Hannahpanna!

Wiii, jag, Emelie och Camilla gömde oss utanför Hannahs hus idag när hon kom hem. Hon blev riktigt överraskad. Men det var så kul att se henne. Och brun var hon också. Vi träffades bara en stund, men vi har planer för morgondagen! Stackarn har inte sovit på hela flygresan. Jag älskar att ha henne hemma igen!

O dagar...

Wiiii, Snart landar Hannah på svensk mark! Jag längtar som tusan!

Men snart ska jag åka till arbetsförmedligen på nått informations möte, om ett nytt företag som kommer hit. Så jag hoppas på det bästa!

I snöstormen

Åkte och städade i Edsbro idag. Det gick kanon att åka dit, men hem var inte kul. Vägen bara försvann av all snö. Men när jag kom hem så kom några underbara brudar över och umgicks lite. Senare kom Marika över och klippte mig, välbehövligt! Tack så mycket !
Nu har jag precis ätit en smörgås och ska ner och hämta tvätten och sen sova.
Imorrn blir det mer jobb i Edsbro.

Uppsala

Har varit i uppsala med Marika gått på Ikea och lite annat. Riktigt mysig dag. Fick självklart med mig lite nya saker hem. Men kollade mest runt efter grejer till hallen. Ska få med mig Viktor att åka med så vi kan köpa hem allt, eftersom han vill vara med och bestämma. Egentligen har han ingen talan, men vi kan ju låta honom tror det.
Viktor är och hämtar mat, han övertala mig att vi skulle äta kebab. Så jag antar att jag fick vika mig. Men resten av veckan blir det att äta hemma.
Snart ska jag åka till rimbo och spöa tjejerna tv-spelet som vi spela förra veckan. Vi hörs!

Alexandra Burke - Bad boys


Det är okej att du kallar mig Blåmes. För jag saknar det...

Söndag idag ja. Mår skit idag även fast jag inte drack igår. Mår fruktansvärt illa, har ont i magen och har mega huvudvärk. Det blir inte direkt bättre av att jag ska åka iväg och jobba några timmar.

Ikväll ska jag väl bara vara hemma och kolla Johan Falk. Hörs senare!


20 barre


Här har vi mannen som fyller 20, åtta månader innan mig.
Usch, känner mig lite liten...

Ja, jobbade mellan 10-14 idag. Kom inte en enda kund på hela den tiden. Tummen upp för det, Hah.
Åkte hem och hann inte mer en ur duschen innan gästerna kom. Sen dess har det blivit smögåstråta och massa annat gott.
Ska snart göra någon slags middag. Har så jävla ont i magen så jag vill typ dö + halsbränna på det. TOPPEN. Men får ta en tablett så kanske man kommer på benen igen.

Det är upp till dig nu.

Det är bara en vecka kvar nu innan Hannah kommer hem. Helt sjukt att tiden har gått så fort egentligen. 2 månader har bara försvunnit, även fast det ibalnd känns som en evighet.

Har iallfall varit hos Svärföräldrarna och ätit. Vi har också gjort smörgåstråta tills imorrn då Viktor fyller 20. SYSTEMET. Haha. Har hunnit varit hos Johanna en stund där Helen & Matilda var. Vi checkade in Let´s Dance och jag hejar på Willy, precis som Helén. Haha.

Hämta syrran i svanberga och åkte hem till mamma och såg vem som åte ut Let´s Dance. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Men det blir nog inte så lätt eftersom Viktor har sina pokerkompisar här.

Nya friska tag imorrn.

Freedaaag

Morr, ge mig!

Igår var en slapp och skön dag. Lämnade inte hemmet en enda gång. Skulle ha åkt med pernilla och kolla hennes nya lya, men det kom lite ivägen. Men hon kom iallfall till mig på kvällen. Vi snacka massor, vi har nämligen mycket tid att ta igen. Sen kom, Mickan, Skrotis, Johanna och Helén över. Myspys.

Idag ställde jag klockan för att gå upp tidigt. Men icke, jag sov för länge. Anna kom vi elva, vi åt frukost och snacka massa skit. Hon ska nämligen åka till australien om några månader. Och då ska jag och Hannah åka och hälsa på, hoppas jag!.

Nu ska jag ner på stan och kolla på present till min pojke. För han fyller nämligen år imorrn. Imorrn ska jag jobba också. Då får jag tvinga mig upp tidigt.

Hörs senare!

Tooorsdaaag!

