En sista titt

Vi käka lunch på ett glas. Mycket trevligt. Även fast man hade en baktanke med det hela. Avskedslunch.
Så nu sitter jag i Hannahs rum för sista gången på två månader. Känns lite jobbigt faktiskt. Funderar på att våldgästa henne imorrn innan hon åker.
Ska börja jobba om två timmar också. Wow, det har jag ingen lust med. Men Pengar Pengar!

Lunch!

Ska ner på stan och äta lunch med Anna, Hannah, Annso, Carro och Emelie!
Shiit, jag fattar inte att dom åker imorrn...

Helgen

Helgen har varit kanon. Fest i fredags, full rulle till kl 3 när vi åkte hem och sov. Upp 8 och iväg och jobba på Sushi. Jobbade 3 timmar och sen åkte jag hem till Hannah och mööööös lite men alla andra bakis människor. Och det varade hela kvällen.
I går var det bara att stiga upp kl 8 och åka och jobba igen. 10-18. Tror jag fick sitta ner max en halvtimme på 8 timmar. Helt sjukt. Sen gick jag hem till Hannah. Vi käkade lite och sen kom Viktor och hämta mig och vi handla lite. Sen jul pyntade vi.
Vid midnatt blev det lite spontant pyjamasparty hos tant mutti och Madde.


Ikväll ska jag jobba 17-20.

Paaaartyyy!

Nu är det dags för middag och sen party för hela slanten! Avskedsfest för Hannah och Annso som sticker till nya zeeland på tisdag!
Så, nu kör vi natten lång.... PARTY!!!!

Och så var det igång....

Igår kväll åkte jag hem till Hannah, jag tog med mig Kokosbollar som jag, annso, hannah och Hannahs mamma mumsa på till mammas pojkar. Sen blev det paradise hotell. Sen åkte jag hem och sov med Vikkepikke.
Idag vaknade jag upp med halsont och huvudvärk. Och det skulle inte förvåna mig om jag har feber. Så jävla typiskt. Utgång i kväll och jobb imorrn och på söndag.

Nä, nu ska jag äta frukost och sen sätta igång och städa.....Wiii, Jipp!

Torsdag

Sådära, nu har jag kört 8 maskiner tvätt och jag har 4 kvar. Verkligen jättekul.
Senare ska jag ner på stan med min syster. Kolla efter lite julklappar och så. Syrran och jag har alltid haft paketkalender när vi var små, men vi har nog vuxit ifrån det nu. Men då kom vi på smarta idén att vi skulle köpa nått litet till varandra varje advent. Så ska försöka luska ut vad hon vill ha idag.
Sen en sväng till mormor för att fixa några blommor.
Nä, nu ner i tvättstugan!

Black Eyed Peas - Missing You


I will miss you.

Sista onsdagsklubben med Hannah. Fatta att det kommer ta 8 veckor innan vi sitter i min soffa tillsammans igen.
Lite små tråkigt faktiskt. Men jag vet att hon kommer ha det superbra där på andra sidan jorden.
Om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt avis. Visst, har har kommit långt, flyttat hemmifrån när jag var 18. Haft hund en period och är helt enkelt ute i livet. Men att sticka till andra sidan jorden sådära bara, så långt i min mognad har jag inte kommit. Men min tid kommer också antar jag.
Nu ska jag fixa tvätten klart för imorrn ringer klockan för tidigt och jag har tvättstugan! Tjohej!

Nallebudet.se

Har glömt att berätta att jag har fått ett nallebud av min kära vän Anna. Blev väldigt förvånad när jag fick det. Började storböla, vem blir inte glad över ett nallebud?. Jo, jag.
Anna är helt klart bäst. Hon är helt fantastisk. Alla borde få ha en sån som Anna.

Som jag hade dig förut....

Ska iväg och handa lite julgrejer med mormor och mamma nu. Sen blir det hem och städa och diska. Senare blir det onsdagsklubb!

Vilket gäng


Middag med Tess

Tess kom över på middag idag. Alltid lika trevligt att träffa den bruden. Vi pratar om allt, eftersom vi inte träffas så ofta så har vi mycket tid att ta igen, men det lyckades vi nog göra under kvällen, vi prata om roliga händelser, hennes tipp till Magaluf som hon gör i sommar, familjen och självklart lite skvaller. Efter maten bänka vi oss framför tvn, med glass och melon. Mums säger jag bara. Det måste vi göra oftare.

