Torsdag

Jag varit i byhålan Rimbo två dagar i rad. Igår övningkörde jag dit med våran bil som vi skulle sälja, och sen åkte jag hem i gammelnya bilen. Måste erkänna att det går bara bättre och bättre med körningen, snart har jag också ett körkort och en racerbil som Hannah har ;).  
Dagens eftermiddagen spenderade jag med Hannah, först på stan där jag inhandlade en blus, ett skärp och två väskor. Sen drog jag till parken där Annie och Camilla hade legat och stekt i några timmar. Vi käkade jordgubbar drack cola. Efter en stund kom Emelie och gjorde oss sällskap. Vid fyra tiden fick jag skjuts hem av Annie på hennes racercykel. Hon vet hur man cyklar hon.
Ikväll har jag varit ti Rimbo igen fast med Viktor, för han skulle tatuera sig. Och efter att sett hans miner så vet jag inte riktigt längre om tatuera mig. Så feg som jag är .

Nu ska jag plugga lite innan jag ska sova. Har även sovmorgon imorrn till kl 11.


Gonatt, PoK Sara


Måndag

Skoldagen rullade på bra. Alla tvåor hade ett slags möte i morse om vårat projekt som vi ska göra i trean. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra, men det lär vell komma upp någon idé snarast.
På fotlektionen var jag aktiv, han göra nästan allt jag skulle om inte datan hade varit så otroligt seg.
Lekte även lite med våran lärare Jims barn, så himla söt unge.
Införkörkoret gick också hyffsat snabbt. Sedan åkte jag hem för att packa väskan och be ge mig till pappa, men innan bjöd mamma mig på mat på donken. Så onyttiga vi är.
Men när jag kom hem till papps så var kokbäcker för GI metoden uppslagna och efter den boken blir veckans måltider. Jag och Malin fick även för oss att gå till syrrorna för att hämta nån bok, från simpan till vigelsjö i rask takt.
Pappa kom och hämtde oss för att handla, bönor och annat skit som tydligen ska vara nyttigt.
Sen har jag hjälpt pappa i tvättstugan och pluggat.


Fick även veta att jag fått påfyllning på kontot. Oförbereda pengar är alltid bra.
Och jag föreslog en deal med min pappa, och jag hoppas han går med på det, kanske har jag tur.

Helgen


image433


Fredag: bestod av två lektioner. Vi plockade ner våran Kärlek -08 uställning, kollade lite på hamlet och sedan hade vi idrott då vi satt och solade.
GIck sedan och fika med Thess på en liten smula. Jag gillar vekligen sånnna stunder tillsammans med henne, Underbara människa. Sedan skjutasde syrran hem Thess och jag hoppade av hos V, vi åt middag och kollade på tv innan vi skulle gå till Thess i Svanberga. Vi gick ner till stranden där vi satt och väntade på Daniel, Tim & Helen skulle komma. När dom väl komm så spelade vi kubb, tjejerna mot killarna. När solen gått ner började kylan komma så killarna gjorde en brasa. Och där satt vi ett bra tag. Mickis, Malin och Patric kom också förbi.
Sedan var det bara hem och sova.

Lördag: Skulle det bli en tripp till Täby C tillsammans med syster ochV. Hade föreställt mig att jag skulle hitta mycket grejjer eftersom jag har pengar. Men inte de inte. Kom hem med strumbyxor, lite underkläder och ett par skor. Åkte hem och grillade med familjen innan jag åkte iväg med Patric, Mickis och Malin till simpan där vi spelade kubb. Tjejerna mot killarna, patric hade då fått förstärking av Robinkusin och Tommy. Och vilka som vann, kan disskuteras tycker jag. Sen hem för att kolla på röstningen av eurovision song contest. Och det gick juh inte direkt bra för Sverige. V kom sen och gjorde mig sällskap.

Söndag: Ångestsöndagen måste jag kalla den, Vaknade alldelses försent, slog på en film som var alldeles för lång. Åkte och köpte frukost vid 2 tiden. La mig i sängen och somande, V åkte och tränade och jag tänkte plugga, men jag somnade. Vaknade och åt middag. V åkte hem och jag skulle plugga, men det blev inte mycket av det heller. Läste bara några sidor i körskoleboken. Jag hade tänkt gör klart minst en av tre uppgifter jag har kvar. Men det får jag helt enkelt hinna med i veckan.


PoK Sara

*

På någe sätt visste jag att vi inte skulle komma iväg. Det ska alltid komma något imellan. Jag blir så trött, ledsen och beviken. Men endå glad för din skull.
Jag känner bara ångesten över att det blev så mycket pengar.


