31-dec-2009

Sista dagen på detta år. Detta år har jag gått igenom mycket, men om jag ska ta dom stora händelserna så är det väl att jag har tagit studenten och flyttat hemifrån. Är ganska nöjd över 2009. Tänker inte säga att 2010 ska bli så mycket bättre, utan tänker gå in med inställningen att jag ska göra saker som jag vill med personer jag tycker om.
Nu ligger jag i soffan och kollar på alla vi barn i bullebyn. Viktor ska gå och handla frukost. Vi ska inte vara borta för en kl 7 kväll, så jag vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden.

Bästa!

Han får mig att smälta...

Fick skumpa av chefen!

Idag pallade jag mig till jobbet i Stockholmo. Sista arbetsdagen där eftersom dom lägger ner. SKIT TRIST. Vart ska jag nu jobba någonstans? Men iallafall, fick någon lags skumpa av honom. Han är så snäll. Han bjöd även på det innan vi sluta. Kröka till på jobbet sådära.
Kommer sakna tjockisCarola och Desi. Carola ska snart få barn så hon har nog all tid i världen att träffa mig. (a) Och Desi får man väl åka och våldgästa.
Åkte med pappa hem, vilket var skönt eftersom man kommer hem 40 minuter tidigare än vad jag brukar.
Sitter här i min morgonrock jag fick av mammsen i julklapp. Ska snart åka ut till Anna och prata massa skit. DET BEHÖVS!

Måndag

Hatar att vara sjuk. I och för sig har jag inte någon feber idag, men jag hostar som om jag inte gjort nått annat i hela mitt liv.... Skulle ha jobbat igår, idag och imorrn men det går inte. Jävla skit, jag hade velat haft dom pengarna.. Men jag får helt enkelt satsa på att bli frisk till nyår.. Och bara den tanken ger mig ångest...

Happy


Julklapp

Förlåt Viktor, jag har fått en ny älskling!

24 december 2009

GOD JUL!
Först blir det lite jul lunch hos mormor och Morfar med mamma, mammas bror och mina kusiner. Sen vidare till pappa,  där farmor, farfar, pappas bror och kusinerna är. Har ingen julkänsla ännu, men det lär komma.

30 minuter

Nu är det 30 minuter kvar innan det är julafton. Bästa dagen på året?
Dagen har rullar på bra och nu sitter jag och slår in dom sista julklapparna. Sen ska jag se det sista avsnittet av andra avenyn som jag missa igår.
Hörs imorrn!

Inte värd mer en luft...

Besviken...igen..

2 dagar kvar...

Har tvättstugan, kom inte upp så tidigt som jag hade tänkt men snart är alla maskiner körda. Syrran kommer hit och ska baka godis med mig. Toppen! Farmor och farfar kommer nog förbi på en fika också.
Senare ska jag ner på stan uträtta några ärenden..

3 dagar kvar...

Har varit och jobbat i Stockholmo idag. Blev ingen skansen igår eftersom dom stängde kl 16.00. Bakade lite julgodis hos mamma stället. Såg filmen Fighting med Channing Tatum. Ni vet han som är med i Step up? Skit bra film, och han är ju grymt snygg genom hela filmen. MORR!
Erika, Robin och Daniel gick hem för en stund sen. Så nu sitter jag och slår in lite julklappar igen. Imorrn blir det tvättstugan TIDIGT, sen ska jag baka julgodis!
Btw, hur duktiga är inte tjejerna som dansar?

Fjärde advent

Tänkt att det redan är fjärde advent. Tiden har gått så fort. Bara 4 dagar kvar till jul och jag längtar ihjäl mig som om jag vore ett litet barn. Snö är det ute också, kanon!
Kanske ska åka gå på Skansens julmarknad idag. Om inte så ska jag baka julgodis och fixa julskinkan som jag köpte igår.
Vi hörs senare!

Julstjärnor..

