Söndag

Uppsala gick kanoners. Hittade dock inga termobyxor, vilket var lite synd. Har nämligen sålt mina gamla på tradera. Och behöver nya till veckan i Idre.
Vi gick in på Ikea också (självklart) och där inhandlade vi ett nytt soffbord, ljus och lite blommor. Soffbordet var tyvärr skadat så måste åka och byta det. Typiskt.
Nu sitter jag i sängen och kollar oc. Har Precis smällt i mig två varma mackor. Morgondagen är oplanerad, fram till kl 17. Då blir det jobb.

Söndag

Gårdagen var kanon! En tripp på staden med Viktor, sen mötte jag upp brudarna för en fika. ÅKte hem och sen vidare till Viktors familj för lite mat och melodifestivalen. Åkte sedan hem till Ida och spelade Geni med henne, hennes mamma och Madde i nästan 2 timmar. Massa skoj!
Jag har varit och gymmat på morgonenen, nu har jag fixat, ätit och lite annat. Nu ska jag och Viktor åka till Uppsala.

In i dimman!

Har haft en jätte trevlig dag med Hanni ♥
Nu ska jag in i dimman med massa trevliga tjejer. Så säger som Helen, Vi ses imorrn!

Fredag

Igår åkte jag hem till mammi för att låna telefon. Ringde några jobb, men jag skulle bli uppringd. Så hoppas.
Jag gick på en promenad med mormor och sen åkte vi till blomsterlandet.
Mötte upp Hannah, vi åkte och pumpade på The Gym. Sendan hem för att duscha osv. Åkte ner på stan, Viktor gick på systemet och jag på Åhlens. Mötte upp syrran och sen åkte vi hem till papps för att äta middag. Träffade Mickan, Johanna och Helen en liten stund innan jag åkte hem och la mig i soffan.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan hämta upp Hannah och vi ska dra en sväng till Täby ♥
Jag undrar vad jag skulle göra utan den tjejen...

Torsdag

Shiit, har varit vaken en timme nu. Jag och Viktor har suttit och kollat på Sverige - Slovakien och ätit frukost. Absolut inte likt mig att gå upp för att kolla på det men men som Viktor säger "OS är bara var fjärde år." Så man får väl offra sig. Det var faktiskt mysigt att äta frukost med han också. Kommer inte ihåg när det hände sist faktiskt. Det kanske är illa?
Nu ska jag nog sova en timme till eller slå på ett avsnitt av OC.
Hörs senare.

22.32

Träffade Helen och Mickan en stund innan jag åkte och hämtade upp Hannah. Vi drog till Sportcentrum och kollade på handboll. Har nog aldrig sett den kvinnan varit så aktiv i blicken när hon suttit och kollat på. Men roligt var det. Sen åkte vi hem till henne och drack varm Oboy och åt popcorn.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på OC tills min man anländer....

15.20

Träningen gick kanon. Åkte ner till syrran efter det en snabbis och kom hem för ett tag sen. Ska försöka ta tag i all tvätt som jag tvättade igår men det är så mycket annat som lockar. Även disken är något som står på "att göra listan". Det blir utgång i helgen också, vilket jag gillar! All in!
Tänkte sätta mig på balkongen och dricka lite varm choklad, i det fina vädret. Men O´boyen är slut :/ Jag måste handla.

Onsadag

Har varit med syrran hos tandläkaren i morse. Sen körde jag ut henne till skolan.
Har kollat på OC sen dess och ska nog slänga iväg ett sms till Hannah och fråga om vi ska iväg och träna. Hörs senare!

17.29

Nu ska jag iväg med Hannah och måla lite. Sen får vi se hur kvällen slutar.
Åh, jag älskar snö. Men det får gärna sluta snöa här hemma. Längtar som fan till Idre. Det är dock typ 4 veckor kvar innan familjen drar dit. Men en utlandsresa efter det låter väl inte helt fel? Sista minuten någon?

14.47

Hannah, syrran och jag var och tränade i morse. Pumpade på som vanligt. Sen åkte jag med Hannah hem och käkade och gjorde havrebollar, eller som Hannah säger -Negerbollar. Inget jag kallar dom men. Vad heter dom egentligen? Haha.
Nu sitter jag hemma och söker jobb. Hoppas jag får napp på någon av dom iallfall. Ska ringa hemtjänsten i morrn så jag hoppas jag får napp där.
Har iallfall tvättstugan nu. Bläää för all tvätt. Men ska nog smita iväg med Hannah om ett tag och vi ska göra lite bus. men nu blir det OC mellan varven nere i tvättstugan.

