*

Jag är nog mer ledsen nu än vad jag var då.
Jag önskar att jag kunde hålla det för mig själv.

Tisdag

Sådära, dagen gick smidigt. Först en fotolektion om att fota våren i norrtälje. Dock fick vi inte fota ån och alla ankor. Utan människan skulle stå i fokus. Vilket var ganska svårt kl halv 10 på morgonen när ingen var på stan. Eller så skrek dom till en "jag vill inte vara med" eller "fota inte mig".
Sen multimedia och det gick som smort förutom en grinig lärare. Gick tidigare för att fota till mitt och Malins projekt. Adam ställde upp som modell och det blev ruskigt bra bilder. Skit nöjd.

Och nu har jag läst igen häftet till nationella provet imorrn. Usch,fy och blä, jag orkar inte sitta i 5 timmar och skriva. Men det är bara att bita ihop och hoppas på att det kommer lätta ämnen att skriva om.
Imorrn fyller min pappa år och han ska även hämta den nya bilen. Åh, så skönt. Eftersom syrran åker till London på torsdag morgon så får jag ha bilen hela helgen för mig själv.

Nä, nu ska jag skynda mig in i duschen och sen kolla på andra avenyn.

Hollywood here i come?

Så, nu gör jag som hannah. Efterlyser hjälp. Ska nämligen på studenfest och det är tema Hollywood. Och vad ska man vara?. Jag har absolut ingen aning. Och det är bara om en vecka lite drygt. Så panik, HJÄLP MIG!

06-05-2008




*

Jag är inte ledsen. Bara arg.

Söndag

Igår blev det en lung dag, huvudvärken var min vän hela dagen. Blev iallfall tre rätters middag hos viktor med hans familj och Lotta och Uffe. Mycket trevligt par det där.
Sen så belv det Robinsson och sen åkte vi hem till mig. Jag somnade framför en film. Inte så ovanligt, eftersom jag alltid gör det?
Vakande idag vid halv 10 och tänkte sova en stund till. Men kom på att det ändras ju till sommartid idag så klockan blev halv 11. Hämtade mat på donken och såg reprisen på lets dance. Och helt rätt som vann.

Nu ska jag plugga, men först äta middag. Bästa av allt är att jag aldrig mer behöver skriva att jag ska plugga psykologi.

På återseende....

"Aldrig mer alkohol och dagen efter"

Ja, som ni kanske alla vet så säger rubriken en hel del. Även fast #aldrig mer alkohol"  inte kommer hålla specellt länge. Jag hade sjukt kul med många nya ansikten. Lite för mycket alkohol blev det också, som jag ÅNGRAR idag. Fan, jag säger som camilla, kan man inte hoppa över dagen efter?. 

Bilder kommer förmodligen, nån gång.
Kvällen vet jag inte hur den slutar. Men förmodligen ganska slappt. Sen så kommer jag förmodligen släcka allt 20.30. Förutom tv, för jag vill inte missa robinsson.


BTW, glömde att berätta att jag blev godkänd i psykologin. Så nu är det ur världen.


Fredag

Min dag har sett ut såhära:

Vakna av klockan 05.30 och åkte hem från pinnen.
Sov och åkte till skolan senare vid 10 tiden.
Första lektionen var inställd så nästa lektion började 12.30.
Jag fördrev tiden framför datorn och med mina kära vänner.
12.30 blev det foto och vi skulle ut och göra någon ankätundersökning.
Vi drog till flygis eftersom vi inte fick göra den i skolan.
Utanför flygis så var det kallt, och typ ingen ville ställa upp.
Vi åkte ner på stan och där lyckades vi bättre.
Inskaffade även dricka tills kvällen.
Srog hem från skolan
Har duschat
Ska göra mig i ordning och sedan åka till Hannah för FEEEST !

Kväll

Sådära, nu är jag nyklippt och ska spendera resten av kvällen i en kall stuga. Ska nog gå på resursen imorrn iallfall, även fast vi inte behöver eftersom jag måste skriva klart en bildanalys. Men sängen lär nog vara med lockande.

& du pernilla, jag kanske inte är den bästa på att säga hur jävla mycket jag tycker om dig.
Så nu har jag gjort det.

Ciara ft. Justin Timberlake - Love & Sex & Magic


Happy !

Skoldagen gick bra, provet gick sådära. Det känndes bra iallfall, men man vet aldrig med dendära Göran.Projektledarmötet gick bra, men jag vet fortfarande inte hur jag ska föra fram vissa saker bara.
Åkte hem sen och åt innan jag åkte ner till Jolarkliniken för att ta gardasil mot livmoderhalscancer och spruta för fästing.

