Onsdag

Dagarna rullar på i skidbackarna. Kan inte påstå att det är underbart väder, men så länge det inte är snöstorm är jag nöjd. Även fast det var storm idag. Vi har lyckats hitta våra favorit backar och jag har lyckats fått en öm höft. Imorrn blir det skridåkning på morgonen för att sedan Bowla på eftermiddagen och äta på värdshuset på kvällen. Snart är det andra avenyn vilket är grymt spännande! Hörs!

I'm back!

Jag är tillbaka! I går ( söndag ) styrde jag bilen tillsammans med min familj till Idre! Idag har vi kört stenhårt hela dagen i backarna. Morgondagen ser nog lika ut. Bilder kommer!

Over and out!

Nu lägger jag ner den hära skiten. Måste försöka hitta mig själv och vad jag vill innan jag kan öppna mig för er. Haft besöksrekord i veckan,vilket är jättekul!
Men håll ut, jag är nog tillbaka snart tillbaka på benen igen.

Söndag

Nu blir det en tripp till Uppsala med papps, syrran och Viktor. Ska kolla efter skidbyxor eller så kallade termobyxor.
Kanske hittat något annat fint också.. Vi får se..

Melodifestivalen

Nu är jag hemma igen. Har varit en vända ute i Nysättra hos kusin, kört Viktor och träffat Mickan en stund.
Jag ska väl laga någon slags middag nu. Sen blir det melodifestivalen, själv hemma i min ensamhet. Känns lite skönt, men vill nog ha lite sällskap tror jag. (a)

.

Min telefon verkar leva sitt egna lilla liv. Den stänger av sig och vill inte alls göra som jag vill.
När någon ringer så lägger den själv på osv. Så om ni vill få tag i mig så kan ni prova. Annars finns jag på msn.
Jag ska iallafall åka till min kusin snart och fira henne. Hon blir hela 14 år. Grattis till henne!

Lördag!

'Underbara väder! Nu ska jag ut i solen!

Freedag!

Det börjar komma upp bilder på Facebook nu, vilket jag gillar! Haha.
Jag har varit och ätit på Subbway med Camilla och Hannah.
Nu håller jag på att städa lite, ska duscha och sen ska jag göra mig i ordning för att åka på genrepet till Melodifestivalen!

Dagen efter...

Hemma från kryssningen. Den var kanon! Får lägga upp bilder när jag fått dom.
Hannah har varit här och ätit pizza med mig. Hon har precis åkt och jag ska lägga mig och sova. God natt!

Taggggaaaa!

NU blir det kryssning för hela slanten!
Hörs imorrn!

Den efterlängtade dagen!

Igår va jag på Ikea med Hannah. Kanon kul! Jag bytte bordet och handlade för 49 kr. Helt otroligt, det är nog den billigaste gången.
Slocknade nästan direkt när jag kom hem, var helt sjukt trött.
Vattnet är avstängt här hemma, eftersom vi har haft grönt vatten i månader.... Så jag kan inte duscha. Men det löser väl sig också..  Nu ska jag ner på stan med Hannah.
Kör solbrillor idag & skinnjacka! ♥
Sen blir det kryssssssning! Wiiie!

Måndag

Strax ska jag åka iväg till Edsbro. Först hjälpa mamma och Catta att städa på första stället, sen åker jag vidare till Karin och städar. Sen kanske jag tar en sväng förbi rimbo och träffar malin. (Om jag hinner)
Kl 17 blir det jobb på sushi.

Söndag

Gårdagen var riktig mysig. Jättegod middag och trevligt sällskap. Några nya ansikten vilket jag gillar. Var hemma i ganska bra tid. Struntade i Mobet, kända att inte det lockade så mycket, trots att det var en lördag.
Strax ska jag kila iväg till jobbet. Senare ska jag hem till Faster Anna, Erik och lilla Mattias. Erik fyller år så vi ska dit och äta smörgåstårta. Mumma!

20-årsparty

Dagen har varit fruktansvärt lång. Men den är långt ifrån över. Ska över till Marika nu och fira hennes 20-årsdag med massa härliga människor. Jag är lite sen så nu måste jag skynda mig.... Vi kanske ses i dimman.....

