Lördag

Igår kväll det iallfall träffa tjejorna i blowlinghallen, oplanerat. Jag spelade inte, men gav lite tips. Sen åkte vi vidare till Hannah där vi spelade med andra ord. Och det är nog den roligaste gågnen jag någonsin har spelat. Camilla och jag var i ett lag och vi vann, tycker iallfall vi:). Sen att Camilla inte alltid förstod va jag sa eller inte hitta rätt ord, hör inte hit ;).Tex  somm när jag skulle förklara ordet "blåkulla".

-Häxor flyger dit på sin kvast.
- på påsken?
- ja, precis !
- jaa, villavillekulla?

Sen åkte jag hem och somnade med skön värk i höften.
Idag var jag uppe med tuppen, känndes det som iallfall. Jag och Viktor åkte till faster Anna och Erik och hjälpte dom att flytta. Gick ganska bra faktiskt, men trapporna var jobbiga, antar att jag är otränad.  Den nya lägenheten var grym, så jävla fräch. Helt nyrenoverad, och dom hade till och med radio i duschen, som att det vore nödvändligt. Så nu längtar jag tills jag kan flytta hemmifrån
och får det sådär snyggt.
Sen åkte jag till morfar där jag åt tårta och lite så eftersom han fyllt år.
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka på middag och sen vidare till Havspiren där det är Red party !

Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag !

Haha

 


Fredag

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen. Dom bara försvninner. Jag har iallfall svullat pizza idag, och samtidigt kollat på en film. Jag har även handlat och träffat Ida en snabbis. Efter maten så ska jag förmodligen hjälpa faster Anna att bära några flyttkartonger. Och det lär jag göra hela morgondagen också, förutom den lilla stunden jag ska åka till morfar och fika eftersom han fyllt år. På kvällen är det Red party som gäller.

Jag har också fruktansvärt ont i min höft. Jag har haft ont där lite till och från hela livet. Men såhär ont har jag nog aldrig haft förut.


Hurtful


Wii-kväll.

Så, nu har jag kommit hem efter en lång dag.
Hämtade upp Hannah vid ett tiden,  sen så drog vi ner till Landkrabban för att fika med Emelie, Annie och Camilla, riktigt mys.
Sen gick jag och Hannah vidare JC där vi lämnade tillbaka mina byxor som var fel på. Fick presentkort och sprang över  till Sisters där jag shoppade loss på rean. 70 %,  helt otroligt. Fick iallafall med mig tre tröjor/blusar för 584 kr istället för 1 947 kr. Tycker jag gjorde riktiga kap.
 Skjussade hem Hannah och sen åkte jag ner till min pappa som var lite nervös in för hans tatuering. Men snyggt blev det.
Hem för att äta, efter det somnade jag självkalart i min säng innan Annie ringde och sa att hon var klar inför kvällen. Stressa hem till pappa och hämtade Wii och sen vidare till Norrköp där vi skulle handla lite gott inför kvällen.
Race till Emelie, och vilka vann? Jo själklart Annie och jag ;).
Så kvällen har bestått av wii spelande. Hannah har nog varit värst av alla, tjejen spelade nästan 4 timmar i sträck (?).
Medans vi andra blev helt slut och degade i soffan.
Ida kom också och gjorde oss sällskap, och även hon gjorde ett tappert försök att slå alla Hannahs rekord, Haha.  
Men tack för en underbar kväll tjejer !

Bilder kommer..
God natt!

Fika

Snart ska jag åka och hämta upp Hannah, sen ska vi åka ner på stan för att möta upp Emelie, Camilla och Annie. Vi ska gå och fika på landkrabban.
Sen ska jag kanske sola och lämna tillbaka mina byxor som vrider sig så att sömen kommer i framkant på mitt ben. Jävla skit byxor. Andra paret och samma fel. Pengarna tillbaka? - Ja tack.


På återseende..

Onsdag

Idag var skolan lika tråkig som vanligt, antar att det inte kan bli roligare?.
Jag gjorde ett litet mini-omprov i psykologin och jag fick godkänt. YES. Äntligen är det över med psykologpluggandet, iallfall till nästa prov. Kom också på att jag och Madde måste skriva klart vårat arbete också. Eller hur Madde?;).
Fick också veta av min fotolärare att mina filmrullar kan vara förstörda eftersom det var någe fel på kameran. Så hannah, dina bilder du fotade i fredags blev tydligen inge bra. Tack vare kameran.
Nu på kvällen åkte jag hem till Mia, där jag träffade Mickan och Emelie. Riktigt mysig var det hos Mia. Fick nästan en liten kännsla av att det var källaren den där jävla puckot  i tyskland som stängde in sina barn i källaren och våldtog dom. Haha, förlåt. Inge illa menat.
Skönt att jag är ledia imorrn och på fredag. Studiedagar tydligen, villket innebär att man ska plugga (?). Och det kommer jag förmodligen att få göra också. Eftersom min "att göra lista" har blivit längre.