Pappar berättade också att han har KÖPT BIL. Helt jävla otroligt. Så nu kan jag äntligen ha min pärla ifred, eller åtminstone slåss om den med syrran.


Snart ska jag åka hem till Mickis för att klippa mig och Pernilla kanske kommer förbi också. Var så himla länge sen vi sågs. Sen ska jag skriva klar en bildanalys.

Hörs senare...

Ps, jag kommer bli kortklippt ikväll. Rikgit kort. Bye bye långa hår.

Skolan

Sådära, nu sitter jag på lektionen grafiskillustration och ska inreda ett sovrum, och temat ska nog vara marin. Alltså med båtar och lite amerikanst. Det tycker jag är riktigt snyggt. Så får se hur om jag lyckas göra det i ett 3D pogram.
Slutar för dagen snart också, men ska göra omprov halv tre så jag lär endå stanna kvar ganska länge..

Detta köket vill jag ha i mitt hus jag kommer bygga nån gång i livet.





Och sovrum...




.



Har precis träffat dessa sötnosar, snacka lite innan jag skjussa dom till Emelies syster. Dom hade destination trädgården och jag var lite sugen på att följa med. Men psykologin sa stopp. Tänker fan klara det dära provet imorrn.

onsdag & våffeldagen



Idag var det framtisdag i skolan, massa olika högskolor och universitet var där och föreläste lite. Och nu blev det inte lättare att välja. Eller jag vet iallfall att jag ska jobba hela sommaren och hösten. Sen får jag se vart jag hamnar, kanske utomlands?
Sen har jag åkt och hämta mina syskon i skolan för att sedan åka hem till min mammas kusin där min nyfödda syssling var. Så himla söt unge. Måste erkänna att barn som sover är det bästa. Ni som känner mig vet att jag inte vill ha barn. Av många olika anledingar. Men det kanske finns en chans att jag ändrar mig, jag menar,jag är inte sent ute direkt.
Sen så har jag skjussat runt på massa folk innan jag äntligen åkte hem och åt några våfflor eftersom det är våffeldagen. Så jag tyckte det var passande.

Nu ska jag plugga psykolgi för att sedan gå ut och gå. Måste rensa tankarna..

typiskt

Jag har inte pluggar och inte varit på promenad..... Men sån är jag antar jag. Jag måste nog ha eld i baken för att lyckas. Eller för att komma igång..

Har iallfall kollat på den rätte för Rosing och andra avenyn. Jag har också hunnit med att möblera om i mitt rum också, eller a, jag har vridigt sängen.

Imorrn är det framtidsdag i skolan så vi slutar kl 12 nångång. Skönt.


Yes

Jag behövde inte ha ångest över att jag skulle skippa den sista lektionen för att läraren var borta med en annan klass. Så jävla underbart. Annars hade jag suttit framför en dator med ett 3D pogram som jag inte fattar ett skit av enda till 16.40.
Sen har jag postat alla grejer, och fy va dryt det är. Bara för att paketet är lite för stort för brevlådeinkast så måste man betala 15 kr extra. Helt jävla sjukt.
Det dära är dagens bra och ansu.

Nu ska jag försöka plugga psykologi..... och jag lägger betoning på försöka...


Skoldag

Jag tänker strunta i sista lektionen idag för jag orkar inte. Ska hem och plugga psykolgi istället eftersom jag har ett lite mini omprov på torsdag. Så får jag se om jag lyckas. Måste även hem och posta mina grejer jag sålt iväg på tradera. Så lite pengar har rullat in. 
Kanske att jag hinner gå en promenad senare också. Men blåsten och kylan ute lär nog hindra mig. 


.

Game over. 

Söndagkväll

Klippte mig aldrig idag för min "personliga" frisör blev sjuk. Men jag åkte iallfall som planerat till Thess där Helen också va. Vi hjälpte henne och packa och åt lite glass.

Men nu ligger jag i sängen och ska kolla slutet på Beck. Jag är skit trött och har ont i magen. Sen att det snöar ute gör inte allt bättre. Jag vill ha vår !
Denna vecka som kommer är inte rolig, skolan är pain in the ass denna vecka och jag vet inte hur jag ska hinna med allt.Jag vill hinna med så mycket annat också inte bara skolan och inlämningsuppgifter,rapporter eller likande. Men jag hoppas det löser sig.