Johanna följde också med till Rimbo igår. Vi spela ett tv-spel som var skit roligt. Ska be Viktor ladda ner det åt mig. Så jag kan bli bäst på det! (Eftersom jag är så dålig förlorare, även fast jag anser att Johanna drog lite mycket i mig, medans Malin lät oss göra jobbet och ta alla poäng.mohaha)

För ett tag sen gick Tess, hon hade köpt med sig mat och kom hit och luncha med mig. Gullunge!
Idag vet jag inte vad jag ska göra rikgit, städa står väl högst upp på listan egentligen. Men det skiter jag i och åker hem till Pernilla istället. Ska hjälpa henne att köra in några kartonger och kolla på hennes nya lya! Spännande! Hörs sen!


L som i lat...

Åkte och fika med Marika vid halv 1 på pelikan. Frukost för min del, men inte för hennes. Usch, sov för länge idag också. Sen åkte vi och besikta bilen. Den gick igenom, YES! Skulle bara byta två lampor, men det får pappa göra.
Snart ska jag åka till rimbo med Helén. Vi ska hälsa på Malin&patte!

Smart Sara!

Fick nagellack på en tangentknapp. Då tänkte jag att jag kunde ta en topps med lite aceton på, och ta bort det.. Inte direkt smartaste eftersom den typ smälte?:S Ser helt sjukt ut. Bra jobbat Sara! Helvit dator, en smält knapp och den är typ smutsig också. Tummen upp för mig!

Grattis vännen!

Idag fyller världens bästa Hannah år! Grattis till dig på andra sidan jorden! Men nu är det bara 10 dagar eller 240 timmar kvar. Fattar ni? snart har hon varit borta sådära monsterlänge.
För övrigt så känns denna dag inge bra. Sov jätte dåligt i natt. Men ska iallafall gå upp till mormor. Ska sy upp mina gardiner. Sen ska jag åka hem till mamma och ät middag där. Det var ganska länga sen faktiskt.

Skriver här, för att det kanske finns en chans att du ser det. Tänker inte pressa dig på vad som har hänt så att du har isolerat dig helt. Jag vet att du inte vill prata om det, och det accepterar jag. Men det jag har lite svårt med är att inte veta hur du mår. Toppen vet jag att det inte är, men är du okej? Mer en okej? eller är det helt skit?
Som vän så undrar man. Jag vet att jag inte ska vara orolig, för jag vet att du klarar allt. Men nu är jag orolig, och jag vet att det inte bara jag som är det.

Söndag

Musikalen var skit bra. Massa bra musik och massa bra dansare. Mycket bättre en filmen. Men ingen musikal slår Mamma mia!
Var inte hemma för en vid midnatt igår, la mig och titta på film med hopp om att viktor skulle ringa så jag kunde åka och hämta honom. Men självklart hinner jag se klart filmen och stänga av datorn och somna innan han ringer. Klockan var närmare 4 innan jag hämtade honom. Och jag var inte den gladaste. Man ska verkligen inte ringa och väcka mig (a).
Idag har jag tagit det lungt, var hos Martin och Peter en säng och kollade in deras nya hus. Sen svängde jag förbi och handa och sen en sväng till mormor. Planerade lite inför veckan.
Har också hunnit med att träffa Malin, Helén och Patric en stund. Nu ska jag laga mat och fortsätta fixa lite här hemma. Tog bort alla julgrejer så det ser lite tomt ut.
Ikväll blir det mys framför tvn med Viktor. Vi ska se en annan del av köping och Johan falk. Hörs!

Lördag

Satte nog ribban för högt när det gäller filmen Snabba Cash. Den var inte alls som jag trott och blev nog lite besviken. Fast det gjorde inte så mycket eftersom jag fick se Joel i nästan 2 timmar. Det var ett ganska öppet slut, så det skulle inte förvåna mig om det kom en uppföljare. Men se filmen, den är helt klart sevärd!
Efter filmen igår så beställde vi pizza och svullade till Let´s Dance.
Vid halv 11 tiden så drog vi till Malin,Helén och partic i Rimbo. Vi kollade på tv och snackade skit. Var hemma igen kl 2 och idag sov jag föör länge.

Om drygt två timmar kommer pappa och hämtar mig för att sedan plocka upp syrran. Sen åker vi till stockholm för att äta middag med farmor,farfar,kusinerna, farbror och faster. Innan vi ska gå på musikalen Hairspray.


Fredag

Avatar, som jag såg igår var bra. Kanske inte riktigt min smak, men den var absolut se värd. Kanske en film som man bara ser en gång. Efter filmen igår så åkte jag hem till Ida där det var massa fina brudar.