Sådära, nu har jag städat klart. Självklart har jag inte städat i flera timmar men jag har fastnat vid tv och datorn lite då och då.
Har försökt kommit underfund om varför ena julstjärnan är helt död medans den andra är jättefin. Dom är köpta samtidigt, dom har fått lika mycket vatten osv. Förklaring någon?
Viktor ska ha några kompisar över så jag ska nog fly landet. Så får se vad jag hittar på.

your love

Var hemma kl halv 4 i morse, då kom även middagen upp. Mindre trevligt.
Nu har jag varit vaken sen 10. Ska sätta igång och storstäda här hemma. Sen ska jag slå in julklappar. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske åka ut till pappa, om han är hemma.
Nä, nu får jag sätta fart. Hörs senare...

.




                                                            Vissa vill vara anonyma..


Tandställningen har precis gått söndet. jag har inte tid med det här. Dom har inte öppet för en på måndag, och då har jag inte tid att åka dit. Hoppas att tandläkaren här i Norrtälje kan fixa det. Annars blir det jobbigt.
Sitter hos Ida nu med Madde. Så får väl skylla på dom att den gick sönder. Även fast dom igentligen inte gjort nått. Åh.... jag mår ialla också! Vilken skit kväll.

Fredag

Ska ner på stan med mammsen och syrran nu. Senare ska jag väl städa klart här hemma eftersom Viktor ska ha poker kväll här. Kvällen är öppen för förslag. Är lite sugen på utgång. Men kanske borde spara mig till juldagen...?

Världens sötaste kattunge ♥


Julafton♥Nyårsafton

En vecka kvar till Julafton.
Två veckor kvar till nyår.
Jag börjar få lite smått panik. Julkapparna är inte klara, jag vet inte vad jag ska ha på mig på någon av dagarna.

Dom på andra sidan!

Idag har Hannah och Annso varit borta i 16 dagar. Alltså två veckor och en dag. 348 timmar.
Det är 45 dagar kvar innan dom kommer hem igen. Alltså 6 veckor och 3 dagar kvar. Eller helt enkelt 1080 timmar kvar. Jag räknar ner.....

Julstämning ♥

Var och åt lunch på ett glas. Mums.  Syrran hängde på också. Sen gick jag och Viktor en sväng på stan. Så nu är nästan alla julkappar klara.
Nu sitter jag och kollar på tv. Ska snart skotta fram bilen och åka till Elgiganten, blomsterlandet och Willys. Ikväll kanske det blir julbak med tjejorna ♥
Åker inte till Viktors match. Eller jo,det gör jag. Men vill inte åka själv.

Onsdag.

Anna, vad händer? Vi måste ses NU!
Igår jobbade jag, kom en halvtimme försent för att det var snöö på vägen. Men det gjorde inte så mycket. Åkte till tandläkaren igår också, det fick kanoners. Men idag har jag ont.
Fick åka med pappa hem igår istället för att åka buss. Tur det annars hade det tagit 2 timmar med buss.
Handlade lite julklappar igår också. Så nu är nästan det klart.
Träffade tjejorna på kvällen. Skrotis har tagit körkort så grattis till henne!
Idag sov jag ut, lääänge.... Nu ska jag göra mig i ordning för att sen åka ner på stan för att äta lunch med Viktor.
Ikväll kanske jag ska kolla på Viktors match. Men inte så kul att åka själv. Så jag får se hur jag gör.

Måndag igen då...

Sitter och snackar med Hannah på msn. Hon ska snart gå och lägga sig och jag har precis gått upp.
Helgen har varit bra, har jobbat båda dagarna. Igår åkte jag och Viktor ut till pappa och åt middag. Blev inte kvar så länge eftersom vi skulle hem och städa och lite så, vi såg också sista filmen av Johan Falks serie.Riktigt bra filmner, men slutet kan diskuteras.
Viktor blev matchens spelare i fredags och kom hem med ett jättefint skohorn. Har varit och tittat på ett sånt förut, men gratis är alltid bäst. Så nu efter jul blir det att göra om hallen.
Idag ska jag vara på arbetsförmedligen kl 11. Sen ska jag vidare till Edsbro för att städa. Sen mellan 17-20 ska jag jobba på sushi.

Vit jul...

