true love comes from the heart

Dagen började segt, en liten försovning och en extrem kall dusch så var man på fötter igen. Skolan gick förvånansvärt segt men fick iallfall en glad nyhet, VG+ på körskoleprovet. Ganska nöjd faktiskt. Sedan vare bara hem för att packa och hem till papps. Övningkörde också och det gick kannoners. Men sen gick kvällen utför.
Nu orkar jag inte längra bry mig så kommer nog krypa till sängs snart, även fast jag har fetaaa sovmorgonen imorrn. .

PoK Sara


Och rubriken säger en hel del.

Helgen

Fredagen bestod av två korta lektioner i skolan. Vädret  var på topp så jag tog mig ner på stan med syrran för att titta lite i affärer. Sedan åkte jag hem för och tänkte sola, men somnade i sängen istället.
Vid sex tiden så kom det lite slänkt och vänner hem till oss för att fira min yngsta syster som blir tolv år. Vid nio tiden åkte jag och v för att köpa godis och sedan hem för att spela lite wii.

Lördagen åkte vi ner på stan och kollade runt lite, & sedan hem till V. Där var hans farbro och fru med deras lilla barn Hugo. Supersöt.Vi fikade för att sedan åka in till Norrtälje för att V och hans bror skulle gymma. Jag åkte då till mormor och hälsade på där mina systrar var och kusiner.
Sedan åkte jag ut till V igen för att grilla. Årets första grillning för min del och oj va gott det var. Mums. Och nästan hela kvällen var vi ute, fixade bilen och lite annat.
Sedan in för att kolla på The Mexican. V somande självklart direkt men jag höll mig uppe.

Idag har jag gått upp och tagit det lungt, V skjutsa hem mig och nu ska jag försöka plugga för att sedan ut och springa.Eller förhoppningsvis.

PoK Sara

Panik

Glömde säg att jag köpte nytt smink igår, för 440 kr. Och nu vet jag inte vart jag har lakt det så jag har en aning PANIK!.
Jag vet därimot att jag fick med mig det hem, men sen är det spårlöst borta. Jag hoppas för guds skull att jag hittar det.

Torsdag

Idag drog fotogruppen in till Stockholm för att gå runt och fota på hötorget. Det var faktiskt ganska skojj. Dock gillade jag inte komentarerna man fick av dom som stod där vid sina ''stånd'' och sålde diverse saker. Haha. Jag hoppas jag har fått bra bilder iallfall. Efter det blev vi bjudna på mat i kungshallen. Supergott .
Sedan drog alla i klassen hem till Norrtälje medans jag stannade kvar och väntade in Syrran, Niklas och Farmor. Syrran skulle nämligen köpa en studenklänning.
Vi var på Åhlens, Sisters , Topshop men inget gav resultat. Men därimot Åhlens gav mig en tröja rikare. Och min syster en sommarklänning rikare, och självklart betalade farmor.
Gick iallafall och tog en efterlängtad fika i gallerian för att sedan springa in på Nk för att leta vidare.
Där hittade jag en jättesöt jacka som var aldeles för dyr för min ekonomi men farmor köpte den till mig så snäll som hon är. Malin fick också sin studenklänning betalad. Jag hittade även ett linne som är lite behövligt. Även Niklas hittade en kavaj. Sedan bar det hemåt. Väl hemma kom V och hämtade mig och vi stormade ÖB. Kom hem med en hel del grejjer därifårn och ikväll har vi tittat på fotboll. AIK - Djurgården, så får se hur det slutar.

I morgon har jag bara två lektioner och slutar innan 12. Skönt.

PoK Sara

Huvudvärk

Sista gången jag kollade på klockan inatt var den 03.54 efter det nångång somnade jag med extrem huvudvärk. Jag han bara sova två timmar innan V ringde och sa att han hade kommit hem. Skönt tänkte jag och tänkte somna om. Men det blev inte riktigt så. Låg och vred mig i sängen och sedan gick jag upp för att dricka vatten. Då känndes det som att mitt huvud låg och guppade på havet och jag kännde mig bakis och på grännden över moset så mådde jag illa. Även fast jag bara hade två lektioner idag så orkade jag inte bita ihop, och absolut inte med en tre timmars lång data lektion med Jim. Så jag stannade hemma idag. Låg lääänge i sängen och tog det lungt och för nån timme sen fick jag äntligen träffa V.Fick massa fina presenter.
Ikväll blire lungt, och så blire lite plugg inför provet imorrn.