Man ska tydligen börja tidigt . . .



Hon är så sjukt söt !

Syster och jag

Nu har min lillasyster lärt mig en ny hemsida där hon brukar tillbringa mycket tid, nämligen stardoll.com. Där kan man klä om alla möjliga känndisar.
Trodde från början att det var en sådära 12-års grejj men även jag tyckte det var lite småskojj.
Vi var även inne på sidan girlsgogames.se riktigt skojj faktiskt.

Även jag kan vara lite barnslig storasyster ibland.

20-05-08

Jag hade sovmorgon i morse, riktigt skönt. I skolan möttes man av en svenska lektion där vi tittade på frankenstein. Och sen fick jag ett tårfyllt samtal av min kära vän Hannah. Hon hade nämligen kört upp och klarat det och så nu har hon körkort. Grattis !
Sen så belv det 3 dryga timmar på multimedian. Och sen kom V och hämtade mig.
Vid 5 tiden åkte jag till Hannah för att vi sedan skulle bege oss till donken. För att jag tydligen skulle bjuda henne på middag där om hon klarade uppkörningen på första försöket. Vet inte direkt vad hon hade fått de ifrån? ;).
Vi satt där och svulla och för ovanlighetens skull kom Merve förbi. Övningskörde hem och nu ska jag snart plugga lite och sedan packa upp väskan som jag inte gjorde igår.


PoK Sara


En favorit



Kvällen

Jag har precis kommit hem. Nu ska jag krypa ner i sägen och sova. För övrligt har jag varit med Denise och Ida ikväll. Klockrena brudar de dära.

Gonatt, PoK Sara

Freeedaaag

               
Nu är det äntligen fredag och helg. Det är första helgen jag inte har något inplanerat på väldrigt länge och kvällens väder är juh grymt.
I morse kl 9.00 tog jag min första körlektion på körskola. Jag var grymt nervös men efter jag kommit ut på vägen så släppte nervositeten när hon sa att jag var riktigt duktig. Det känndes skönt.
Väl i skolan fick jag veta att jag belv godkänd i matten vilket gjorde mig skit glad. Så jag behöver inte räkna någe mer i matteboken och behöver inte gå på några fler lektioner heller. Jag bara älskar min mattelärare !
Sedan rullade tiden på och Mediakomunikationen drog igång. Vi blev är nästan klara med våra bilder så det känns skönt. Eftersom utställningen är på måndag.
Sedan blev det lunch och idrott. Vi skulle nämligen springa coopertestet. En i klassen vid namn Ida hade varit där dagen innan och ställt dit en cykel. Som vi tänkte andvända istället för att springa, eller snarare Carl skulle cykala och stämpla våra lappar medans vi andra skulle stå och vänta. Men den planen sprack, eftersom läraren var så hurtig att hon gick in en bit där vi sprang. Så det var bara springa på, dit gick bra. Men tillbaka då värkte mina tår. Och det resulterade iallafall i att jag hade 5 sorta blåser på fötterna när jag kom hem. Jag,Lina och Camilla knep iallfall dom sista platserna. Inte för att skryta men vi gick faktiskt i rask takt hela vägen tillbaka.
Sedan hade Philip och Carl en kort lektion inanna jag kastade mig på cykeln hem och slockade direkt i soffan.

För en timme sen kom syrran hem från en vecka på Mallis. Skönt att se henne igen faktiskt.
Kvällen är obestämd som sakt, men jag hoppas någe roligt kommer  upp.

Tankarna sprider sig...

Jag förstår inte på mig själv och jag begär inte att ni ska göra det heller. Jag har ingen energi alls och vill bara skrika åt världen hur jävla förbannad och besviken jag är.
Jag önskade att jag vore annorlunda en vad jag är. Jag önskar också att situationen vore annorlunda, det kanske vore lättare då. Och att man kanske borde vara så, lite mer annorlunda.Lite åt det mera pefekta hållet.
Man kanske helt enkelt borde göra som du säger.
Jag kanske borde göra något åt situationen, men det runt om kring kommer antagligen bara stå stilla.
Allt kanske hänger på mig, eller så gör de inte. Jag antar att tiden och kännslorna får visa vägen den här gången.

Rottweiler

Ja, min pappa har precis berättat att han är sugen på att köpa hund. Ioförsig har jag vetat det länge, men nu är han helt seriös för en gångs skull. Han ska inte heller ta en normalstor hund utan han ska välja en Rottweiler som första hund ett riktigt kraftpaket.

image429

Jag tycker den är hur gullig som helst. Men frågan är, skulle jag orka hålla imot?

