ett par nya skor säger jag inte nej till . - Tack pappa 
Efter det så gick vi över Tible Gymnasium, där vi skulle träffa farmor, farfar, Thomas, Adam och Monika. Vi skulle givetvis kolla på när kusin uppträde. Gymnastik. Hon var jätteduktig. Men de räckte inte till SM.
Sedan bar de av mot Rimbo, där det skulle bli 40års kalas. -Vilken fest
Åt grillspet tills jag höll på att spy upp dom igen. Träffade Clara, villket va jättelänge sen.

Syrran körde mig till Bingen med pappa i baksätet. Där va de lite folk, Bingen, Hampus, Emelie, Micke, Martin, Oscar, Fredrik och en till kille med namn fredrik.
Senare kom, Knubbe, Ante, Danne, Niklas, Älskling och Andreas. Det blev då genast trevligare och vi snackade, och hade kul. Danne, Andreas och älskling fick för sig att bada i bingens badkar. Vilket dom gjorde också.
Älskling och jag gick iallfall hem efter ett tag, och la oss och kolla på tv, och åt fil.



RSS 2.0