Nej, nu måste jag göra nått åt denna kväll.




Och grattis Ida på 19-årsdagen!

!

Min blogg är lite under ombyggnad. Eftersom min lärare klantade till det och tog bort min stilmall idag,så ser den ut som den gör.
Men det kommer snart att återställas.

Red Party - dress red and you are ready !



Red party på Havspiren nu på lördag !
18 år och uppåt är det som gäller.  100 kr inkl garderob vid köp innan fredag.
Annars kan du köpa på plats, men då kostar biljetten 120 kr.

Röda drinkar och shotar.

Psykologi

Nej, förlåt. Jag tänker inte sluta tjata om denna kurs. Imorrn ska jag göra om ett lite miniomprov som jag måste plugga till. Men har insett nu att det är drygt 25 sidor att läsa.Och då är det bara en liten, liten del av det riktiga provet.  Lycka till Sara!
Jag hatar våran lärare Göran, även kallad pungen och psykologi !
Får se om jag överlever denna kväll. Ska iallfall, förutom att läsa i psykologiboken, packa upp min väska, färga utväxten, städa garderoben, bada och inte minst fixa mina naglar.
Det är bara tur att jag har sovmorgon imorrn, för det känns som att kvällen kommer bli lång.

Fotografering

Hela förmiddagen har jag varit i studion och fotograferat. Inget har gått som jag har velat även fast jag har haft en underbaring som assistent, Hannah. Hade förmoligen inte åstadkommit någonting om inte hon varit där. Så ett strot tack till dig.
Sen blir jag jävlgit less på analoga mellanformatskameran. Ingenting stämde och jag kom åt massa knappar jag inte skulle. Jag hade svårt att koncentrera mig eftersom jag hadde massa annat i tankarna. Men nu förstår jag vad Hannah v menar med att inte vela fota med den !.  Usch, fy och blä för analogt.
Dock blev jag inte klar så får fortsätta någon annan dag. Och vi får se om jag kommer lägga upp nån bild här.


-


Jag vill ha sommar. Jag vill ta studenten och jag vill börja leva på riktigt.

.

Jag har nog väldigt svårt att släppa vissa saker som har hänt just nu. Jag förstår inte varför jag inte kan gå vidare. Skita i det som har hänt och varför du gjort som du gjort.
Förmodligen kommer jag nog inte lära mig att gå vidare från saker jag blivit sårad av.

Gårdagen

Igår va jag som sakt på middag med Viktor och hans familj. Det var trevligt och riktigt god mat. Sen traskade jag vidare och träffade Mickan, Helen, Johanna, Pernilla, Emelie och Thess. Tyvärr drog jag ingen krogrunda med dom utan jag traskade vidare hem till Ida där Denise, Madde, Emelie och Hannah var. Där spelade vi spel och jag ber om ursäkt för mina konstiga sms eller samtal.Men sånna var spelreglerna. Haha.
Tiden gick och Ida somnade i sin säng medans vi andra satt och kollade på let´s dance klippen och massa annat. Klockan tre nån gång så gick jag hemåt och somnade gott i min säng.

Idag har jag sovit för länge och sen har jag firat Viktor med tårta och bullar. Sen har jag städat mitt rum och pluggat. Jag har även gjort en "att göra" lista som jag kanske tar mig mod till att lägga upp sen.
Men nu ska jag kolla på Mia och Klara, SVT 1. Så typiskt min humor.


Bilder från fredagen och gårdagen kommer.

Vill ha

      

Let´s dance


Haha, hur kul är det inte att Blondinbella har åkt ut? Som som sa att hon skulle vinna hela skiten. Haha.
Jag säger bara Heja Morgan!

