Onsdag

Jag har allvarligt funderat på att ta bort bloggen. Skriver iallfall inget vettigt.
Här iallfall är en video på en sjuk kille som ger sig elstötar i takt till musiken
.

Hon har gått och blivit myndig


Grattis på födelsedagen stumpan!.
Nu efter 18 långa år har du äntligen blivit myndig. Nu kan du även göra allt du redan gjort, fast lagligt ;)
Och jag hoppas du har förlåtit mig nu för att gratta dig en dag för tidigt;)

.

I´m living in nightmare, wake me up now please..

Beyonce - If I Were A Boy


*

Jag vill bara att allt ska bli bra igen.


Fett bra mååndag.

I morse tog jag och Malin bussen till Rimbo där vi skulle möta upp Marie. & sen vidare till uppsala där vi skulle till Pegasus, ja vad det nu igentligen är vet jag inte riktigt. Men i stora drag ett labb som tar prover om möggel, intressant vah?. Men efter Bengt hållt föredrag om möggel/svamp så blev jag mer intresserad (?) kan jag precis allt om möggel och svamp som angriper hus.
Ja, idag har jag också varit riktigt busig. Och ännu en gång, sorry Annie kanske borde ha väntat. Men nu får du ta tag i det och också göra det:) 


& ett stort grattis till Madde & Hans som firar 1 år idag:) Jag ser också fram i mot att få träffa fanskapet någon dag, någon gång;)

Onsdag

Dagen började med en liten försovning som inte direkt märktes eftersom jag stolt tog bilden till praktiken. Väl där så planerade vi lite och sen så blev det lunch. Sen gick vi och gjorde ett reportage.
Efter det skjutsade jag hem syrran och sen träffade jag Thess och vi åkte till roden. Där vi träffade några riktigta pinglor. Släppte Thess på Hr lite senare och jag åkte till mormor för att hämta mat, och sen hem för att lämna mat och sen ner på stan.
Och vad händer då  jo, jag blev stoppad av polisen. Som tur var vad det bara en vanlig säkerhetskontoll där man visa körkort (som inte jag har fått ännu utan måste lämmna fram en töntig lapp och mitt asfula legitimation), blåsa ,& dom kollar reg nummret & skattemärket.
Och nu i efterhand så är jag lite smått chockad. Jag menar, jag har bara haft körkortet knappt 2 dagar och har redan varit kontakt med polisen.
Mitt ärende på stan var iallfall att  fotade åt fröken knopp och jag blev supernöjd. Och ikväll har jag varit och sett Patrik 1,5 med mina två systrar och emms. Faktiskt riktigt bra och rolig film. Typiskt min humor.

Just nu är jag lite smått irriterad över att väskan jag budar på, på tradera har stigit till ett pris som jag inte har råd med.
Men nu ska jag väda upp och ner på mitt rum hade jag tänkt så jag kommer på andra tankar.....


PoK Sara

De ni ,

Nu har jag tagit KÖRKORT!

.


Det finns en liten chans att jag kommer klara det här.
Jag håller tummarna.

Lördag


Igår köpte jag mig en ny jacka. Idag har jag varit på sommarstället och haft städdag.
Nu ska jag snart på 50års kalas och kvällen kommer sluta hemma hos min man.
Trevlig kväll allihopa!

Alfapet?



Jag och min kusin hag nog missuppfattat det där med alfapet,

RSS 2.0