Idag har jag varit och handlat lite, Ida och Madde har hållit mig sällskap. Nu har jag plockat ner alla julsaker. Ska fixa lite av min tvätt nu innan vi ska möta upp Thess på bion. Vi ska nämligen se Snabba Cash. Läängtar typ ihjäl mig efter att få se Joel Kinnaman! ♥

Kelly Clarkson- Already Gone


L is for Love

Jag har kört 8 maskiner tvätt nu på morgonen. Snart ska jag ta tag i disken, damma, dammsuga och toka golven. Ska även plocka bort alla julsaker. Sen får jag se hur dagen blir. Hade velat gått och simmat, men hitta ingen som kunde gå med mig. Senare ska jag och lillasyster X2 gå och se Avatar.

Hatet, drivet, jackten!

Nu ska jag åka iväg till edsbro och städa. Lite extra pengar är aldrig fel.
Senare ska jag åka till Stockholm och göra lite bus.
Har beställt biljetter till Snabba cash som har premiär på fredag. GAAH, jag längtar. Joel Kinnaman♥

Är det de som kallas samlag?

Blev ingen bio ikväll. Tänkte att Marika skulle klippa mig. Men hon hör inte av sig så nu tror jag att jag ska iväg till Madde och Ida och ha lite mys. Kanske hinner jag träffa Mickan innan också. Vore toppen. Saknar den tjejen massor.
Har hunnit planera allt inför hallen nu. Så nu ska jag bara övertala min man om saken. Vilket inte kommer bli lätt. För här om dagen blev vi så osams om vad vi skulle ha för färg på köket så vi stod och skrek på varandra. Men jag antar att det är kärlek (?)

Avatar

Sov inge bra alls i natt. Kudden låg fel, täcket var för varmt, Viktor låg för nära, sen låg han för långt bort så jag frös. Så ja, ingen bra natt kan man säga. Sov för länge idag, men eftersom jag inte har något att göra idag så gör det
inget (?). Jag kanske ska gå på bio i kväll och se Avatar med mina småsyskon. Tills dess ska jag försöka göra en inköpslista på vad som ska köpas till hallen och sen lite annat.


Rätt svar!

Så, nu har jag fått fåtal gissningar av er läsare. Och det rätta svaret är: Solglasögon från Tom Ford. Det gissade jag inte på när jag såg bilden för första gången, och tydligen inte ni heller. Men "Hejhopp", GRATTIS till vinsten!

Nu väntar lite charging.


Money, Money, Money

Sara, du är så jävla duktig att spendera pengar när du inte har några!
Ja, jag kom hem med 3 nya blommor, gardiner och en tvålpump. Självklart ska jag handla när jag inte har några pengar alls. Får i och för sig lön på fredag. Men det är faktiskt 4 dagar kvar. Nu ska jag väl äta lite vatten och bröd innan jag åker iväg till jobbet. För det är väl det enda jag kommer att ha råd med dom närmaste dagarna.....
Inom 2 veckor kommer jag åka till Ikea, köpa grejer till hallen. För nu ska det göras om! WOW.

In the big city.

Helgen har rullat på bra. Jobb båda dagarna och det har varit intensivt. Speciellt gårdagen. Men jag har hunnit med massa annat också, som att vara med vänner, ätit en god middag hos min pappa, och varit med Ida.
Idag har jag hunnit med att diska, åh vad jag vill ha en diskmaskin! Tur att vi ska göra om köket snart. Gah, jag längtar!
Nu ska jag en sväng med marika på stan. Ikväll blir det jobb, 17-20.

Night of the hunter


Är hos tant mutti, men ska strax lämna henne och allt galet hon håller på med. Ska nämligen hem till Johanna där det är massa fina flickor. Sen kanske det blir en sväng till trädgården om jag orkar. Massa löööv till er vänner <3


Blir aldrig som man tänkt sig.

Jaha, så ska man tydligen jobba imorrn. Kul att man får reda på det nu idag. När man har bokat upp hela sin helg. Kul att man får veta att dom bytt rån jämna helgen till ojämna. Egentligen är det bra, eftersom då är jag ledig nästa helg så jag kan hjälpa syrran och flytta. Och den helgen när Hannah kommer hem. Bara 3 veckor kvar nu.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Kanske ut med Tess, Matilda och Helén? eller ska jag kanske våldgästa Ida som vanligt (?)
Någon annan som har ett förslag?