Nu funderar jag på att ta en dusch och gå och lägga mig. Har fått tillbaka min spänningshuvudvärk. Och det kan ha och göra med min period jag är inne i just nu. Vill bara ifrån den nu.

Det här med jobb..

Drömde konstiga drömmar i natt. Dom var obehagliga och inte minst skrämmande. Hatar att drömma.
Känns som jag kommer komma in i en tråk-allt är jobbigt-period nu. Jag har verkligen ingen energi. Vilket jag skulle behöva.
Känner att jag behöver ett jobb, eller ett till jobb kanske man ska säga. Sitter och kollar runt bland jobb och jag har faktiskt sökt 3 stycken. Men alla ligger i Stockholm. Vilket jag inte gillar eftersom jag vet hur jobbigt det är att pendla.
Sen har jag hittat massa intressanta jobb men då bör man ha viss utbildning eller någon slags erfarenhet. Men då undrar jag, om man nu behöver har erfarenhet? hur ska man kunna få det om man inte får testa på?
Jag vet att ett jobb inte kommer komma i knät på mig, men visst vore det skönare så?

Fler peppisar

Så,nu har jag jobbat mitt första pass på Sushi. Gick faktiskt bra. Tiden rullade iväg och sen hade tre timmar redan gått. Helt fantastiskt. Känner att jag har mycket kvar att lära med det kommer med tiden antar jag... Jobbar i helgen vilket inte är så kul. Börjar 10 på lördag och jag ska festa på Fredag. Får helt enkelt inte blir så mycket alkohol.

Sen så hämta Hannah upp mig och Ida och vi drog hem till mig och bakade pepparkakor igen. Med glasyr denna gång. Riktigt snygga blev dom.

Nu sitter jag och tittar på vänner och ska snart sova.

Peppisar

Har precis diskat ett stort lass med disk. Fixat lite i köket och nu tänkte jag dammsuga och göra mig i ordning för sen kommer Hannah. För vi ska nämligen baka peppisar! Ida kommer nog inrullande nån gång också.
Det är första advent på söndag ju. Då ska alla julgrejer fram, ljusstakar, stjärnor, gardiner, tomtar, julgran? Har ingenting av det där. Jo, gardiner och en ljusstake. Får fixa lite mer i veckan helt enkelt. Men jag VÄGRAR julgran.

Ska också jobba mitt första pass på Sushi ikväll. Och jag börjar bli nervös redan nu faktiskt.

Tv4.se

Pappa och jag som små barn och kollade på Robinson. Chips påsen och godiset i högsta hugg. Vet inte riktigt vad jag tycker om årets program. Känns som att alla år är det lika?
Men iallfall, går in och kollar på tv4.se/robinson och läser Paolos blogg. Går sedan tillbaka till den så kallade startsidan. Och där står det, "Jonny fick lämna Robinson" "Jag var inte redo att lämna tävlingen". Innan dom börjat att sända Örådet på tvn. Hinner kolla på klippet som dom lagt upp där innan dom avslutat örådet på tvn. Bra tajming tv4.

Hitta Nemo

Åkte hem till Hannah vid 2tiden idag. Vi käkade nudlar. Alltid lika gott.
Sen kollade vi på hitta Nemo. Vi låg i varsin soffa med täcke. Och vem kan inte somna då? Båda hade slocknat så vi missa slutet av filmen. Men gud va skönt det var.
Åkte ut till pappa vid 5 tiden och nu har vi precis ätit middag. Väntar på att Robinson. Vet inte om jag stannar hos pappa ikväll eller om jag åker hem. Pappa har inte satt på värme i min stuga så det kan blir lite kallt kanske (?)

Lördag

Så var det lördag. Och va tusan ska jag göra idag? Viktor är på träning nu, sen ska han iväg och göra andra grejer.
Känns som jag bara vill ligga i soffan för jag fortfarande har spännings huvudvärk. Men det är sol ute och det kanske blir bättre om man går ut och går en stund?
Jag är rastlös och samtidigt trött. Åh, vad ska jag göra?

Fredagkväll

Vilken jävla dag. Flög upp i morse när klockan ringde 05.20. Är livrädd att för sova mig. Åkte med pappa in i morse också, var inne halv åtta. Lite för tidigt, så det vara bara att sega. Så självklart har hela dagen gått segt. Haft spännings huvudvärk. Vilket inte är skönt.
Nu är jag iallfall hemma, Ska försöka göra någon slags mat innan Emelie, Hannah, Camilla och Ida kommer inrullandes. Lite för krök sen drar vi till födelsedagsbarnet CALLE!

