Mösspåtagning!

Idag är det underbart väder och mösspåtagning! Snart slutar dagens första och ändå lektion. Sen blir det att sitta kvar i skolan och hålla på med bilder. Och klocken 14.00 kommer jag och många andra stå stolta med våra studenmössor på!

Sen blir det raka vägen hem för att packa lite och byta om innan jag ska handla och åka till Viktor för att göra ordning inför kvällen. Denna dag kan bara sluta bra :)

Lika som bär?...


Jag har hört att jag och min syster är väldigt lika.
Så antar ni utmaningen och ser vem som är vem?

*

Nu har onsdagen gått också. Dagen började med skavsår eftersom jag fick gå till skolan med dom nya skorna. Min cykel har tydligen någon slags punktering så den gick inte att cykla på. Men imorrn Annie, då får jag ta bilen ;)

Efter skolan gick jag och beställde tid hos Cribs på house of pain. Så den 13 maj ska jag tatuera mig på foten. Och nej, det är inte den sista tatueringen jag kommer sätta på min kropp
 
Och imorrn är det mösspåtagning och valborg. Själv tycker jag valborg är överskattat och bara en anledning till att bli full, vilket kanske är det ända possitiva. Så direkt firande blir det väl inte.
Men ska iallfall äta middag tillsammans med trevliga människor och sedan kanske gå till trädgårn.

Idag var jag också ute på Svanberga och filmade tillsammans med Calle, Emelie och Emma. Ett lite projekt om alkohol, våld och lite annat. Det var faktiskt riktigt kul att gå i dom där korridorerna igen. Känns inte alls som att det var 3 år sen jag slutade där. Usch, jag längar nästan tillbaka.


Tidsdaaag

Nu är det tisdag och skolan började med att åka till grusgropen påväg till Riala och för att fota en modell med foto c gänget. Det gick väl sådära, men det var roligare än vad det är att fota precis utan skolan.
Sen hade jag eller vi som går multimedia b ett lite miniprov på flash. Hatar det dära jävla programet.

Har ingen sistalektion vilket betyder att jag redan slutat.Våran lärare hade tydligen ramlat med cykeln och har sjuktskrivit sig hela veckan.
Men ändå måste jag sitta kvar för jag har en fotografering efter klockan fyra. Men det ska bli skoj.

Mååndag

Sådära, nu är det en ny skolvecka på gång men skönt att det bara blir fram till Torsdag. Och då har vi även mösspåtagning, så nu jävlar känns det som att studenten är nära.
Igår gick min dator sönder, inte direkt så jävla kul och jag behöver verkligen ha en nu. Får se om den går att laga annar vet jag inte vad jag gör.

Nu ska jag springa på lektion..... på återseende...

Söööndag

Nu har det blivit väldigt dålig bloggning dom senaste dagarna. I torsdags så var det en vanlig dag i skolan, räddade en lös hund från att bli påkörd och lämna honom till polisen.

Fredagen var deadline för projektarbetet och jag hann klart. Skönt att ha det klart så man kan ta tag i alla andra rester. Sen så blev det utgång på kvällen med massa härliga människor. Dock blev det en nykter kväll för min del eftersom kontot inte hade ekonomi till det. Men det var trevligt ändå.

I går åkte jag och fixade lite grejer med Virrepinnen och sen åkte jag ut till sommarställlet och hjälpte till och flytta lite grejer. Sen åkte jag in till Norrtälje igen för att umgås med Hannah, Ann-sofie,Emelie, Annie, Anton och Leo.Vi spelade kubb och kollade film. Senare kom också Camilla, Stefan och Olle, men endast för ett kort besök hos oss tröttmössor.

Idag har jag haft kalas för min syster som fyller 13 år. Hon börjar bli riktigit stor nu.
Och snart ska jag åka ut till virrepinnen och bada badtunna.

Milow - Ayo Technology





Sitter och skriver som en tok på rapporten. Men ska faskiken bli klar idag. Orkar inte sista en kväll till och skriva på den.



HELVETES TANDLÄKARE

Jag var ju hos tandläkaren i tisdags och limade på mitt fäste. Vad tror ni händer idag? JOOOO, den har lossnat igen.
Eastmaninstitutet TA ER I RÖVEN! SNART BYTER JAG !

Onsdag

Sådära, dagen är snart över. Men inte pluggadet. Ska skriva klart rapporten ikväll är det tänkt. Men först ska jag äta för jag är hungrig. Sen ska jag göra min lista av dom sakerna jag inte gjort utan skjutit framför mig under min skoltid. Det ska bli kul och se hur lång den listan blir... Inte så långt kvar nu till studenten, jag läääängtar.