22.01

Har bara varit hemma och degat idag.  Har fixat lite här hemma och lagt ut lite saker för försäljning. Träffade Helén en stund i kylan också. Alltid lika trevligt ♥
Nu ska jag sova. I morrn blir det träning, om nacken tillåter.

Sushi bilen...

Har varit och kört ut sushi nu. Camillas bil starta inte så jag fick ställa upp. Lika bra att lära sig eftersom man kanske behöver göra det någon mer gång.
Men shiiit, va kallt det är ute. Fint väder och tänkte gå en promenad idag, men jag har ångrat mig nu när jag varit ute. Ska lägga mig i sängen ett tag och äta frukost och kolla på ett avsnitt av OC. Sen får jag se vad jag gör utav dagen..

09.16

Helgen har varit fartfylld. I lördags åkte jag ner vid 10-tiden på stan för att köpa dumlisar. Hälsade på syrran på jobbet och sen vidare hem till mormor där jag fick massage. Eftersom jag vaknade upp med nackspärr.
Åkte hem och umgicks med min Viktor för en gångs skull. Han är ju aldrig hemma.
Sen bar det ut till Anna med massa trevliga människor. Kvällen vara kanon, även fast det spårade lite. Vi lyckades också att komma hem utan problem. Vilket jag tyckte nästan var omöjligt när jag satte mig i bilen. Har nog aldrig sätt så mycket snö här hemma förut. Men jag klara mig utan att köra fast, även fast vissa andra inte gjorde det ;).
I går vaknade jag upp med nackspärr igen, mindre skönt. Begav mig till jobbet men Jannci var snäll och lät mig gå hem eftersom det var så lugnt. Åkte hem och sov i nästan 3 timmar. Sen åkte jag ner och jobbade två timmar.
Åkte hem och städade, rensade och lagade en riktigt god middag.

18.42

Död. Det är precis så jag känner mig just nu. För den här jävla nackspärren tar kol på mig!

Fredag

Kom precis hem till Hannah. Vi har varit på gymmet och kört hårt idag. Nu blir det dusch och sen blir det mat framför en film som vi inte sett klart. Sen ska vi söka massa jobb.
Det blir jobb idag mellan 15.00-20.00. Är ledig imorrn stället vilket är skönt.

Torsdag

Blev ingen träning idag. Åkte och jobbade i Edsbro på dagen innan jag gled hem till Hannah för att umgås med henne och Madde som var på besök. Alltid lika trevligt att träffa den tösen. Allt för sällan ♥
Blev en snabbis på stan för att hitta en present till Clara som vi skulle på kalas hos. Åt massa god mat och tårta. Men nu är jag hemma igen och ligger och kollar på OC.

"Skit i henne, hon är arbetslös "

Det blev massa gott hos Helén. Smörgåstårtan var alldeles föööör god. Mums. Efter detta lär hon bli alkis eftersom hon fick så mycket presentkort på systemet. Haha. Nej, skämt och sido.
Imorrn blir det en tripp till edsbro för att städa. Men ska försöka få med mig Hannah till gymmet innan. Men det blir nog inga problem. Nu blir det OC. Godnatt!

Gårdagen

Jo, just det. Igår var jag och jobbade med mamma. Lättförtjänta pengar för att städa lite grann. I och för sig är hela det huset som 12 stycken av min lägenhet. Och jag blir trött av bara att städa den lixom. Haha.

Åkte hem iallfall, duschade och gjorde mig fräch för att träffa Hannah för att hyra film. Sen mötte vi upp emelie och vi köpte semlor. Det fanns bara två dumlisar kvar och dom la jag vantarna på. Vågade inte pröva någon ny. Men nu undrar jag hur länge doms ka ha dom kvar? För jag vill gärna pröva nån anna smak också.

 

Sen köpte vi sallad och åkte hem till hannah och åt det. Vi kollade på Allt för min syster, riktigt bra film. Emelie och jag kunde inte hålla oss ifrån tårarna. Inte så konstigt i och för sig men om ni inte sett den, se den!
Camilla kom och vi kollade på The Ugly Truth. En riktigt rolig film må jag säga, men lite förutsägbar?


Onsdag

Sitter hos syrran nu. Vi har varit på gymmet och nu ska jag sno duschen här. Ska försöka äta nått också innan jag glider hem till Hannah ertt tag.
Senare ska jag hem till Helén eftersom hon fyller år idag. Grattis!