Mammas Pojkar

Sådära, nu har jag ätit och sitter utslagen i soffan. Eftermiddagen på jobbet var dryg och lång. Och vi ska inte prata om bussresan.
Gick förbi Ida en snabbis innan jag gick hem. Kändes som att det var 10 mil hem. Men imorrn ska pappa in till Max Martin och jobba så jag får åka med han. För övrigt är ju M.Martin är en riktigt budding! Någon mer som tycker som jag?
Nä, nu ska jag hinna duscha innan mammas pojkar börjar. Imorrn blir det jobb och sen fira Calle!

Torsdag

Stress till bussen i morse. Satt längst bak och satt OBEKVÄMT. Suck säger jag bara. Kunnde inte sova. Var hungrig men jag visste att om jag åt skulle jag må illa. Sen finns det alltid äckliga människor på tunnelbanan. Blä, kom till jobbet och det gick bra. Tills för en stund sen. Maskinen funkar inte och jag kan inte göra någonting åt det. Väntar på Carola, min arbetskamrat hon ska hjälpa mig.

Snart kommer Erik med posten också, man hade kanske önskat att han var lika snygg som pappersbudet, men nejdå. Så roligt ska man inte få ha det......

Kväll

Sitter hos mig nu med Hannah och Ida. Onsdagsklubb. Vi sitter och kollar på Biggest Loser. Ida och Hannah är helt inne det, räknar kilon osv. Men nu börjar bonde söker fru och det gillar vi. Sen paradise hotell.
Imorrn blir det jobb i stockholmo.. 05.15 ringer klockan!

Onsdagsklubb

Ska ner på stan en sväng med Marika. Vi ska kolla lite julklappar och så. Ska bli riktigt mysigt.
Sen ska jag träffa Hannah. Vet inte vad vi ska hitta på men det löser sig antar jag. Sen ikväll blir det onsdagsklubb som vanligt.

.

Har suttit och pratat med Hannah i 1 timme och 20 min på skype.. Jag har väl mest varit frånvarande för jag har kollat på OTH. Men Hannah har envisats om att prata med sig själv... och inte minst göra konstiga ljud ifrån sig... Haha. Nu blir det sängen.

Umbrella - The Baseballs

Min nya favorit! Och visst är dom lite charmiga? ;)

Bakat

Vi har precis fikat. Lussebullar och saft. Nu håller jag på att baka matbröd. Tycker att mamma brukar göra dom så små så jag tog i denna gång. Dom blev nog för stora tror jag. Förut kanske man kunde äta 3 små, och nu kan man äta en halv stor. Haha.
Ska snart åka hem. Men ska sno med mig lite lussebullar och bröd först.

Staden, bullbak och middag!

Ska dra mig ner mot staden nu. Sen blir det bak och middag hos mamma. Det var riktigt länge sen jag åt hos henne tillsammans med mina syskon. Så det ska bli mys.
Kvällen är oklar men jag antar att jag kommer spendera kvällen där innan jag drar mig hem myser med min pojke. Han kommer nämligen hem i ganska bra tid på tisdagar har jag för mig. Runt halv 9, 9 tiden. Eftersom han är mer borta hem hemma så saknar man han på kvällarna. Inte för att jag brukar vara själv, Hannah och Tant mutti (Ida) burkar oftast vara här och göra mig sällskap. Vilket är skönt.
Men jag kan inte föreställa mig att Hannah och Annos drar om två veckor. Och är borta i två månader. Har lite svårt att föreställa mig det, kan ni tänka er att lilla söta Hannah ska åka med Annso till andra sidan jorden?  Visst, två månader är inte lång tid, men det är 8 onsdagsklubbar som jag inte kommer ha Hannahpanna vid min sida. Tant mutti får helt enkelt duga.
Men andra sidan så Skype ett väldigt bra alternativ, så hon kan nog vara med på onsdagsklubbarna endå!

01.49

Ligger fortfarande i soffan. Bråka lite smått med Viktor för ett tag sen så jag blev lite smått arg. Så jag avtjänar mitt straff i snickeboa, soffan alltså. Men snart orkar jag inte vara arg längre så jag antar att jag kommer krypa ner hos honom då. Och då kommer han förmodligen vara glad på mig? (a) vi får hoppas....