PoK Sara


Outsiders

I programmet följer vi ett gäng unga danskar som betalat dyra pengar för en raggningskurs i Stockholm. De har fått hjälp av Max, som är så kallad pick-up artist, och målet är att killarna under helgen ska få hångla med så många som möjligt - på kortast möjliga tid.

Låt mig små le, men ska man behöva betala för att lära sig att ragga? Eller på killars språk, få tjejen i säng.

just nu

Pengar är skit just nu, även fast jag fick 500 spänn av papps idag bara sådära.
Du är skit just nu, jag vill inte veta vad du gjort och inte gjort.
Rummet ser ut som skit just nu, jag borde städa.
Datorn är skit just nu, förstår inte varför det är fel på den hela tiden.
Mitt hår är skit just nu, även fast jag precis har färgat det.
Sminket  är skit just, för det håller på att ta slut och jag kunde inte köpa nytt idag för det var stängt. 
Sommarjobb är skit just nu, pank i sommar alltså.
 Denna lista kan bli lång, men jag sätter punkt här.

Men dagens väder är juh helt underbart !


00:57

image422
Jag är trött, irriterad & har ont i magen. Imorrn blire teater och förmodligen lite shopping, tackfördet!. 

4 Minutes



Igår var jag med Hannah efter skolan, vi planerade våran idrottslektion. Sedan åkte flickan hem och jag kan säga att kvällen skulle suga getpung (ursäkta språket) om jag inte gick och träffa Ida. Vi gick ner till vattnet och satt och snacka innan vi gick hem till henne och pressade denna låt. Sjukt bra låt. Skulle igentligen gå med Ida & Denise till en fest men magen strejka och det gör den även idag.
Snart kommer iallfall kusin och vi ska gå på stan antar jag. Måste iallfall köpa hårfärg.

PoK Sara

Freeedaaag

idag är det fredag och helg. Skööönt. Har iallfall bara en lektion idag och den börjar 12.50.. & det är idrott, mindre kul. vi ska nämligen ha löpträning. Uschan buschan..
Men efter det ska jag förmodligen vara med Hannah. och kvällen står öppen.

16 dagar har snart gått...

Sometimes You Can't Make It On Your Own


Onsdag

Idag blev det skola igen från en långhelg. Det var superskönt att slippa skolans längsta dagar. Skolan började iallfall med en lektion, Inför körkortet. Sedan blev det krubb, fiskbörjare mums. Även fast jag inte är så förtjust i fisk.
Sedan fick jag mig en ovanlig syn av en människa jag inte träffat på huuuur länge som helst. Där stod hon, mitt i centralkorridoren och delad ut flyg blad om MUF. Så det blev en hel del snackande eftersom vi inte pratats vid på ett tag. Kul att se dig tjejen !
Sedan dog jag en vit lögn för våran mattelärare. Så jag gick hem efter det och la mig och kollade på OC, räknade även några tal i matteboken och det var fler tal en vad jag gjort på hela året tror jag.
Efter någon timme kom syrran och Sofie hem då det blev lite mer OC tittande och sedan åkte vi och hämtade upp Elin och sedan vidare ner på stan, det skulle nämligen shoppas det sista inför studenskivan. Jag åkte med för att köpa hårfärg till mig själv men självklart glömde jag det. Det får helt enkelt hinnas med någon annan dag.
Hem igen för att äta mat och fick även en pratstund med älskling. Sen middagen har jag tittat på tv, pluggat, duschat och lite så. Nu ska jag se lite mer OC innan jag tar och sussar kudden.

Fick en sån där konstig magkänsla, en ond känsla som om man skulle göra sitt livs största val. tyvärr sitter den kvar även nu.

PoK Sara


Peter Johansson



Han är grym !