16juni-18juli

Mitt i allt så ringer min farfar och säger att jag har fått sommar jobb. Så 5 veckor i sommar, så nu är sommaren räddad.Dock ligger det i Stockholm men jag får ta smällen att pendla. Men grymt skönt att veta att jag kommer ha pengar.

Bugar och bockar.

'

Det spelar ingen roll hur länge du känt en person hela livet eller bara några månadet. Det spelar ingen roll hur många hemligheter du delar med personen eller om ni ses eller pratar varje dag. Det spelar ingen roll om ni delar kärlek eller om ni har inte är mer en bara vänner.. Det spelar ingen roll om personen är din familj eller släkting. Men en sakt har jag lärt mig, man har aldrig sett alla sidor hos  en person, trots att man tror man kan personen ut och innantill. En person kan överaska mer en vad man tror och se sidor du  aldrig skulle kunna tänka dig, & aldrig mer vill se.

Nu är jag ensam.

Onsdag

Det fruktade körskoleprovet hade jag i morse, och det gick sådära. Sedan pratade jag och Camilla med våran matte lärare Morteza. Vi pratade om hur det gick på nationella osv. Och så sa jag och Camilla att vi inte skulle hinna räkna två kapitel i matten innan vi sluta skolan. Så då säger han att vi inte behöver göra någe prov på de kapitlet. För om man har räknat i boken så är man godkänd.( & jag har ''verkligen'' räknat de kapitlet) Sen om vi blir godkände på nationella behöver vi inte räkna de sista kapitlet heller. Hur skönt är inte det?.
Sen iallfall fick vi reda på att vi inte har någon matte lektion så vi hade bara klassråd och sen drog jag hem .
Så nu sitter jag här och har mycket att göra.
Måste städa lägenheten efter mig själv eftersom jag åker till pappa idag. Ska försöka skriva klart svenskan, sen ska jag packa och tvätta, vattan blommor och diska.

Nä, nu ska jag se på film och äta upp pizzan sen igår.

Här är en grymt bra låt med Kurt Nilsen & andra otroligt duktiga killar. Jag får gåshud när jag hör den.
Dock gick den lite att ladda upp, men det är värt att ta tiden att kopiera och klistra in.
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Bloggen är under ombyggnad

Jag har i uppgift att göra om min blogg på multimedian. Så det kommer förmodligen se ut som ett kaos den närmaste veckan.

Men här har ni en ny favoritlåt.
För övrligt är han i videon Kurt Nilsen och grym.



jag hostar för en hel armé

Sen i torsdags kväll har jag haft något i halsen som gör den väldig irriterad vilket gör att jag hostar som bara den. Och sen dess har det bara blivit värre. Det spelar ingen roll hur mycket tee jag dirker eller någon annan dryck. Jag hostar lika mycket endå. Jag låter som en hostande 90-årig tant som inte gjrot annat en att rökt i hela sitt liv och snart ska gå och dö. Jag vill ha bort det nu nu nu !

Lyckad kväll

Som sakt, ikväll blev det en till grillkväll och den blev riktigt lyckad. Vid fem kom folket, vilket innebär Malin, Skrotis, Pernilla och Thess och där efter åt vi. Vi satt på min skitvarma balkong, där det inte fläktade något alls. Men sen stod vi inte ut, vi gick ut på gräsmattan och satte oss i solen och spelade ''med andra ord''. Grymt roligt. Även Johanna kom och spelade med oss.
Sedan när solen var påväg så blev det glass med bär på min mer svala balkong..Efter det blev det kortspel och en hel del annat.
En sammanfattning av kvällen är att jag har haft grymt trevligt och roligt. Nu har alla gått hem och jag ska snart gå och lägga mig.

Godnatt, PoK Sara

Grillning

image428

Igår blev det grillning med Hannah och Annie hos mig. Madde skulle också varit med men det blev lite krångel med bussar och annat. Vi åt god mat och spelade spelet med andra ord. Skit roligt. Lite senare ramlade Elin in och det blev mer spelande. Sedan gick vi och mötte upp Madde för att bege oss till parken. Men när vi väl kom dit och skulle träffa Emelie och Camilla hade dom dragit hem. Riktigt tråkigt.
Där satt vi ett tag tills Camilla kom tillbaka och då drog vi upp till annies brors lägenhet, lämnade lite grejjer. Menads dom andra drog till Mobergs så gick vi minderåriga dvs jag och annie till statiol för att äta en french hotdog. Sedan hem till lägenheten igen, då vi spelade wii.
Mobergsfolket kom och gjorde oss sällskp och sedan drog dom igen. Då kom V och vi snackade en stund och sedan gick vi hem.
Tack för en trevlig kväll tjejer ! .