Hämtade min och Malins slutprodukt i projektarbetet också. Och fan va bra den blev. Riktigt stolt.

En fundering...

Ibland är allt sådära orättvist. Man kämpar redan i motvind och precis när tror att vinden ska avta så kommer alltid den hårdaste och sista vindenpusten. Så man ramlar omkull och måste börjar om från noll igen. Just precis där är jag nu, vid noll. Det är så orättvist att när man tror att allt är över så kommer något nytt. Som man hade glömt eller helt enkelt struntat att ta tag i. Jar orkar inte med att det ska vara så orättvist. När jag har ett tydligt mål som jag kämpar till så är det alltid något som ska stoppa mig. Jag blir så trött på sånt, det är inte rättvist.


Tiiisdaag

Ja, åkte som sagt till tandläkaren idag. Smidigt gick det för en gång skull. Sen mötte jag upp farmor för vi skulle kolla studenklänning. Så vi gick biblioteksgatan, sturegalerian, kungsgatan, PUB och drottninggatan men ingen studenklänning. Det fanns dåligt med vita klänningar. Skit drygt. Får helt enkelt ta ett lakan och svira runt mig som studentklänning.
Köpte mig en väska och en t-shirt iallfall. Och sprang på Ida på H&M. Sen mötte jag upp syrran för att åka hem.
Har varit hemma ett tag nu och ska försöka få ihop det sista på rapporten. Usch fy och blä.

Och för er som undrar och är nyfikna, så nej, jag kommer inte flytta med Viktor. Inte till en början iallafall. Det är mycket som måste fungera innan tar ett sånt steg som att flytta ihop. Och då menar jag jobb, ekonomi osv.

Tidsdag

Ny dag och solen skiner. Perfekt. Eller nästan, kom till skolan och hade ett oförberett fotoprov. Inte kul och det gick skit.
Ska snart åka till Stockholm för att gå till tandläkaren och sen ska jag träffa farmor för att kolla efter studentklänning. Hoppas jag hittar nån nu asså.
Sen får jag se hur dagen slutar. Måste plugga men det låter inte lockande alls.
Måstet också berätta att Virrepinnen har köpt lägenhet och flyttar dit i mitten av juni.




23:43

Nu är lovet över, skit tråkigt. Känner att jag inte hunnit med det jag skulle ha gjort. Men det får väl lösa sig. Har haft en underbar helg och imorrn är det skola, tråkigt nog. Jag hade lätt kunnat vara ledig en vecka till, eller några dagar åtminstone.
Tänkte gå och lägga mig nu men ska jag sätta mig i bilen och hämta mamma och Mia på arlanda, får se hur bruna dom är.


Lööördag

Igår jobbade jag som sagt. Dagen gick ganska fort och efter jobbet så gick jag och kolla efter studentklänning men hittade ingen. Så ska ge det ett försök nästa vecka istället.
Väntade en stund på Malin och så tog vi bussen hem. Åkte hem till mig och böt om innan vi skulle åka till annsofie och äta middag tillsammans med Emelie, Camilla och Hannah. Och då var klockan redan åtta.Kött och pommes. Rikigt gott. Senare kom även Annie. Vi låg vi i soffan hela kvällen. Rikgit skönt.

Idag vaknar jag upp och har ont i min arm. Konstigt nog. Och jag vet inte vad jag gjort. Men det löser väl sig det med.
Snart ska jag åka och kolla på en lägenhet med syrran. Hon får göra mig sällskap eftersom jag inte vill gå dit själv.
Sen ska jag träffa Emelie och Johanna och fixa lite grejer inför kvällen. 


På återseende..

tandläkare...

Kan nån säga mig varför jag har sån jävla otur när det gäller tandställningar? eller tänder överhuvudaget?
Ni har säkert läst om mina tandläkar besök. Och jag hatar dom. var 3-4 vecka åker jag och slösar bort min tid hos dom. 1,5 timme dit och mist 1,5 timme hem. Och lite tid där förstås.
Men nu till mitt problem, ett fäste har lossnat och jag kan inte äta mat utan att den håller på att åka runt. FAN. jag orkar inte besöka tandläkaren för ofta. Tycker en gång i månaden räcker. Men inte. Ska jag behöv besöka tandläkaren imorrn igen? eller får jag kanske en tid nästa vecka?. Det återstår och se..