Måndag

Var ute och åt lunch med Viktor igår innan han åkte på match. Riktigt mysigt faktiskt, sen åkte jag och handla till viktors mamma eftersom hon är magsjuk. Vågade knappt gå in i huset. Haha. Hatar magsjuka. Åkte till pappas garage och fixade med lite grejer, och sen åkte jag till mormor för en snabbfika.
Vidare för att träffa Slickan och Helaaajn. Sen till Anna för att prata om helgens skandaler. Alltid ska man lyckas med nått, tydligen? Haha.
Hämta upp Hannah och hennes mamma vid sportcentrum och sen vidare till henne. Åt smörgåstårta, mums! Den hade vi lyckats bra med.
Sen handla jag och hyrde film åkte hem och fixa lite. Viktor låg i vardagsrummet hela kvällen och kollade på OS. Medans jag låg i sovrummet och kollade på OC. Romantiskt vah? Filmen glömde vi helt bort.. Haha.

Vibrerande mascara ?

Jag fick en vibrerande Mascara av farmor i alla hjärtans dag present. Hur sjukt låter inte det egentligen? Ska pröva den imorrn så får vi se om den gör underverk.
Men nu ska jag nog sova, har trots allt inte sovit så mycket i natt så får ta igen det i natt istället.
Imorrn är det alla hjärtans dag, Hum? ska man fira? Viktor och jag firar inte direkt sådana "högtider", tråkigt nog. Men vi lär väl göra som alla andra par gör, hyr en film och äter mat. Han har trots allt match imorrn så han kommer inte vara hemma på hela dagen. Btw igen, vi firar 5 år och 6 månader på tisdag. Inget som vi tänker fira eller något jag/vi egentligen har koll på. Men när det kommer upp på tal så. "Shiit, ni har varit tillsammans jävligt länge" öh, jaaa.. Shiit, jag har slösat nästan 66 månader på någon jag älskar (a). Haha, närmare eftertanke är det nästan 2000 dagar. Nej, nu ska jag sluta räkna och gå och lägga mig.

Lördag

Gårdagen var kanon! Alkohol, glada människor och ett glatt humör. Det blev Mobergs och en jäkla massa dans. Har nog aldrig sett så lite människor där, men jag hade det kul med tjejerna. Men aldrig trodde jag att jag skulle stanna till stängning. Väl hemma slocknar jag i soffan och vaknar kl 7 när viktor ringer och säger att han är på väg hem från gotland. Och då lägger jag mig i sängen, sover fram till 11 sen gick jag upp åt frukost och sen åkte jag till syrran där,farmor,farfar, Farbror och Kusin va på besök. Nu har dom precis åkte hem och jag sitter i soffan och är helt slut.

Inge fredagsmys här inte.

1 timmes träning i morse gjorde susen. Sen hem till Hannah och duscha och baka smörgåstårta. Det gick kanoners även fast det tog lite tid;) Sen åkte vi ner och mata ankorna med kanterna som blivit över. Och dom var som galna. Haha. Vidare till pelikan och fika med Marika, mys! När jag kom hem så började jag städa och grejer, pratade med Malin fööör länge.
Men nu är jag strax klar, ska bara äta upp min mat som min syster kom med till mig ♥
Ikväll ska jag fira Malin, Johanna & Helén. TAGGA!

09.02

Nu ska jag hämta upp syrran och Hannah innan vi drar och pumpar på gymmet..
Såhär lär vi se ut efter dagens träning! Lovely!

22.41

Sådära, nu ska jag strax gå och lägga mig. Allt har rullat på som som smör idag. Tandläkaren gick toppen, sen vidare till täby där jag inhandlade en skjorta. Min lillasyster hittade två par jeans för 98 kr. Blev sjukt avis eftersom det alltid brukar vara fula kläder på rean. Men inte dom inte, önskar att jag kunde köpa några par själv. Sen vidare till Arninge där jag inte kunde låta bli att köpa ett par skor.
Åt middag hos syrran med papps, blev ingen träning idag heller. Åkte ner till sushin och hade ett möte där, så är det bara att bestämma sig.

Har haft besök av några trevliga tjejer här i kväll också, vi har käkat popcorn och kollar på Vinterspelen i ÅRE. Sjukt roligt program.

Imorrn är det tidig träning som gäller. Sen ska jag baka smörgåstårta med Hannah.

09.30

Nu drar jag till odenplan som sagt, sen blir det en tripp till täby!