Snart rullar det in några tjejer och det blir ännu en grillkväll.

                                                                                                                                                                               PoK Sara

My new nick name, Humlan

image427

För er som inte visste det har jag fått ett nytt smeknamn, Humlan. Hur det kom till är en lång historia men måste tacka Emelie för det namnet iallfall :).
Gårdagen rullade iallfall på, jag hade nationellt prov i matte & det gick vell sådära. Sedan gick jag på inför körkoret och insåg att jag hade hur många sidor i boken som helst att plugga på. Jag åkte iallfall ut till V lite senare, chillade och åt glass. Åkte tillbaka till skolan vid 5 för att ha ett såndära underbar utvecklingsamtal med min nya mentor Thomas. Det gick vell bättre en förväntat antar jag. 4,4 % frånvaro bara, och inget IG. Skönt.

Idag har jag haft en lektion i skolan och då scannade vi in bilder, som tog evigheter.. Sedan åkte jag med V för att köpa present till hans mor. Åkte ut till han och kollade på vänner. Åkte hem för V skulle iväg och då åkte jag till mormor för att hämta min nya cykel, eller ny och ny den är bättre begagnad. Och den är även döpt till Rutan. Den ger också ifrån sig konstiga ljud så jag tror att hela Norrtälje kan höra. Men det är min nya skönhet.
& sedan dess har jag varit hemma, läs som attan i körskoleboken och städat rummet. Jag har även fått stått ut med två stycker som har resfeber så det nästan smittar av sig. Det är nämligen så att Mammi och syster Linda ska åka utomlands tillsammans med mormor och syster Malin inatt någon gång. Och jag ska få lägenheten för mig själv i hen hel vecka. Hur jag nu kommer klara dehära är en gåta, men det ska nog gå bra.

PoK Sara

Grattis !

image425

Grattis på 18-årsdagen Prillan  !

06-05-2008

Idag skippade jag skolan för att åka till stockholm för att gå till tandläkaren. Ida den lyckosten fick ta bort sin medans dom misshandlade min mun. Usch, va jag hatar tandläkare.
Men det var iallfall roligt att ha sällskap av Ida.
Va tillbaka i Norrtälje vid halv 5 tiden då jag träffade Hannah, Madde & Annie. Vi gick och åt på donken så onyttiga vi är. Sedan gick vi och köpte chips och dipp. Ännu mera onyttigt.
Hem till Hannah för att ligg i solen en stund och sedan blev det lek med ''bollen'' riktigt skojj. Sedan kom Camilla och vi slog på filmen hitta nemo. Alltid lika skojj.
Åkte hem och nu har jag duschat, ska äta något innan jag ska lägga mig och börja tagga inför nationella provet i matten imorrn. Som för övrigt kommer gå skit.

PoK Sara

Kaos

Trots att mamma hade bäddad sängen och damsugit mitt rum så hinner jag inte mer en komma hem och riva runt lite innan hela rummet är kaos igen.
Jag har också mycket att göra nu helt plötsligt. Månste hinna två kappitel i matten, nationella på onsdag, En rest uppgift i idrott, måste plugga i körskoleboken och två svenska uppgifter.  
Måste verkligen ta tag i dehär nu innan sommaren. Tänker absolut inte ha några rester kvar över sommaren.

Imorrn ska jag och Ida till tandläkaren, älskar  verkligen att åka till Stockholm drygt en gång i månaden för att vara hos den äckliga tandläkaren i fem minuter.
Men det roliga i de hela är att Ida ska ta bort sin tanställning. Och det tråkiga är då att jag ska få sitta och åka till tandis själv & att jag kommer ha kvar min tandställning i många år.

PoK Sara

Måndag

Jag får börja med att be om ursäkt för mitt sista inlägg igår. Det var inte skrivet till dig som visade att du tog åt dig. Absolut inte, förlåt.

Bortsätt en lektion i morse så har jag spenderat eftermiddagen i Stockholm. Klassen skulle åka till Fotografiska museet  i Nacka strand där jag kännde mig mer en hemma. Vi skulle se bilder som David Lachapelle hade tagit. Vi skulle välja en bild som tilltalade oss mest och sedan skriva en bildanalys utifån den. Enklet tänkte jag, med det var snarare tvärt om. Det var grymt svårt. Men tillslut hittade jag en. Det var mycket naket, mycket bröst och ansikten. Bl a så var Paris Hilton, Britney Spears, Pamela Andersson och Anna Nickole smith med på många bilder. Många bilder var pclså så grymt snygga.
Det var också någon som frågade hur mycket en tavla skulle kosta. Tjejen i informationen svarade då. 60 000 pund. Och jag höll på att tappa hakan.
Vi tog en tripp till donken och sedan var det bara att sätta sig på bussen hem igen.
Nu är jag hemma och har precis ätit. Ska packa min väska snart för att åka hem till mammi.


