Fredag


Klockan ett åkte jag ner på stan för att träffa Hannah, vi kikade i lite affärer och jag träffade på Thessan som jag inte träffat på 6 veckor ungefär. Sedan gick vi och åt lunch. Gick sedan hem till Hannah för att ta  det lungt och smälta lunchen. Vi läste några tidningar för att sedan kolla på bilder innan mammsen kom och hämta mig.
Nu ska jag försöka plugga innan det blir bowling med några bruttor ikväll.

Aj?

image291

image292

image294

image295

Vad säger ni? , Aj?


Underbara torsdag

Vaknade av väckarklockan imorse och såg snabbt att solen sken in i genom fönstret. Så det var bara att gå upp och göra i ordning sig för en tripp till Täby C med systrarna Linda och Malin. Kom fram vid elva tiden och tre timmar senare så var vi hemma igen. Och nästan blivit en fattiglapp. Åkte till mormor och mumsade på nybakta bullar och hjälpte syster att tvätta bilen. Hem igen för att plugga & vara med V.
Märkte även när jag kom hem att mitt fönster stod öppet lite. Jag hade alltså sovit med fönstet öppet i månaden Februari, då det ska vara snö, kallt och vinter helt enkel. Men inte då, våren är på väg !

För ett tag sen så hjälpte jag min minsa syster Frida att göra rent hennes akvarium. När allt var på sin plats igen och akvariumet skinande rent satt hon sig framför det och såg helt fascinerad ut och där satt hon i några minuter. Urgulligt ! .

Dagens sällskap :
 

Dagens inköp :
  

Helvete

Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !
Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete, Helvete !



Kryssning

På måndagseftermiddagen åke jag till tekniska för att träffa Ganz och hennes familj. Vi begav oss sedan till slussen och sedan vidare till båten.
Klockan 18.00 lämnade båten kajen och vi åt en äcklig buffé. För att sedan gå tillbaka till hytten för att byta om. Men det visade sig att det inte var de lättaste. 4105 Skulle det stå på dörren, men vi hitta alla nummer förutom det förutom att vi inte hitta till hytten direkt så låg våran hytt precis brevid ett fläktrum eller likande.
Ordet titanic och vatten fick inte nämnas när vi gick i korridoren, eller hur var de Ganz? .
Väl nere i hytten så bytte vi om, för att sedan hitta till baren. Där det var pensionärträff, med dansband & drinkar. 
Efter nån timme avtog dansbandsmusiken och karaoke tog sin plats. Dock känndes de som att alla som ställde upp och sjöng kom från en annan del av köping. Ingen hitt. 
Sedan kom babsan och gjorde en liten show. Superskön människa. Älskar människor som bjuder på sig själv pådet sättet. 
Sedan upp till däck 10 där det var ''tantdisco'' enligt mig. Det var röklukt, utlänningar , överviktiga människor med för små tröjor. Och på toppen på dehära fick Ganz en12årig på kroken. När klockan började närma sig efter midnatt gick vi småsjuka människor och la oss. 
Vaknade igen alldeles för tidigt för att gå upp och äta frukost. Men gick ner igen för att sova en stund.Upp till taxfreen för att sedan gå och lägga sig igen. Vaknade till vid 2 igen för att äta lite och handla de sista i taxfreen. 
Väl av båten stod pappsen där för att skjutsa hem döförkylda mig. 

       

     

    


Tack för kryssningen dude !
 

Footloose

image269
Begav mig till stockholm med syrran för att träffa mina två kusiner. Vi gick en runda på stan och jag letade desperat efter ett par skor som inte fanns i min storlek. Men jag gick inte handlös hem iallafall. Jag köpte mig en supersnygg väska. & ett par solglasögon för endas 5 kr. Är de rea, så är det.
Sedan begav vi oss till odenplan för att se musikalen Footloose med Måns Zelmerlöw trode vi. Men han hade tydligen slagit i huvudet och blivit utbytt. Isället för Måns så var det alltså superheta Linus Wahlgern .
Den var så grymt bra, bästa musikalen jag har sett tror jag. Jag har vell sett ett tiotal musikaler och footloose är bland dom tre i topp. Jag rekomenderar verkligen att se den !.
Väl hemma i Norrtälje igen så träffade jag underbaringen Ida. För att sedan spendera kvällen framför melodifestivalen med massa gott tillsammas med papps.

Lördag

image267
Snart åker jag & syrran till stockolm för att träffa våra kusiner och gå på musikalen Footloose.

_

Ett steg fram, och två bak. . . .

