Söndag..

ja, jag tror jag har missat att det är första advent idag. Det är trots allt en dryga halvtimmen kvar av denna dag så man kanske ska tända ett ljus..Förutom den tanken så har jag beslutångest över morgondagen, ska jag eller inte gå till skolan för att gå på en enda lektion?. Ska iallfall plugga med Annie imorrn men det lär nog sluta med kebab och ligga utslagna i varsin soffa... Jag blir också lite frusterad över att snön har försvunnit... Och att jag spillt vatten i sängen..

.

Varför kan inte jag få göra som alla handra ?

Onsdag and money money money..

Idag gick jag aldrig till skolan, för jag var tvungen att rycka in och hjälpa mamma att jobba. Eller igentligen inte tvungen, men jag behövde lite extra pengar. Så i Edsbor har jag tillbringat dagen & städat. När jag kom men några hundralappar rikare så såg jag det sista avsnittet av OTH (?) Jag menar, det kan vell inte sluta så där som det nu gjorde. Läste på det GULDTROGNA internet att det skulle komma en säsong till?. Detta kommer nog göra mig sömnlös. Nej, skämt och sido.
Ikväll kanske jag ska färga den otroligt snygga utväxten jag har lyckats skaffa mig. Men får se om syrran vill göra det, annars får jag kalla in min plastsyrra(?) som för övrigt bor i hallen när hon är här.. Nej ni, nu spårade det igen...


Måndag 24 november & snööööö

Jag vaknade tidigt i morse av ett sms från älskling att han gått på färgan från Gotland och var påväg hemmåt. Var lite rädd över att han skulle få stanna kvar där tills vädret lungat ner sig.
Så jag tänkte iallfall, att jag går till skolan till efter lunch eftersom jag inte vet om jag ska ha psykologi A längre. Plus att mamma kom hem från jobber då och sa till mig att jag skulle få gå till skolan eftersom bussarna var inställda. Jag bestämde mig då att jag inte skulle gå någonstna idag.Och det gjorde det inte svårare när jag fick ett övervägande  sms av Ida att stanna hemma. Jag slog då på tv och där gick dom ut med att "Stanna hemma om ni kan"  Så det gjorde jag också.
Fick sedan veta att det var så några i skolan så lektionerna var inställda (?). Skönt, så slipper jag ha dåligt samvete över att jag är hemma och lata mig farmför massa gamla avsnitt av OC.


Helgen

Ja, helgen har inte varit annat en lyckat.
I fredags så var det party hos Calle ute i Lohärad, och inte trodde jag att så mycket trevligt folk hade hittat dit. Det blev
sång, dans och ja, lite för mycket dricka. Men roligt var det. Kvällen slutade i en varm famn hos världens bästa.
Lördagen vaknade jag upp & mådde förvånansvärt bra. Kollade ut genom förnstret & såg all snö & böjade frysa direkt. Viktor & jag gick iallfall ut i snön, jag tog hunden och kameran med mig & gick en bit medans viktor tog fyrhjuligen. Och stackars hund säger jag bara, efter en promenad i snön hade han stora bollar runt tassarna & under magen av snöö, fick duscha honom i varmvatten för att få bort det. Sen såg vi en film & åt en fördelsedagsmiddag eftersom Viktors far fyllde år. Sen åkte vi hem i snöyran till mig.

Vaknade upp i morse tidigt eftersom Viktor skulle åka till Gotland. Somande & vaknade upp några timmar senare då jag fick för mig att jag skulle gå ut och gå i snön. Fick med mig mina småsyskon & vi gick till mormor. Vid 2 tiden kom pappa,  Malin & hämta mig och vi åkte till täby för att köpa julklapp åt mig & åt syrran. Pjäxor belv det. Jag kommer inte alls sitta där på julafton och öppna paketet det står, God jul Sara önskar pappa & inte veta vad det innehåller. 
Sen åkte vi & kolla på en lägenhet & nu är jag grymt sugen på att flytta.

 

Före                                            Efter 


Fredag

Idag har jag varit i Sveriges härliga huvudstad, Stokcholm med Ida och Denise. Allt började med att jag skulle till tandis, och sen skulle vi dra till Mariatorget för att Ida skulle köpa ett par skor, och sen BARA till buttericks för att införskaffa lite saker till kvällen. Jo, tjena att det bara blev dom butikerna. Vi var iallfall hemma 8 timmar senare och jag är supernöjd med mina två klänningar jag kom hem med. Och nu blir det snabb fixning innan det blir förkrök hos Annie och sen vidare till Calles 18-årsparty.

Insecure

 

Det är något som fattas.

.

Sara säger:

Men bajs på allt, och speciellt det där med svenskan..

Ida.. säger:

Definitivt bajs på allt.

Ida.. säger:

Gärna diarre också.


*

Det snöar, underbart!

Tidsag

Dålig bloggning, jag vet.

Igår kväll träffade jag pernilla, en spontan grejj sådära som inte har hänt på åratal. Vi åt glass på donken och såg SnyggRobert städa. Helt klart värt hela besöket. Sen besökte vi Mickis och senare kom Malin.
Idag efter skolan så skulle jag umgås med Madde en halvitmme innan Malin skulle komma, så vi gjorde lite ärenden. Men den havltimmen blev istället 2 timmar. Vi åt stuvade makaroner, munkar, gurka och ja, typ kalla köttbullar. Sen träffade vi Malin och vi besökte donken.
Sen satt vi i bilen och väntade på Pontus och Sonny, det immade igen och när jag sa att det liknade titanic när jag la handen på fönstret så blev Madde rädd, resten är histora..

Vi säger så..

Shrek?


Hösten 2009

i juni år 2009 tar jag studenten, då har jag kämpat mig igenom skolan i 13 år (?) & jag har bestämt mig att det är färdigsutet vid skobänken för min del. Iallfall på ett tag, eller för alltid (?) 
Vad ska jag igenligen göra när jag tagit studenten?
Det sista jag vill är att stanna kvar i lilla Norrtälje resten av mitt liv. Jag vill ut och resa, se världen. Boka en biljett någonstans men ingen biljett hem. Jag vill se vart livet tar mig.
Är någon med mig?


RSS 2.0