48 timmar senare.

Fredagens arbetspass blev ännu lite längre än tänkt. Men pengar pengar pengar! Igår var jag på stan och kollade läget med Helen och Johanna. Åkte hem till min halvinvalida sambo och försökte underhålla honom. Gick väl sådära. Drog till Tess&Matilda för lite avskedsfest med massa trevligt folk. Kvällen slutade med en snabbis på trädgårn innan det blev en hyffasad tidig hemgång. Dagen är helt oplanerad men det är ju mors dag vilket förmodligen kommer firas. Tack&hej!

Torsdag

Shiit, vad har hänt sen i måndags? Jag var ledig i tisdag och skulle göra massa vettiga saker. Men inget blev direkt gjort. Igår jobbade jag hela dagen och sen bjöd hannah på en underbar middag ;) och sen fika jag med bästa Anna igår. Tog igen lite tid som verkligen behövdes. Idag har jag jobbat, fikat med mormor och sen suttit på sjukhuset. Viktor har nämligen gjort en operation. Har varit lagom nervös idag må jag säga. Nu äter jag pizza och kollar på tv. Laddar in för en 13-timmarspass imorrn! Godnatt!

Måndag

Jag jobbar mest hela tiden. Pengar pengar pengar. Mitt i allt så hinner jag faktiskt träffa kompisar, umgås med familj och göra massa roligt. Men hemma står allt stilla, disken och vi ska inte prata om dammråttorna som har boat till sig riktigt ordenligt. Hell yeah! Det finns ingen tvättid på närmare 2 veckor heller, så nu ska jag köra tvätten till mormor och en del till mamma.Väldigt intressant information till er läsare, eller hur? Hah! Min syster har hunnit tagit examen också, och det har firats med smörgåstårta och rejer. I morgon är jag ledig och då ska jag åka med Mormor och köpa blommor, krukor och kanske en bänk till balkongen. Sen blir det jobb alla dagar fram till söndag. Kanonkul! Vi ses!

Tisdag

Gårdagen var underbar, först var Jag, Hannah och Emelie i parken.Efter ett tag kom Emelie förbi med lilla smilla. Sen blev det en skaggebagge på landkrabban och sen drog jag och handla med Viktor. Slängde av det hemma och drog upp till mormor. Sen ned till parken igen med Mickan, Helen, Johanna, Fredrik, Emelie och några till. Det spelades kubb och det blev häng på filtarna. Väl hemmma igen så slocknade jag nästan i soffan framför Svenska hollywoodfruar. Idag har jag jobbat 7.30 - 16.30. Det blir det även imorrn, på torsdag och fredag. Yes asså. Cash is king ?

Ska göra mig i ordning innan jag ska träffa Emelie, Hannah och Camilla. Lutar åt lite häng i parken. Om solen tillåter dvs.

Söndag

Underbara söndag. Jobbade fram till halv 12. Åkte hem åt och sov bort hela eftermiddagen. Surt! Vid 4 tiden åkte jag och Viktor ut till hans föräldrar för att fira Carina och Niklas som fyllt år. God fika och för ett tag sen åt vi pizza. Nu är jag hemma och ska dra dammsugaren några varv. Imorgon är jag ledig. Ska försöka fixa lite saker här hemma. Veckan är full med jobb!

!

Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig! Jag saknar dig min trädkramare!

Lööördag!

Lördagen är snart slut, det har varit strålande sol hela dagen och jag har jobbat. LIte trist må jag säga men det gick. Man blir bara pigg och glad av vädret och det smittar av sig kan jag säga. Har ätit middag hos mor och snart ska jag bege mig till Skrotis där det är lite folk. Ska hem och sova tidigt ikväll också, jobb imorrn! Yey!

Fredag

Har varit hos Emelie och kollat hennes bäbis. Åh, så himla söt! Längtar efter min lilla Balder nu. Usch, svinjobbigt. Men nu sitter jag hos johanna och ska spendera kvällen här med lite goa människor. Imorrn är det jobb mellan 7.30-16.30, yey!

SMS

Hannah: Det var en cola som gick över övergångsstället fram och tillbaka så bilarna var tvngna att stanna :P Urgulligt! Jag: en cola? Hannah: En anka menade jag! Haha, det där gjorde min dag! Igår såg vi avatar,eller Viktor och Hannahs såg, medans jag sov. Jag hade redan sätt den så jag fick soman (a). Snart ska jag ner på stan och fixa lite saker. Sen hoppas jag få se på emelies lilla bäbis!