Fredag

image264
Nu är de lov, vilket innebär att jag ska gå på footloose, åka på kryssning, shoppa & plugga.
Ska bli så skönt att inte behöver tänka på tider och alla måsten. Men ett måste har jag, och de är att göra klart samhällsuppgifterna villket är två stycken & en lite grejj i olycksfallsvården.
Jag ska också söka sommarjobb. Hoppas för guds skull att jag får någe iår. Klarar mig inte en sommar till utan pengar.
Nog om de, nu ska jag berätta en rolig sak som hände i skolan.
Vi skulle nämligen åka skriskor med skolan på idrotten.
Jag, Ida & Ganz tänkte vara duktiga och vara med och åka skriskor. Men vi velade lite eftersom det var strom ute. Plus att Ida hade hört att SAM inte skulle åka idag pga isen var för dålig. Men frågade iallfall våran kära ROGER om vi skulle åka endå och då var klockan 12.20 tiden, och jag fick svaret
- Ni får välja, Skriskor eller dans.
Så vi bestämde iallfall oss för att åka skriskor för att vi inte hade någe ombyte med oss, så vi gick upp till sportcentrum. Men väl där sitter en fin skylt, Innebandybanan stängd.
Men jävla skit tänkte jag med en värkande höft & var inte allt för taggad för att göra någonting.
Slängde iväg ett samtal till Calle, & han berättade att alla var i skolan & dansade . Åå, tack för informationen ROGER.
Vi berättade de för dom andra 6 personerna som hade tagit sig upp dit i blåsten och att det bara var att traska ner till skolan igen om man ville ha närvaro. Vi gick småförbannade ner till H&M för att kolla lite kläder och sedana med en värkande höft upp till skolan igen för att få dendära jävla närvaron.
Vi fick en ursäkt av Maria men inte direkt någon av Roger. Nästa gång kanske ni kan sätta upp lappar på media? Maria hade trots allt vetat att vi inte skulle åka skriskor enda sen i morse.
Härligt fredagupplevelse måste jag säg.

Snart ska jag äta och sen åka hem till Hannah för lite mys framför lets dance.


Onsdag

Hade ett praktiskt prov i morse på olycksfallsvården. Det var inte alls för ansträngande. Efter dryga timmen så slutade vi. Och de var också sista lektionen för dagen. Så jag, Emelie & Annie drog upp till donken för att sedan spendrera nästan två timmar där innan V kom och hämta oss och gav oss en välbehövlig skjuts hem. Väl hemma tänkte jag vara duktigt och plugga, men drogs till OTH istället och slummrade till.
Så tänkte ta tag i pluggandet efter maten men det har inte blivit av. Och kommer förmodligen inte bli av heller. Nu ska jag iallfall kolla på OC och ligga resten av kvällen i sängen.

Smärtan i höften går inte över...


Weeeei

27/3 drar jag till fjällen med hela familjen.
Det kommer bli så grymt kul !

  
Sälen, Lindvallen -06


Ge mig(!)

    
    
     
    

Från kåtbock till familjehund?

   
Nu kan dehära söta odjuret inte länge bilda familj.
Han har nämligen blivit kastrerad och måste ha den dumstrut på sig.


Grattis

image227

Grattis på 18-årsdagen Stumpan !

_

Nu har jag precis varit på Folkets hus. Där har jag nämligen lämmnat in en ansökan
om sommarjobb på flygfyren. Så nu hoppas jag på de bästa.

Bambi på hal is

image220

image221

image222

image226

image224

image225




happy valentine's day

      

På alla hjärtans dag skulle det mysas med älkling. Mys framför en film med chockladkaka.
Tack för presenten Honey !

Ett farväl

image217

Det finns inga ord längre, saknaden är stor och du är fri nu.
Nu har släckt och vänner tagit farväl. Vi kommer inte ses mer.
Vi saknar dig !

Grattis

image215
Grattis på 18-årsdagen stumpan !

_

Igår gick skoldagen fort, var nere på stan och letade desperat efter en klänning. Men självklart hittar man inte någon. Åkte lite frustrerad hem och åt, och sen var de bara och åka upp till sportcentrum där matchen mellan NIK & Rimbo skulle spelas. Jag mötte upp Ganz, och senare Annie, Emelie & Pernilla. Det var hyfsat mycket folk & Nik stod som segrare 3 perioder senare.

Idag har jag varit på studiebesök på akuten. Det skulle vell bli skoj. Men efter några minuter så är en i min grupp som frågar tjejen som guidar runt oss, om man kunnde få canser av Coca cola. Och då kunnde de inte bli värre trodde jag. Men ett stund efter de så svimmar en tjej. WAHT ? . där låg hon och var helt borta. Men efter hon kommit på bena igen så forsatte tjejen berätta om akuten osv. Men bara 10 min efter det så svimmar ytterligare en tjej. En till igen lixom? Vem står på tur här näst?. Efter de blev vi bjudna på kex & saft iallafall. Efter allt dramatiskt så kunnde vi fortsätta vårat studiebesök utan några problem. 
I skolan sen blev en lektion innan jag åkte hem. För att sedan åka ner på stan och kolla om jag hittade någon klänning. Som tur va hitta jag en klänning och ett par skor. Klackade även om mina stövlar och är 200 kr fattigare.

