31-Dec-2008

Ja, nu är det sista dagen på det här skit året 2008 & jag har gått och blivit förkyld, lagom tills idag. Riktigit bra Sara. Så nu rinner näsan och halsen bränner. Och jag vet inte riktigt hur jag ska klara att gå i bara klänning ikväll när jag ligger i sängen med två täcken och fryser..
Men jag ska snart ta ett bad och sen kommer Madde och vi ska börja tagga tillsammans. Sen blir det supergod middag, vidare till MLI och sen taxi till Malsta. Jag hoppas att det nya året kommer bli mycket bättre en vad detta år har varit..  Och ja, jag har nyårslöfen jag inte tänker avslöja. För då är det också lättare att inte hålla dom. Men andra sidan så


25-Dec-08

Här är lite bilder sen juldagen.. och dom är snodda från partypinglan Annie .

       
 
 
   

.

Sämst. Jag kan inte avsluta mitt år såhär.

081227

Sådära nu är juldagarna över. Julafton firades i Stockholm hos farmor och farfar med kusiner. Fick otroligt fina julklappar trots jag inte varit ett dugg snäll under året. Juldagen var det utgång som gällde. Förfest hos Annie och sen vidare till Trädgårn, och där var det fullt med folk. Spåår men riktigt roligt.
Igår stannade jag i sängen hela dagen innan jag åkte till mamma för att fira jul där, och även då fick jag fina julklappar. Idag har jag varit på stan, kollar rean, hittade inget som vanligt men får skylla mig själv när jag är kräsen..
Och nu sitter jag här vrålhungrig och vet inte vad jag ska äta..

Chubby Checker - Let's Twist Again



Hur skön röst har han inte? & vi ska inte prata om hans dans...
Visst svänger det... 

.

Jag förstår verkligen inte varför det alltid ska bil så här. Att det aldrig får ett stopp. & att problemet inte ligger hos mig, utan hos dig. Det är tråkigt men sant & nu får man gå vidare.
Jag återkommer...

Torsdag

Torsdagar är alltid sköna eftersom jag bara har två lektioner. Grafisk illustration med superduper Karin och svenska med Peter, då vi skulle skriva rim till julklappar. Och jag ger mig fan på att jag, Ida & Denise kom på det bästa rimet, men även det kanske var lite långsökta för dom som inte gillar humor. Sen fick så hade jag hanledarmöte då jag ändrade mitt projekt totalt, IGEN. Men nu så kanske jag har Malin på kroken så det kanske löser sig. Annars kommer Thomas dela ut en IG-varning och det vill jag verkligen inte ha.
Tog en sväng förbi HR vid 3 tiden och hämtade upp några juldekorationer från en kompis UF företag. Så mammsen och pappsen fick varsin.
Sen åkte jag och hämta syrran för att sedan möta upp pappas vid Saab/Opel för att kolla ut en bil i julklapp åt mig. Eller det var åtminstone mitt önsketänkande.. Efter mitt önsketänkande som spårade ur totalt så tog syrran och jag en sväng på stan för att inhandla några julklappar. Sen hem för att äta middag och för att göra knäck och pepparkakshus. trots det goda resultatet så var jag tydligen inte till så mycket hjälp.

Men nu sitter jag här, Nyduschad och håret är nyfärgat. Och ska snart hoppa ner i sängen för att sova.


Onsdag

Så, nu har jag kommit hem från trädgårn där vi i klassen skulle ta en julöl tillsammans. Trots att det bara var hälften av klassen där så var det riktigt trevligt. Plus att "Don T" bjöd på glögg. Så en rikgit lyckad och trevlig onsdagskväll har det blivit. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova.

Puss & Godnatt.


Måndag

Igår så blev jag sambo med Madde. Vi slog oss ner i en liten stuga långt ute på landet. Och där satt vi med gruka, morötter och dipp. Smaskens. Vi kollade på Wallander där Madde berättade slutet, i filmens början.
Sen kom även en kar och gjorde oss sällskap.

Ikväll gör vi samma sak.

MADDE



Igår va jag med denna donna, vi åkte till vätö kyrka och kollade på min kusin när hon var lucia. Sen så åkte vi till donken och smällde i oss mat. Och sen vidare till rimbo för ovanlighetens skull. Vi skulle nämligen kolla på idolfinalen tillsammans. Men vi visste inte vart, så vi ringde malin och våldgästade henne hos Pontus tillsammans med en julmust.
När kvällen började lida mot sitt slut så var det bara raka vägen hem och lägga sig i  en varm famn.

Julklapparna är räddade

Fick se precis att en påfyllning av kontont hade gjorts av min kära farmor. Plus att jag jobbade igår & på torsdag ska jag jobba igen. Så nu mina vänner, är julklappshandligen räddad.

& eftersom jag fick överflödigt med pengar helt plötsligt så
är jag lite sugen på att köpa mig en sån här...

 


& där spårade det igen..

Here in your arms


I just want to cry..

Me and Madelene



 

RSS 2.0