SolSolSolSol

Igår blev det lunch hos mormor innan jag drog ner till Sushi för att träffa lite brudar.Vi gick en sväng på stan innan jag åkte hem och skulle städa. Men det blev inte så mycket av med det.
Hannah kom på middag, vi bakade chokladmuffins och kollade på lets dance och solsidan.
Strax ska jag iväg till jobbet. 10-18. Sen ska jag iväg till Marika. Hon fyllde 20 i veckan så det ska firas idag!

Underbara fredag!

Igår så åkte jag till Stockholm vid halv 3 tiden för att gå till tandläkaren. Efter det åkte jag Viktor och syrran till Farmor och farfar. Vi åt middag innan vi åkte till sickla för att gå och se "Farsan" på bio. Tyckte den var riktigt skoj. Men det är nog ingen film jag kommer se igen. Eller jo, om jag spolar fram till "salladsscenen". Ni som sett den fattar nog vad jag menar.
Idag har jag varit vaken sen kl 8. Tänkte åka och träna, men kände att jag inte orkade. Även fast jag är full med energi. Det är fredag och klockan är bara halv 12. Ska träffa mickan när hon slutat jobba. Sen vet jag inte vad jag ska göra.
Hörs!

09.26

Nu åker jag och gymmar med Hannah. Hörs!

Bröllopsfotografen

Fick en tröja av mammi idag. Den är lite "poffig" p åaxlarna. Göör snyggt om ni frågar mig. Kanske är dålig bild men va fan.. I love my cam.. Eller inte.
Köpte bakformar också. Så nu Hannah, får du nog släppa på ditt Chokladmuffins recept;)
Snart kommer Hannah och Camilla hit, vi ska kolla på bröllopsfotografen. Någon som sett den?

Cash is king?

Har precis blivit erbjudet ett jobb. Eller kanske inte ett riktigt jobb, men det är pengar. I Stockholm. Ska jag verkligen börja pendla dit igen för en rutten lön? Nja... men det är pengar? Det jobbigaste är att jag måste bestämma mig på några få timmar...åh....
Ska iallfall åka till Thuns idag med Mormor, lillasyster och mammsen. Hörs senare!

10 mars!

10 mars åker vi brudar på kryssning. Denna kväll kommer bli minnesvärd och inte minst ROLIG, jag känner det på mig, eller snarare jag VET att den kommer bli kanon!  Inget kan stoppa oss nu!

P-bot

Lunchen gick kanon. Pernilla bjöd mig, söto. Även fast det var för hon var skyldig mig pengar, men ändå.
Men iallfall så skulle vi åka hem, går ut till bilen och ser en p-bot på bilen. 600 jävla spänn! Nu är jag ännu mer pank! 
Jag stod parkerad där vid OK, i mitten ni vet? Där får man tydligen inte stå där. Men alla står där iallafall? Enda anledningen till att jag ställde mig där var för att alla parkeringar vid donken var upptagna.. Jävla skit. Jag är så jävla arg. Hur lyckas jag med allt?

Hur kul hade jag inte kunnat haft med dom pengarna på kryssingen som jag ska åka på nästa vecka med massa härliga brudar?
Bye bye, kryssinig!

09.50

Nu ska jag till gymmet med Hannah. Senare ska jag luncha med Pernilla, det var ett tag sen hon och jag hade "Sara&pöörnii time" Så det är på tiden.
Hörs senare !

Wow, 7 sanningar om mig själv.

Blev tydligen utmanad av Helén. Så ja.. får väl offra mig.
7 sanningar om mig själv.
1. Jag är ganska pedantisk när det gäller städning och renhållning.
2. Älskar serien OC. Kan se den om och om och om igen...
3. Är viljestark, för mycket ibland kanske.
4. Älskar inredning.
5. Jag vill ha Joel Kinnaman. Om jag skulle få chansen skulle jag ta han.. Haha.
6. Vill att saker och ting ska vara på ett sätt. Annars rubbas mitt system.. Nått i den stilen..
7. Hatar att få rutten lön... älskar att ha pengar...
Nu ska jag tydligen utmana två stycken också, så jag utmanar Marika & Lisa!

Ge mig ett jobb! Nu är jag totalt pank igen. Kul, och jag som ska åka Kyssning nästa vecka. Kul liv...

1 Mars

Sådära, nu har man varit vaken för länge och undrar vad jag ska göra utav dagen(?). Ska iallfall söka jobb och försöka ringa Tio hundra igen. Dom är verkligen svåra att få tag i . Kanske ska ta en promenad senare, men då måste det slutat snöa..

RSS 2.0