Tack&hej

Ohej, jag går media.

För en liten stund sen så kom jag hem från skolan. Vi på media har nämligen haft öppet hus för alla som går i nionde klass och har sökt media, så att de va vell klart man ställer upp(?). Kul trode jag, pizza bjöds de på i skolan till middag men jag åt pankisar hemma istället.
Kom till skolan vid 6 tiden och där var korridoren städad. Lärarna var på gott humör och eleverna också. Men klockan tickade på och inga nionde klassare kommer. Det kom en först, dock en treas bror så hon fick guida honom. Sen kom de bara två stycken nionde klassare till. BARA TVÅ. Helt otroligt, så där satt jag och Calle och snacka skit med Jim. Klockan började närma sig åtta och de hade inte varit direkt någon flod in med elever. Så då begav jag mig hemåt.

Nu väntar jag på V, han skulle tydligen komma snart. Har precis gjort ostsmörgosar åt min mamma som hon skulle ta med sig till jobbet, snäll som jag är (a).
Btw så fick jag reda på att jag fick  MVG på mitt olycksfallsvårds prov. Helt otroligt. Men redovisningen idag gick juh inte lika bra.
* * *

image212

Bara för att du är en färgklick i tillvaron.

Och dedära med melodifestivalen

Visst, jag måste erkänna jag är en melodifestivalälskare. Jag har varit på finalerna i Globen sedan 2001.
Men trots allt så har jag tyckt att pogramen har varit bra upplakt och ganska bra artister. Men i år vet jag inte vad jag sa säga. Pogramet som sändes igår är de sämsa jag har varit med om.
Visst, Luuk är en underbar pogramledare. Men damen som pratade med artisterna precis efter dom har sjungit, är den tråkigaste pogramledaren som någonsin varit med, dåliga skämt och allmän tråkig.
Och inte tal om scenen, det såg ut som värsta byggarbetsplatsen med massa byggställningar.
Men allt i de tråkiga pogramet så kom Björn Gustafsson och livade upp de hela. Tur de måste jag säga.

Nä, nu hoppas jag dom andra deltävlingarna och finalen blir tusen gånger bättre.

image211

Sunday

Gårdagen blev riktigt lyckad, jag var glad, folket var glada.
När jag kom till Lohärad var redan Helén, Tim, Mickan, Pernilla, Johanna & Malin där. Då blev de presentutdelning. Flickorna fick nämligen fyra st martiniglas var.
Sedan ramlade Daniel & Fredrik in efter en del felkörningar i skogen. & Malin´s Partik , Jennifers bror Tommy och kusin Robin  eller även kallad Greger kom även en kort stund efter de.
Det blev ölspelet och massa skratt och en del shotar. Blev det diskussion om giftemål & pengar.
- Hej jag vill gifta mig rik.
Men trots att Tommy efter de hatade mig ett tag så kunnde han inte hålla sin sura min länge. Alkoholen började kännas och jag försökte förklara vägen till festen till älskling. Tillslut hittade han också dit.
Kvällen blev ganska tidig. Men det var otroligt skojj iallfall.



Fler bilder kommer. . . .

Yes, is Saturday and Partytime

Nu ska jag kasta mig in i duschen, sen ska jag fixa & tixa och börja tagga inför kvällen. Ikväll ska jag nämligen bege mig till Lohärad för att fira tre undebra kvinnor som fyller 18. Drickan är kirrad, presenterna är kirrade, humöret är på topp & partyhattarna sitter snart på.
image206

_

Idag har jag varit hos tandläkaren. & idag har jag även fått min tandställning.
Dock inte en vanligt med fästen av rostfri stål, utan fästen av porslin. Kostade ioförsig massa extra, men tack papps !

Och nu har jag kommit på varför jag hatar tandläkare.

- Man får åka en jävligt långt bit. För att tadregleringen i lilla norrtälje är nerdagd. 
- Man får alltså offra minst 1 tim 30 min in och 1 tim 30 min hem. & lite strötid när dom håller på i min käft.
- Om man är i tid så får man alltd vänta minst 10 minuter innan man får komma in.
- När man väl får komma in så måste man hälsa på personen som roppade upp min namn. Dom har oftas kalla händer.
- Sedan får man lägga sig i en obehaglig stol.
- Sen får man ligga där medans personen i kalla händer med handskar på dig ska känna och dra sönder mina läppar.
- Sen börjar dom hålla på med äckliga kalla verktyg i munen som jag hoppas för guds skull att dom har tvättat. Borstätt från de så smakar dom skit. 
- När dom frågar hur de känns & om man säger de gör ont, så säger dom att man ska stå ut.
- Dom sätter in en sak som ska ta upp all slem. Som gör att man blir äckligt torr i munen.
- När dom ska hålla och skölja ur munen så sprutar dom över hela ansiktet.
- & till sist, när man ska beställa ny tid så tar dom snällt fram en tid och frågar om den passar bra, och säger man nej tyvärr, jag kan inte den tiden. Då får man ett surt svar tillbaka om att de är den enda tiden som finns, och om de inte passar så får du ringa och byta någon annan dag för nästa person väntar.