"Vi ber om ursäkt"



Bilden är snodd från Hannah


Igår kväll blev det fest för Hannah. Förätt, varmrätt men efterrätten glömde vi, eller bara förträngde eftersom alla var jättemätta.
Hannah fick ett spel som hette med andra ord. Skit kul spel som vi sedan spelade några gånger under kvällen. Så kvällen började bra, vi var calle + 11 brudar. Jag antar att han kan säga att det var paradiset (?)
Vi drog iallfall vidare till mobergs vid 12 tiden, allt var skit kul och bra tills jag fick skoskav. Vilket resulterade i att jag har blåser på och under fötterna idag. Men tack för en underbar kväll.
Idag så har jag varit seg, men tog mig iallfall i kragen och åkte med Viktor till väsby för att hämta hans hockeyutrustning. Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 8 så jag kan börja gå mot Antep. För där ska jag nämligen äta middag tillsammans med Viktor och hans familj.
Men senare av källen är fortfarande oklar, har beslutångest. Men det lär lösa sig.



Utgång


Ikväll blir det fördelsedagsmiddag hemma hos Hannah med tjejorna från klassen, + Calle. Han får inte glömmas.
Jag är så grymt taggad just nu, så ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. Sminket och frisyren är redan bestämd, men sen kommer kläderna. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så det kommer nog sluta med att jag går naken. Nejdå, sån chock ska jag inte utsätta mina medmänniskor för. Men det löser nog sig också.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Men måste bara säga grattis till min pojkvänn idag för han fyller nämligen år. Hela 19 bast. Själv har man bara 220 dagar kvar tills den åldern. Men jag kanske borde ränkna ner till studenten istället, 19 år ju inget speciellt igentligen.


Hur många kommer jag se ute ikväll?


Torsdag

Idag börja jag skolan kl 10.50, älskar verkligen torsdagar. Den enda korta dagen. Hade stressKarin första ledtionen och sen en kort lektion med våran underba svenska lärare. Sen projekt, och nu har äntligen jag och Malin kommit igång. Så nu är det bara köra hårt dom sista veckorna som är kvar.
Sen träffade jag Mickan och jag trodde vi skulle promenera hem tillsammans, men inte då. Jag fick promenera hem i snöyran själv. I trapphuset hemma hittade jag iallfall 100 kr. Passa perfekt till mascaran pappa köpte åt mig idag, men den behövde jag inte betala. Min pappa är så snäll.
Måste bara tillägga att make up store har bästa sminket jag någonsin har testat. Dyrt  och drygt, men otroligt bra.

  

Onsdag

Imorse gick jag upp kvart i 8, även fast jag inte började för en kl halv 11. Jag kunnde helt enkelt inte sova. Väl i skolan planerades det party.

Red party den 31/1 på Havspiren, 100 kr Inkl garderob. Biljetter finns att köpa på media på roden.

Väl efter det fick jag toksrkiva på psykologi uppsatsen som jag trodde jag skulle hinna klart med. Men icke, men jag och Madde har fått lite mer tid till det. Skönt !.
Sen tog jag ta i pernillas blogg, gjorde en beskrivning och så. Ska nämligen designa om den helt från grunden. Och jag är helt säker på att den kommer bli ursnygg.

Efter det så tog jag en promenad med pernilla, eller en kort promenad till busstationen där Hannah hämta mig. Vi skulle nämligen handla mat inför fredag. Så mat och grejjer är inhandlat och maten kommer bli gudomlig. För- efter- och varmrätt.

Måste bara säga grattis på namnsdagen till Madelene,och välkomna henne till tandläkarlivet !

Tisdag

Igen har väl missat att det har snöat ute idag. Man blir ju lite fundersam när snön kommer nu och inte på självaste julafton?. Nu vill jag ha vår, sommar och STUDENTEN. Men tiden kommer förmligen bara rinna iväg och snart står jag där i vit klänning torligtvis nersprutad av champagne och sutdentmössan på huvudet. Jag läängtar så.
Skoldagen gick otroligt seg, jag förstår inte varför. Men segt gick den. Väl hemma blev jag sittande framför datorn. Psykologi säger jag bara. en fördjupning som skulle skrivas tillsammans med Madde. Och det gick förvånansvärt bra, även fast vi inte är klara.

Hannah påminnde även mig att jag fyller 19 år om 223 dagar. Eftersom hon själv fyllde år i måndags.

Psykologi <3

Självklart ska jag börja med allt i sista minuten. På Onsadag ska jag & Madde ha ett ganska stort arbete inlämnat och vi har inte börjat. Eller jo, jag har precis börja skriva dom första meningarna. Och inte nog med allt, det är Maddes och mitt favorit ämne, Psykologi. Och fördjupningen ska handla om kroppsspråk. Kan inte sluta mer en att vi inte kommer att bli klara, eftersom det känns som att jag har tusen andra saker jag måste hinna med. 3an, pain in the ass säger jag bara. Men jag ser ljust på eftermiddagen, eftersom Calle, Hannah, Camilla och jag ska fota i studion. Och senare ska alla 3or planera Red Party.

