Fredag


Idag åkte jag och viktor till Ikea och skulle köpa lite grejer till garderoben. Fick självklart med mig lite andra grejer med mig hem också. Städade och fixade när jag kom hem innan Kusin kom och vi åkte ner till bion för att se "Sommaren med göran" Hade ganska höga förväntingar på den, trodde den skulle vara roligare faktiskt. Men helt klart sevärd.
Och nu sitter jag på landet. Ska snart lägga mig och kolla på en film.
Morgondagen är oplanerad men jag hoppas på sol.

Lillördag

Sådära, sista dagen på jobbet för denna vecka. Och jag har lika "mycket" att göra som igår. Så jag roar mig på facebook och lite annat.
Syrran kommer snart och ska luncha med mig. Wii, alltid kul med sällskap. Får sluta en timme tidigare idag också eftersom det inte finns något att göra. Så ska försöka skynda mig hem där jag hoppas Malin väntar på mig så vi kan äta middag och göra oss i ordning för kvällens festligheter. Becca fyller nämligen år så det måste firas.

Tisdag

Nu sitter jag på jobbet och har i princip gjort klart dagens jobb. Så nu är det bara 5 timmar kvar innan jag får bege mig hemåt. Men det är ju tur att det både finns tv och dator som jag kan fördriva tiden med.

Erik & Marika var hos oss igår och fixa garderoberna. Eller det som gick att fixa. Hade självklart köpt fel grejer på ikea så jag måste åka dit på fredag igen och byta dom. Har varit på ikea fööör många gånger nu känner jag.

Ikväll händer det inte ett skit. Ta det lungt eftersom jag ska jobba imorgon.  Men skönt att vara ledig torsdag & fredag.

Ta mig tillbaka!




Ikea, lillördag

Jag var på ikea igår precis som jag var i måndags, men då med syrran och lillkusin. Men igår va jag med Marika, Malin och Viktor. Lämnade tillbaka lite grejer som jag inte ville ha. Köpte lite mer grejer till lägenheten så nu börjar det ta form. Så nu har jag köpstopp. Eller ja, jag tänkte köpa ett playstation 3 till Viktor idag.
Gick iallfall ut igårkväll. Träffade massa härliga människor, men det var speciellt kul att träffa Madde, som jag inte träffas en studenten. Helt sjukt va tiden går fort.
Stod i kö till teatern i 45 minuter och sen kommer mina vänner och säger att vi ska gå. Blää, för teatern och deras jävla långa kö. Alltid lika drygt att stå i den.

Nu ska jag träffa mamma på elgiganten och sen ska jag träffa Ida och sen kanske Hannah:)

Ses och hörs.


Wiii, igen.

Sov första natten i lägenheten. Wii,  den har blivit så jävla fin.

Hörs och ses.

Wiiiii

wiii, det känns som en bra dag idag. Dock trodde jag att min minichef skulle slå ihjäl mig när jag tappat bort postnycklarna. Eller jag trodde att jag tappat bort dom, men nu är dom återfunna.

I lägenheten så går allt i stormsteg framåt. Vi blir klara med den i veckan. Känns som det har gått trögt ett tag nu. Men det beror på massor av saker. Men nu är det riktigt nära. golven är klara idag. Och någon dag i veckan ska pappa fixa tarperna till vardagsrummet. Wiii, och ikvälll ska vi kolla på en tv.

Sitter iallfall på jobbet nu. Jag hoppas dagen rullar på bra, imorrn kommer syrran hit och jobbar med mig, det ska bli skoj. Förut var det hon som lärde mig, men jag tror nog att det blir lite tvärtom imorrn. Jobbar kanske på torsdag också, får se. Sen är jag ledig en hel  veckan. Wiii !

Heelgen

Helgen har varit underbar. Vänner, familj och shopping. I Fredags var jag skit trött efter resan så jag åkte ut till sommarstället och åt middag och somnade sött där ute. I lördags så tog jag det lungt innan jag hämtade upp Malin och vi åkte till mig. Sen träffa vi anna och vi käkade middag tillsammans och sen började vi dricka lite.
Hannah kom senare, och den tjejen har jag inte träffat på lääänge. SKönt att se dig igen <3
Becca kom förbi en stund innan vi drog ner till en proppad trädgårn. Efter det traskade jag och viktor hem och sov.

Idag har vi varit på ikea och köpt garderober till hallen. Sen har vi varit och packat upp alla grejer till lägenheten. Wiii, i veckan är den klar och vi kan flytta in.

Hemma!

Nu är jag hemma i kalla Sverigen igen. När jag lämnade Korfu idag så var det 38 grader. Ville verkligen inte åka där ifrån.
Men nu ser jag fram imot helgen som har massa trevligt att bjuda på.
 

.



Har jobbat arslet av mig idag. Inte kul. Ikväll ska jag packa. Imorrn jobba halva dagen för att sen äta middag med två underbara människor :) <3

.



Har jobbat arslet av mig idag. Inte kul. Ikväll ska jag packa. Imorrn jobba halva dagen för att sen äta middag med två underbara människor :) <3

RSS 2.0