Blä för att skrapa bilen. Har inte införskaffat mig några vantar ännu så det lär bli kallt. Hörde i morse att dom nästan kunde lova en vit jul. Jag håller tummarna för det.
Nu jobb!

Parlamentet & Idol

Så, idag åkte vi till Stockholm. Var på svthuset en timme för tidigt. Haha. Men det gjorde inget för vi tog en fika med Ebba von Sydow istället. Eller a, vi satt några bord från varandra.
Parlamentet var roligt. Men det var nog roligare förra gången. Det bästa var nog att vi nästan sitter på samma platser som förra gången.
Sen åkte vi hem till Ida och käkade & kollade Idol. Nu sitter jag hemma och har precis fått reda på att Erik vunnit Idol. Jag tyckte personligen Calle skulle vinna men nu när Erik sjöng vinnarlåten så sitter jag här i soffan och gråter. Haha. Tur att Viktor inte är hemma. Han är nämligen på Gotland och spelar Hockey och dom vann matchen. Lite onödigt att åka så långt och förlora känner jag. & på första gången på länge så saknar jag honom. Inte kul att sova själv, men jag ska tänka positivt. Jag får hela min 160cm säng för mig själv.

Imorrn ska jag jobba på Sushin. 10-18.

Parlamentet!

Nu ska jag åka iväg och hämta biljetterna till parlamentet. Sen sticker jag, tant mutti och Madde in till Svt och kolla sista inspelningen för säsongen. Bästa är att Carolina Gynning är gäst. Yes, vi vill ha VIP platser igen!
Hörs senare!

Torsdag

Har hittat en ny favoritserie. På svtplay. Morden heter den, spännande. Jag har lagt märke till att alla svenska deckare så är det samma skådespelare i.
Snart ska jag gör mig i ordning för en runda på stan med min syster. Vi ska kolla efter julklappar. Kvällen är obestämd.

Onsdag

Efter jobbet igår tog jag bussen hem till farmor och farfar. Där åt jag middag tillsammans med pappa och syrran. Sen åkte vi vidare till kusinerna. Åt världens godaste saffransbullar med vaniljkräm i & kladdkaka.. Min ingifta faster kan hon.Synd att man inte kunde få lite gener av henne...
Var hemma vid halv 11 tiden och då var det bara att fixa tvätten. För idag har jag haft tvättstugan. Som tur var det inte allas lika mycket tvätt som förra gången. Nu ska jag försöka få in allt i garderoben. Diska och plocka lite. Senare blir det lite julmingel i folkets hus med Mamma och Emma. Så tyvärr ingen onsdagsklubb ikväll..

Måndag


Viktor skadade sig på matchen igår så han har varit hemma idag. Så vi tog en sväng på knutbytorg, rusta, blomsterlandet, interstport, Jysk, mio, öb och coop. Och så kom vi hem lite fattigare också. Nu på kvällen har jag varit och jobbat på Sushi. Nu ligger jag i soffan och kollar på film. Imorrn blir det jobb i stockholm och sen vidare till kusin I Nacka för lite födelsedagskalas.
Nej, imorrn ringer klockan 05.15 så jag ska tvinga mig själv att sova tidigt....

Kväll

Mötte upp pappa och syrran på blomsterlandet. Köpte några nya blommor. Men när jag kom hem idag så insåg jag att jag behövde köpa nya julstjärnor till vardagsrummet. Får helt enkelt göra de imorrn.
Åkte till pappa fixade lite. Åt äppelpaj med vaniljsås. Åkte hem och fixade, gjorde mat tills Viktor kom hem. Kyckling och klyftpotais, mumma!
Åkte och hyrde film och nu ligger vi i varsin del av soffan och kollar på den...


God morgon!

Morgonen har varit seg. Har förflyttat mig mellan soffan och sängen i snart 2 timmar. Fick blommor och choklad av Viktor nyss. Han hade varit dum, så det var inget spontan köp direkt. Men gulligt endå.
Funderar på vad jag ska göra utav dagen. Antingen ska jag åka och kolla på när Viktor spelar match. Var tydligen en väldigt viktigt match. Eller så ska jag bara vara hemma, fixa lite och sen åka ut till pappa en stund.