Jag kanske ska se det som ett tecken. jag kanske ska bli tandläkare?


Hemma igen!

Sådära, nu är jag uppvilad efter några dagar i sälen. Vädret var sådära och det var nästan inge snö. Tråkigt nog.
Men nu ska jag typ tvätta och laga middag. Och imorrn ska jag jobba. Ingen höjdare. Vill inte. Orkar inte. Men imorrn kväll så hoppas jag det händer nått roligt.
Nej, åter till det tysta lägenheten. är nämligen ensam till på söndag. Så bli inte rädda om ni träffar mig och jag pratar med mig själv. För här hemma är det så tyst.

På återseende...

Sälen


 

Det är mycket som inte fungerar i mitt liv, många tankar och för många viljor. Men det tänker jag släppa just nu och drar till fjällen om några timmar. Har inte börjat packa ännu, men det löser sig, sån är jag.
Och nej, jag har inte börjat blogga igen. Se detta inlägg som ett tecken på att jag lever, eller nått ;)

just now

Ibland undar jag vad fan jag håller på med. Varför kan jag inte vakna upp en enda dag och känna fy fan va livet är roligt. Det har inte varit så på en, två eller tre måndare kanske. Vad är problemet? Den frågan ställer jag mig varje dag och jag kan inte finna nått svar. Jag virder och vänder på tankarna men dom går bara runt.
Jag vet inte vad jag vill längre. Jag vill bara spola fram tiden till studenten och sen få göra vad jag vill. Sen orkar jag inte fatta alla beslut själv längre. Jag klarar inte av det. Jag vill bara att någon ska göra det åt mig. För jag orkar inte längre. Ingenting stämmer med det jag vill göra. Jag är för feg för att göra det jag verkligen vill just nu. I längden kommer jag bara må dåligt och bli sårad. Jag har aldrig varit såhär osäker på mig själv.


Vi ses och hörs. För nu kommer bloggen läggas ner tills jag hittar gnistan igen.



Feeeedag:)

Ätnligen fredag och fint väder ute också. Imorse var jag uppe med tuppen vid halv 6 tiden och kunnde verkligen inte somna om. Kanske bror på att det var ljust ute?
Nu har jag religon och sen har jag foto. Bara två lektioner idag och det är skit skönt.

Jag hoppas kvällen spenderas med brudarna som planerat :)

.

Nu har jag suttit och skrivit rapporten. Och fy blä usch.
Fick nått jävla ryck idag när jag kom hem så jag städade lägenheten. Haha. Vilket lönade sig för imorrn ska jag beställa kläder fårn nelly :)



16.13

Jag har fortfarande inte kommit ifrån skolan. Känns som att jag har hundra grejer att göra just idag. Rapporten har jag kommit en bit med men är lååångt ifrån klar. Usch, jag hatar den dära jävla rapporten. Är så jävla stressad över hela jävla projektet
Fotat Malin idag till projektet och det blev riktigt bra. Så nu känns det på gång iallfall.

Nä, nu ska jag ner på stan och byta pappas halsband.

Torsdag



Nu sitter jag i skolan och har haft två lektoner. Jag sitter just nu och skriver den dära jävla rapporten som ska vara klar om nån vecka. Typ 14 sidor lång kommer den bli så jag har mycket kvar att skriva. Har nog aldrig skrivit så långt arbete förut. Men lyckas jag med pyskologin så kan jag lyckas med det här.
Senare vet jag inte vad jag ska göra. Ska ner på stan tror jag och byta pappas present. Halsbadet var lite för kort.

Imorrn är det äntligen freeeedag.. Utång eller mys hemma hos hannah.

Onsdagkväll

Sådära, nationella gick väl sådära. Satt mig iallfall ute i solen med Erica, Emelie och Camilla ett tag och vänta på syrran. Sen så åkte vi ner på stan och köpre present till pappa. Åkte sedan hem och åt lite innan vi åkte och hämta den nya bilen. Eller a, den är begagnad. Men skit fin.
Sen så köpte vi pizza och åkte hem och åt det. Vid 6 tiden kom alla gästerna. Och dom har varit här sen dess. Nu ska jag kolla OC och sen sova.


1 april

Sådära, nu sitter jag och göra nationella prov i svenska. lätt, men endå inte.
Senare ska jag ner på stan och sen hem för att fira pappa. Nya bilen kommer idag också. Jippi !


på åteersende...

RSS 2.0