.

Idag går man och blir 19 år. Bättre sent en aldrig antar jag.
Firade mig lite går och ikväll kommer det lite mer folk.
Men nu ska jag ner på stan med syrran och leta present till mamma eftersom hon också fyllt år.


På återssende...


såhär dagen efter..

Gårdagen var riktigt kul. Jag sa runt 7 tiden till tjejerna men eftersom jag känner dom ganska bra så vet jag hur det slutar... Förlåt tjejer. Dom kom iallfall inrullande vid halv 9 tiden och äntligen kunde vi börjar dricka. Jag fick jättefina presenter. Tack allihop!

I morse vakna jag av att Calle ringer. Han skulle nämligen komma hit och hämta lite gejer. Lagom mör man var då när man insåg att det blev lite för mycket igår. Kan man inte kunna hoppa över 'dagen efter'?

Det skönaste är att jag och Malin hade världens skönaste taxichaffis. Malin och jag tog taxi från skoman till esplanaden där vi dumpade henne. Hon betalade 97 kr dit. Så jag la in komentaren "jag har bara 200 kr och jag ska till domherren, så du får släppa mig dit pengarna tar mig" Då säger han, "äsch, ska vi säga en hundring jämt?" - Ja, tack!

Har iallfall städat nu. Ska damsuga och diska. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en liten runda på stan. Frågan är bara hur jag ska orka det.
Ska baka tårta idag också. Får nämligen främmande imorrn och på måndag.



detta inlägg publicerades aldrig igår....

Sitter på jobbet nu och ska stänga strax. Dagen har rullat på bra. Har varit hos tandläkaren och denna gång har jag inget att klaga på. Mina hörntänder håller på att komma ner och jag är skit glad. Känner mig som ett litet barn som har tappat sin första tand.
Sen är det raka vägen hem äta, duscha och allt. För klockan 7 kommer brudarna & Calle. Kommer hem halv 7 så jag vet inte hur jag ska hinna...

Jag tror kvällen kommer bli super :)

Jobb, jobb och åter jobb.

Varit på jobbet idag. Cyklade i regnet i morse till bussen. Lagom blöt på benen. Kommer till Danderyd och märker att det är smockat med bilar vilket innebär att det är kö in till tekniska, så jag hoppar av vid Danderyd. Och då är kl 8.05. Vilket innebär att jag brukar gå på tunnelbanan vid tekninska. Men inte, seg buss. Hoppar iallfall av vid danderyd och missar tunnelbanan precis. Jo, men vad händer då? Nästa tunnelbana kommer om 8 minuter. VIlket innebär att jag inte kommer vara på jobbet före halv. Och det är väldigt sent. Brukar vanligtvis vara där vid tio, kvart över. Stressad som fan bland alla människor kom jag iallfall till jobbet.

När jag skulle påbörja min lilla postrunda på morgonen så öppnar himlen sig så jag står kvar en stund vid porten. Då jag ser två poliser stå och lura bakom ett hörn. "Där borta vid Rolex-butiken" hör jag dom säga. Nyfiken som jag är står jag kvar och tittar. En annan anledning till att jag stod kvar var att det regna. Men ialflall, sen kommer det polisbil efter polisbil så jag tänkte dom förmodligen skulle gripa någon. Men inte. stod där kanske i 10 minuter utan att något hände.
Såg iallfall 10 poliskmän i uniform så det var nog värt varenda minut, eller vad säger du Madde? ;)

& snart ska jag träffa anna:)


.

Igår var jag med ida hela dagen. Först gick vi till roden. Känndes riktigt konstigt att gå runt där. Hälsade lite på lärare och så.
Sen gick vi och handla nudlar och så gick vi till Ida och kollade på film. Senare gick vi och satte oss utanför min pappa. Kollade på vilka som kom och titta. Ja jag vet, nyfiken som en sturt är jag. men det roligaste var att 3 stycken av mina grannar kom och titta. Fattar inte hur nyfikna man får vara.
 