22.18

Blev ingen träning idag eftersom instruktören var sjuk. Gick på en promenad istället, men det var riktigt kallt. När jag kom hem tvingade Viktor mig att baka hemgjort pizza och gud så god den blev. Ångra inte en sekund att jag gjorde den, för en nu. När jag får ångest. Haha. Men pizza är gott ibland. Så vi mumsa i oss det och kollade på Beck, i stormens öga. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den filmen. Inte direkt som dom förra beckfilmerna.
Sen kollade jag på andra Avenyn och lite på Efterlyst. Nu ska jag lägga mig i sängen eftersom jag ska åka till Stockholm imorrn. Ska nämligen till Odenplan för att gå till tandläkaren, eller inte jag. Utan min lillasyster.Självklart åkter man med och håller handen ;)
När jag kommer hem ska jag träna med syrran och äta middag med henne och pappa.

Nya

Kavajen bara älskar jag. Bästa köpet någonsin!
Det blåa linnet under är jag också väldigt nöjd med. Passar vardag som till fest. Shorts och bruna ben till det där så är sommarn välkommen!
Skona kommer användas flitigt precis som mina gladiatorskor gjorde i somras.
Klänningen älskar jag! Lite för lång, men det ska sys upp. Och den ska även strykas (a). Perfekt för stranden eller party. Ett skärp i midjan kommer nog att användas.Shiit, jag vill ha sommar nu!
Jätte dåliga bilder, jag vet. Blir så när man tar dom med datorn.
Kläderna kommer från La Redoute och skona kommer från Ellos.

12.02

Nu har jag tvättat hela morgonen. Har kört 9 maskiner tvätt. Inte så konstigt att det är mycket eftersom jag tvättar syrrans och pappas tvätt också. Ska snart börja ta lite betalt tror jag (a).

Jag håller på att söka jobb nu. Hannah har sparkat till mig i röven, omedvetet, ursäkta ordvalet.  Så nu jävlar ska jag få ett jobb. Ett riktigt jobb.

Rimpan nästa!

Oj,va roligt jag har.
Har varit en heldag med Hannah. Vi tränade som sagt i morse, sen åkte vi hem till henne och käkade, duschade och fixade oss innan vi åkte ner till Sushin. Hängde där ett tag med Camilla innan klockan blev för tok för mycket. Vi skulle hinna till intersport och lite annat hade vi tänkt. Men det får hinnas med imorrn. Nu ska jag försöka hitta nått att äta och sen möta upp Helén och Johanna för en tripp till rimbo för lite tvspel. Skoj!
Hörs senare !

Tisdag

Igår blev det lite mys framför tv med Hannah & hennes mamma. Vi kolla på Familjen annorlunda. Det kan ju inte vara kul att ha så många barn? Har man ens tid med alla dom?. Jaa, det är frågan.
Men nu blir det lite träning med Hannah och Syrran. Härligt!

8.feb.10

Åkte och handlade på willys eftersom det tomt i kylskåpet. Och det var verkligen tomot, men nu är det fullt igen. Och 700 kr fattigare. Gud va dyrt det är med mat. Lyckades handla lite från blomsterlandet också.
En blompinne, eller vad det kallas  som ser ut som ett hjärta.
En mini Orkide, skit söt.
En hjärtformad skål.
Just det, kom på att jag inte visat er sommarkläderna jag fått på posten. Slänger upp lite bilder senare.Älskar min nya kavaj!

Mr. Perfect don´t exist my little friend



Måndag

Har varit vaken sen 8, kors i taket? Har degat i soffan och ätit frukost. Och nu sitter jag och kollar efter jobb. Men varför finns det bara jobb man måste ha utbildning till? eller bara jobb inom tiohundra? Gaah, jag blir galen.

Söndag

Fredagen var skit rolig, flera spontanresor tack!
Igår jobbade jag mellan 10-14 sen åkte jag hem till Anna, med Emelie och Hannah. Vi åt massa gott som Hannah och Anna hade bakat. Mums! Sen bestämde vi att vi skulle ha en "Vinnight" eller såkallad Girlsnight hemma hos hannah.
Jag åkte med Viktor till hans mamma och åt middag. Och sen åkte jag till hannah. Inget vin för min del, men ett roligt spel och mycket prat gjorde min kväll.
Om en timme ska jag bege mig till jobbet. Jobbar med chefen idag så det är bäst att man lägger fram sin bästa sida. Nejdå, skämt och sido. Men det känns lite skumt att ha Camilla som chef, en chef i samma ålder som en själv. Jaa, vissa lyckas andra inte. Haha.

Bada

Vid 2 tiden så styr jag och massa godingar bilen till Uppsala. För lite äventyrsbad på Fyrishov. Wow, detta kan bli kul!