Skype<3

Dagen har varit superbra. Först en skaggebagge på landkrabban med Anna och Hannah. Sen drog vi en sväng på stan och sen åkte jag hem.
Jag sökte 4 jobb så jag känner mig duktig. Jag har verkligen inte höga förväntningar. Sen kom Hannah och gjorde mig sällskap. Vi åt god mat och kollade på Ullared innan Tant mutti kom inglidande. Vi kollade på Paradise hotel, vilket är våran nya favorit serie.
För drygt en halvtimme sen åkte Hannah hem. Nu sitter vi på skype och pratar. Imorrn blir det tokigheter. Sen bullbak och middag hos mamma.

Måndag

Vaknade för ett tag sen. Fick lite panik när jag insåg vad klockan var. Ställde klockan på 8 i morse. Men den hade jag tydligen stängt av.
Jag har ingenting planerat idag, skulle ha städat idag men det gjorde jag igår så jag slipper idag. Så, det är riktigt tråkigt väder ute. Så ska gå och fika med Hannah. Kanske Anna följer med. För hon har nämligen flyttat hem igen. <3

Slutet på veckan...

Söndag igen då.
Idag har jag städat, ätit middag med pappa och syrran, handlat, träffat Ida, diskat, duschat, ätit ostkaka till Paradise hotel. Nu jag jag kolla på några avsnitt av One tree hill. Sen sova.
Veckan ser ljus ut, lite jobb och lite aktiviteter. Sen vankas fest i slutet av veckan. Calle blir nämligen 19 år på torsdag och det ska firas.
Tant mutti tycker detta är väldigt kul. Och jag är väl beredd att hålla med......

!

Sitter hos Hannah nu. Hon dricker och jag tittar på. Tant mutti informerade mig om att Ola vunnit körslaget! BU!
Kvällen är öppen för förslag. Men Hannah tycker jag ska med ut. Vilket jag inte vill......

Bilder från igår...


Lördag

Gårdagens jobb gick bra. Var hemma vid halv 7 tiden då jag hoppade in u duschen. Gjorde mig i ordning, hämtade upp Ida. Vi drog en donken innan vi drog till Rimbo, hem till Malin. Där belv det Idolmys och lite lek i Ebbas rum. Ida och Madde blev PrinsessÄlvor. Från landet ingenstans, vilket var Uppsala enligt Ebba.

Jag vaknade vid 10 idag. Skönt att få sova ut. Ska fixa lite i min garderob idag. Dagen är öppen för förslag. Men inatt ska jag vara taxi. Mindre kul...

Imorrn blir jag en cityko!

Ikea trippen gick bra. Jag handlade bara lite ljus sånt krams. Åkte ner till Camilla när jag kom hem. Vi gick igenom lite till och så. Det börjar kännas bättre nu även fast jag blir nervös när det kommer kunder. (A)

Nu ligger jag i soffan och kollar på mammas pojkar. Jag skulle ha lagat lunch tills imorrn. Men öppna kylskåpet så blev det ett ekooo.. Nästan helt tomt. Så jag ligger i soffan i fosterställning och hoppas att det löser sig.

Imorrn blir det jobb i Stockholm.

Ikea !

Mormor hämtar mig snart, vi ska nämligen åka till Ikea. Ja, jag åker mest dit för hennes skull. Inte ska jag köpa nått idag inte. Ja, vi får väl se det när jag kommer hem. (A)
Sen ska jag jobba med Camilla någon timme. Ska försöka visa mina kunskaper inom Sushi.
Vi hörs ikväll!

.

Herr huvudvärk har trängt sig på. Jag sitter och väntar på klartecken av Hannah.Detta är Pelle, Tant mutti har döpt honom. Han bor i min soffa. Han luktar Balder.

Onsdagsklubb

Snart ska jag träffa Marika och Malin. Vi ska luncha på stan. Jag har igentligen inte tid, eftersom all tvätt inte är tvättad. Men jag får helt enkelt låna mammas tvättmaskin imorgon. För det är inte allt för ofta jag träffar dessa donnor.
Sen ska jag även träffa Hannah också. Vi ska fixa lite saker och sen ska jag jobba med henne på Sushi. Senare kanske det blir onsdagsklubb hos mig som vanligt.

Den dära Michael Jacksson...

