Dag 1

Idag var det första dagen på praktiken. Jag, Malin och Anna är på en nystartad tidning som heter Roslagens bomarknad. Även fast personen som ska handleda oss är lite sått konsigt så ser det rätt lovande ut.
Så jag hoppas dom här 4 veckorna kommer gå fort....


Singing That Melody


.

Jag ska sluta öppna munen och berätta saker om mig själv eller nått jag har varit med om, jag ska sluta dela med mig av mina innersta tankar och kännslor. Allt blir bara fel.

TIden rinner ifrån mig och jag känner att jag inte kommer att klara det här.

Söndag

Jag har gått och blivit sjuk. jag har fått en jävligt irriterande hosta som inte går över. Nästan är täppt och huvudväken är extrem.
Tack&godnatt

bad day

Dra täcket över huvudet och stanna i sängen det är precis vad jag tänker göra nu.

Svenska

Ja, nu sitter jag här och försöker komma på vilken författare jag ska välja från 1800-talet, sen ska jag välja hans eller hennes mest kännda verk och sen ska jag skriva en berättelse hur hon eller han kom på just den berättelsen. Och jag är så sjuuukt dålig på sånt här, plus att deadline är på fredag 16.20. Jag har en kännsla av att jag inte riktigt kommer hinna, för jag har tydligen viktigare saker för mig, enligt mig själv (?).
Har funderat på Charles Dickens, men den har så många tagit plus att bara hans namn låter såå tråkigt.


.

Over and out...


Det har blivit flera jodrsnurr nu

 
Ja, dom senaste dagarna har jag haft fullt upp. I fredas blev det utgång för att fira Malin & Lisa.  Lyckad kväll. Lördagen bestod av hemmafest hos en vän som delvis spårdade, men vilket var kul. Söndagen lung och stillsamm.
Måndagen var stress och skola, och så böt jag boende. Idag har det varit en världelös dag i skolan. Ingen första lektion och sen en tråkig multimedia lektion. Det var bara Emelie och jag som höll ut med Karins lektion sista timmen.
Idag är det också 16 september, och det är exakt 4 år sen jag blev tillsammas med världens underbaraste.

in my head

Oförståligt..

nelly.com


jag är tokkär i denna klänning.

trött, trött, trött

Idag har det varit en värdelös dag, skolan sög precis som vanligt och jag är lika trött på den som jag var första dagen jag kom dit för 4 veckor sen. Jag är trött på alla lärare, riktigit trött.
Efter skolan idag iallfall så har jag fixat mina naglar, så nu är dom snygga. Sen har jag lagat mat och städat upp det sista innan mammsen och syrrorna kom hem från en vecka i turkiet. Och jag är inte ett dugg avis på deras bruna kroppar och flagnande näsor.
Nu har jag precis kollat på vem kan slå Fredrik och Filip och ska strax lägga mig i ett bad. Och när jag stället klockan
inför ringning imorrn så njuter jag över att jag kan ställa den på 10.45.

& ett stort Grattis till Lisa som bilr 18 år idag.

Godnatt gott folk.

Regn, regn, regn

Idag har det regnat hela dagen. Jag är så trött på det tråkiga vädret så jag vill inte göra annat en att ligga i sängen kolla på en bra film och äta massa onyttigt.
Skoldagen var värdelös precis som gårdagen. Men trots dessa två tråkiga skoldagar blickar jag tillbaka till helgen och får lite energi.
I fredags så skulle jag nämligen fira min 18-årsdag med tjejorna och Calle från klassen. God mat och ett bra förkrök startade kvällen riktigt bra. Sen skulle det bli debut på mobergs. Och jag kan inte säga annat en att kvällen blev riktigt lyckad.
Eftersom jag hade haft nattbesök av Hannah och Madde så bestod dagen efter av mat, godis, chips och film. Innan jag fick eld i baken och kom på att det bara var 2 timmar kvar innan jag skulle ha besök av mina barndomsvänner som också skulle fira min stora dag. God mat och förkrök,innan vi drog till havspiren där vi spenderade kvällen .
På söndagmorgonen så känndes det att jag varit ute två kvällar i rad. Men det var helt klart värt det.
Jag städade upp, diska, tvätta osv innan Pernilla och Mickis gjorde mig sällskap, Vi käka tacos, jag blev klippt och så färgade jag håret.

tack till er som gjorde min helg riktigt bra.

Onsdag

En sovmorgon i morse trodde jag skulle hjälpa mig att blir lite piggare, men inte. Själva verket blev jag nästan ännu mer trött och seg. Konstigt nog.
Lektionerna rullade på bra och vi han med lite lunch på donken. Men vid halv 5 var man hemma, utan nyckel och utan batteri på mobilen. Så himla smart av mig. Men som tur var så behövde jag bara vänta några minuter innan papps kom och släppte in mig.
Åt middag för att sedan övningköra med papps till sommarstället där jag fikade med Phoa & Björn.
Snart ska jag ta mig en dusch innan kvällen kommer sluta tidig i sängen. Imorrn börjar jag kl 12 och efter det så ska jag till banken och fixa med lite pengar.

PoK Sara

Dom senaste 96 timmarna har jag..

- Köpt ett par chinos
- Ätit på donken
- Kollat på Lisas lägenhet, som jag stromtrivs i.
- Haft mys med Hannah & Lisa.
- Sett avsnitt av Segemyhr C/O.
- Varit uppe för länge
- Träffat släkten
- Deltagit i  5 kamp
- Varit på görla, och nästan kollat street race.
- Städat mitt rum
- Rensat garderoben
- Varit med Viktor
- Blivit mydig
- Fått massa fina presenter bla fallskärmshoppning.
- Varit på södra bergen och fotat med Hannah
- Haft race till Konsum med Denise och Ida
- Gått i skolan,packat och bytt boende.


Linkin Park - Shadow of the Day


RSS 2.0