Sen så åkte jag ut till pappa och fikade med honom och så. Hamnade sedan hemma hos Hannah med Annso, Camilla och Emelie. Vi kollade på ps, i love you.
Det blev ganska sent och när jag kom hem och lagt mig i sängen kom jag på att jag har tvättstugan idag på morgonen så jag var tuvngen att fixa tvätten. Så gick upp imorse iallfall och hade den dära jävla tvättstugan. Sen dammsög jag, dammade och lite så.  Åter igen varnar jag er för mörkt golv. Skit snyggt men skit smutsigt snabbt.
Åkte iallfall ner till arbetsförmedligen och skrev in mig där och ska på ett möte den 10:e. Åkte sedan och hämta viktor där han jobba och sen åkte jag till mor för att äta. Har verkligen saknat mammas mat, det blir lätt så när man själv försöker och misslyckas.
Sen tog jag bilen till Arlanda för att hämta upp syrran och hennes kompisar som har varit i sunny beach. Alla var förkylda, eller kanske svininsjukan?

Nu har jag lagat mat och duschat. Skulle ha åkt till Täby med Marika imorrn men dom ringde från jobbet och fråga om jag kunnde jobba och det säger man inte nej till.

.

Jag kan nästan säga att jag har allt. Jag har flyttathemifrån, jag har köpt nästan allt jag vill ha, möbler osv, jag har bil, men den delar jag  med min syster, jobb, underbara vänner och familj,och inte minst pojkvänn. Men ibland får jag kännslan om att det fattas någonting. Jag är lixom inte nöjd även fast jag VET att jag borde vara det.
Jag vet inte vart jag vill komma med detta mer än att jag skulle vilja ha ett svar.
Det är så mycket som har hänt på så kort tid. Det känndes som att jag blev vuxen över en natt. Och helt plötsligt står man där och inte har någon att luta sig imot, utan man faller ner på knä utan att få någon hjälp upp. Men på något vis ställer man sig upp igen och ger sig fan på att livet borde vara bättre en såhär. Man måste bara ge sig fan på att man fixar det.


Solna

Idag har jag pallat mig till solna för att hälsa på kattvaktMadde. Jag möttes upp av Ida och Madde vid "västra skogen". Haha, man känner sig helt lost här. Vi gick iallfall och åt kebab och sen så gick vi på kattvakat eftersom vi trodde en katt borta. Men den är återfunnen.
Nu håller Madde att locka Idas hår och det ska bli intressant att se hur det kommer att sluta.....

Vaniljbullar

Idag är det full rulle pågång. Ska städa och diska nu sen ska jag ner på stan en sväng och vid 2 tiden kommer Viktors faster Anna, hennes kille Erik och deras son Mattias hit. Sen så ska jag åka iväg på 18-årsfest hos min syssling i nacka.

Igår åkte jag med Viktor till väsby för han skulle till naprapaten. Sen gick vi i väsbycentrum en stund. Hudvärken var min bästa vän igår tydligen så när vi kom hem vilade jag medans viktor bakade vaniljbullar. Riktigt goda blev dom.
Robin kom över och kollade på wallander också.

Space Cowboy - Falling down

 

I Gotta Feeling


Ja dagarna rullar på riktigt bra. Jag har jobbat hela veckan men imorrn blev jag ledig.
Det har varit en händelserik vecka må jag säga, jag har glömt min mobil på bussen, men den är återdunnen jag har lagat matlåda till mig men glömt den varje dag. Min arbetskamrat Carola och jag har hittat på massa tokigheter. Ringt parkeringsvakter och massa annat galet.
Jag har hunnit med att träffa vänner och hunnit med alla sysslor hemma. Usch va trött jag är på att dra fram dammsugaren och diska. Skaffa aldrig mörkt golv eller ljusa mattor. Ingen bra kombination.

Helgen bjuder på massa skoj. Vi hörs.

Helgen

Jag har inte kunnat upptatera mig för att jag inte har kunnat logga in på bloggen..

I fredags hade jag den dära jälva tvättstugan, sen kom Anna hit och gjorde mig sällskap och sedan drog vi och åt lunch. Mycket trevligt.
Sen var det tänkt utgång med suget försvann för min del. Men åkte iallfall och träffa Ida, Madde och Merve och vi köpte mat på donken och sen åkte vi hem till Hannahs bakgård och åt där. Rikgit trevligt faktiskt. Idas konstiga funderingar gjorde att Hannah lekte farkost med ett ciggpaket. Haha.
 