Söööndaaag

 
Sådära, nu har jag kommit hem från "landet". Hade en riktigt mysig kväll igår med massa onyttigheter. Så det är bara att hålla igång denna veckan.
Idag kom farfar, kusin och Björn upp och fikade och fixade i köket eftersom min pappa alltid måste renovera någonting så håller han på att göra om köket på sommarstället. Han har redan iår fixat farfars rum och farmors rum. Förstår inte hur han orkar. Du kanske kan göra om mitt rum snart pappi?
Vi har också bokat stuga i sälen  v.16. Och jag längtar redan. Dock är den den veckan mamma åker utomlands, jag hade nämligen hoppas på att vara ensam hemma. Men jag blir det några dagar iallfall, eftersom vi bara ska vara uppe en "kortvecka".

Ska iallfall klippa mig ikväll, och sen träffa Tess innan hon åker iväg till praktik på någon jävla båt till Norge. Ursäkta ordvalet...

Löööördaaag

Idag har jag varit på stan och shoppat lite. Jag längtar så tills man inte behöver ha så tjocka kläder på sig, jag längtar verkligen till sommaren. Men iallfall, snart ska jag åka och handla för att sedan åka till sommarstället och grilla. Det är så fruktansvärt mysigt att vara där när det bli vår.
Ikväll ska jag också se robinson, jag undrara om det kommer vara lika bra som dom förra åren. Men det får vi återstå och se. Kanske hinner jag plugga lite också. Det är lättare att koncentrera sig när man inte har någe internet.

På återseende...


Gratiskondom.se?



Haha, detta mail fick jag idag, från Gratiskondom.se. Hur i helvete kan jag få mail från dom?, visste inte änns att dom fanns. Men det roliga var nog att dom döpte mailet till "vi ber om ursäkt"  vilket får mig att tänka på ett internt skämt. Haha!


Let´s dance

                                              

Nu har jag precis kollar på lets dance, och stackars morgan som åkte ut. Tyckte det verkligen var svårt att välja vilka som skulle komma till final. Men jag slängde iallfall iväg en röst på Magnus och han gick vidare. Helt rätt eftersom han utvecklats mest. Så goooo Magnus!  Och buuu för Laila !

.

Så, nu sitter jag ensam hemma. Ganska skönt faktiskt. Brukar aldrig nästan lyckas vara det när jag är hos pappa.
Varit hos min låtsaspappa idag och firat honom. Han blev hela 50 år, tiden går så fort. Och nej,det är inte min mammas kille utan mina småsyskons pappa. Jag kommer förmodligen kalla hon låtsaspappa resten av mitt liv även fast han och mamma har separerat för många många år sen. Men han är trots allt en liten del av mitt liv. Så, nu är det utrrätt.
Jag träffade iallfall Mickan och Malin innan jag åkte hem igen. Och nu sitter jag som sagt här och ska kolla på lets dance och äta nudlar. Är vrålhungrig men det får bli nudlar eftersom jag inte kan äta nått annat utan att få ont i magen.

Jag hoppas att Mickan & Malin kommer och gör mig sällskap snart, för annars börjar jag väl prata med mig själv...

På återseende ....

Hemma igen.

Så nu har jag precis kommit hem. Varit och jobbat med mammsen idag och fått lite pengar. Men från och med idag hatar jag hår, iallfall hund och katthår. Fy fan. Det borde vara föbjudet att ha heltäckningsmattor och djur. Nu fårstår jag varför dom anlitade städhjälp.
Sen har jag varit på promenad. Så fint väder så jag kunnde inte hålla mig hemma.

Hämtade även ut mitt paket idag som hade kommit med posten. Det var mina stövlar som jag hade budat hem fån tradera. Vet inte rikigit om dom föll mig i smaken men det kanske kan bero på att det inte är någe stövel väder längre. Men om jag inte gillar dom så ska jag sälja dom.

Ska duscha och sen lägga mig i sängen och titta på greveholm.

God natt

Nu ligger jag i sängen och tittar på mysteriet på grevelhom. Och jag är säkert barnslig,men det är ju så roligt.
Jag vet iallfall att LIsa och Madde tycker som jag.
Imorrn ska jag som sagt jobba. Känner verkligen att jag behöver pengar för en gång skull.
Sen så har jag sålt alla mina grejjer som jag lagt upp på tradera. Så där kommer det också rulla in pengar.


Godnatt!