Tisdag

Var uppe med tuppen idag känndes det som, även fast jag var ledig från skolan och hade sovmorgon. Men gick iallafall upp och det var superskönt att solen lyste ute. Gjorde mig i ordning och åkte ner på stan med syster. Hälsade på min lillasyster som gör sin prao på lekplaneten, hon såg ut att trivas.
Äredet på stan var köpa en volym master, eftersom jag dagen innan lakt huvudet på sne och blinkat med ögonen och vips så hade jag 500 spänn i handen. Men det var tack vare min systers hjälp också. Min pappa är allt snäll han. Var också och beställde tider på körskolan nu, så ska jag verkligen ta körningen på allvar.
Åkte sedan hem för att baka bullar, dom blev sjukt goda. Vi gjorde även blåbärsmuffins, mums !. Vi svullade och kollade både på OC och One tree hill och syrran prövade volym master på mig. Och jag kan inte säga annat en att det blev fluffigt. Sjukt bra grejj detdära. 
Middagen skulle lagas utan mig, hade varit duktig och skrivit ut recept och grejjer. Så det blev pasta med någon slags sås. Faktiskt riktigt gott. 
Vid 6 tiden åkte jag och syrran för att hämta Hannah på flygis och sen vidare ut till Kim. Där även Calle befann sig. Vi skulle fota Kims apa till vårat projekt Kärlek 08. Nog med att man har en apa hemma, men han hade även en grymt stor hund, två landsköldpaddor, två hästar, 2 ormar, spindlar och två katter om jag minns rätt. Grymt coot . 
Har också övningkört lite med papps.

image415

image416


image420

image421
Dock en fruktansvärd ful bild på mig, eftersom jag var lite små rädd, men fokusera på apan (a)

Grattis

image412

Grattis på födelsedagen Babe !
Nu får du äntligen supa till på krogen.

40 Snabba

1. Namn jag lyssnar till: Sara, Snara,Syrran, Karlsson, Älskling, Gumman, ''sarre''
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag kan står för det jag säger och är inte rädd för utmaningar
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: en hel del saker..
4. Detta är jag rädd för: Bli sårad
5. Tre saker jag vill varje dag: Skratta,få kärlek och känna välbefinnande.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Äta ärtor, gå ner i spagat eller split.
7. Detta tycker jag om att göra: Vara med älsking, vänner och familj.
8. Detta vill jag göra just nu:  Ta nästa flyg ner till thailand och få träffa älskling.
9. Bästa känslan: När man har riktigt kul och känner att det här är livet! 
10. Värsta känslan:
När känslan kommer i magen över någonting man inte kan styra över.
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Omtänksam, snäll och rolig
12. Jag vill gifta mig: när jag är redo och när jag hittat mannen i mitt liv.
13. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Hitta kärleken som håller till döden skiljer oss åt, leva livet och resa.
14. Min käraste ägodel:
Mina närmaste!
15. Något jag vill ha i present: Ett nytt objektiv.
16. Detta har jag på mig just nu: Leggins, tunika, linne.
17. Favoritkläder: Jeans och tröja!
18. Följande musikstilar tilltalar mig mest: allt som man kan nynna till.
19. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just nu i skrivandets stund) :
Adam tensta - my cool
Britney spears - blackout
Paramore - riot
20. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast:
Foto
Tråkigast: Multimedia
21. Stjärntecken: Jungfru
22. En bok jag gillar: pojken som kallades det. Tyvärr den enda bok jag läst.
23. En film jag gillar: Det är många, har svårt att välja.
24. Favoritdoft: Sommarvärme
25. Detta äter jag gärna: Tortilini och pappas mat.
26. Dricker helst: Vatten.
27. Favoritgodis: Choklad, helt klart.
28. Hit vill jag gärna åka på semester:  Thailand men även till Italien.
29. Färg på mina ögon:
Gröna
30. Min längd: 171 cm
31. Jag spelar:
  Luftgitarr.
32. Person jag beundrar: -
33. Så här bor jag: Jag har två ställen jag bor på , eller igentligen tre. Men två av dom är lägenheter, kan inte påsåt att det är så mysigt. Och den tredje är hos V, och han bor i ett nybyggt hus.
34. Antal döda krukväxter i hemmet: Dom som har dött i våran hem har nog varit mina, så kanske 5 stycken.
35. Favoritfärger: Röd, svart, vit, grå.
36. Bästa present jag fått: Jag har fått mycket fint.
37. Senast köpta skiva:  köper aldrig skivor
38. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ingenting, eller måste jag välja så blir nog fötterna.
39. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: kroppsformen i sånna fall.
40. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En svindyr katt .

Drömmar

På sista tiden har jag drömt om många olika händelser. Endel är mer skrämmande en andra. Det har varit en obehaglig kännsla och vakan upp och inte riktigt veta om drömmen är sann eller inte. Vissa drömmar har varit helt underbara och jag önskar att inte skulle ta slut. Men jag undrar om drömmar betyder någonting?.  I så fall, vad i drömmen har betydelse?