Freedag!

Har diskat, bäddat och allt sånt dära som brukar ta mig flera timmar, att ens bestämma mig om jag ska göra det idag eller inte. Men eftersom det är fredag så var jag tvungen att ta tag i det.
Jag inhandlade bara lite ljus från Ikea igår. Några lampor också eftersom dom har en förmåga att gå sönder jämt (?)
Eftersom det är så fint väder ute så tänkte jag gå på en promenad nu.

Dagen är faktiskt oplanerad, så call me!

15.48

Slocknade i soffan och sov en timme. Skulle hinna med massor av saker hade jag tänkt, men inte då. Nu är jag ny duschad och lagar mat. Ska kasta i mig det för att sedan åka till syrran.

Kors i taket, jag har varit och gymmat!

Nu har jag precis kommit hem. Mötte upp Emelie och Hannah på gymmet kl 10. Körde verkligen stenhårt (?) i drygt en timme innan vi åkte hem till Hannah för att äta lite mat. Lite NZ frukost, mumma!
Sen träffade jag Malin och Johanna. Snacka lite innan dom skulle åka vidare. Så nu ska jag ta en dusch och göra lite nytta.
Senare ska jag åka till Ikea med Papps&Syrran. Kanske får med mig nått nytt hem. (a)

Onsdag

Dagen blev ganska bra endå, åkte till syrran och färga håret och åt nudlar. Senare åkte jag till Johanna med alla brudar. Johanna blir ju 20 barre idag, Grattis till henne! Hon fick en kissemiss av oss brudar med tillbehör. Katten var ju bara för söt.
Senare åkte jag till Shushi på ett möte. Gick kanoners. Sen hem en sväng till papps och nu är jag hemma. Viktor kom hem med blommor, som jag trodde var till mig. Men inte då, han hade blivit matchens lirare. Typiskt, trodde han hade gått och blivit en romantiker. (A)

PH

Jag visste det, att Jackie skulle vinna. Dock trodde jag att Jackie skulle ta alla pengarna själv, men inte då. Förstår inte hur dom andra tänkte när dom röstade? Kristoffer har ju kämpat för att hålla sig kvar medans Jackie i princip åkt på ett bananskal igenom allt. Men hon vinner kanske för att hon är en skandaldrottning?

Nu har jag städat hela lägenheten för att jag är arg. Riktigt jävla förbannad. Men nu har jag städat ur mig all agg.
Vi hörs senare!

Dumle!

Jag följde Marikas råd och köpte mig en semla, Dumle! Skit god, rekommenderas verkligen!
Hannah och jag har mumsat i oss en varsin med varm choklad till. Mumms!

Tisdag

Gick upp när Viktor åkte i morse. Och nu tror ni säkert att det var väldigt tidigt, men inte då. Klockan var halv 9.
La mig i soffan och försökte få igång internet. Men jävla skit grejer 3 ger en. Värdelöst skit.
Men nu har jag bakat scones och ska snart smaska i mig det. Ska försöka städa och så lite innan jag ska vara med Hannah. Senare kanske jag ska träffa Helén och göra lite bus om jag hinner. Annars ska jag nog hjälpa syrran att inte bo i flyttkartonger.
Ikväll kl 22.00 ska jag och Ida sitta bänkade framför tv med popcorn och saft för att se finalen i Paradise Hotel. Vem vill ni ska vinna? Jag hejar på Kristoffer. Men jag tror att Jackie vinner....

Måndag

Nu snart ska jag åka och städa syrrans nya lägenhet. Senare blir det väl hjälpa att flytta in, om jag inte ska jobba. See you!

Lovely weekend!

Helgen har varit helt underbar. Vi hade överraskningsfest för Hannah och allt gick som planerat. Hennes pappa och bror lura iväg henne på middag och vi fixade allt hemma hos henne. Och vad rädd hon blev när hon kom hem. Men riktigt lyckad fest!
Det blev självkart mobergs, men det är ju en klass för sig. Gillar absolut inte det stället längre. Synd bara att vi inte har så mycket att välja på..  




Lördagen åkte jag till morfar och fira honom. Sen åkte jag hem till Hannah en sväng innan jag åkte och tvätta bilen och åt middag med pappa. Svängde förbi Ida en snabbis innan jag åkte hem och umgicks med pojken min.

Igår var jag på ett litet uppdrag med Skrotis och Helén. Och vi lyckades. Åkte hem till hannah med Camilla och Emelie. Vi fick julklappar från NZ. Gaah, hon är allt gullig hon.

RSS 2.0