Torsdag

Vaknade upp i morse och kännde att det inte skulle bli någon bra dag idag. Utslag runt mina ögon gjorde dagen inte bättre.
Gjorde nästan klart pernillas blogg på multimedian, lite småsaker jag vill ordna på den innan den är perfekt. Så håll ut !
Sen hade vi underbara Robert och vi höll på med ett 3D pogram, ganska kul faktiskt, men svårt innan man kom in i det.
Lunchen var spagetti och köttfärssås och det var det godaste på länge i skolan, även fast köttfärssåsen inte hade någon smak och spagettin var överkokta.
Efter det så var det svenska som gällde och vi fick veta hur vi skulle gå till väga när det gällen den muntliga nationella i svenska. Jag vet nästan vad jag ska prata om.

Sen så blev det projektarbete och det var lite smått kaos i början. Men sen ordnade det upp sig och vi är en bra bit påväg. Vi satt iallafall och prata om allt mellan himmel och jord och sen så blev klockan halv 5 så vi gick ner till kettis och kollade på vad dom hade för olika böcker som man kunnde trycka bilder i.

Sen åkte jag hem och har för ett tag sen ätit, jag vet inte hur kvällen slutar men jag vet att magen kommer stätta stopp för en promenad.
Imorrn ska jag iallfall jobba med mamma. Pengar, pengar, pengar !


.


Onsdag

Jag har rikgit jävla ont imagen just nu. Men jag ska endå försöka skriva lite på projektrapporten. Den vill jag inte ha liggades kvar så jag behöver stresskriva den.
Skulle behöva gå ut och ta lite frisk luft men det lär inte heller bli av. Imorrn kanske jag ska gå och simma om jag mår bättre, och inte slutar försent.

Vill bara berätta för er som inte vet, att detta är världens bästa Madelene.
Tack för att du orkar lyssna på mig.

Och sen slutar jag aldrig förvånas. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det  spelar ingen roll hur bra du tror att du känner din bästa vän eller partner. Dom kommer förmodligen visa dig sidor som du aldrig trott dom skulle kunna ha. Och inte minst vad dom kan göra för att såra dig.



Resursdag


Sitter i skolan nu och ska försöka komma i kapp med det jag ligger efter i. Och just nu håller jag på med den egna klänningen vi skulle göra i illustratrator. Och sen ska jag göra klart mitt bokomslag och sen får jag se om jag hinner något mer. Har iallfall bra sällskap. 
Denna vecka skulle jag och Ida ha en skolkfri vecka, men det kommer att skita sig. haha. Men vi kanske ska pröva nästa vecka, eller vad säger du Ida? ;) 

Tisdagskväll

Jag ska duscha och sen bara kolla på den rätte för rosing. Efter det ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Kanske så att jag orkar med att kolla andra avenyn. Men nu tar min mage kål på mig. Fan va ont.

Imorrn är det resurs nästan hela dagen och jag ska gå till skolan med Annie pannie :). Vi ska försöka göra nått vettigt.

Melodifestivalen



Jag tycker nästan att vi skulle skickat den här låten, även fast det inte var något bidrag. 
Haha, jag antar att jag är ensam om att detta är humor...

Skola

Nu sitter jag på multimedian, ändrat lite på min egen blogg och sen även på Pernillas nya. Är långt i fårn klar Pernilla, så du behöver inte oroa dig om du skulle kolla in den. 
Jag har iallfall skit ont i min mage. Har haft det sen jag vaknade i morse. Kom därför också lite försent. Men jag tänkte härda ut till sista lektionen iallfall, för jag orkar inte komma efter någe mer. Inte när det gäller det där ämnet. 

Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra. Troligtvis ta det lungt eftersom jag är trött och har ont i magen. 
Men kanske att jag tar en promenad senare. Får se hur jag mår. 

På återseende...

Farmor

Haha, jag har nog världens coolaste farmor. Eller iallfall "jag tror jag är ung" - farmor. Hon vet iallafall alltid va som är "inne" just nu osv osv..
Men idag tog hon nog priset. Hon är 67 år och har gått och tagit hål i höronen. Hon har alltid tyckt illa om piercingar och tatueringar.Haha.
Men idag tog hon steget.

Jag antar att det aldrig är försent...


I hate this part



I know att blondinbella precis har lagt upp denna. Men jag gillar den, precis som henne.