PoK Sara

Söndag

Hela dagen har jag legat i sängen och kollat på OC. Men vid 5 tiden så åkte jag upp till donken för att äta lite ''dagen efter käk'' med mina bakfulla kompisar. Som alltid blev det skratt och prat. En hel del prat om gårdagen va alla gjort och sakt. Fun Fun !
Efter allt svullande så kom pappa och hämtade mig för att vi skulle övningsköra. Vi släppte av Thess och Pernilla vid busstation och sedan åkte vi iväg till ett lämpligt ställe att börja på, som min pappa säger. Även fast jag har övningkört en hel del nu. Men det börjar ta sig måste jag säga. Så ska beställa tid på körskola i veckan som jag inte hann med förra veckan.
Men nu ska jag kolla på mera OC och dricka tee. Måste även berätta att jag är ledig måndag & tisdag. Så hilma skönt !

PoK Sara

Gårdagen

Hela dagen igår var jag så sjukt taggad, lixom alla andra. Jag menar 18 årsbarnet skulle firas med dunder och brak. Och det kan man säg att det gjordes också. Kvällen började med tårtätning och paketöppning. Det blev även lite schysst bål och jag må hon leva. Sedan började mer folk rammla in och det blev singstar och det började hinkas. Vissa mer en andra som sedan ledde till rejält spår, tyvärr.. 
Men efter dessa personer blivit hemskickade så blev det genast mycket trevligare. Det blev mer tårtätande och Sex and  rockenroll spelande, eller dock bara frågorna. Och man lärde sig en hel del kan jag säga. Nä, skämt och sido.
Var hemma vid 2 tiden igen där sängen väntade.

Idag har jag börjat titta på säsong ett av OC. Hade tänkt börja om från början nu, och se alla 4:a säsonger. Lite senare sen så hoppas jag på att det blir donken med tjejorna, eftersom Robert jobbar. . Annars är dagen helt oplanerad.

PoK Sara


 


Paaaartyyy


image402Det är äntligen lördag och den dagen jag har längtat efter hela veckan. För ikväll blir 18 årsparty för hela slanten & jag är så grymt taggad. Men det är trots allt några timmar kvar så dom tänkte jag städa rummet innan jag går och solar. Och sedan hem till syrran för att umgås med henne, spela wii och äter varma mackor som vanligt antar jag. Sedan är det bara börja tagga och göra sig i ordning för att vid 6 tiden kommer Mickan och hämtar mig och vi far till Helén. Och sedan vidare till paaaartyt ..

Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag.

PoK Sara

Älskling

image397

Ta och kom hem & pussa på mig !

Honey <3

Pratar precis med älsking på msn. Han har grymt bra väder och han har tydligen köpt massa fint till mig. Så nu vill jag bara ha hem honom.
Men det är trots allt bara 11 dagar kvar..

Nu ska jag åka till min kusin som fyller år.

PoK Sara

just now

För varje dag som går så ökar ångesten och jag känner inte samma trygghet när du inte är i min närhet. Jag är ganska säkert på att jag inte vill uppleva samma sak igen, för tiden går inte alls fort.


Jag och min vän Ida men den konversation på msn

S a r a säger:

Fy fan för att föda barn !

Ida.. säger:

Har du gjort det nu sedan vi pratade sist?

S a r a säger:

Haha,aa

S a r a säger:

Nää, klart jag inte har. Men jag kollar på barnmorskorna

Ida.. säger:Jag ska minsann aldrig klämma ut någon, har hört för mycket läskigt om det

/../

Ida.. säger:Om jag skulle gifta mig och så skulle min man vilja ha ett barn så skulle jag nog åka på semester i 9 månader och komma hem med en annan unge och påstå att det var vår

S a r a säger:

Hahahaha, ni åkte på smekmånad i 9 månader och kommer hem med en svart unge .

S a r a säger:

haha.

Ida.. säger:HAHA ja men precis Jag är arab egentligen förstår du, men jag har blivit blek av att sitta här. Mitt barn fick dock min riktiga hudfärg.

Ida.. säger:Hållbar ursäkt


/../

Ida.. säger:

Nej men vill killen ha ett barn så kan ju han föda ungen också

S a r a säger:

jaa, precis

S a r a säger:

Dom säger på tvn att det var härlig att föda barn

S a r a säger:

Hur i helvete kan de vara de?