Jobbade i morse. Två snabba timmar och bra betalt. Åkte hem och åt, sen mötte jag upp Ida. Vi gick på ÖB, och sen kollade vi tapeter. Ska nämligen göra om i hallen som jag berätta förut. Vill ha någon brun med guld. Men det är skit svårt. Vet precis vad jag vill ha. Men har inte hittat någon tapet som är exakt lika. På ÖB köpte jag och Ida film. Ni vet två för 99? Jag köpte The Michael Jacksson story. Men vilken skit film det var. Jag trodde det skulle vara en dokumentär om hans liv. Men inte minst att det skulle vara riktiga Michael med. Men inte, då är det någon jävla B-skådis som gör narr av Michael. Inte okej. Skit film! Nu sitter jag och Viktor och kollar på film. Wallander - Prästen. Helt okej film. Efter den slutat så ska jag åka hem till Hannah en stund. Tjing!

Svårt...

Åh, jag vill bara hämta hem dig!

Vilken dag!

Åkte som sagt till Odenplan för att gå till tandläkaren. Det gick smidigt, men bussresan hem var dryg. Varm, mörk och dryg. Men väl hemma var det bara att vända. För jag skulle nämligen prov jobba på sushi. Det var full fart från den stunden jag satte foten där. Det var skoj och jag tyckte det gick bra för att det skulle vara första gången jag rullar en sushi rulle. Ida kom förbi, sen åkte vi och tanka med pappa. Sen hyrde jag film åt min sjuke pojkvän. Ida tyckte jag skulle hyra hela hyllan. "Den är bra, åh,den är bra. Nej, men den här är ännu bättre. Alla är bra. Hyr alla. " Jag nöjde mig med en Wallander film som vi kollar på nu och sen en boxningsfilm manen ska få se imorrn. För den vill jag inte se. Sorry Ida. Nä, imorrn blir det jobb. Fast i Edsbro.

Magsjuka....

Ja, natten har varit väldigt lång. Viktor blev magsjuk så han har sprungit och kramat toan ett antal gånger under natten. Vilket har gjort så jag inte kan sova. Så sov till och från hela natten. Vid 5 tiden går jag och lägger mig i soffan för lite sömn. Men det blev inte så mycket där heller. Vid halv 9 gick jag över till norrköp och köpte frukost och sen gick jag och la mig igen. Nu ska jag gör mig i ordning för om en timme ska jag träffa Ida. Hon ska nämligen följa med mig till tandläkaren. Så snart bär vi av till Odenplan! Tjing!

Fars dag, Fika, Mat, Bio

Har fikat hos mormor och morfar idag med mamma, syskon, kusiner och Morbror. Sen åkte jag hem och pappa och syrran kom över på farsdagmiddag. Sen hämta jag upp Ida, och mormor så åkte vi ner till bion för att se Flickan som lekte med elden. Riktigt bra film. Har fått sista boken av mormor. Måste hinna läsa ut den innan den har filmpremiär. Nu sitter jag i soffan med Viktor. Vi har fått bilder på Balder, hans bror Sigge och mamma Nova. Åh, vad jag vill ha hem honom!

Lördag

Gårdagen var skit mysig. Först träffa jag upp Anna på stan, vi gick och åt sushi. Eller Anna åt och jag kollade på. Sen gick vi en stund på stan. Sa hej då till Anna och träffade syrran. Köpte present till farbror som fyller år idag. Och en farsdag present. Ni har väl inte missar att det är fars dag på söndag?

Sen mötte jag upp Hannah, vi kolla in lite fiskar till mitt akvarium. Ska köpa dom på måndag tror jag.
Åkte hem gjorde mig i ordning och åkte ner till Antep där jag träffa brudarna. Vi åt en riktigt god middag och sen åkte vi hem till mig och kollade på Idol. Sen tog vi en sväng med bilen. Åkte ner till Trädgårn senare och mötte upp Viktor och hans vänner. Var där ett tag innan vi gick hem.

Så idag ska jag inte göra så mycket. Ska söka några jobb och fixa lite här hemma. Och kanske att jag går på en promenad. Saknar faktiskt promenaderna nu när jag inte har Balder att gå ut med. Usch, jag saknar det lilla yrvädret så fruktansvärt mycket.

Senare åker jag till Farbror och kusinerna i Nacka för lite födelsedagskalas.

Freeedag

Snart ska jag göra mig i ordning, ska nämligen träffa Anna och fika med henne. Ska köpa fiskar också. Och så ska jag förbi Hannah på sushin. Senare i kväll ska jag äta middag med mina underbara vänner på Antep. Det ser faktiskt ut som att det kan bli en bra dag! Hörs senare.

