-


Tro mig, jag kan le. Bara du ger mig chansen!

Nu kan de bara bli bättre.


19 Juli

Grattis på Sara dagen. - tack.

Nu har jag inte bloggat på ett tag, och andra sidan vet jag inte längre vad jag ska skriva. Antingen har jag gjort förmycket så jag vet inte vart, hur eller varför jag ska skriva ner något. Eller så har jag inte gjort något alls.
Bättre väder, Tack!. Jag har ingen färg alls.

image94
Jag bjuder på den!

Precis, som veckan som har gått, så tänkter jag tillbringa nästa vecka med ute på sommarstället.
Tack&hej


-

Veckorna går och det blir bara färre dagar kvar på sommarlovet. Jobba har jag inte direkt gjort mycket heller.Usch, jag skulle verkligen vilja åka bort ett tag och slippa vara här hemma i allt vardagligt. Vi har pratat om Åland, och de hoppas jag blir av. Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om mig själv. Jag måste börja träna, NU!
Nu dom kommande dagarna så är älskling borta. Så jag får se till att dagarna går. Jag ska troligtvis spendera den tiden ute på sommarstället. Årets första dopp måste bli av i helgen också, herregud. Halva sommarn har gått och jag har inte badat ännu, fy skämms.

Nu önskar jag mig sommarens räddning!.

image93


9 Juli

Shiit villken dag.

-

image92
                        -Och ibland känns allt inte på topp

Stockholm i mitt hjärta, osv osv.

Och så blir de allsång imorrn, Stockholm i mitt hjärta, sen kan jag inte mer (A). Aja, de löser vell sig till morgondagen.. Först till tandis, sen ska vi åka, Jag, Ganz  och Dennis. De kan bara sluta i kaos.. eller någe likande..

Idag har jag hunnit med mycket, eftersom jag som hos farmor och farfar inatt så har jag hjälpt farmor idag. Eftersom hon inte får lyfta ena armen. Så jag fick jag göra kräm, stryka osv. Men de va skojj att tillbringa lite tid med henne. Sen drog jag till Ormige C för att ta bussen till slussen.För att sedan möta upp far vid Tekniska, 'östra'.
Drog sedan en tur till Täby C, men hittade ingenting.
Väl hemma tokringde jag jessica, och fick iallfall tag i den fjanten och cyklade till henne, och sen bar de av till donken. Träffade mörv och kim där , ovanligt?  nee..
Sen åkte jag hem till min mor.




Bilden har inget med dagen att göra, mer än att dom alltid kommer finnas i mitt hjärta.


Helgen

Och så blev de äntligen fredag. Yes, Yes, Yes!
Kännde kanske inte direkt för att hjälpa mamma och Catta och flyttstäda en lägenhet på flygfältet. Men det var pengarna som styrde naturligtvis.  Och USCH va skitigt de var!. Jag skojjar inte. Jag kan lova att dom inte hade städat på ett halvår. ÄCKLIGT!. Det var snorkråker på väggarna, det var brunkräm på dörraran och hantagen. Det var hår överallt. Det var allmänt äckligt. Väl inne i köket trode man att de hade sprängts en kastrull med soppa i. Eftersom de var matrester överallt. Glasspinnar fasttryckta på insidan av skåpen. Kaffesump var det i ett av skåpen där de också luktade skit. Och mer hår, hår, hår.
Inte alla dagar man hittar en badboll bakom kylskopet. Haha.. Ne, de känndes faktiskt som att Flygfältet bibehåller sina rykten.. Tyvärr..
Sen blev äntligen kl halv 7 och då var de dags att träffa Tess, Underbart!. Hon kom, jag bytte om och sen drog vi ner på staden och vårt mål var Dejvan, åt där osv.- Jättemysigt.
Sen bar de hemåt, för att sedan träffa Mickan. Vi satt och snackade ett bra tag. Sedan bar de hemåt för att vänta på älskling. Jag tyckte jag hade väntat hur länge som helst. Men de tyckte inte han. Han kom iallafall hem till mig vid 3 tiden precis efter dendära maten jag åt kommit upp igen. Tyvärr. Han somande stenhårt på direkten medans jag hade fullt upp att komenter några stockholmare som hade skaffat rs, med Daniel. Haha.
Klockan närmade sig fyra och de var läggdags.
 

Lördag så väcktes jag över att de ringde, klockan var då halv 10. Upp och hoppa tänkte jag!
Sedan kom syster in och la sig på mig och älskling och skyllde på att hon hade tråkigt. HA!
Men vid 12 så tog vi bilen ner på stan,  vi shoppade och så drog vi till donken för lite mat. Och sendan bar de till Teamsportias rebutik, och skoman . Sen till Intersport för att beställa skriskor till min man. Elgiganten var vi en sväng på och sen drog vi hem.
Blev utsjussade till älskling när syrran skulle till Niklas. Där blev de mat och film.


Söndagen har vi städat lite lätt, men tagit de lungt mest. Men nu sitter jag hos farmor och farfar och ska spendera dagen här imorrn. Det ska bli skojj att spendera lite tid med farmor nu efter operationen osv. Nu får vi se vad som händer. Och jag hoppas på att svaren blir goda nyheter.


RSS 2.0