music and pictures

Ja, visst det låter som en kul grejj att göra. Men hur ska jag kunna fota drygt 20 bilder upp till 160 bilder till en enda låt? Jag vet inte ens vilken låt jag ska ha. En låt som betyder, & som är lätt att beskriva med bilder. Jag har många favoritlåtar, men jag vet inte hur jag ska kunna välja en.
Sen projektarbetet, jag har abslolut ingen aning om vad jag ska göra. Sen har jag och Hannah vårat andra lilla projekt som vi gör i mediaproduktion. Usch, jag är redan trött på projekt. Och jag antar att dehär är bara början.


I kiss a girl



Han har iallfall förstört denhär låten för mig.

_

  


Något är redan förlorat, bortblåst och nu är det även glömt.


Tjugofemteaugusti


       


Skolan, tråkig precis som vanligt och jag kan säga att jag är trött på skiten redan nu.
Ikväll har jag iallfall tillsammans med min familj varit och sett mamma mia. & så sjukt bra den var, bästa film jag sett på väldigt,väldigt länge.  

Älskade du,



Jag har nog tur, att jag har en sån som dig.

Helgen

Nu har helgen runnit iväg igen. I fredags så ''nollade'' vi dom nya ettorna, Men det bestod mest av lekar. Kort dag sen tog jag cykeln till Mickis och vi satte oss vid vattnet och solade och snackade.
Kvällen bestod av god middag och dega i soffan med Viktor.
Lördagen kom Thess till mig och vi gick till Konsum och träffade Mickis, köpte godis, postade brev, gick till Norrköp hämtade packet och sen gick vi hem och degade på balkongen.
Vid 5 tiden åkte jag ut till sommarstället med syrran, Niklas och Emms. Där pappa bjöd på grillat, hur mumsigt som helst. Senare på kvällen blev det även kräftor och annat smarrigt innan vi alla hamande i soffan framför en film.
Idag har jag kommit hem, suttit på balkongen, degat framför avslutningssermonin för OS. Jag har också lagat middag och snart ska jag gå och träffa Ida.
Imorrn blir det skola, första hela veckan och jag har ingen lust alls.

Erik

  

Världens gulligaste.

in my ass bitch

I går körde jag som sakt gillinge, och det gick riktigt fint. Hade i och för sig trott att det skulle vara lättare, men skönt att få det gjort. Så ett steg närmare körkortet. Sen gick jag ut och käkade med Thess och avslutade kvällen med lite mys med Älskling.
I morse åkte jag till nacka till farmor och farfar för att hjälpa dom med flytten. Men för en stund så släppte vi det och åkte till Sickla och shoppade istället, där åkte jag hem med en jacka, ett par örhängen, en sjal och ett armband.
Sen kom lillkusin och vi spelade Yatzy innan vi fick en supergod middag. Sen kom storkusin och vi fikade innan jag övninkörde hem genom stockholm. Och det gick förvånansvärt bra.
Imorrn blir det skolan, inte ett dugg peppad, men det är sista året så lite energi har jag.


&jag spyr på sånna som dig.

PoK Sara

Helgen

I fredag så kom jag hem från Åland, en riktig härlig och rolig resa. Jag åt kräftor med min familj, såg film och svullade godis. I lördags köpte jag present till mammsen, och sen åkte jag till huvudstaden. Åt en supergod middag tillsamans med Viktor och hans familj på en italiensk restaurang. Åkte hem och somnade till en film.
Söndagen så gick jag upp, grattade mamma och begav mig till storstaden ännu en gång, för lite shopping med Thess. Kom iallfall hem med ett par byxor, ett linne och en väska. Sen åkte jag hem och käkade pizza och åt tårta med mamma.
Ida har jag färgat håret, åkt till pappa, övningkört och träffat Mickis, Helen och Johanna.
Snart ska jag sova för imorrn sa jag köra Gillinge. Wish me luck :)