Ida.. säger:

Öh ursäkta..

Ida.. säger:Klämma ut en häst genom näsborren måste ju också vara skönt


PoK Sara


Bara Onsdag

Ja, idag är det bara onsdag. Jag förstår inte varför tiden går så grymt sakta. Jag har gjort massor av saker för att få tiden att gå lite fortare. Men det har inte direkt fungerat.
Idag gjorde jag inte det som var planerat utan gick med Emelie, Annie, Madde och Camilla till arenan och åt mat. Riktigt trevligt faktiskt.
Sedan gick jag hem och glode lite på OC innan syrran kom hem och gjorde mig sällskap. Vi spelade lite wii och kollade roliga filmer på youtube. Åkte upp till mormor och morfar för att Sofie skulle komma och kolla på syrrans bil, eftersom den var tillsalu. Men inte nu längre för att hon slog till & köpte den. Så nu kommer Sofie glida runt i den lilla röda pärlan.
Så nu sitter jag hemma och ska läsa lite i körkortsboken och sendan kolla på Rent hus & Greys anatomy.
PoK Sara

Övningkört

image395
Nu på kvällen har jag övningkört med papps i våran nya bil. Måste säga att det gick allt ifrån jättebra till SKIT dåligt. Hade tänkt börja köra på körskola men det har inte riktigt blivit av för jag har kännt  att jag behövt lite,lite, lite mer körning hemma. Jag har helt enkelt varit för feg för att våga att beställa tid för att köra. Men nu tyckte pappa att jag skulle ta mig i kragen och göra det. Så ska nog ta och göra det imorrn.
Jag tror även att jag ska beställa klipptid imorrn också. Måste verkligen klippa mitt hår, det är ganska risigt. Men jag vet inte vart jag ska klippa mig någonstans. Jag vill gå till någon som verkligen lyssnar och klipper som man vill och inget annat.

Jag tar en dag i taget.

PoK Sara

ett oväntat samtal

Skoldagen har gått någerlunda snabbt och jag har nästan blivit klar med min ena flash uppgift som jag håller på med i multimedian. Dock måste jag säga att våran klass är lite annorlunda. Skriker rakt ut när man inte fattar minsta lilla, haha. Men måste säga att vi har blivit bättre.

Idag har jag också lämnar in mina CVn. Jag trode det var försent men tydligen var det inte de. Har redan ett jobb om jag vill ha det, men nackdelen är att det ligger i Stockholm och jag vet inte om jag orkar pendla. Men jag vill också ha ett jobb där jag kan få jobba några timmar extra på helger eller i veckorna. Och det lär jag inte få om jag jobbar i Stockholm. Men jag håller tummarna nu och hoppas på det bästa. Jobb som jobb.

Fick också ett oväntat samtal idag av en vän. Jag menar, det du frågade var i mina öron helt oväsentligt. Det var trots allt över ett år sedan och det var något som jag inte hade något med att göra.

PoK Sara

Ett efterlängtat samtal.

Fick precis ett samtal av V från Thailand.
Vädret var superfint och jag är inte ett dugg avis ;).
Jag skulle lätt ta nästa flyg ner för att får lite färg på kroppen och träffa honom. Men men, tiden går nog ganska snabbt här hemma endå, utan det fina vädret.

PoK

Syster <3

image393
Du är den personen som ställer upp i vått och torrt. Du är alltid glad och man blir på bra humör när man är med dig, även fast vi har våra mörka stunder. Vissa säger att vi är lika, och jag ser delvis likheter.
Men inte alltid till 100 %.
Men det jag vet är att du, oavsett hur lika eller olika vi än är att du alltid kommer att ställa upp för mig som en syster.
Tack för att du finns, Jag älskar dig !