.

 

Som svart mot vitt. Vi kommer ingenstans.


Söndag

Idag har jag ingen huvudvärk. Skönt, eftersom det är första dagen på en vecka jag inte har det.
Igår va jag på musikal, High school musical på Göta lejon. Måste säga att jag sätt mycket bättre musikaler. Plus att vi sprang på Danny från EMD precis utanför. Haha.
Så idag har jag varit på visning på en lägenhet, är så grymt sugen på att flytta. Läget är prefekt och den var grymt fräch. 

Imorrn fyller världens bästa Hannah år, 19 barre. Själv har jag drygt 7 månader kvar innan dess, men det gör mig inget. Vem vill inte va ung..
Men nu ska jag förska sjunka in i psykologiboken, och läsa sidorna om Sigmud Freud. Usch, jag mår dåligt bara tanken på det.


.

Huvudvärken sitter kvar sen gårdagen.
& idag börjar jag om från noll igen.

Fredagkväll

Så, nu har jag äntligen fått dit min tatuering. Och jag är supernöjd ! Och om ni undrar om det gjorde ont, så är svaret ja. Men det är helt klart värt smärtan så här i efterhand.
Men iallfall, jag har spenderat kvällen hos Hannah, där Pattmadde och Ida va. Vi kolla let´s dance och den egnagjorda filmen från Lidö, som vi var på i ettan. Och jag kan inte annan en grava åt hur man såg ut. Och tack gode gud att utsendet har gått åt rätt håll (?).


Men nu ska jag sova, ska på musikal imorrn och sen på middag hemma hos farmor och farfar.

Fredag

Ja, som sagt, jag hatar psykologi och framförallt läraren. Fick iallfall typ första igt under hela min gymnasietid. Men ska få göra en komplitering så jag får ett G.
Igår belv det en tråkig skoldag och jag har äntligen kommit igång med projektarbetet. Så skönt, plus att jag inte är ensam längre. Kanoners!
Sen så åkte jag till tatueraren och kolla på min tatuering. Och kan inte säga annat en att jag är supernöjd. Senare på kvällen åkte jag hem till älskling för att sova.
Sen idag har vi planerat Red Party i skolan som kommer infalla ganska snart. Återkommer om det. Dagens höjdpunkt var nog att vi inte hade religon med Catarina, hur skönt som helst. Men foto, där fick vi en ganska rolig uppgift. Men jag förstår fortfarande inte varför vi ska fota analogt. Inte lika roligt, men det har nog ett syfte (?).

Inom en timme sitter jag hos tatueraren och ska tatuera mig. Och gissa om jag är nervös ?.
Men ikväll ska jag iallfall hem till Hannah tillsammans med Madde och kanske Ida. Spårkörk med chips kanske? ;)

12/1 -07

 
Jag önskar jag kunnde spola tillbaka tiden. Det är ett år, ett jävla år sen du lämnade jorden.
Det känns inte som att det har gått ett helt år.

Inget är sig likt utan dig. Inget kommer bli sig likt.

Jag saknar dig, Vi saknar dig !

In the butt



ASGARV

Tisdag.

Idag så hjälpte denna underbara människa mig med Psykologin. Hon var helt otrolig eftersom hon kunnde bokens innehåll, utantill. Vilket gjorde mig till ett offer som inte kunnde ett skvatt. Hon är verkligen en kvinna med hjärnmuskler. Min egna lilla pluggis, men taack gode gud för det. Tur är väll att jag är bättre på nått, typ som minigolf (?) Jag småler när jag tänkter tillbaka på tiden då vi var på Åland. Sånt får mig att helt totalt glömma allt med vad psykologi har med att göra.  Men prov imorn, plugga,plugga,plugga.

Och där spårade det igen..
.

.

Jag hatar psykologi. Jag hatar psykologi. Jag hatar psykologi.
Jag har prov på onsdag och jag kan inte ett skit. Lika bra att ge upp. För jag kommer endå få fett IG.
Men nu ska jag försöka leva mig in i boken och försöka förstå mig på Freuds syn på hur personligheten är uppbyggd.
Jag kommer förmligen vara psykiskt störd efter den här kursen är avslutad. Hjäääp.

I am a legend

  

Nu har jag lagt ut 104 minuter av mitt liv på en värdelös film.
I am a legend med Will Smith.
Såg två olika slut och båda sluten var katastorfalt dåliga. Hela filmen var kass.


