Tiiisdag

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. När jag kom till norrtälje vid halv 7 tiden så cyklade jag och syrran hem till mamma för att äta middag och plocka ner mitt rum. Så nu är nästan allt nerplockat. Behövde inte åka till lägenheten idag heller, min pappa anser att jag bara är "ivägen" när han ska hålla på att måla osv. Haha!
Sen åkte jag och handla lite grejer inför resan på fredag. Kan kanppt förstå att det bara är 2 dagar kvar. Wiii..

Och sen förlåt vänner att jag inte har tid med er. Känns inte som att jag gör något annat en att jobbar. Men när jag kommer hem från Korfu så lovar jag att jag ska umgås med er. Jag ska fan ta igen all tid jag har missat. För jag saknar er!
 

Måndag.

Tiden rullar på så himla fort. Idag är det redan måndag och jag har inte hunnit blogga på en vecka. Katastorf (?)

Förra veckan såg var det jobba, till lägenheten och jobba vidare där. 
 Men helgen har varit underbar. Har hunnit med två båtturer i det fina vädret men har inte badat. Eftersom min hosta sitter kvar sen förkylningen så vågar jag inte bada för än på fredag då jag åker till Korfu. 3 dagar kvar.
Idag ska jag forstätta städa mitt rum eftersom pappa har fått för sig att sälja lägenheten. Det ska komma hit en mäklare imorrn som ska fotografera. Sen kommer mitt rum hamna på internet. Vilket är lite skrämmande (?)





Mååndag

Efter en dunderhelg så valde jag att stanna hemma. Kännde att jag behövde ta igen mig lite. Har iallafall haft en extrem hosta och huvudvärk idag. Men jag uträtte endå några ärenden. Hämta mitt pass som var katastrof, skit ful bild och underskriften var inte att leka med. Det såg ut som en 3-årig skrivt det. Men hur lätt är det att skriva på en platta där man inte ser vad man skriver? Hum, enligt mig inte så lätt.
Köpte iallfall kökstolar idag också, bruna skinn stolar. Kommer bli skit snyggt till bordet. Köpte även tapeter till köket och lite annat nödvändigt.

Var en sväng i lägenheten och skrapa lite tapeter. Inge vidare kul kan jag säga.

Nu ska jag ta en dusch innan jag ska lägga mig och sova. Imorrn ringer klockan 05.30 och då är det dags att gå upp och ta sig till jobbet.
 

.



Jag kan inte sluta skratta. Kolla in kläderna, frisyrerna, musiken. Men inte minst DANSEN. Mohahha.

Helgen

Sådära, nu har hela helgen gått. Helt jävla sjukt att tiden bara rinner iväg. Torsdags kväll när jag kom hem kännde jag att halsen och korppen var hur balans. Jag fick feber och sen gick det utför. Hela fredagen var jag i min egen lila bubbla. Åt lunch på sommarstället och sen åkte jag och Viktor till Marika och Erik för att föra lite, dock inte jag eftersom jag var chaffis. Sedan åkte vi ut till Väsby som ligger i roslagsbro. Orkade inte stanna speciellt länge utan jag drog hem och sov istället. Hämtade 4 fulla människor & glada människor. Skjutsade en till lohärad och han är glad fortfarande.

I går så packade vi för mycket grejjer innan jag och Viktor hämtade segmalin, Marika och Erik. Vi handlade lite saker för att sedan åka till båten för att bege oss till lidö. Hämtade upp några grabbar i norrtäljehamnen också. Som tur var hade vi tur med vädret. Dagen blev fruktansvärd lång men skön. Jag åt Ipren för att hålla mig vaken och vatten var min bästa vän under kvällen. Ibland är det faktiskt skönt att vara nykter bland onycktra människor.
Kvällen slutade med att försöka sova i en kall båt. Låg och frös medans grannarna spelade musik till kl 8.

Idag har det varit en skön dag. Åkte från lidö vid 11 tiden med strålande sol. Dumpade det underbara sällskapet i norrtälje och även mötte upp en som hade varit på äventyr under natten.
Pappa kom och hämtade oss på bryggan och hjälpte oss med all packning. Vi grillade korv och jag somnade i soffan.

Nu är jag hemma och skulle igentligen spela kubb med tjejerna. Men kroppen sa ifrån efter denna helg. Har haft feber i 3 dagar nu och imorrn börjar en ny arbetsvecka. Men jag kan trösta mig med att det är 11 dagar kvar innan jag åker till Korfu.

