Helgen

Jag har haft en underbar helg, i fredags var det middag med underbara människor, sen blev det trädgårn, hemgång ganska tidigt för en loppis på sportcentrum hela lördagen. Ut till sommarstället och åt god mat och kollade finalen av robinsson. Och fan va besviken jag var över att hon vann.
Idag har jag solat, varit på konfirmation, spelat "söndags-matchen" och pluggat. Jag är nöjd över min helg och nu ska jag ta nya tag inför en till vecka i skolan. Men snart är det slut, jag räknar ner.....

.

Sitter hemma hos världens bästa och hon håller på att göra i ordning och snart ska vi hämta annsooo och vi ska åka och handla. Jag känner att kvällen kommer bli superbra och det känns behövligt efter alls stress i skolan över betyg och förjävliga lärare.

Freeeedag

Igår pluggade jag hela kvällen eftersom jag har religionsprov idag. Spännande och se hur mycket jag kommer ihåg av buddha och hans jävla levnadsregler. Jag antar att jag får ta provet med en nypa salt. Och det är även det SISTA provet jag gör under min tid på media. SÅ JÄVLA SKÖNT!
Så ska snart cykla till skolan, och kvällen blir det trevligheter hos Hannah .

See you..

Btw, är det exakt 2 veckor kvar till studenten.. Hur skönt är inte det?


aldrig igen....

Jag ska aldrig, någonsin göra ett projektarbete. Jag ska aldrig mer jobba så hårt med ett projekt och bara få godkänt. Det känns så jävla orättvist. Malin och jag har jobbat stenhårt. Inte fan var det vårat fel att tryckeriet och Kettis hade problem. FY FAN. Och sen att vi kom igång försent. SÅ JÄVLA RUTTET. Det ska fan inte behöva göra så att man får ett lägre betyg..

Bella





För några veckor sen fotade vi som går Foto C Bella.
Och det här är en av bilderna som jag tog.



.

Igår vad det söndag och jag spendera nästan hela dagen i bilen. Nacka, Södertälje, Strängnäs hem en jävla bakväg som tog för lång tid. Träffade tjejerna och grabbarna och agerade målvakt en stund. Inte för att min insats var speciellt bra, men roligt var det. Sen hem och plugga eftersom det är sista rycket nu innan alla betygen sätts. Blää, på tisdag sätts dom. Och sen är det inte långt kvar, det är så stört att jag kanppt kan tro det. 10 hela skoldagar kvar innan det jag studenten. Shiiiit, jag längar!

Idag har det varit en tråkig skoldag med huvudvärk. Och fint väder har det varit också. Imorgon väntar en dryg skoldag, nästan 5 timmar framför datorerna.
Sen hem och plugga. Plugg, plugg, plugg. Sista rycket nu!

00:47

Sitter hos Anna fortfarande och vi åt en utsökt middag. Vi kollade på en asdålig film vi inte förstod någonting av. Och nu sover både Malin och Anna i soffan och jag tittar på en astråkig film på 4an...
Imorrn ska jag åka till Stockholm med Viktor och pappa. Viktor ska nämligen köpa båt så vi ska kolla runt lite. Har igentligen inte så stort intresse av det, men får följa med som sällskap.

"tagen på sängen.."

Sådära, nu är det lördagkväll och jag har inte hunnit äta middag. Malin var skit seg och anna har chockat mig och piercat tungan. Kvällen är oklar, men det känns lite som att vi kommer stanna i soffan framför en film eller likande.


Jag vill också!!!!

i need money..

Igår var jag i uppsala hela dagen. Gick i lite affärer och sen så blev det en tripp på IKEA. Och vi lyckades köpa en hel del saker och vi insåg att det fattas massa saker.
Gaah, känns som att vi aldrig kommer hinna färdigt med allt innan juli då  det är planerat att vi ska flytta in. Golv är bestämt, men tapeter och så är vi fortfarande inte överens om.
Mitt i allt roligt så käns det lite konstigt att säga att man ska flytta hemifrån. Det känns så himla overkligt.
Men iallfall, när vi kom hem igår så klippte Malin Viktor innan vi åkte ut till sommarstället och bara tog det lungt. Idag har jag inte gjort ett skit. Men ikväll hoppas jag på något roligt.
 

 
Vilken är snyggast?

Onsdag

Känns som att jag suttit i bilen hela dagen. Först till skolan, sen ut till Calleman i lohärad med Emelie, Emma, Emelie och Oscar. Sen tillbaka till skolan, hem till Emelie och sen till den andra Emelie, tillbaka till skolan för att hämta Oscar. Till esplanaden för att äta stans goaste kebab. Tillbaka till skolan. Från skola till mormor och dumpa grejjer och sen vidadre till görla för att hämta frigolit till båtbygget imorrn. Sen hem till Hannah och vidare till Johanna för att dumpa frigoliten. Sen till skolan för att ha lektion.
Skrev ett prov som jag pluggade till på rasten. Ca 10 minuter. Sen hem igen för att hämta syrrorna och mamma för att sendan åka ner på stan. Sen hem där ifårn för att äta middag hemma. Åkte till pappa för att hämta den andra bilen sen ut till humelbro och vidare till vikkepicke. Och nu är jag hemma. Snart ska jag åka och träffa brudarna, och kvällen får vi se hur den slutar.