.


Så, nu lever min dator igen, även fast den inte mår spreciellt bra.
Igår va det 20-årskalas vilket bestod av mat, fiskedamm, godis, tårta, massor av ballonger. Även Singstar och guitar hero blev det en hel del av. Källen belv tidig, men skönt för min del eftersom jag led av huvudvärk igår och gör det fortfarande.

Men nu kom Hannah för att vi ska försöka plugga.

.

Typiskt, min dator vill inte fungera.
Kanske dags att instalera om den? .

Ogillar Eastmaninstitutet

Jag, tanställningar, tadläkare går inte ihop. Jag måste ha dålig kemi när det gäller sånt.
Jag går som sakt hos tandläkaren på odenplan, Estmaninstitutet. Alltså måste jag åka till Stockholm nästan en gång i månaden för att spänna och grejja med min tandställning. Vilket jag hatar.
För 3 veckor sen så gick en ståltråd av så jag ringde till receptionen på eastmaninstitutetnoch fråga om jag behöver komma eller inte. (givetvis hade jag åkt till tandläkaren här i underbara Norrtälje för att ta bort den, eftersom den störde mig.)
Kvinnan i receptionen sa
- Jag skickar ett mail till din tandläkare så får hon bedöma om du ska komma hit eller inte. Men ta tiden 23 dec kl 14.15 iallfall. Och om vi inte hör av oss så kommer du den tiden.

Man bugar och bockar för en tid dagen innan julafton. Och dom hörde inte av sig så jag fick helt enkelt åka in den tiden. Kommer dit, går in i rummet och så säger min underbara tandläkare,
- Men du hade inte behövt komma hit idag, det där fixar vi på din ordinare tid. Tack och hej.
- Jaha?, men har du inte fått mailet från henne i receptionen som hon skulle skicka till dig angående min tid?
-Nej, tvärr inte. Tackhej
Jag som blev lite smått frustrerad och går ut till tanten och frågar var mailet har tagit vägen och att jag inte åker från NORRTÄLJE, hit för att jag tycker det är roligt.
Hon i receptionen beklarar missen osv. Och hon lovar att det inte ska hända igen.
Tack och hej.

Idag då, (var hos tandläkaren igår) märker jag att tråden är lös på tandställningen. Jo, men självklart, då har dom glömt satt på gummisnoddarna som håller fast den. Ringer till deras växel och dom har inte öppet. Va fan är det för jävla skit. Så nu måste jag ringa på måndag och få en akut tid nästa vecka för att jag knappt kan äta..
Jag säger bara skit tandläkare!

><

Pernilla, vad tycker vi igentligen?,
Är han läcker, läcker eller läcker?


.

En ny favorit

 

.


Min nya kärlek.

Idag har jag varit i Täby C med Helen och Therese. Jag har köpt en kofta och ätit på Burger King. Vi har kört i söstorm. Vi har varit oroliga över en bilolycka. Jag & Thess har varit på House of pain och beställt tid för min tatuering. Jag har letat efter en borttappad pojkvänn. (som är återfunnen). Jag har lärt Thess att bjuda på saker på tradera. Jag ska hjälpa henne att sälja väskor. Jag har tillsammans med Pernilla och Thess kollat på Mamma mia.

God natt.


.

Just nu sitter jag och kollar efter tatueringar & jag hittar en hel del som tids nog ska sättas på min kropp.
Strax ska jag packa upp min väska innan jag och Viktor går till över till Robin för att göra han sällskap inför Junior VM i Ishockey som börjar kl 01.30. Ingen missat va (?).
Imorrn ska jag åka till Täby eller Arninge med Helen och Thess. Så ikväll lär jag nog låna Robins säng för att sova i stället för att glo på hockey.
Snart börjar skolan ingen och jag har inte hunnit plugga det jag ska. Men får helt enkelt göra det på Onsdag. Då ska jag även hinna med att färga håret och massa annat som jag inte har hunnit med under ledigheten.


Grattis !



Grattis Erik på 1-årsdagen !
&
Grattis Syrran på 20-årsdagen !

Nyår

Så, nu är även nyår över och det firades med underbara vänner ute i Malsta.
Madde gjorde mig sällskap vid maten hemma sen drog vi vidare till MLI för lite förkrök och sen taxi ut till Malsta. Kanon avslutning på året även fast jag är dunderförkyld nu. Jag får helt enkelt skylla mig själv.

   
 
  

   
 

  

  

Hej då 2008 !



RSS 2.0