Måndag

Nu har nästa hela måndagen gått. Började idag med en ny kurs, teckenkommunikation. Kändes väl ganska roligt.
Sen så blev det lite foto i studion för Hannahs projektarbete. Hoppas du blir nöjd !.
Sen hade vi någon slags prov i skolans Caféteria. Och varför just där vet jag inte. Alla som gick förbi där la komentaren "kul att skriva prov här" "vad står på här, prov?" Haha, lite roligt att höra det.
Sen åkte jag hem och åt med min mamma och syster. Sen åkte jag hem till pappa. Sen fick jag för mig att gå ut och gå. Så jag tog på mig mjukiskläder och gick, så var ute i 40 minuter och gick, ganska snabbt faktiskt. Fast jag stannade och pratade med Emelie och Mickan litet tag.
Sen har jag packat upp min väska, duschat och bäddat sängen. Nu dircker jag te och ska äta en apelsin.
För en stund sen kom pappa hem från åland och han kom hem med en perfym åt mig. Så snäll han är.

Nu ska jag se på spårlöst och får jag se hur kvällen slutar.

Min helg i bilder

   
     
 

 Lika som bär?  




  




54 årkalas.

Igår va jag på 13årskalas, och idag ska jag åkta till Stockholm för fjärde gången denna vecka, för att gå på 41-årskalas.
Jag vet att jag lovat bildern helgen och det kommer ikväll.

.

Det är synd att någont sånt här har hänt.
Man får ta nya tag.


Globen

Sådära, nu är jag hemma igen efter en skit bra kväll.
Drag är det alltid i globen. Riktigt kul faktiskt. I år hade vi också dom sämsta platserna någonsin. Högst upp, läktare C om nån vet. Högst upp i hela globen. Men a, det gjorde inte så mycket, för det är endå bara kul att vara där.

Så, EMD, Caroline af ugglas, Alcazar fick iallfall mest applåder. Måns kanske var med på ett hörn också. Det är många "bra, kända" artister med iår. Vilket gör det lite svårt. Men jag tror Alcazar eller Malena Ernman ni vet hon som sjunger opera (?) kommer att vinna. Men det kan lika bra var EMD eller Molly som vinner. Svenska folket har så konstig smak ibland. Jag har inga förväntingar alls inför hur det går imorrn.
Jag tror bara att det blir en skräll, ett fjasko eller vad man nu vill kalla det. Jag blir nog lite förvånad om juryns val, Sofia vinner hela skiten. Usch, gillar verkligen inte den låten.

Bilder kommer imorrn. God natt.

Melodifestivalen nästa!



Sådära, nu har jag ätit middag, gjort mig i ordning för att sätta mig i bilen med destination Globen. Ska som sagt kolla på genrepet till melodifestivalen med "båda" mina familjer.
Senare Ikväll kanske det kommer upp bilder.

Fredag

Nu sitter jag i skolan, typ 4 stycken från klassen är här och jag undrar vart ni andra är? 
Idag har jag bara två lektioner och det är väldigt skönt. Men endå slutar jag kl 3. Gillade fredagarna i ettan, då vi slutade kl 12. Skit skönt. 
Kom på att det inte är alls lång tid kvar innan studenten. Helt jävla sjukt. Prata med mamma igår om jobb, jag ska jobba på LG kontorsservice i sommar, precis som förra sommarn. Men är iallfall garanterad 4 veckor. Bättre en ingenting. Men sen då? Jag vägrar sätta mig vid skolbänken igen. Så då måste jag jobba, men hur lätt är det att få jobb? Jag menar, jag får inte "gå hemma bidrag". Jag kommer ha helt tomt på mitt konto. Och nej, jag kan inte leva på min pappa hela livet. 
Jag hoppas jag hittar en lösning på det där innan det är försent. 

Efter skolan ska jag bara hem och äta för att sedan ta bilen till globen där jag ska gå och se genrepet till melodifestivalen. Har blivit en tradition i våran familj, vi har nämligen gått på det sen 2001. Så det blir åttonde året. 

På återseende...


Jag blir rik ?

 
Nu har jag lagt upp två klänningar, en kofta och två blusar på tradera. Ska snart lägga upp två par byxor och kanske ett par skor. Funderar på att sälja min JL väst också. Men jag får se.
Nu ska jag dricka te med lillasyster.

18.50

Efter skolan idag åkte jag till JC med syrran,där jag köpte mig ett nytt linne, riktigt fint faktsitkt.
Sen har jag ätit och nu ska jag färga håret och lägga ut mer saker på tradera. Min garderob är överfull med kläder jag inte använder så kan lika bra sälja dom där.


Skolan

Nu sitter jag här i skolan och kollar på bilderna från plåtningen jag och Malin precis har gjort. Merve var våran modell idag och jag förstår inte hur den kvinnan kan bli bra på ALLA bilder. Vi tog 150 bilder och nu har jag grovsorterat och jag har endast tagit bort 2 stycken bilder som jag lagt i papperskorgen. Helt otrolig.  Är så jävla nöjd. 