Hannahpanna!

Har precis pratat med Hannah och Annso på msn. Dom satt nyvakna i camen och såg riktigt slitna ut från gårdagen då dom hade varit på nattklubb. Haha....

Efter dopet idag åkte jag hem till Ida där Madde höll hus. Vi spelade biljard bland annat.

Nu sitter jag och ska kolla på film med Viktor.. Johan falk, den verkar inte så jättebra...


Dop

Nu åker vi till Viktors föräldrar innan vi ska iväg till dopet. Det är nämligen Viktors kusin som ska döpas.

Förvirrad höna....

Nu har jag sprungit runt som en yr höna här hemma. Har verkligen svårt att bestämma mig vart jag ska ha allt. Bytte gardiner från sovrummet till köket. Det känns bättre. Nu försöker jag få någon slags stil i köket. Vilket inte är så lätt. Hatar köket. Så fruktansvärt fult.
Åh, vi ska inte prata om sovrummet. Hatar min säng. Den är så obekväm. Så funderar på allt sälja sängen, sängstommen, och byrån så man kan köpa en ny säng. Räknade ut att jag lagt ut 8500 på grejerna i sovrummet. Och jag är inte ens nöjd. Så nu ska det bort!
Kanske att jag sätter upp en ny tapet då också. Jag har bestämt mig också för att fixa hallen efter jul. Byrån i hallen ska ut. Sen så hoppas jag att vi gör om köket också.
Nä, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna till blomsterlandet. Kl 15.30 blir det dop.

Idol

Kom precis hem från Marika och Erik. Det var riktigt jobbigt att ta sig ur soffan och sätta på sig kläderna för att sen gå in i porten bredvid. Haha. Men vi kollade på idol. Och jag säger bara CALLE ♥. Vilket charmtroll han är. Jag hoppas han vinner hela skiten eftersom jag anser att Erik kommer att få en karriär utanför idol. Calle behöver vinna!
Hejja Calle!

Fredag

Såhär stark känner jag mig idag..
Besiktade bilen igår med Marika. Det gick superbra. Sen gick vi en sväng på stan. Åt lite och kolla julkappar. Åkte hem, sen åkte jag och hämta syrran och mormor för en till sväng på stan. Blev dock inte där så länge.
Träffade Malin, Helen, Pernilla och Johanna. Vi åkte hem till Johanna och Daniel för att se deras nya lägenhet. Blir typ pirrig i kroppen bara tanken på att dom ska flytta ihop och fixa sitt eget hem. Det skulle jag vilja uppleva igen.
Sen åkte jag, Helen, Malin och Pernilla hem till mig och käkade onyttigt. Pernilla drog för att hälsa på sin farfar och vi satt fast klistrade framför tv och såg mammas pojkar.
Idag var jag på arbetsförmedligen kl 10. Sen åkte jag mamma och Katta och städa i Edsbro. Money Money Money!
Nu är jag hemma igen, ska typ ta en dusch innan jag och Viktor ska träffa Marika & Eric. Kvällen lär spenderas i soffan.

Onsdag

Igår åkte jag hem till hannah på morgonen. Sa hej då till henne. Hatar avsked men hon kommer tillbaka om 59 dagar, jag tänker faktiskt räkna ner.
Sen åkte jag till mormor och morfar käkade lunch och morfar tvättade bilen åt mig. Träffade Mickan, Malin och Johanna. Sen hämtade jag upp syrran och vi åkte och tog svin sprutan. Det var typ 150 personer före oss i kön, men efter 50 minuter så fick vi komma in.
Så jag var helt inställd på att vara sjuk idag, men inte då. Viktor var ledig så vi åkte och handla och fixa lite julklappar. Vi har även gjort en julskinka. Mums!
Nu ska jag diska och sen ska jag laga mat innan pappa och syrran kommer. För sen ska vi på bio. Luftslottet som sprängdes. Ida, Mormor och lillasyster ska med också.
Sen åker väl Ida och jag hem till mig och har onsdagsklubb antar jag.

RSS 2.0