Det här är anledningarna till att jag ogillar tandläkare av alla slag (!)


_

image204

Grattis till körkortet Babe !

Tisdag

Idag blev det en kort skoldag. Redan vid 11 drog jag, Hannah, Madde, Camilla & Annie upp till donken för lite lunch. Sedan efter en lång stund av prat & skratt om massa olika samtalsämnen. Efter att man var mätt och belåten drog jag & Hannah till Sportcentrum för att se på skol SM. Det var skojj att grabbarna vann den matchen vi kollade på. Efter de så gick jag och mötte upp min syster på synoptik. Hon ska nämligen få glasögon.
Väl hemma så började pluggandet framför tv:n Dock inte lyckat

Har även införskaffa mig ett busskort idag också. Det blev till och med ett pluskort. Så nu kan jag åka buss, dyngnet runt till den 13 juni. Tack Papps!

Nu blir de mer plugg, tack&hej.


Måndag

Skoldagen har inte direkt varit givande, fixa några bilder i PS och sen var de bara att ta de lungt och snacka skit.
Påvägen hem så hoppade jag av bussen en hållplats tidigare för jag såg några underbaringar jag inte hälsat på på år och dagar känndes de som. Pratade lite med dom och kännde mig en aning rädd för den stora hunden Rudolf.
Väl hemma fick jag ett samtal av V. Dock berätta han en tråkigt nyhet. Han hade inte klarat uppkörningen. Men han ska ge de ett nytt försök redan på -------, fast dock inte i uppsala utan i sandviken. Men Lycka till !
Sedan tog jag mitt pick och pack och drog hem till pappsen


Puss&Gonatt


Grattis ?

image203

Jag hoppas jag kan säga grattis till körkortet imorrn (!)

Min helg !

Fredag :
Borsett från en intensiv dag i skolan så kom jag hem vid tre-tiden. Och strax efter det kommer älskling. Konstitg nog somnade han, och jag passade då på att kolla på One tree hill. Sedan fixade jag till mig för att möta upp brudsen. Vi möttes på stan för att sedan bestämma vilken resturang vi skulle äta på. Tillslut bestämde vi oss att äta på Dejvan. Det var supergott !
Där satt vi ett bra tag och pratade om allt mellan små kryp till könsjukdomar. Efter de fick vi en välbehövlig promenad till flygis där de införskaffades godis och läsk. För att sedan gå hem till Hannah och kolla på lets dance.




Lördag :
Jag vaknade jag upp tillsammans med V. Men klockan ringde tidigt så de var bara att gå upp och göra sig i ordning. Älskling åkte iväg och strax efter de kom pappsen och syrran och hämta mig. Vi skulle nämligen på teater 'Den tatuerade mamman' med våra kusiner Matilda & Adam. Och våran sysling Gabriel.
Efter att ha åkt en kvart kommer min kära syster på att hon hade glömt biljetterna. Så de var bara att vända och köra tillbaka i 180. Vi kom dock fram i bra tid iallafall och vi mötte upp dom andra. Vi gick och köpte godis på 7-eleven. Två drickor och lite godis gick på 111 kr. Sjukt dryt.
Sedan var de bara att gå till teatern. Vi bänkade oss och efter 1 tim 10 min så var det slut. Och inte klokare blev man för att sett den. Den var svår att förstå.
Efter de gick vi och besökte mcdonalds. Efter de dumpade vi av grabbarna och vi kvinnor gick vidare på stan.
Efter att fått en komplemang '' spank me bebe'' och svarat 'jälva snuskgubbe' så kom pappsen och hämta oss och vi körde hem i snöstormen.
Väl hemma så blev de några avsnitt av One tree hill innan jag åkte hem till V. Där blev de lite mat och sedan ut i garaget för att fixa hans bil lite. Efter 2,5 timme så var man äntligen inne i värmen igen. Vi gick in till han och mös framför tvn.





Söndag :
Sov länge och låg och drog mig framför tv:n med V. Sedan åkte vi till Norrtälje för att hämta ett paket och besöka elgiganten. Efter det hamnade vi i soffan och tog de lungt framför tv och så städade vi hans dammiga hus. Åkte sedan hem vid 6 tiden och började plugga.



RSS 2.0