Bilder kommer...

.

Igår sa jag "Imorrn sjukanmäler jag mig för jag orkar inte jobba."
Peppar peppar ta i trä... Och idag har jag gått och blivit sjuk..

Bra tajming till midsommarafton, jag har verkligen inte tid att vara sjuk.

Tiiisdaaggg

Igår jobbade jag min första dag på min 5 veckorsperiod och jag jag är redan trött på stockholmsbussen.
Igår fick vi också nyckeln till lägenheten och vi var dit och kolla. Vi insåg då att det var mer att renovera än vi trott. Så det blir ingen inflyttning till början av juli som palnerat.
Idag har jag jobbat 8.00- 16.40 som varje dag. Sen åkte jag hem för att åkta direkt till lägenheten och börja skrapa tapeter.
Och sorry Anna, har inga garderober kvar i lägenheten så jag vet inte vart du ska bo;).

.

Fölråt för dålig upptatering. Men det har hänt så himla mycket.
Fredagen var underbar, kvällen har minnesluckor som jag vill ha ifyllda. Ävan fast anna har hjälpt till med vissa frågeteckan.
Lördagen vaknade jag och var pigg och inge huvudvärk alls. Dock hade jag en svullen fot. Gick iallfall ner på stan och böt en trasig studentpresent och fikade. Åkte och handla mat och sen åkte viktor och jag  ut till sommarstället för en lung kväll.
Idag har vi varit i uppsala och kollat tapeter och shoppat lite på ikea. Imorrn börjar jag jobba och vi får nyckeln till lägenheten. Wiiiii!

STUDENDEN 2009 !

Jag är bara hemma och mellanlandar... Ska snart iväg till Emelie innan vi drar till slutskivan på mobergs.
 
Wiiii, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeen! FY FAN VA VI ÄR BRA!

Dagen innan..



Igår studenunch och Klassträff hos Emma. Helt jävla underbart! Bilder kommer
Idag fix och trix med studentflaket..
Och om några timmar ringer klockan. För imorrn tar jag STUDENTEN!

1 dag...

Emelie kommer och hämtar mig nu och vi ska träffa resten av klassen och fixa flaket..
Vi har aldrig varit så här nära, STUDENT 2009 !


Studentlunch

Idag var det fotografering och studentlunch. Bilderna lär ha blivit skit känner jag. Men men.
Lunchen var riktigt rolig, våra lärare är ju för goa. Och jag fick present av "Medias Mamma", Helena. Hur gulligt som helst.
Bilder kommer imorrn. Ska göra mig för lite krök hos Annie innan vi går till Emma där vi ska käka och kröka med klassen. Sen blir det trädgårn. 1 dag kvar... sen smäller det!


Just det, SS Media ställde upp iallfall i lommarrännet. Deras insats var rikgit bra även fast den inte räckte till vinnst.

Tiiisdag

SS Media kommer inte att vara med i lommarrännet. Tråkigt men sant. Så nu har det största motståndet försvunnit. 

Men nu sitter jag hos Hannah med  Calle och Annsoo. Vi ska äta och sen ska vi kolla lommarrännet
.  

Heartache On The Dance Floor




Måndag

Idag har jag varit hos tandläkaren, i Norrtälje för en gång skull. Bara en vanligt koll och mina tänder såg bra ut.
Sen gick jag på stan med mamma och lillasyster för att hitta någon kofta jag kunnde ha till min studenklänning eftersom det INTE ska bli bra väder på Fredag ? Jag tror starkt på att solen kommer komma fram iallfall.
Kom iallafall hem med två klänningar, en bikiniöverdel och ett par örhängen.
Sen träffade jag Anna och vi fixade lite inför imorrn. Nu har jag handlat med mamma, pappa och syrran och kört stolar och bord till mormor eftersom jag ska ha min motagning där.  Shiit, det är så nära nu !
Nu ska jag färga håret för att min utväxt är inte att leka med. Ska försöka hinna klippa mig på torsdag också.

Imorrn är det lommarrännet, det ska bli spännande att se.
VIlka vinner? SS MEDIA såklart!


Fotbollen


Fobollen gick bra idag tycker jag. Vi hade värvat Calle så han stod i mål. Efter nästan två timmar springade fram och tillbaka som en tog vi en vända till donken.
Vilka vann ?, det kan man fråga sig.
Ångrar mig lite nu att jag överhuvudtaget var med på mathen, har fått värkningar i höften vilket INTE är bra. Måste ta det lungt nu innan studenten, vill verkligen inte riskera att jag får så ont att jag inte kan gå ordentligt.