Veckan

Jag vet inte riktgit vart jag ska börja, men allt började nog i söndags när Hannah fråga mig om jag ville åka till Göteborg och gå på liseberg och annat skojj. Vi frågade  Madde, Malin & Lisa  och dom var på tillslut. Men eftersom resan till Göteborg rann i väg pengamässigt, så var vi tvungna att komma på något annat. Så vi kollade våran ekonomi och sen Åland var nästan det enda alternativet, och eftersom vi då också skulle bo gratis.
Så Åland blev det, i onsdags kväll drog vi. Efter en lång arbetsdag (iallfall för min del). Det inhandlades ganska mycket dricka på båten, för här skulle det festas. Väl framme vid stugan, (som jag tyckte låg mitt ute i ingenstans) så börjades det drickas, hur trevligt och fint som helst, Dagen efter blev det ganska lungt,eftersom vissa mådde mindre bra. Vi tog en skärckinjagande båtur då vi inte trodde att vi skulle kunna komma hem igen. Sen badade vi i stora vågor, galet kul. Vi chillade, åt, bastade,drack och bara va.
Igår var det bara att städa och packa ihop. Åkte in till Mariehamn och sen var det bara att ta båten hem. Dom här dagarana har varit en perfekt laddning till skolstarten..
Idag ska jag åka till huvudstaden för att kolla lite shopping och sen för att gå ut och äta med Viktor och hans familj.


PoK Sara

.

Just i denhär stunden hade jag kunnat landat på Rhodos. Där skulle jag ha spenderat en vecka tillsammans med min pojke, syster och hennes pojk, Niklas. Men dom enda som fick åka till arlanda tidigt i morse var syrran & Niklas.
Jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag får juh stanna kvar här hemma i Sverige.

Lördag

I veckan har jag jobbat Tisdag och Onsdag. Efter jobbet på Onsdagen mötte jag upp Pernilla. Vi gick och åt på Kunghallen för att sedan gå på bio, Hancock med ursnygga Will Smith. Vi gick sedan och åt stans godaste kalddtårta, enligt mig själv. Helt oemotstånlig god.
I torsdags så åkte jag över till åland med Papps, Syrran, Farbor och Kusin. God mat och vågor bjöds det på. Mycket trevligt.
Igår övningkörde jag som bara den. Jag var och fikade hos mormor eftersom hon fyllde år och jag åt kräftor på kvällen. Sen träffade jag Ida och vi gick som vanligt till ''konsum''.Som nu mera heter Coop nära som alla vet. Men vi envisas och ska säga konsum tills vi dör. Sen åkte jag ut till Viktor där jag somnade nästan dirket i soffan.
Nu snart ska jag göra mig i ordning innan jag ska på 40-årskalas .

Norrtäjekalaset

Fredagen började med att jag gick upp halv 6 för att åka med Viktor till Väsby , han skulle nämligen gå till någon massör. Och så snäll som jag är så åker jag med som sällskap och sitter. Precis som jag hade gjort dagen innan, åkt med som sällskap, fast då gått upp en timme senare. Men efter att dagen hade varit lite smått paniksalgen eftersom jag hade biljett till Norrtäljekalaset men ingen att riktigt gå dit med. Men som tur kom Madde och räddade mig i sista stund. Kvällen blev mer en lyckad, bra musik i öltältet med Peter Sipen och Björn Rosenström som kvällens höjdpunkt. Efterfest på piren och sen ta sig hem på cykel för att sova.
Lördagen gick jag upp i skaplig tid för att ännu en gång åka med Viktor till väsby men denna gång för att hämta hans nya utrustning. Jag bjöd fattiglappen på mat från burger king och sen åkte vi hem.
Vid 18 tiden träffade jag Thess och vi gick och åt på Antep innan vi drog ner till kalaset. Det var mest bara äldre och lite folk, så vi drog runt på stan lite för att sedan gå tillbaka till kalaset. Men det var lika lite folk då, så vi drog en runda på stan innan vi var lata nog och tog taxi hem till mig och åt chips istället.


     

 

 
                                  

Idag har jag vaknat 3 minuter i 8 och ska börja köra på körskolan 8.15. Men jag hann, dock lite stressat.
Sen har jag övningkört till uppsala, i uppsala och hem från uppsala. Och självkart ska pappa göra det svårt för mig så vi får åka dom mest krångligaste vägarna hem, och jag blev förvånad över att det fanns boende så lååång ute i skogen som vi åkte. Men det gick riktigt fint.
Imorrn blir det jobb, och lika så på onsdag.

PoK Sara



 


RSS 2.0