Igår fixade jag lite saker på dagen innan jag åkte ut till landet där det var kräftskiva pågång. Först riktigt gott grillat och sen blev det kräftor.
Idag har jag tagit det lungt, spelat massa kort bara och varit och handlat.  Ikväll ska jag ta det lungt eftersom en ny jobbarvecka börjar imorrn.

Antar att detta kallas medvind...

Ikväll har jag varit med vänner jag inte träffar allt för ofta. Och det är just sånna hära stunder jag uppskattar mest. Pratat gamla minnen och alla tokigheter vi gjort när vi druckit. Så nu har jag träningsvärk i magen.

Har laddat upp bilder på bd från midsommardagen på lidö. Kanske lite sent påtänkt. Men bättre sent en aldrig antar jag.
 Sök på yourway och11/8

Tiisdag


Åh, ta mig tillbaka. 
 
Nu ska jag hem till papps och plocka lite i mitt rum där. Han har nämligen visning på lägenheten nästa vecka så måste göra lite snyggt. Det känns lite konsigt fatiskit att se sitt rum på internet där alla kan se det.
Ska försöka gå en sväng på stan också, måste hitta nått nytt till garderoben. Sen ska jag köpa en klädstång till garderoben så jag kan börja hänga upp mina kläder.

Kvällen blir trevlig eftersom den ska spenderas med vänner.

Måndag

Idag har jag varit ni Nacka och flyttstädat med mamma. Efter 10 timmars städning så är jag ganska mör i armarna. I husets källare var det 30 grader varmt och det luktade kattpiss. Så man luktade hellre sig i armhålan en att lukta på den stanken.. 

Imorrn ska jag sova ut och försöka fixa lite till garderoben som aldrig blir klar. Ska nog också försöka åka till ikea med mamma och syrrorna på torsdag. Det fattas fortfarande lite grejer. Usch, jag bara shoppar. Ska jobba nästa vecka också. En extravecka är aldrig fel, Money money money :)

Jag ska göra något riktigt kul snart också. Tänkte inte berätta ännu, men ni lär märka det.

Lööördag

Igår gick jag ut tillsammans med Ida, Lisa och Madde. Vi var på teatern där det var lagom mycket folk. Och det bästa var att det inte var någon kö när vi kom dit. Det blev öl efter öl och helt plötsligt var man inte nykter längre, det var jag inte ensam om men nu såhär i efterhand så ångrar man all öl. Men tack för en lyckad kväll brudar.

Idag ska jag iallfall åka till mormor och säga grattis till henne eftersom hon fyller år. Och sen så ska jag och viktor åka ut på sjön. Och ikväll är det kräftskiva.

.

 


Har beställt dessa, hoppas dom är lika snygga i verkligheten som på bild.

Torsdag


Dagen har rullat på bra. Ingenting att göra på jobbet dock så det var bara att läsa tidningar, kollat tv och städa lite.
Ikväll har jag städat och snart ska jag lägga mig och sova. Bara tanken på att det är sista morgonen denna vecka att behöva gå upp tidigt är underbar.


Onsdag

Jag har valt helt fel vecka att jobba. Sol och värme varje dag. Då är det verkligen inte kul att sitta inne på ett kontor utan fönster. Har tappat all färg sen jag var på korfu. Riktigt trist. Men kanske kommer ta en sväng till utlandet i september igen.
Har iallafall varit ute och åkt lite ring efter båten ikväll. Riktigt skoj. Och det blir vattenskidor & kräftskiva till helgen.
Viktors båt är påväg att gå sönder så det kanske inte blir någon båttur i helgen. Rikigt ruttet faktiskt. Det är hans sista lediga helg på ett halvår typ.

Igen utgång för mig ikväll eftersom klockan ringer tidigt imorrn och jag ska upp och jobba.Precis som på fredag..
Nu sängen.

Sol?

Jag är verkligen trött på det svenska vädret. Jag kom hem från Korfu för 3 vekor sedan och har inte solat en enda gång sedan dess. Har i och för sig jobbat lite, men dom dagarna jag har varit ledig har solen varit framme, men vart är värmen? Är supersugen på att ta en sista minuten med någon.. Eller åtminstone komma bort..

I höst hoppas jag att det blir det en londonresa som jag längtar ihjäl mig till. Men innan dess vill jag komma till värmen.

RSS 2.0