Ombyggnad

Bloggen är lite under ombyggnad. Så ni får ha överseende.. 
btw, Pernilla, din blogg kommer bli klar under nästa vecka :) 

Förkylningskur


     

Sådära, nu har jag precis duschat, gjort te och ska ät en apelsin. Eftersom jag har gått och blivit förkyld så är te och apelsin den bästa medicinen. Antar jag, eller jag har i och för sig ätit några alvedon under dagen. Sen har jag fått utslag i ansiktet, och då är det verkligen ett säkert tecken att jag kommer bli sjuk.Jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Och imorrn så kommer säkert mina ögon var igensvullna. Nej, men det har jag verkligen inte tid med.
Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och dricka upp mitt te.

¤

Det kanske är dags nu, att stå på egna ben...

Oprah

Nu ligger jag i sängen och kollar på Oprah Winfrey show. Och idag handlar det om två personer som är  lite annorlunda pga sin längd.
En 12-årig kille är 221 cm lång. Vilket är giganstiskt, för att vara 12 år. Visst att min farfar är 2 meter, och det tycker jag är långt. Men tänk då 20 cm till. Och om man bara är 12 år. Helt sjukt .
Sen finns det en 26-årig tjej som är 99 cm. Hon ser nästan ut som en docka faktiskt. Och hon handlar nästan alla sina kläder på barnavdelningen.

Nog att man kan vara annorlunda, men att man kan bli så stor eller så liten är lite obegripligt tycker jag.


Onsdag

Idag vaknade jag upp med världens ondaste hals. Gick upp vid 7 och gjorde te. Men det hjälpte bara för stunden. Fixade mig och GICK till skolan, ja, jag kommer inte ihåg när jag gick från mamma till skolan sist. Det var iallfall väldigt länge sen.
I skolan hade vi en lektion på två timmar. Vi började med ett nytt projekt och jag är tydligen projektledare också, vilket jag inte riktigt trivs med. Och ja, hela media är uppbyggt på projekt, hit och dit. Blir skit trött på det faktiskt.
Sen så har vi rast i 3 timmar och 30 minuter. Så jag beslöt mig att åka hem. Och nu vet jag inte om jag ska gå tillbaka eftersom min hals värker och jag har ont i både magen och huvudet. Tror nämligen jag börjar bli sjuk. Vilket jag inte har tid med.
Jag tror jag ska sova en stund nu, innan jag ska städa mitt rum och sen försöka göra några eller någon uppgift som ligger och skräpar..

After schoool

Nu sitter jag här på en långtråkig lektion. Varken Camilla, Emelie eller Annie är här så jag kan prata med någon. Lite trist faktiskt. Efter den här lektionen åker jag som sagt till Stockholm. Ska kolla lite i affärer och sen ska jag åka till Älta för att fira Björn. Jag kommer dock inte ihåg hur mycket han fyller, men det lär nog var 74 kanske? Och då kanske ni tror att han är gammal och "rutten" som Hannah hade sagt, men inte då. Han är riktigt pigg för att vara så gammal. Kanske träffar jag på hans barnbarn också som jag inte sätt eller träffat på år och dar. Vi brukar fira midsommrarafton tillsammans men det har inte blivit så dom senaste två åren. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. 

Nu ska jag försöka göra nått åt Pernillas blogg. Och jag vet att det inte går så snabbt framåt, men det är bara för att min lärare vill att jag ska göra det på ett speciellt sätt. Så jag får helt enkelt skylla på honom. 

.

& så blev man besviken igen. 

Måndag

Idag kännde jag att det inte var någon bra dag. Jag skulle göra ett lite miniomprov i psykologin eftersom jag inte klarat den frågan. Men jag klarade inte den idag heller. Jag tyckte att jag kunnde det, men det tyckte inte Göran.
Jag fick också sitta själv, eftersom varken Madde, Lisa, Denise eller Ida var där. Men jag överlevde nog ganska bra med Görans torra skämt.
Men jag flirta lite med han så jag kommer nog få godkänt iallfall.
Vid 13.20 gick jag från skolan och åkte till tandläkaren, 17.20 var jag hemma igen.  Alltså 4 timmar  för att gå åka till tandläkaren. Fy fan. Jag hatar tandläkaren. Inte för att dom misshandla mig som dom bruka göra, det gick ganska smärtfritt idag vilket var skönt.
Sen på bussen tillbaka var det små barn, eller a, dom var kanske 14 år och satt och skrek och grejjer på bussen. Jag ville bara skrika åt dom att hålla käften. Men jag höll mig lugn och satte i musik i örorna och skruva upp på högsta volym. Så kan man också lösa det.
Kl 18.00 så var jag på bio med papps, storasyster, lillasyster och Matilda. Vi såg män som hatar kvinnor. Och den var riktigt bra. Den kan jag verkligen rekomendera. Lite kul var det att se "martin beck" med i filmen och denna gång inte som polis utan som någe helt annat. Utan att avslöja förmycket så kan jag säga att den var riktigt bra.