Så försöker vi igen...

.

Ja, nu har det inte blivit mycket bloggning alls. Men här kommer en liten återblick..

Torsdags var jag i skolan tråkigt som vanligt och hade en muntlig presentation av projektarbetet. Sen belv det fotbollsträning senare på kvällen som spårade ur totalt och det resulterade i att vi hamnade på donken.
Fredagen gick snabbt och på kvällen åkte jag och brudarna ut till Malin för att grilla och snacka skit. Mycket trevligt trots några incidenter. Kvällen slutade på mobergs.
Lördagen åkte jag ut till sommarstället och bara satt av trötthet. Sen åkte jag till Malin för att färga håret eftersom det verkligen behövdes. Sen hem och slappa i soffan.
Söndagen var slapp och skön. Åkte hem på eftermiddagen och började förbereda mig inför kävllens match. Och visst gick det bra, jag tror det blev lika och jag fick träningsverk.
Igår en tråkig skoldag fast en trevlig lunch på Arenan.
Idag fotade jag och Hannah i lohärad, närmare sagt hos Calle. Och stackars Emma som var modell åt oss, hon frös som tusan. Men jag är helt säker på att vi fått ett par riktigt snygga bilder.

see you...

.

Jag undrar bara varför du är så jävla dum i huvudet att du inte fattar vad vi säger till det. Vänd kritken till något bra istället för att gräva din egen grav hela jävla tiden.
Bra jobbat!

Ny tattoooo :)

Sådära, nu var man ny tatuerad. Gjorde så jävla ont och jag säger bara stackars Madde som höll i min hand.
Men såhär i efterhand så är det värt all smärta, för det belv så jävla bra. Och jag är så jävla nöjd. Kommer bild senare kanske.
Men nu ska jag ut och gå med en person jag tycker väldig mycket om. Sen hem och plugga på projektredovisningen som ska redovias inför massa främnade människor imorrn. LÄSKIGT..

When it was good



Vilken helvetes vecka. Redovisning i svenska idag, projektredovisning imorrn och bläää. Jag orkar inte. Men snart är det över. Så jävla skönt!

Nästa vecka är det 3 dagar i skolan. SKÖNT.

vecka 22 ett prov och modefotograferingen ska vara klar.

vecka 23 Kommer EMMA hem. Och betygen ska sättas.

vecka 24 är det lommarrännet, Studenlunch.  och sen är det 12 Juni och då tar jag STUDENTEN.

vecka 25 Börjar jag jobba och vi får nyklarna till lägenheten.

veca 26, 27 renovering av lägenheten och flyttar in :)

Slutet av vecka 27 och hela vecka 28 åker jag utomlands till Korfu.

Resten av sommarn är oklart. Då börjar livet?


Tisdag

Dagen har flytit på bra, skolan gick fort vilket var skönt. När jag kom hem så kollade jag på OC. Och nu har jag kommit till sista avsnittet. Lika spännande varje gång, haha.
Skrev klart mitt muntliga tal i svenskan också. Och fy bubblans va nervös jag är inför imorrn. Men det går säkert bra det också. Sen muntliga redovisningen av projektet på torsdag, blä jag orkar inte.

Men imorrn ska jag tatuera mig och det är jag nästan mer uppspelt över.


.

it hurt so bad sometimes.
leave the past in the past.
I’m gonna leave this hole behind me.
I guess it’s up to you


En eller två vodka???


Ja, dagen flöt på bra. Hade bara en lektion, eftersom jag inte orkade upp till första och den sista var inställd. Skit skönt. ÅKte hem och packa. Åkte och hämta upp Anna och Malin och sen till flygfältet för att kolla på en korpenmatch. Vi åkte hem till Hannah för att styra upp kvällen men det slutade med att Malin och jag åkte med Anna hem för att vänta på bättre tider. Men där satt vi och klockan blev bara mer och mer. Tillslut åkte jag hem och packade det sista innan pappa kom och hämtade mig. Så nu är jag hos pappa och har skrivit lite på mitt nationella muntliga tal eller vad man ska kalla det.

Bla bla bla...