8jan10

Idag är det en sån här dag som man bara vill dra täcket över huvudet och vakna upp i morgon. Har absolut inte lust med någonting och skulle kunna gå och lägga mig igen. Men jag har lovat mig själv att städa och plocka lite här hemma. Sen får vi se vad som händer.

7Jan10

Hämtade jag upp syrran kl 8 i morse. Vi tog bilen till Mörby där syrran skulle gå hos tandläkaren. Sedan vidare till kusinerna i nacka. Adam,jag och syrran tog en sväng till nacka forum, och där hittade jag ett par blåa chinos på REA. Helt fantastiskt. Har letat som fan efter ett par sånna. Självklart kommer jag inte använda dom för en i vår, men jag är lycklig.
Sen åkte vi till farmor och farfar och åt vaniljhjärtan. Drog hem till kusinerna igen och kollade på Wallander och åt middag. Kom hem för drygt en timme sen och nu ska jag lägga mig och kolla på film.
Imorrn ska jag sova ut. Tjing!

5januari2010

Gick i morgonrock till klockan halv 5 idag. Hur mysigt som helst. Tess kom och hämta mig vid 5 tiden och vi drog en romantiskt middag på gyllene fågeln. Sen drog vi till hem till Johanna där Helén var. Vi kolla på tv och åt lite onyttiga karameller. Åkte hem vid halv 10 tiden och kollade på Paradise hotel.

Nu sitter jag och Viktor och chattar med varandra på msn. Eftersom jag sitter i köket, på grannens internet, och Viktor i vardagsrummet så känns det onödigt att prata högt. Det är romantik på hög nivå, massa kärlek till dig!

Tycker ni är dåliga på att kommentera på mitt tidigare inlägg om reklamen!.. Kom igen!

Tack och lov för skype ♥

Sitter och pratar med Hannah nu på skype. Första gången vi snackar där sen hon åkte.. Helt sjukt..
Hannah babblar på om allt möjligt och jag lyssnar med stora öron. Även fast jag är sjukt trött. Det är ju dag där medans det är natt här. Men man vill ju aldrig missa chansen att snacka. Vi har så mycket att prata om att vi knappt vet vart vi ska börja! Men det känns som hon sitter i sitt rum där hemma och imorrn kommer jag åka till henne.Precis som vanligt. Men så kommer det självklart inte bli, men man kan ju önska....♥

Reklam!

Jag ber om ursäkt för bilden. Men Tant mutti skicka den till mig och jag måste bara fråga...
Vad tror ni dom gör reklam för?
Nu vill jag ha många gissningar! Så ger jag svaret till er i ett annat inlägg!

Ny vecka på gång..

Sov fööör länge i morse. Skulle ha gått upp halv 8 och tvätta. Men jag kom inte upp för en kl 9. Så nu är jag skit stressad över om jag kommer hinna tvätta allt. Sen ska jag börja jobba kl 4 också. Tror jag måste hinna handla innan det, annars får jag göra det efter jobbet.
Idag saknar jag min Hannah extra mycket. Men som tur har hon tillgång till datorn nu så vi kan prata.

zzzZzzZZZzzz

Tänkte göra nån nytta här hemma. Men nu blev jag så trött. Skulle kunna somna när som helst här i soffan. Men jag ska försöka hålla mig vaken tills Viktor kommer hem. Vi ska då försöka laga någon slags mat. Lite svårt att göra det med tanke på att vårat kylskåp är full med tårtor. Och massa annat oätbart. Helt plötsligt blev jag sugen på kinamat... Jag som HATAR kinamat... Hum, undra vad det blir...

3jan10

Nu har allt folk gått hem. Full rulle, lite mer en 20 pers i min lilla tvåa. Mycket folk blir det. Trodde det var John Falks filmer ikväll, men tydligen inte. Det är nästa söndag dom börjar. Typiskt.
Viktor kommer inte hem för en senare, och jag hade tänkt fördriva tiden med att......

Hipp hipp hurra!

Ska börja städa lite nu. Eftersom min syster fyller 21 år imorrn ska det firas idag, hemma hos mig. Eftersom vi får inte plats hos pappa. Jag hoppas hon kommer snart så hon kan hjälpa mig.
Vet inte vad jag ska göra mer idag, ska i allafall se Johan falks första film ikväll. OCh det tycker jag ni också ska göra. Eftersom Joel Kinnaman är med ♥

2010


Mitt nyår var kanon! Många nya ansikten men mycket trevligt.
Bilderna får stå för mitt nyår.
Bilderna är tagna från my.

RSS 2.0