.

Jag är trött på att alltid få höra hur fel allt är. Jag är trött på att höra att det alltid är fel på mig och det jag har gjort fel.
Jag är jävligt trött på att ingen har respekt eller vågars stå för det dom gjort.
Jag är så jävla trött på att vissa människor skiter i vad man säger för att man lever i sin egna lilla bubbla som ingen kan rubba. Att man bara har ett mål och det spelar ingen roll hur många man en sårar på vägen dit, utan man ska bara nå sitt mål.
Jag är så trött på att alltid får höra att det är jag som ska växa upp.
Jag är så jävla trött på att få elaka komentarer om min kropp och mitt utseende.
Jag är så jävla trött på att bli missuppfattad.


Snacka om meriter....

Sitter och kollar lite efter jobb, och så hittade jag det här. Asså, vart är världen påväg?
Meriter:
Egen blogg
Över 400 vänner på Facebook
Jobbat med event tidigare

Helgen

Sara hade pengar när hon åkte till täby i trosdags, hon fick med sig 3 linnen och en tröja hem. Helt sanslöst, jag trodde jag skulle få med mig en hel ny garderob, men inte.  
Iallfall så hämtade jag min studenklänning på kvällen och den blev perfekt.

I fredags så var det en kort skoldag och sen mötte jag upp pappa i täby för att åka till Nacka för att fira kusin. Åkte sedan hem och kolla in Emmas 20-årsfest. Och sen vidare till Trädgårn där alla mina vänner var. Kvällen slutade med att Jag, Viktor och Danne städade efter Emmas fest. Haha. Korv på Statiol och sen hem.
Igår var det Custom Bikeshow så jag, Hannah, Viktor, Danne, Ante och Erkensjö tog Viktors båt in till Norrtälje och kollade runt. Sedan gick Hannah och jag och vi börjad styra upp kvällen. Vi slutade kvällen på Teatern.

Idag har jag sovit och ätit middag hos Viktor. Nu ska jag hem till Hannah och senare så blir det fotboll.

Tooorsdag

Idag är man ledig och dagen ska spenderas i Täby med Malin. Jag hoppas på att komma hem med en hel ny sommargarderob. Och en klänning till studenten som jag kan ha på kvällen. Senare ska jag hämta min studentklänning som har blivit insydd. Igår köpte jag skor till den men är fortfarande osäker på om man kan ha svarta skor till en vit klänning.

Igår kväll hamnade jag på trädgårn till stängning tillsammans med härliga människor, sen till statiol för lite käk och hem till en underbar människa.

?

Jag kan inte sova.
Tankarna i huvudet bara snurrar runt och jag får bara mer och mer ont i magen.
Jag förstår inte varför jag alltid ska tänka på det när jag ska sova.På något konstigt vis så blir det alltid så.
Varför kan man inte få en sån sak ogjord? Eller åtminstone få en vettig förklaring....

.

Nu är skolan verkligen slut. Jag har ingenting kvar att göra. Och om 14 timmar ska betygen vara satta. Det var sista seriösa dagen till 16.40. Imorrn är det en lektion och på torsdag är jag ledig. Fredag är det lite avrundning av två kurser.Shiiit, det är så nära nu.

Nu ska jag åka till rimbo för att sy till min studentklänning, sen får jag se vart jag hamnar... ;)


Tiisdaaag



Alltså dagarna bara försvinner. Nu är det 6 skoldagar kvar innan jag och många fler kommer ta studenten. Det känns så jävla sjukt. Efter studenten börjar några veckors pendlande till Stockholm för att jobba. Nyckeln till lägenheten får vi också, sen utomlands en vecka. Virrepinnen har också köpt båt som jag och Malin hjälpte till att sjösätta igår. Det känns helt sjukt att allt händer på en gång.

Igår kväll hämtade vi Emma på arlanda också, där stod jag, syrran, Anna och Rebecca med serpentiner, en tuta och en "välkommen hem emma"-skylt.
Och idag är det två lektioner som gäller. Betygsnack och sen sista seriösa lektionen med Robert. Imorrn kl 8.00 sätts betygen och jag är så jävla glad att jag har klarat av dessa 3 år utan ett enda IG.
Ikväll ska jag åka till Rimbo för att få hjälp med att sy in min studenklänning. 

RSS 2.0