Ja, hela förra veckan var underbar.  Studenskivan på måndagen, tidagen mådde jag som jag förtjänat, onsdagen var en härlig halv dagi skolan. Torsdagen var en kortskoldag innan jag åkte in till tandläkaren och sen mötte jag upp farmor för att hitta studenklänning och det gjorde jag. Den ska bara sys in lite. Sen skickade jag iväg alla inbjudninskort till min studenmotagning och fikade med mormor och morfar och försökte lägga ett skitsvårt pussel med dom.
I fredas var det skola igen och sen åkte jag ner på stan köpte present och träffade Jessica som jag inte träffat på väldigt länge. Åkte hem och sen ut på sommarstället där jag åt middag. Sedan in till Norrtälje igen. Åkte och lämnade en klänning hos Hannah. Sen åkte jag ut till Viktor, städade hans hus och firade hans mamma.
Lördagen åkte jag, Viktor och hans mamma till IKEA. Skulle köpa grejer till lägenheten. Och jag vet att jag skrev för ett tag sen att vi inte skulle flytta ihop. Men nu har det ändrats.
Senare på kvällen gick vi ut och åt på ett glas,riktigt mumsigt. Sen åkte vi sov på rådmansö. Vaknade för sent idag. Åkte hem och gjorde mig i ordningn innan jag, pappa och syrran åkt till Stockholm för att fira faster Monica. Riktigt roliga att träffa stora feta familjen.
Imorrn är det skola, och jag har prov första lektionen vilket jag inte kommer orka upp till. Eftersom jag inte kan sova. Ett fäste på tandställningen har lossnat IGEN och jag blir så jävla less. Har inte tid att åka till den dära jävla tandläkaren varje vecka för att dom lyckas göra ett skitjobb varje gång.
Veckan ser bra ut. Två ganska strora redovisningar men det är bara att bita ihop nu för snart tar vi STUDENTEN!

Tooorsdaaag

Idag har jag varit hos tandläkaren och jag har inget att påpeka denna gång som tur är. Sen träffa jag farmor och fikade och sen skulle vi leta studenklänning då. Och ja, jag hittade en. Den var inte som jag tänkt mig men jag är riktit nöjd ändå. Sen fick jag även med mig en kjol.

Imorrn är det skola, sen kanske åka till Malin och färga håret. Sen till Viktor för lite kalas. På lördag så ska jag och Viktor åka till uppsala och shoppa lite. Och på söndag ska jag åka till stockholm för att fira faster. Så hela helgen har jag fullt upp :)

.


För en vecka sen fotade jag Karin och hennes mage. Verkligen jättefint att vara gravid och det riktigt bra bilder och jag är supernöjd. Härser ni ett smakprov.


.

Jag vill, men ändå inte.
Det är svårt att förklara men det känns bara konstigt.Helt plötsligt blev det ett mycket större steg än vi trott.

Svennebanan.....



Sitter i skolan nu, gör inte så mycket eftersom halva min grupp inte är här. Men ganska skönt faktiskt.
Jag är fortfarande sliten och undrar om jag har fått bakisfeber, eller enligt Ida har jag det.
Det börjar ramla in bilder på Facebooken från festen och fy helvete hur man såg ut på kvällen småtimmar. Haha, men grymt kul var det iallfall.


K15


"Dagen efter"

Studenskiva igår då, riktigt lyckad enligt mig själv. Hade grymt roligt. Fick nomineringen "pappa betalar" som tydeligen stämmer in (?) Kom hem vid 5 tiden i morse och kunnde inte sova direkt. Riktigt drygt.

Men har iallafall pallat mig ner på stan och fyllekäkat med Anna, Hannha och Emelie. Sen så träffa vi på Calleman och han hade klarat sin uppkörning för tung motorcykel. Grattis till honom. Och det var nästan tur för annars hade han ångrat att han inte drack igår.

Men iallfall, jag undrar igen, varför kan man inte hoppa över "dagen efter" så onödig dag enligt mig själv. Men nu ska jag gå och lägga mig igen.
Bilder kommer...


TAGGAD !

Nu springer jag runt som en tok hemma för att hitta allt jag ska ha med mig. Känns som att allt var glasklart igår men tydligen inte idag. Men ska först bara packa alla kläder som ska hem till mamma. sen ska jag springa över till Annie och börja förfesta.. om jag nu hinner det. Sen blir det buss mot Stockholm och K15. JAG ÄR SÅ TAGGAD!

Dagarna bara flyger förbi...


Bilden är tagen snodd från emelie.



Nu är det redan söndag & imorn börjar en ny vecka. Men imorrn är det också den 4 maj och medias studenfest. Och jag är TAGGAD. Sjukt jävla taggad. Det kan bara bli bra. Synd bara att Calle inte ska dricka för han ska köpa upp för tung motorcykel på tisdagen. Riktigt ruttet Calle!

Mösspåtagningen gick bra och det börjar kännas att det är nära nu. Nästan en månad kvar bara. Jag längtar så sjukt mycket ! och det är jag nog inte ensam om (?)
Valborg blev också lyckat, grllning hos Viktor med Kim, Becca och Malin och sedan trädgårn. Riktigt lyckad kväll.
I fredags så var jag tvungen att åka till virrepinnen och städa efter oss alla. Och usch va med disk det blev, men det var det värt. Sen åkte jag ut till sommarstället till min stora feta familj. Och har stannat där tills idag.

Snart ska jag nog träffa Malin och vi ska väl äta eller något liknande. Får se hur kvällen slutar.

RSS 2.0