Söööndaaag

Fredagen blev inte alls som planerat, jag bestämde mig ganska tidigt för att skippa Rimbo och kanske ha lite mys hos Hannah. Men det blev inte heller av. Istället hade jag myskväll med min älskling. Vi åt pizza kollade på talang och spelade wii och hade det riktigt mysigt. Både jag och V spöade syrran ganska hårt  när vi spelade wii.
På lördagen så gick jag upp tidigt för att vara snäll och lägga i mer pengar i p-aotumaten till V´s bil. Konstigt nog så möter man varenda kotte som bor i samma trapphus. Förstår inte varför man måste möta alla när man är som ofrächast och så tidigt på en lördagmorgon. Men när jag skuller krypa ner i sängen igen så vaknade V och frågade
- vart har du varit?
- Jag har varit och stoppat i mer pengar, så du slipper få p-böter.
- Jaha.(han vänder sig om).
Det är tacken för att man har gått upp och skrämt livet ur alla grannarna i min otroligt färcha utstyrsel. Men men. vid 11 tiden åkte jag, pappa och syrran till Stockholm. Vi skulle nämligen hämta nya bilen som syrran och jag ska få och massa proslin. Hemma med två fullpackade bilar så blev det uppackning innan jag åkte ut till V.
Vi kollade på körslaget och kollade efter tatueringar. Sedan somnade båda i soffan framföra reprisen av Sverige pussas & kramas.
Idag söndag har vi tagit en lång sovmorgon med massa mys. Vi har städat, packat, ätit onyttigheter och kollat på tv. För några timmar sen sa jag pusshej till älskling, för han sitter om nån timme på ett plan ner till Thailand. Och jag är inte ett dugg avis. Ses igen om 16 dagar...

image388

PoK Sara

Freeeedaaaag

image386Nu är det äntligen fredag och man får lite sovmorgon. Men inte för min del, upp klockan kvart över sju. Orkade inte göra mig i ording så jag låg ca 40 minuter i soffan och kollade på The voise på kanal 5. Måste säga att det är en bra start på dagen. Sedan kom jag på att jag kanske borde väcka V.
V vixade sig och jag låg kvar i soffan. Jag började nämligen inte förän 10.00 så jag fick skjuts hem av honom och fixade mig hemma istället.
Väl i skolan hade vi en matte lektion där vi i princip inte gjorde något, som vanligt med andra ord. Sedan blev det en lektion med underbara Helena. Men eftersom vi skulle planera våran utställning till kärlek 08 så smet vi och ät istället. Så det blev inte mycket gjort på denna lektionen heller, som vanligt. Rasten rullade på och vi skulle ha idrott och där fick vi spela tennis. Hade inte en aning om att vi hade en tennishall på skolan, så att gå in där var ungefär att gå in i en helt ny värld. Hah, men iallafall.






Hur najs är inte dehära vädret föresten?, Det är så skönt att slippta dendära tjocka äckliga jacka, & kunna gå i leggins utan att frysa arsleet av sig.
Kvällen är obestämd, det kanske kanske blir Rimbo med några brudar eller så ska jag till Hannah. Men just nu lutar det åt att vara hemma och ta de lungt.  


PoK Sara


Torsdag

Skoldagen var lagom kort med endast en lektion med en ny lärare. Eller snarare en till lärare. Eftersom vi är så många i vår fotogrupp så hade våran underbara rektor bestämt att vi skulle få två lärare. Men iallfall, jag tror det han lärde oss på denna lekton har våran andra lärare lärt oss på några lektioner. Inte nog med de så la han också ett par schyssta komentarer måste jag säga.

Nu ska jag dricka te och ta någon att äta. Och fortsätta titta på skärgårdsdoktorn och sedan på tusen bröder.
Ikväll hoppas jag att V kommer förbi.


Testing

image383

I know now

Du gör mig bara irriterad.
Du gör mig bara sådära grymt jävla förbannad.  
Du har verkligen lyckats trycka på alla öma delar.

Nu vet jag att jag lever.


Resume torsdag-söndag

Nu funkar äntligen blogg.se igen, eller det va nån dag sen men jag har varit helt upptagen.
Ja, som sakt, jag åkte upp till fjällen i Torsdags morse. Syster och Kusin var på helspänn kl 5.00 på morgonen och jag var supertött. Tog iallfall med mig täcket i bilen och somade glatt.
5 timmar senare var jag uppe i sälen och solen sken, Perfekt skidväder.
Summa sumarium av denna resa är att den varit grymt kul, massa skidåkning, godisätande, wiispelande, filmtitande, skratt, kortspelande, god mat och en hel del tokigheter som alltid händer i vår familj.
Bilderna får tala för sig själv
    
  

    
Orkar inte lägga upp alla bilder här, kolla min bilddagbok. Där finns det fler.

Min nya favorit film


RSS 2.0