-

image114

Du kommer alltid komma i första hand. För att du alltid finns där. Jag älskar dig!

-

06.42 ringer min mobil och jag förstår först igenting och sen tar jag tag i telefonen och svarar med  ett "AAA?"
Ja, hej de är Carina, sover ni? Ja, men va i helvete tror du? slängde jag ur mig snabbt, och insåg ännu snabbare att jag kanske skulle ha valt andra ord. Carina svarar då,  - jo men ni ska vel snart gå upp endå? Och självklart var förra tanken redan ute ut mitt huvud så jag vräker ur mig . - jag har förfan en kvart till som jag ska sova . och sen belv de tyst i telefon. Sen hör man med en vänlig röst,  - jo men de är så att Viktor ska till tandläkaren kl 8.  - Jaha? äsch, här kommer han. Petar på min älskling och säger att de är mammsen i telefon.
Efter dom lakt på så får jag värsta klumpen i magen och fattar inte varför jag måste andvända en sån otrevlig ton. Får antaligen be om ursäkt nästa gång vi ses helt enkelt. Så ni kanske förstår att ni inte ska ringa mig när jag sover?
Efter de så ringer klockan som vanligt sisodär en 7 gånger innan jag ens orkar ta tag i dosan och tycka på tv. Snacka trött jag är precis då. Endå var jag efter tiden, som vanligt. Var bara tvungen att se på tv, lite längre än vanligt. 
08.10 Ringer de igen och de är älskling denhära gången, han är skitglad över att ha ett hål och han ska tillbaka dit igen, fast senare. Så han släger ut sig snabbt 
- Jag kommer hem till dig och sover en stund.  - visst säger jag och lägger på. Strax därefter så kommer han hem och jag går till skolan.
Foto första lektionen, typ dunder.. Pankakor till lunch typ dunder igen och sen blev de mediakomunikation och självklart satt jag bara där också. Jag funderar, FÖRMYCKET.
13.40 hade jag tid hos tandis, och så snäll som mormor är så hämtar hon mig i skolan och kör mig. Självklart satt hon och vänta på mig i en timme eftersom det drog ut på tiden. Superbra!

Självklart orkar jag inte åka tillbaka till skolan även fast jag borde. Vid 3 kom älskling tillbaka och skulle äta och mysa med mig en stund innan skulle iväg på match.

Och nu ligger jag här och ska snart glo på andra avenyn.

Lycka till på matchen honey!


-

Jag är trött på att bråka med dig! Jag orkar snart inte ens bry mig om vad du gör, eller hur du gör de.
Jag har börjat sluta lyssna på dig, och snart kommer jag inte lyssna alls.

-

image113

jävla villket tjat

Nu har jag bloggat!


RSS 2.0