Nu har jag kollat spårlöst, duschat, ska snart krypa ner i sängen.

Imorrn blir det skola, och sen åker jag till stockholm igen för att fira Björn.


Söndag

Idag vaknade jag upp och hade ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk. Mina ögon är fortfarane inte bra och det kliar som fan, ursäkta språket. Och inte nog med det så nyser jag hur mycket som helst.
Idag har jag städat, tjänat lite pengar. Eftersom mitt konto var ganska tomt sen helgen. Men jag ska nog klara mig.
Nu måste jag plugga lite psykolog i eftersom mitt prov inte såg så lovande ut enligt min lärare. Jag pluggar på helt fel saker, haha.
Sen ska jag kolla på den rätte för rosing och lite senare ikväll ska jag kolla på beck.
Imorrn blir det skola som vanligt och sen ska jag till tandläkaren, kanske tillsammans med Ida (?) Och sen ska jag gå på bio och sen män som hatar kvinnor.

Fler bilder från helgen kommer !

Cancer ?



Nu har Malin skrämt upp mig när det gäller att sola solarium. Fy fan säger jag bara....
Domhära bilderna visade Malin mig på en blogg, Sabina heter hon och har tre barn, 
Kolla in hennes blogg så kanske ni också får en tankeställare.
 http://www.bloglovin.com/m/21126932/0

Först...



ett tag senare...




Och hur det ser ut nu...


Och det här är inte den enda tumören hon har på kroppen.

Grattis på 19-årsdagen!



Grattis världens bästa Madelene!

"Dagen efter"

Sådära, nu är jag hemma i min säng igen. Gårdagen var kanonbra, och min överraskning till dom andra var att hannah åkte med. Riktigt roligt, men kärringen på bussen kunnde man varit utan.
Vi åkte till Farsta, och gud va lång tid det tog säger jag bara. Haha. Men åkte 3 hemmifrån och var inne kl halv 7 i lägenheten. Inte för att själva resan tog långt tid utan att vi var tvungen att vänta på malins bror. Och självklart virra vi runt i farsta centrum med massa äckliga och fulla människor. Eller ja, dom stog utanför.
Men sen åt vi pizza och började fixa och dricka. Emelie och Annie dom jävlarna ljög och sa att dom inte skulle komma, och vi blev så jävla förbannade, Men som tur va kom dom också.
Vi drog in till stan vid 12 och där börjades det leta efter en toa, och på donken hittade vi det. Sen vidare till stureplan där vi gick på k 15. Det är förövrigt det stället vi ska ha våran studenskiva på. Jag sägar bara, stället var sådära. Men med rätt folk så kvittar nog stället .
Mr. D & Mr.V kom och hämtade mig, LIsa och Hannah vid halv 3 tiden och det var riktigt skönt att åka bil hem kan jag säga. Var iallfall uppe för länge i gårkväll och jag kom på att jag varit vaken i 24 timmar innan jag slocknade.
Såhära dagen efter så känner jag mig bakis, men det är typ helt omöjligt eftersom jag kanppt drack någonting igår. Haha, vad hände med supandet Sara(?) Nej, verkligen skärpning.
Men sov iallfall idag till kl 2, vilket känndes för mig som att jag sovit 5 minuter.

Jag hade iallfall skit kul igår och det hoppas jag du också hade Madelene!

Nu ska jag skynda mig på för jag ska åka till hålan rimbo med thess & mickan för att se Malin & patriks nya lägenhet.


Party!






Sådära nu är jag redo för fest. Igentligen inte kör jag känner mig lite stressad för jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Men det löser sig.

Och så har ja en liten överraskning till er andra som ska med också. Nu blir nog alla glada :)


Jag hör av mig imorrn om kvällen. Det kommer bli så jävla kul !












.

Jag förstår inte vad som händer, eller har hänt.
Ingeting kommer förmodligen bli som förut.