Hon är hemma!

Anna är hemma! Så jävla skönt! Ska fika med henne imorrn. Precis vad jag behöver! <3

.

Jag föreställde mig att det skulle gå bra. Men nu såhär i efterhand så blev det jobbigare en jag trott.

.

Idag har jag har pendlat mellan soffan och sängen hela dagen. Ganska skönt faktiskt. För idag är det ingen bra dag känner jag. Ni vet en sån dag man bara inte vill gå upp och bara dra täcket över huvudet? Idag är det en sån dag.
Jag vill bara stanna tiden för tillfället. Släppa allt och fokusera en sak. Men det går inte riktigt. Jag börjar gråta för minsta lilla grej som går fel. Absolut inte likt mig, men just nu är det en sån period. Men det jobbigast är att i morgon måste jag visa mig stark. Vilket jag vet redan nu att jag inte kommer klara av det. Jag vet att jag borde tänkt till en gång extra innan vi tog beslutet. Ja, man är faktiskt två om det. Men helt plötsligt blev det så att all ansvar hamnademig och inte på oss. Och vi kan väl säga att det var där det börja. Först ville inte jag, sen inte du, då ville jag, men inte du. Och nu är det som det är.
Jag önskar idag att jag kunde se in i framtiden. För i sånt fall så hade det varit lättare. Men nu är allt bestämt och det blir som det blir. Det kanske är bäst så. Eller det är bäst så. Jag har nog bara svårt att inse det.
Det är inte det att jag inte klarar av det. Det är bara det att just precis nu är det inge bra läge i livet. Jag känner mig för ung. Men andra sidan så kanske jag känner så här för att jag är rädd för att bli vuxen.

Det är därför Balder 15 veckor ska få ett nytt hem.

Jag har inte skrivit om Balder på bloggen för jag visste inte om vi skulle behålla honom eller inte. Men imorrn får han ett nytt hem.


Singö choklad <3

Pappa och syrran kom förbi en stund. Dom hade med sig choklad från Singö choklad.Ni har väl inte missat att dom har en butik i Norrtälje? Men iallfall, hur god choklad som helst. Fick tryfflar också, men dom är redan uppätna. Mums.

Dreams

Jag hade en väldig konstig dröm i natt. Så när jag vakna i morse var jag tvungen att tänka efter.
Och såhär i efterhand så undrar jag om drömmar betyder någonting? Jag vet att jag ställt den frågan förut. Men nu vill jag verkligen veta. För det är inte fösta gången jag drömmer nått sånt här.

Me, tant mutti & Henrik Hjelt

Jag & tant mutti
Henrik Hjelt

lika som bär


Många tycker att jag och min syster är lika. Men vad säger ni om min kusin och syster då?

Tisdag

Nu har jag varit vaken ganska länge. Förstår inte varför jag inte kan sova.Så grymt irriterande. Jag ska fixa lite här hemma. Ska panta burkar sen, och Görla ska nog få ett besök också. Kommer nog åka förbi Hannah också och hjälpa henne med lite kläder som ska ut på tradera.

Hörs!

Väääntar

Sitter och väntar på Ida och Hannah. Dom kommer vilken minut som helst. Fördriver tiden framför tv framför det nya programmet, Ullared. Ur fantastiskt är inte det programmet? Nu förtiden går det att göra program av allt möjligt.  Att kunna gå in i ett varuhus och bränna 27 000 kr? Helt fantastiskt. Jag tror jag ska ta med mig Ida på en tripp dit. Hon vill till götet och jag vill till ullared. Perfekt! Tänk att sticka över en helg, bo på hotell och shoppa. Ska nog försöka övertala henne om det. Önska mig lycka till!

Mååndaaag


svar nej, jag mumsade inte i mig båda. Wienerbrödet är syrrans.

 

Fika idag med mormor och Syrran på Café hörnan. Rikigt mysigt. Nu håller jag på att fota massa kläder med Rebecca och syrran.Ska lägga ut på tradera. Snart ska jag åka hem och byta bil med pappa. Senare kommer Hannah förbi och jag ska försöka lura Ida till mig också. Behöver nämligen färga håret.


Måndag

Snart kommer syrran hit. Vi ska fördriva tiden fram tills vi ska träffa mormor på stan för en liten fika. Ska kolla efter gardiner också.
Resten av dagen är öppen. Tjing!

RSS 2.0