Lillördag

Kan inte säga så mycket annat än att jag jobbar. Kanon om jag säger så :) ! Imorrn jobbar jag också, OB är härligt. Ledig Fredag men jobbar lördag & söndag. Så Det lär inte bli mycket skrivande här inte. Jo, jag ska försöka lägga upp bilder på lite saker jag fått från syrran. Hon har nämligen varit i London och shoppat lite åt mig. Jo, vissa virar lillördag idag. Men inte jag. Brudar, festa åt mig!♥

Tisdag med stort T

Jobb jobb jobb. Det är kul. Det är inte jobbigt att gå upp på morgonen ens. Konstigt nog. Idag var det jobb från 7.30 -14.00 var det tänkt, sen ändrades tiden till 15 och sedan till 16.30. Emelie måste ha skit kul åt mig när jag håller på att hitta runt och memorera alla. Vänster? nej, höger sara. Alltid höger! Hah! Nu ska jag iväg och träffa Helen, Johanna och Mickan. Hoppas jag ska få träffa Hannah också innan jag drar till arlanda.

Tvättis

Måndag igen, och jag har tvättstugan. Grymt mycket tvätt eftersom jag inte kommer ihåg när jag hade tvättstugen sist. Illa! Jag ska försöka städa här hemma, bädda rent sängen igen osv. I eftermiddag kanske jag åker till Stockholm eller så är jag hemma och hänger med Hannah som vanligt.

because i dont fight anymore.....

Igår jobbade jag mellan 7.30 - 11.30 lagom tid på en lördag. Åkte hem duscha, åt och slappa i soffan innan jag åkte ut till min Moster och fira hennes 40-årsdag. Åt god mat och efterätt. Åkte hem och åt grillat och slocknade i soffan, tills Camilla och Hannah kom förbi. Idag har jag bara legat i soffan och slappat. Snart ska jag fixa någon slags mat innan jag ska jobba, 17-22 :) Vi ses!

.

Jag ser mig själv som förlorare i det här kriget! tack och hej!

Torsdag

I morse gick jag upp kl 6.00 för att köra Syrran, Anna&Rebecca till Arlanda. Dom skulle ta planet till London, inte ett dugg avis faktisk! Hah! Sen har jag varit hemma, har så otroligt ont i min rygg men jag biter ihop för att inte vara gnällig. Nacken spökar som vanligt också, men det har blivit bättre nu som tur är. Har sett filmen Benjamin buttons otroliga liv också. En riktigt bra film må jag säga, rekommenderas! Nu ska jag dra hem till min sambos föräldrar, (det låter väl vuxet?, sambo! Haha) ska hämta en film där och kolla vad min sambo ska vattna för blommor för det kommer han förmodligen glömma. Dom ska nämligen åka till Kreta imorrn, och nu undrar ni om jag är avis? Nej, verkligen inte. För jag ska jobba i helgen..... Hah!

Onsdag

Har sovit skit dåligt inatt. Hostat som bara den. Hatar torrhosta! Har lyckats fått en aning nackspärr också. Att jag alltid lyckas. Hur som helst ska jag iväg och jobba i edsbor idag. En riktigt vårstädning, Vilket kommer ta kol på mig känner jag. Känner aboslut inge sug för detta. Men jag ser fram imot att bara ligga i soffan ikvälll. Aboslut sista avsnittet av andra avenyn också, spännande!

Solö

Strax ska jag åka med Malin till Solö, leka trädgårsarbetear måste man pröva på också! Jag väntar också spänt på ett samtal från ett jobb. Känns som att jag kommer jobba hela sommar nu. Men det är bara att köra hårt! Ses!

Tisdag

Igår var jag i Arninge/täby med Hannah, Johanna & Helén. Shopping för hela slanen må jag säga. Känndes som att mitt konto skulle stå på MINUS men inte då. Hade förväntansvärt mycket pengar på mitt kort. Gillar det starkt! Spelade tv-spel igår också, klarade ut hela "trasdockespelet". Som vi kämpat. Hannah och jag gjorde ugnspannkaka, hon satt farmför ugnen som ett litet barn och såg pannkakan växa. Hah, urgulligt! Dagen är oklar faktiskt. Jag hoppas på att få träffa Pernilla, det är för tok för länge sen.

Underbart Väder ♥

Vaknade uppp ute hos papps idag. Hur skönt som helst och man sover alltid superbra här ute. Jag gillart! Snart ska jag fixa lilla stugan som pappa renoverat. Tänker nog ta en en 10 minuter i solen också. Vet inte vad som händer mer idag, men vi lär nog sätta upp stutsmattan också. Wii, detta kan nog bli en bra dag!

1 Maj

Gårdagen var kalasbra! Maten, folket, kvällen var kanon! Tills utgången då vi splittrades. Tråkigt men så blir det alltid. Var hemma vid 2 tiden då jag somnade sött i sängen. For upp ur sängen när klockan ringde i morse. Iväg och baka tårta med lillasyster och fika med familjen. Åkte ut till papps, åt middag med hela familjen. Spela geni och nu kollar jag på Kvarteret skatan. Urkul! Vi hörs!

RSS 2.0