Ibland måste man göra val i livet, även fast det gör ont.
 

.

Ibland gör det riktigt ont.

Svullna ögon



Imorse vaknade jag väldig tidig av att mina ögon sved. jag gick upp och kollade mig i spegeln eftersom det känndes konsigt. Och jo visst, det var precis som jag trott. Jag var helt svullen runt ögonen. Kunnde knappt öppna dom. Plus att det var massa klet. USCH, de är inte första gången det här händer. Jag hatar mina ögon för att det alltid är nått fel på dom.
Så jag beslöt mig för att stanna hemma. Jag bad mamma ringa doktorn och doktorn sa bara, det är sminket. men jag har inte bytt smink utan har haft samma märke väldigt länge. Vilket jag tycker är konstigt om man får det helt plötsligt.
Men men, min käre morfar åkte iallfall till apoteket och köpe mig en salva för ögonen. Så nu hoppas jag verkligen det blir bättre. För såhär kan jag inte ser ut imorrn.


21.21

Jag bara äälskaar tradera. Det är så jävla kul att buda på saker. Och just nu är jag tokig i väskor. Har själv lagt upp några stycketn som är oanvända väskor som jag aldrig har användt. Så hoppas på att tjäna in en slant där.
Jag ska också försöka sälja några av mina jeans jag inte andvänder.


Step up är också min nya favoritfilm . Är tokig i killen, Tyler. Han skulle man inte tacka nej till att ha som dansparner.









Onsdag

Sådära, nu har nästan hela onsdagen gått också.
Dagen har gått ganska snabbt och jag har också skrivit psykologiprovet. Det gick ju inte alls bra. Jag är verkligen inge bra på att skriva prov. Och jag pluggar bara på fel saker.

Nu snart ska jag kolla på Step up och samtidig städa mitt rum. Tydligen så tycker pappa att mina dammråttor under sängen ska bort....


God natt

Nu ger jag upp,det får bära eller brista imorrn på provet.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av en frya för tre. Är det någon mer som kommer ihåg den serien?

Här iallfall Ida är din pojkvän jag lova att fixa från fjällen. Hoppas du är nöjd :)


Sweet dreams allihopa!










Tisdag

Idag hade vi ingen första lektion, så jag, Hannah, Madde och Lisa tog bilen till Täby för att förhoppningsvis hitta något till fredagen då det blir utgång i Stockholm. Lääängtar!
Men jag kom bara hem med smink, hårfärg och ett par byxor. Men jag är så jävla nöjd med mina byxor. Kanske lägger upp en bild senare.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade en lektion med härliga stresskarin. Men det gick ganska fort och sen åkte och hämtade sallader och sen hem för att äta med syrran.
sen har jag kollat tv, men eftersom jag har prov imorrn så måste jag plugga. Och bli inte förvånad nu när jag säger att det är psykologi. Men ja, prov imorrn. Men det är tur att det bara är 2 lektioner kvar. SKÖNT!

Nu ska jag gå in psykoligibokens värld. Önska mig lycka till.
Ett tips från min vän ida: Låtsas vara intresserad, man förstår bättre då (?)
Jag tror själv inte på det där, men jag ska nog ge det ett försök.

¤

Jag är trött på att inget fungerar.
Jag är trött på att få höra bortförklaringar.

!

Nu plugga psykologi !

Skolan med en pattare !

Just nu sitter jag i skolan, så jävla tråkigt och det är bara 3 timmar kvar tills jag slutar. Haha. Hatar måndagar, tisdagar och onsdagar. Långa dagar. Har också sett det nya schemat för period 3. Inte så mycket ändringar förutom att dom tagit bort min sovmorgon på onsdagar. Men alla andra dagar är som vanligt, eller det är lika långa dagar.
Nu ska jag försöka plugga psykologi med Madde eftersom vi har prov på onsdag. Men hon gör mest massa annat, hänger på facebook och lyssnar på "bästa" akon låten. KONCENTRERA DIG PATTARE!

Vi får se hur det går, förmodligen så sitter vi på facebook hela lektionen iallfall.

- bajs med mos, vad säger du då?
- kiss med pölsa.
HAHA.

Nu är jag hemma!

Så nu har jag varit hemma ett tag och tagit det lungt, packat upp osv.
Bilresan tog lång tid i dag och det var trångt i bilen också. Inte alls skönt att sitta i den i lite drygt  7 timmar. Men är glad att jag kan sova i min egen säng inatt iallfall.

Imorrn är det skola och jag är inte ett dugg sugen.

RSS 2.0