Onsdag

Jag vet inte vart jag ska börja men, jag kan säga att det har varit dom tre skönaste dagarna på länge. Det har blivit skratt, intima prat, härliga grannan, minigolf, grillning, kortspel, bada, sola och bara lata dagarna. Och vissa har också skämt ut sig.
Här kommer bilder som får stå för dom meningar som jag inte får ihop.

 
 

                               


  
                               


  
                                
 

Åland nästa


Idag åkte jag,syrran och papps ut till ålands hav och låg på en fin lite ö. Solade & badade. Jobbade även på solbrännan och kan inte annat en säga att det känns på kroppen.
Men snart ska jag åka och handla det sista inför ålandsresan som bär av imorrn. Jag hoppas på sol,trevligheter och en hel del minigolftävlingar.
Jag kommer hem på onsdag.

Some times


 



Ibland blir allt fel.


Lite bilder från gårdagen

  
 
 

Torsdag


Yes, bra väder idag också. Och jag vet inte vad jag ska göra idag, har ett hus att städa sen gårdagen och en massssa disk. Efter att jag har varit duktig och gjort det så får jag se vad jag gör av dagen. Jag hoppas på något kul.
PoK Sara

Onsdag

Snart bär det av till Svanberga där jag ska bada och sola med Thess och alla andra trevliga människor. Vädret kan juh inte bli bättre och ikväll blir det gillning.



PoK Sara

Sommarlov

Idag tar jag semester och mitt livs sista sommarlov.
Så ring mig om det händer något, för nu har jag både tid och lust till att göra denna sommarn till den bästa någonsin!

Björknäs

Snart åker jag ut till mitt sommarstället för att ha sista helgen tillsammans med min stora familj. Sista helgen där alla är där allihoppa. Det känns trist, för vi brukar vara dära hela sommrarna. Jag jobbar imorrn, men imorgon kväll, hela lördag och söndag ska jag bara njuta och ha roligt tillsammans med min familj. Nästa vecka är också min sista vecka att jobba, sen får jag äntligen sommarlov på riktigt. Ska bli så himla skönt. 



PoK Sara


Tisdag

Även idag har jag varit hemma från jobbet. Så dagen har spenderats i soffan med film.Ace age 2 blev det, rikgtigt rolig film dedära. Typiskt min humor. Dock har jag inte sett ettan så det bör jag nog göra.
I morrn blir det jobb,  hur jag en mår. För jag kan inte förlora mer pengar nu. I och för sig så känner jag mig bättre, men inte helt på topp. Och busstrejekn börjar på torsdage igen, Toppen!
Jag har även avbokat min resa till Rhodos idag. Surt som fan måste jag säga.

Men nu kommer Viktor och göra mig sällskap under middagen, sen blire mys framför allsång.

Måndag

Det är måndag och jag har varit hemma från jobbet idag. Jag måde verkligen inte bra i morse så det var lika bra att stanna hemma. Så istället har jag sovit nästan hela dagen. Men nog om dagen.
Fredagen blev lugn, tyckte jag kunnde ta det lungt efter en veckas hårt arbete.
I lördas var jag i räfsnäs för att kolla på sjöräddningsbåtar och likand prylar med min farfar,kusin, farbor och faster. På kvällen blev det blivit partaj för Pernilla som blev 18 år. Mat, alkohol, bra musik och gammla vänner, det kan inte bli bättre. Helt enkelt en lyckad fest.
Söndagen blev lung, det blev några timmars puts på Viktos bil. Mendet blev även en paus i solen med mjölk och jordgubbar.


Du är inte uppe på den nivån så jag kan lita på dig fult ut.


Onsdag

Dagarna rullar på bra och det är redan onsdag. Och busstrejken håller i sig fortfarande, riktigt härligt !
Både jag och min far trodde att det skulle vara smockat med bilar i stan, men i själva verket är det nästan tvärt om. Ingen trafik alls. Därimot så är det kaos i tunnelbannorna. Förseningar och folk står som packade sillar.
Som sakt, jag önskade att det skulle bli kaos så att jag skulle kunna få slippa jobbet nån dag. Men icke då, eftersom jag åker med far så är jag också en timme tidigare på jobbet. Men det finns både tv och dator, så jag lider inte.

Idag har jag även färgat håret som blev i princip svart. Även fast det stod ljusbrun på förpackningen.Så lite smått missnöjd är jag.

Och Grattis igen till Camilla som tog körkort igår.


RSS 2.0