PoK Sara

With or without you



Den gör det lite lättare.

_

 Jag är så grymt trött på att höra från dig. Vad du har för problem med ditt liv. Och vilka du inte kan leva utan. För att innan personerna kom in i ditt liv så kunnde du utan problem klara dig utan dom.
Fast då la du allt ansvar på mig. Percis som du gjrot nu, att allt bara är mitt fel. Och jag har försökt, mer en vad du har.
Men nu är det stopp, det här är inte mitt fel, lång ifrån mitt fel. Och det är ingen som orkar höra längre. Det är tur att min telefon är tyst från dina sms för att det står percis samma saker på dom.

2 maj - 4 maj

Ja, som sakt åkte jag på kyssning i fredags. & redan på bussresan in startade de roliga. Båten gick 6 och då åt vi jättegod middag med för och varmrätt. Sedan in i taxfreen och sedan vidare ner till hyttan där vi fixade till oss för kvällen. Sedan iväg till baren där det blev drinkar.
Kvällen gick fort och vid tre tiden då när ''Maddes'' bartender stängde baren så gick vi ner till hytten. Efter en drygt en timme kommer Annie och Emelie infarande och strax efter det hade dom också slocknat.
Vaknade vid 11 tiden på lördagen ganska slitna sådära. Vi gick och åt hamburgare. Sedan var det bara att ta det lungt i baren innan vi anlände till Stockholm.
Resan var mer en kul och det går inte riktigt att sammanfatta den, men det har varit så grymt skojj. Tack brudar !

Väl hemma tog jag en välbehövlig dusch, åt en massa mat och sedan åkte jag ut till V där vi såg på körslaget och åt godis. Sedan städade jag hans hus och han såg en otroligt dålig film.

Idag så gick jag och V upp vid 7 tiden för att vi skulle hämta Rickard på Arlanda. Dock fick vi vänta ett tag men det gjorde absolut inget eftersom vädret var underbart. Och när vi satt där och vänta så ser vi Team Brolle gå av en buss. Måste säga att han med blått coolt hår är lika cool i verkligheten.
Sen kom äntligen Rickard och böjade åka hemåt. Då fick vi höra alla hans galna händelser som han varit med om,  och jag är inte ett dugg avis på hans fina solbränna .
Väl hemma tog vi igen morgontimmarnas sömn, för att sedan spendera hela dagen i soffan.

PoK Sara


Kryssning !

image423

Nu drar vi på kryssning !



Det är inte kul

Idag trode jag att jag skulle vakna upp och vara sjukt taggad eftersom jag ska åka på kryssning.
Men inte då, runt mina ögon är det helt svullet, magen värker och jag har ont i min rygg/nacken. Sånt här händer bara mig, det är så typiskt mig. Jag kan aldrig vara på topp när det gäller. Jag blir så less.

01-05-2008

Skolan igår gick segt så efter första lektionen så gick jag ner på stan för att möta Annie. Sedan hem frör att börja göra sig i ordning innan kvällen. För det var Valborg igår om ingen missat det & det skulle firas hemma hos Camilla med många vänner.
Men innan vi fick dit blev det  lite inhandlig på flygis med Annie och Hannah sedan hem till Annie för en liten drink och sen vidare till Camilla. Dock trodde vi att det skulle vara närmare till henne än vad de var. Hannah sa ''- Det är bara raka vägen där och lite till höger'' 
Jaja, tänkte vi och började knalla på, Men med all ''packning'' och mat så blev det ganska tungt & jobbigt. Men som tur va hittade vi en kundvagn som var till stor hjälp. Väl hos Camilla där det blev grillning och mys. Maten var utsökt och musiken var bra.
Vid 10 tiden började det rammla in lite mer folk och kvällen drog i gång. Riktigt trevligt. Dock var jag redan hemma vid tolvtiden med V. Och slocknade direkt.
Idag har jag bara tagit det lungt hemma. Ätit sallad i solen och bara tagit det lungt. Men imorrn ska jag, Madde, Annie och Emelie dra på kryssning. Ska bli så jädra skojj.


Bilder från kvällen kommer.

PoK Sara

RSS 2.0